Találatok a következő kifejezésre: Hová vigyem barátnőmet (34 db)

Hova vigyem barátnőmet Szegeden ma?

tudtok valami jó kávézót vagy ilyesmit ?

Legjobb válasz: Capella felsõ szint, Roxy Pizzéra - garantált romantikus hely, félhomály, finom pizza meg stb. Vagy esetleg menjetek el megnézni a karácsonyi vásárt..:) Ennyi jut eszembe.

Capella felsõ szint, Roxy Pizzéra - garantált romantikus hely, félhomály, finom pizza meg stb. Vagy esetleg menjetek el megnézni a karácsonyi vásárt..:) Ennyi jut eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi, acapella vásár az biztos :D
Casablanca:)
Assam Teaház, Mojo
PIZZATORONY

Hova vigyem el a legjobb barátnőmet 16. szülinapjára?

Legjobb válasz: Amit szeret. Színház, mozi, étterem, vidámpark, állatkert, túra, piknik, vásárlás, múzeum, vagy hozzátok egy csajos estére stb. rengeteg lehetõség van, te ismered te tudod mennyi pénzed van és mit szeret csinálni, mire vágyna...

Amit szeret. Színház, mozi, étterem, vidámpark, állatkert, túra, piknik, vásárlás, múzeum, vagy hozzátok egy csajos estére stb. rengeteg lehetõség van, te ismered te tudod mennyi pénzed van és mit szeret csinálni, mire vágyna...

Szakítottunk a barátnőmmel elég csúnya dolgok miatt, kért 1 hónap "gondolkodási időt", azt mondta utána elmegyünk valahova és megbeszéljük mi legyen. Hova vigyem így "első alkalommal"?

mozi+beülünk valahova utána(első randink ilyen volt), vagy állatkert, vagy fürdő, vagy olyan hely, ahol többen vagyunk, de eltudunk vonulni beszélgetni, esetleg kettesben valami parkban stb, olyan legyen, ami emlékeket idéz benne, vagy teljesen új környezet? Szerintem jobb lenne valami program mielőtt beszélünk, hogy feloldódjon mindkettőnk és érezzük, hogy még akarjuk egymást, vagy sem, vagy tévedek?

Legjobb válasz: 1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak,... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már

1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak, ... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni..
park, nyugis kávézó
A mozis randit sosem értettem. Az nem azt fejezi ki, hogy unjuk a másikat? Beszélgetni nem lehet és nem is kell közben.
Mozis randihoz: Közben nem lehet beszélgetni, de mozi után beültök beszélgetni. Ez tényleg arra jó, hogy elõtte egy kicsit lelazulj. Illetve ha nincs már nagyon beszédtéma (ami randinál elég ciki) akkor lehet a filmrõl beszélni, mint nagyon végsõ mentõöv. Olyan helyre vidd szerintem, ami jó emléket ébreszt benne, hogy milyen jó volt akkor a kapcsolatotok. Bár nem tudom. 1 hónap alatt bõven átgondolhatta, szóval valószínûleg nem a randin fog múlni
nem lesz folytatás... mi ez a szünet hülyeség?
1 hónap mindenképpen túl sok idõ ha néhány napot kért volna, még talán érthetõ, de egy hónap gondolkodási idõ túlzás
A kérdező hozzászólása: Azért kérte az 1 hónapot, mert az augusztus 20.-ai héten megy barátnõivel Egyiptomba és utána akar dönteni, ott lesz ideje átgondolni az egészet, ezt mondja.... Mozit pedig csak azért gondoltam, mert elsõ randink is mozis volt, utána pedig beültünk egy bárba beszélgetni órákat.... és ez szerintem jó emlék neki, 5 hónapot voltunk együtt.


El akarom vinni a barátnőmet valami jó helyre holnap randizni. Hova vigyem? F/17, Budapest

Én is 17 vagyok meg a csaj is. Holnap elutazik 3 hétre és szeretném valami klassz helyre elvinni ahol jól szórakozunk. 3 hónapja járunk, de az utóbbi időben szinte csak nálam vagy csak nála vagyunk esetleg kocsmában vagy valami kajáldában, esetleg lófrálunk a belvárosban. Tudna valaki valami jó helyet ahol jól lehet szórakozni így utazás előtt egy nagyot. Nem szórakozóhelyre gondolok hanem ahol valami szórakoztató dolgot tudunk csinálni együtt Budapesten :) Köszi a választ.

