Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes Milyen (65 db)

Aréna pláza körül még milyen üzletek vannak? Hová érdemes bemenni? Aréna pláza drága? Milyen árak vannak?

Legjobb válasz: az aréna körül ha jól tudom, nincs semmi :D egyébként drágának drága, de csak attól függ, hová mész be. de ugyanazokat az üzleteket megtalálod minden plázában, egyébként a street márkákat (mint pl orsay, c&a, zara) asszem a legalsó szinten találod, a felsõ szinten vannak a luxusmárkák.

az aréna körül ha jól tudom, nincs semmi :D egyébként drágának drága, de csak attól függ, hová mész be. de ugyanazokat az üzleteket megtalálod minden plázában, egyébként a street márkákat (mint pl orsay, c&a, zara) asszem a legalsó szinten találod, a felsõ szinten vannak a luxusmárkák.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, akkor hova érdemes menni Pesten ami nem olyan drága és jó cuccok is vannak?(:
érdemes benézni a turkálókba. én a sugárba járok (örs vezér tere), a hádába, bár itt darabáron vannak, múltkor pl vettem két kis kézitáskát és egy övet 2800-ért. számomra megérte :D de vaterázz is, mert akár ingyen hozzájuthasz bármihez :D
Nincs olyan, hogy drága... szerintem menj el, mert megnézni érdemes... vannak akciók, de ha valami megtetszik és drága, akkor sem hagyod ott. (barátnõmbõl indulok ki)
Szerintem nem drága, nagyon jó árban vannak a cuccok. Múlt hónapban vettem e Gucci táskát, 14 ezer forintért. Véleményem szerint ez nagyon olcsó volt, és az egyik kedvenc táskám lett! Csak ajánlani tudom az Arénát;)

Melegek! Jövő héten milyen meleg partik lesznek? Hova érdemes menni?

Olvastam katona party-t 8.-án. 18alatt beengednek? Melyik szórakozóhelyen vannak izmos pasik?

Legjobb válasz: Készülj fel, hogy általában sehol sem engednek be 18 alatt. Sajnos ez a szabály, ez van. (Ha mégis van kivétel, bocs. *kezetszéttár*) A budapesti meleg(barát) szórakozóhelyek, kávézók stb. többségében találsz ingyenes Company programmagazint, havonta jelenik meg, na abban sok dolgot megtalálsz. http://www.companymedia.hu/ Facebookon van egy Budapest Gay Nightlife nevû csoport, ott sokféle bulit meg szoktak hirdetni, hová lehet menni. Ööö, azt, hogy hol vannak izmosabbak - hát, passz. Láttam már Brutkó Diszkón is annak idején, Garçons-on is... Szerintem nem helytõl függ. (Ha a mackók közé mész, ott sem feltétlenül hájpacákokat fogsz találni, biztos lesznek izmosabb, kigyúrtabb férfiak is.)

Készülj fel, hogy általában sehol sem engednek be 18 alatt. Sajnos ez a szabály, ez van. (Ha mégis van kivétel, bocs. *kezetszéttár*) A budapesti meleg(barát) szórakozóhelyek, kávézók stb. többségében találsz ingyenes Company programmagazint, havonta jelenik meg, na abban sok dolgot megtalálsz. http://www.companymedia.hu/ Facebookon van egy Budapest Gay Nightlife nevû csoport, ott sokféle bulit meg szoktak hirdetni, hová lehet menni. Ööö, azt, hogy hol vannak izmosabbak - hát, passz. Láttam már Brutkó Diszkón is annak idején, Garçons-on is... Szerintem nem helytõl függ. (Ha a mackók közé mész, ott sem feltétlenül hájpacákokat fogsz találni, biztos lesznek izmosabb, kigyúrtabb férfiak is.)
A kérdező hozzászólása: köszi. jövõ7en leszek 18 csak addig ha van valami jó program:) amúgy ne voltam még ilyen helyen


Balatonnál hova érdemes elmenni? Milyen látványosságokat érdemes megnézni?

Majd júliusban megyünk Balatonra és szeretnénk elmenni egy két helyre,kirándulni meg ilyesmi.Meg szeretjük a fürdőket is.

