Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes Milyen szép (2 db)

Hova érdemes utazni? Milyen szép helyek vannak?

Legjobb válasz: Seychelles szigetek na az szép. de a világnak legalább ezer millio szép pontja van. niagaránál voltam az is lenyügöz. vagy akár a new yourk-i felhökarcolok is gyönyörüek. most a fekete erdö szélén lakom itt ezernyi szép táj van. aztán voltam horvátoknál imádtam a szi´klás köves tengerpartot, az áttetszö vizet. angliában is voltam gyönyörü kastélyokban. vagy a plitviciai tavaknál a horvátoknál , az is egy gyöngy szem. budapest nyáron kivilágítva a dunapart. (párom aki német imádja) szilvásvárad is nagyon szép a vizesésével. nekem a diósgy´öri vár is tetszett nagyon. vagy körbe autokázni a balatont itt ott loccsani a vizben. pár napot tihanyban tölteni, gyönyörü. szóval van egy pár, szép része a világnak. én csak azt tudom mondani ahol voltam már.

Seychelles szigetek na az szép. de a világnak legalább ezer millio szép pontja van. niagaránál voltam az is lenyügöz. vagy akár a new yourk-i felhökarcolok is gyönyörüek. most a fekete erdö szélén lakom itt ezernyi szép táj van. aztán voltam horvátoknál imádtam a szi´klás köves tengerpartot, az áttetszö vizet. angliában is voltam gyönyörü kastélyokban. vagy a plitviciai tavaknál a horvátoknál , az is egy gyöngy szem. budapest nyáron kivilágítva a dunapart. (párom aki német imádja) szilvásvárad is nagyon szép a vizesésével. nekem a diósgy´öri vár is tetszett nagyon. vagy körbe autokázni a balatont itt ott loccsani a vizben. pár napot tihanyban tölteni, gyönyörü. szóval van egy pár, szép része a világnak. én csak azt tudom mondani ahol voltam már.

Debrecenben hova érdemes menni 4d-re ahol szép képet csinálnak és milyen árban vannak?

Legjobb válasz: Szia! Mi a Nap rendelõben voltunk (www.naprendelo.hu) a Batthyány utca 14. alatt! Nagyon jó szaktudású a szonográfusnõ, nekünk pl. 13 hetesen 99%-ra megmondta, hogy kisfiunk lesz! Ugyanitt voltunk 25 hetesen is és nagyon jó fotókat készített! 12 000 Ft volt egyébként!

Szia! Mi a Nap rendelõben voltunk (www.naprendelo.hu) a Batthyány utca 14. alatt! Nagyon jó szaktudású a szonográfusnõ, nekünk pl. 13 hetesen 99%-ra megmondta, hogy kisfiunk lesz! Ugyanitt voltunk 25 hetesen is és nagyon jó fotókat készített! 12 000 Ft volt egyébként!
Én a Nobilist (nobilismaganrendelo.hu) ajánlom. Szerintem Debrecen legjobb szonográfusnõje, aki ott van. És csak 9.500 Ft egy 4d-s vizsgálat. (CD + fotók)
Sziasztok! Szerintem is a Nobilis magánrendelõ a legjobb. Nagyon kedves hölgy van ott, több mint 25 év tapasztalattal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!