Legjobb válasz: tesco olcsó

tesco olcsó
Vidámpark, állatkert. Sajna költséges, de ha vállaltál nyári munkát, szóval van egy kis pénzed, szerintem megéri egy napot ott tölteni... :)
a Tortuga elv jó, étterem
Bowling?
Menjetek el a Római partra :) )
Menjetek el Bowlingozni vagy Lég hokizni :D

Barátnőm azt szeretné ha valami izgalmas helyen csinálnánk. Hova vigyem?

furcsállom kicsit a dolgot, de szeretem és benne lennék, csak nincs ötletem. normális válaszokat várok, olyan helyeket ahol azért higiénikusan lehetne..

Legjobb válasz: Afganisztán.

Afganisztán.
Kérdezd meg tõle, hátha elõrébb juttok!
Mezön hajnalba vagy késô este. àllitsatok fel egy sàtrat és abban
Hullámvasúton :DD garantáltan sikoltani fog...mondjuk nem biztos hogy ezt te fogod elõidézni belõle hanem a hullámvasút...:DDDD
Egyáltalán hol laksz?
este temetõben:)
Erdõ, mezõ, kukoricás, éjjel padon, hegytetõn, szauna, fürdõben st stb
Bp-en az Erzsébet téren most épült egy hatalmas óriáskerék. AZ biztos izgi...
Akkor biztos ismered már annyira, merre kéne orientálódnod: zárt térben, esetleg a természetben? Van olyan, aki egy autót hátsó ülését is izgalmasnak tartja! Mi gyakran jártunk ki erdõs részre, volt hogy pokrócot vittünk, volt, hogy simán állva egy fának támaszkodva, stb...Pláza lépcsõháza? Tópart?
Próbáljátok meg a mozit! Nagyon izgalmas! Olyan idõpontot kell választani amikor nincsenek sokan és valami erotikus jellegû film megy. Nagyon izgi! :)
A kérdező hozzászólása: rákérdeztem azt mondta legyek már kreatív, legyen fantáziám..
Tópart?
utca XD az elég izgalmas :D
Budapest. Hõsök tere.

Hová vigyem el a baratnomet randizni vasárnap? :D

Másfél hete vagyunk egyutt, eddig kavezokban voltunk csak,meg ugye egy suliba járunk.:) Jo idő lesz hétvégén:) mit javasoltok? (Miskolcon) 19/F

Legjobb válasz: seta a parban, vagy menjetek el a Matraba

seta a parban, vagy menjetek el a Matraba
Jó ötlet a park vagy menjetek el hajózni
allatkertbe:) aztan kv:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:D Úgy döntöttem, hogy séta, aztán bemutatom anyuéknak. :)

Hova vigyem a barátnőmet évfordulónk alkalmából?

A barátnőmmel most leszünk két évesek. El akarom vinni őt egy romantikus vacsorára, de nem tudom, mi lenne a legideálisabb helyszín (Bp-n belül). Arra gondoltam, talán tetszene neki, ha egy hajón ünnepelnénk:) Szerintetek? Szoktak egyáltalán ilyen helyen ünnepelni bármit is?

Legjobb válasz: Mennyi pénzed van? Pl. vidd el a Wasabiba, ezt elég egzotikus. Drágábban pl. a Baraka étterem. Kellemes hely az újpesti Öreg halász étterem. Pénztárcakímélõ, de jó.

Mennyi pénzed van? Pl. vidd el a Wasabiba, ezt elég egzotikus. Drágábban pl. a Baraka étterem. Kellemes hely az újpesti Öreg halász étterem. Pénztárcakímélõ, de jó.
hozd el hozzám
A kérdező hozzászólása: A pénz nem gond:) Persze nem a világ legdrágább helyére gondolok:D A hajót ajánlotta egy ismerõsöm, szerinte jó ötlet, és nem annyira szokványos, mint egy szimpla étterem...
Igaz, hogy nem Bp-en van, de nagyon közel (Törökbálint), a Lovagkirály étterem. Interneten találsz róla képeket. De a hajó is jó ötlet.
Azért nem mindegy, hogy mennyi pénzt szánsz rá, akkor sem ha azt írod, hogy a pénz nem gond. Ha írsz egy kb. összeget, akkor jobban tudunk segíteni. Hajó és hajó között is van különbség. Spoon hajón 2 éve 2 személyre 30 ezret fizettünk (jattal együtt 35 fölött).
Szerintem a hajó nagyon jó ötlet! Én (mint csaj) legalábbis biztosan örülnék neki.:)
Ha szerettek táncolni én egyértelmûen javaslok egy Salsa klubbot. Én imádnám ha a barátom évfordulóra oda vinne. De amúgy nem feltétlen kell étterem meg ilyen mindenféle. Vidd el oda ahol elõször találkoztatok/randiztatok. Esetleg a Népligetbe menjetek el sétálni, most már az idõ is jó hozzá. Piknikezzetek egyet. Este sétáljatok végig a Margit-hídon. Éljetek bele egy kicsit az éjszakába, nézzétek a fényeket. Szerintem ezek sokkal romantikusabbak és jobban megfogják a nõt. :) Amúgy gratula a két évhez!
Ágyba.