Legjobb válasz: Melyik részére mégis? Keszthelyre? Legalábbis az van a címszavak közt.. Ez esetben ajánlanám a Keszthelyi-hegységet, van egy csomó kilátó benne, szép kilátás a Balcsira. Persze csak ha szerettek túrázni! Fentebb kicsit ott a Rezi-vár! Keszthelyen múzeumok, Ederics felé Afrika múzeum. Szent-György hegy, Badacsony, Szigliget... ezek mind gyalogtúrás csodás helyszínek!!!

Melyik részére mégis? Keszthelyre? Legalábbis az van a címszavak közt.. Ez esetben ajánlanám a Keszthelyi-hegységet, van egy csomó kilátó benne, szép kilátás a Balcsira. Persze csak ha szerettek túrázni! Fentebb kicsit ott a Rezi-vár! Keszthelyen múzeumok, Ederics felé Afrika múzeum. Szent-György hegy, Badacsony, Szigliget... ezek mind gyalogtúrás csodás helyszínek!!!
Ha kirándulni is szeretnétek akkor az északi parthoz menjetek szerintem. Balatonfüreden, Balatonalmádin, elég sok alátnivaló, és ott van tõlük nem messze Veszprém. Egy kicsit délnyugatfelé pedig ott a Badacsony, Szigliget, Tapolca, Sümeg.. ahol megint csakjókatlehet kirándulni. A déli parton inkább fürdõzni lehet.. ott nem igazán vannak kirándulásra alkalmas települések (1-2 kivételével)
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezek jó ötletek, és igen Keszthelyre megyünk, meg majd utána Harkányba is.
ugyn még nem voltam ott, de a Kis-Balaton mellett a Matula bácsi kunyhóját is izgalmas lehet felkeresni! (Tudod, Tüskevár... Úgy tudom lehet oda menni valami módon, nézz utána!)
Keszthelyen gyönyörû szép a Festetics kastély, és benne a kiállítás. Közel van Hévíz, ahol nem csak a fürdõ nevezetes, hanem a település Egregy nevû városrésze is! Egregybõl gyönyörû a kilátás, van egy XII. századi templom, és borospincék várnak finomabbnál finomabb borokkal. Nem muszáj autóval menni, hiszen a Keszthely-Hévíz-Keszthely buszjárat félóránként jár, és csak 10 percre van a két város egymástól. Közeli település Cserszegtomaly, ahol olyan kilátó (Margit-kilátó) van, ami teljesen fából épült, és lift van benne!!
További csodás kilátók és kilátópontok a Keszthelyi-hg közelében: Festetics kilátó a Nagymezõvel (Gyenesdiás), Kitaibel Pál kilátó (Vonyarcvashegy), Szent Mihály domb (Vonyarcvashegy), Szépkilátó (Balatongyörök, Batsányi-kilátó, Szigligeti Várhegy, Szigligeti Óvár. A tanuhegyeket, mint Szent-György hegy, Badacsony, Csobánc, Gulács nagyon ajánlom!!! Fantasztikus helyek, bazaltorgonákkal, szõlõkkel és erdõkkel. Jó kirándulást nektek! Üdv.: polarbeer

Jövő nyáron csinálunk egy Florida túrát némi New Yorkkal megspékelve. Milyen látnivalók vannak, hova érdemes elmenni?

Az alábbi városokról/tájegységekr?l szeretnék információt: Jacksonville, St. Augustine, Daytona Beach, Cocoa Beach, Miami, Key West, Tampa. Annak a véleményére vagyok els?sorban kíváncsi, aki járt már ott, vagy ott él.

Legjobb válasz: Nyáron voltam NY-ban,ott egy nagyon jó szállást tudok mondani elég jó áron. Envoy Club. A tetõteraszról egész NY látszik,gyönyörû. Floridában nem nagyon ismerem Miami-n és Key Westen kívül a városokat amiket írtál de én még mindenképp beiktatnám a programba West Palm Beach-ben a cityplace nevezetû központot és végigmennék West Palm Bch-en a Royal Palm Way-en ami kimegy a tengerig.Ott a tengerparton megy az A1A nevezetû fõút.Azon érdemes lemenni délre egészen Boca Ratonig.Végig a parton megy gyönyörû villák mellett.