Barátnőm fel fog jönni Pestre, milyen romantikusabb, de nem túl nyomulós helyeket ajánlotok? Hova vigyem, hogy egy kis városnézés is legyen?

Először fogunk élőben találkozni, eddig csak webkamerán meg telefonon beszéltünk, mert nem a közelben lakik, viszont hamarosan feljön, és azt szeretném, ha emlékezetes lenne (jó értelemben). Romantikus helyek jöhetnek, de nem akarom megfektetni (azt majd a kövi alkalommal, ha élőben is megvan a rezgés kettőnk közt :D ). Szóval, valami tipp? 18F

Legjobb válasz: Elõször is tedd tisztába a barátnõ, a távkapcsolat, a reméled-barátnõ, stb. fogalmát. Aztán randizz/találkozz. Ha a neten sokat dumáltatok és minden szupi volt, attól még élõben lehet büdi a szája pl.

Elõször is tedd tisztába a barátnõ, a távkapcsolat, a reméled-barátnõ, stb. fogalmát. Aztán randizz/találkozz. Ha a neten sokat dumáltatok és minden szupi volt, attól még élõben lehet büdi a szája pl.
Hogy lehet a barátnõd ha még csak nem is találkoztatok személyesen?
Szerintem hidegben ne sétáljatok, akkor inkább üljetek be valahova. Vmi kajálást mindenféleképp iktass be, de ne meki, kfc szintût, hanem romantikusabbat. :) Vagy akár a lakásodon is, fõzhetsz neki. Egyéb programnak mozit nem ajánlom, inkább legyen beszélgetõs. Fotókiállítás esetleg? Ha szeretitek a mûvészetet.
Margit-sziget tipikus, talán túlságosan is. Eggyel jobban kedvelem a Gellért-hegyet, ha a Gellért-tértõl mész fel, jobbra hamar ki lehet érni kilátókra, én ide szoktam: (lásd lentebb) Személyes kedvenc: Gül Baba utca. Elég közel van a Margit-hídhoz. Végig kockaköves, mintha egy száz évvel korábbi utcában járnál. A tetejénél pedig ott van Gül Baba türbéje, ami belülrõl nem nagy szám, de csodásan ki van világítva kívülrõl, nagyon szép. Szóval én személy szerint felvinném a Gül Baba utcán sötétedés környékén, aztán lesétálnék egy pesti teaházba (leginkább Sirius, Nemzeti múzeum mögött két saroknyira, csak találd meg a bejáratot ;-) JA és vidd be a szekrénybe!) Szerintem ezzel a programmal minden nõt le lehet venni a lábáról. https://maps.google.com/maps?q=gell%C3%A9rt+hegy&ie=UTF8&ll=..
vidd a citadellàra, halászbástya, vár, sèta a margitszigeten... ilyenek:)
na figyu teso randizni vidd el a 10dik keruletbe a hosutcaba olyan emlekeitek lesz soha nemfelejtitek el
A kérdező hozzászólása: Jó, most a megnevezés igazából mindegy. Ismerem, és elsõ élõ találkozás/randi lesz. 4. Köszi :D Fõ az õszinteség ;) És remélem már erõs pluszok lesznek, mire jön.
"de nem akarom megfektetni (azt a kövi alkalommal)" milyen úriember vagy:D:D amúgy szerintem tóparti v dunaparti séta... bár 0° körül inkább ne.
A kérdező hozzászólása: Oké, a remélem-barátnõm :) Elég régóta ismerem már, és a távkapcsolat ilyen szempontból mûködött is eddig. Szal igen, egy barátnõ jelölt, ha így jobb :)
Vidd el a gellert hegyre:)
a csúcsra. :D
Okay az 1. visz mindent :D
vidd le a pincébe :)

Hova vigyem el barátnőm?

Szeretnék kettesben lenni barátn?mmel csak nem tudom h hova vigyem el most a tél kel?s közepén. Nekem jó általánosítva is, de ha tudtok konkrét helyet Debrecenben azt megköszönöm :) 16/F

Legjobb válasz: debrecenbe. moziba igyatok meg egy teát vagy egyetek meg egy sütit a mekibe forumba ezer hely van

debrecenbe. moziba igyatok meg egy teát vagy egyetek meg egy sütit a mekibe forumba ezer hely van
http://www.debrecenjegcsarnok.hu/ ez akkor is jó buli, ha egyikõtök sem nagy korcsolyaguru...igazából akkor a legtutibb... ;)
Mekibe ne vidd nagyon egészségtelen.
vagy billiárd, valamelyik kávézó vagy mozi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!