Nyáron voltam NY-ban, ott egy nagyon jó szállást tudok mondani elég jó áron. Envoy Club. A tetõteraszról egész NY látszik, gyönyörû. Floridában nem nagyon ismerem Miami-n és Key Westen kívül a városokat amiket írtál de én még mindenképp beiktatnám a programba West Palm Beach-ben a cityplace nevezetû központot és végigmennék West Palm Bch-en a Royal Palm Way-en ami kimegy a tengerig.Ott a tengerparton megy az A1A nevezetû fõút.Azon érdemes lemenni délre egészen Boca Ratonig.Végig a parton megy gyönyörû villák mellett.
googleben nezz korul vagy utazasi irodaknal erdeklodj
A kérdező hozzászólása: Hát Floridára 25 napot tervezzünk és 10 nap NY, Washington és Philadelphia. Pénz meg van elég... :D

Budapestiek! Milyen programokat érdemes megnézni, hova érdemes menni a fővárosban?

4 éves és 2 éves gyerekeim vannak.

Legjobb válasz: Most szombaton Kolompos koncert lesz a Millenárison 10.15-kor. http://www.millenaris.hu/egyeb-programok/csaladi-nap-10_08_29/

Most szombaton Kolompos koncert lesz a Millenárison 10.15-kor. http://www.millenaris.hu/egyeb-programok/csaladi-nap-10_08_29/
Elsõ vagyok, ha vidékrõl jöttök akkor Állatkert, esetleg Campona Tropikárium. Ha csak sétálni szeretnétek, Lágymányosi öböl, szép kulturált van játszótér.
Margit-sziget,

Tovább szeretnék tanulni, de nem tudom "hova tovább? " milyen szakmák a keresettek, érdemes fősulira menni?

Legjobb válasz: Én fõsulis vagyok... de nem hiszem, hogy diplomával könnyebb lenne (ha nem nehezebb)elhelyezkedni, mint pl egy szakmunkással. Ha jó tanuló vagy és tudod, hogy valószínûleg jó lesz az érettségid is, akkor választhatsz akár fõsulit. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne az évek óta sláger szakokat válaszd. Én szociálpedagógiát tanulok, ami nem egy elterjedt szak, és mégis azt mondják, hogy már most tetített állas terén :-( De választhatsz akár szakmát is... nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány... A szakmáknál inkább a fiús szakmákkal lehet jobban elhelyezkedni, mert pl mûkörmösbõl, fordrászból már rendeteg van. Azt viszont nem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a sláger szakok és hol van hiány. :-( Esetleg érdemes lenne körülnézned a felvi.hu-n.

Én fõsulis vagyok... de nem hiszem, hogy diplomával könnyebb lenne (ha nem nehezebb)elhelyezkedni, mint pl egy szakmunkással. Ha jó tanuló vagy és tudod, hogy valószínûleg jó lesz az érettségid is, akkor választhatsz akár fõsulit. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne az évek óta sláger szakokat válaszd. Én szociálpedagógiát tanulok, ami nem egy elterjedt szak, és mégis azt mondják, hogy már most tetített állas terén :-( De választhatsz akár szakmát is... nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány... A szakmáknál inkább a fiús szakmákkal lehet jobban elhelyezkedni, mert pl mûkörmösbõl, fordrászból már rendeteg van. Azt viszont nem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a sláger szakok és hol van hiány. :-( Esetleg érdemes lenne körülnézned a felvi.hu-n.
Szakmából érdemes olyat választani, ami lehetõséget ad arra, hogy egyszer saját vállalkozásod lehessen, te lehess a saját fõnököd. Ilyen pl. vendéglátóipari eladó, vagy egyéb vendéglátós szakmák, meg ami mondjuk kereskedelmi, az is ide tartozik. Fõsulin is mehetsz kereskedelmire, az is jó, mert az is lehetõséget ad rá, hogy a magad ura legyél. Mert ha mondjuk orvos akarsz lenni, hát mindig lesz fõnököd, vagy tanár, vagy ilyesmi.
Csak jogásznak ne menj!! garantált munkanélküliség.

Töri, német emelttel hová érdemes menni továbbtanulni? Milyen irányba? Milyen szakra? + föci érettségi

Van egy középfokú német nyelvvizsgám, szeretem is a nyelvet, de nem tudom, hogy németből csináljak felsőfokút az érettségi előtt vagy egy közép angolt tegyek hozzá. A többletpontnál már nem számít mert két emeltem lesz. Nem tudom milyen pályát válasszak, szeretnék emberekkel foglalkozni, jó vezetőnek is tartanak. A metek is egész jól megy de abból nem tudnék emelten 70-80 százalékot csinálni ezért nem próbálom meg. A föcim 91% lett ha ez számít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!