Találatok a következő kifejezésre: Hová tudom az (340 db)

Beadtam a felmondásomat, de a vezető széttépte és megfenyegetett, hogy ahol tud keresztbe tesz nekem, mert szerinte nem jó időbe adtam be, mert sok a munka. Hová fordulhatok ez ügybe, vagy hová tudom beadni úgy, hogy az ő kezébe ne kerüljön?

Legjobb válasz: Ilyet nem tehet! Keress fel egy munkajoggal foglalkozó ügyvédet (ha nem tudod, hol találsz ilyet, érdeklõdj egy munkaügyi központban) és kérdezd emg, mit tehetsz. Egy baj ezzel van: nem bizonyítható (hacsak nem látta valaki, aki viszont, ha félti az állását, nem fogja elmondani). Ezért én a következõt ajánlom: Írd meg újra a felmondásodat, csinálj róla egy másolatot és ne a fõnököd kezébe add, hanem add fel ajánlott levélként. Sõt, akár tértivevénnyel. Drágább, de nyoma marad, nem tüntethetik el. Ha mégis megteszik, már bizonyítható. De szerintem elõbb mindenképpen beszélj egy jogásszal, lehet, hogy õ tud jobbat mondani.

Ilyet nem tehet! Keress fel egy munkajoggal foglalkozó ügyvédet (ha nem tudod, hol találsz ilyet, érdeklõdj egy munkaügyi központban) és kérdezd emg, mit tehetsz. Egy baj ezzel van: nem bizonyítható (hacsak nem látta valaki, aki viszont, ha félti az állását, nem fogja elmondani). Ezért én a következõt ajánlom: Írd meg újra a felmondásodat, csinálj róla egy másolatot és ne a fõnököd kezébe add, hanem add fel ajánlott levélként. Sõt, akár tértivevénnyel. Drágább, de nyoma marad, nem tüntethetik el. Ha mégis megteszik, már bizonyítható. De szerintem elõbb mindenképpen beszélj egy jogásszal, lehet, hogy õ tud jobbat mondani.
Munka törvénykönyve rendelkezik errõl, de ebbõl most nem idézek, mert mindenképpen szükséged lesz jogászra. Keress fel egy polgári peres ügyvédet, valószínû az elég lesz. Ha nagyon elmérgesedik a helyzet akkkor kell majd munkajogász. Elõzõ hozzászóló megoldása jó lesz, add fel ajánlottan, a céged címére a vezetõdnek címezve ajánlott, térti sürgõsségi mindent pakolj rá és jól tedd el.
Ha nem lényeg hogy milyen módon szûnt meg a munkaviszony, akkor egyszerûen ne menj be, és figyeld meg ki fog rúgni. Õ se akar feleslegesen fizetni gondolom. De ez csak egy ötlet, a jogász is jó ötlet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!Mindent megpróbálok.

Sürgős! Ezeket hova dugjam az alaplapon? Mert nem tudom hova kell. Kép alul.

http://kepfeltoltes.hu/121228/1028182684DSC_0001_www.kepfelt..

Legjobb válasz: mindkettõbe a HDDled-et, hiszen duplát foglal, nemhiába +/- De amúgy ott van a képen csak kis logika kell.

mindkettõbe a HDDled-et, hiszen duplát foglal, nemhiába +/- De amúgy ott van a képen csak kis logika kell.
A hdd lednél a zöld a plusz, azt a pluszba a feketét a minuszba. A power SW-t a pwrbtn-be. A Reset SW-t a rest-be.
A system panel header-be mennek, értelemszerûen oda kell duni ami az elnevezése, a REST# a Reset SW, a PWRBTN a Power SW, H.D.D. LED pedig a HD LED, általában a szines a pozitív a fekete pedig a föld(GND), de nem feltétlen igaz ez minden kábelre, de így próbáld elõször, vízszintesen vannak párban.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi emberek, de másik fórumon válaszoltak, mindhármatoknak ment zöld kéz!
Miért te szerelsz gépet össze, ha a kézikönyvet nem tudod elolvasni?
A kérdező hozzászólása: Jólvan na csak nem vettem észre

Ha már előrehozottan érettségiztem egy tantárgyból és van róla törzslapom, azt az e-felvin hova tudom feltölteni, vagy hova kell csatolni ezt a törzslap kivonatot?

Legjobb válasz: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nekem úgy rémlik, hogy az elõrehozottat is vizsgaszándékként kellett beírni, és majd az érettségi bizonyítvánnyal igazolni. Én legalábbis 100%, hogy ezt csináltam.

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nekem úgy rémlik, hogy az elõrehozottat is vizsgaszándékként kellett beírni, és majd az érettségi bizonyítvánnyal igazolni. Én legalábbis 100%, hogy ezt csináltam.

A Myspace oldalra regisztráltam. Hova tudok ott kódot beilleszteni hogy feldobjam az oldalam?

Legjobb válasz: Szia! a profil szerkesztésénél bárhova pl:about me..books,heroes...stb..de álltalába kiírják hova kell rekni :)

Szia! a profil szerkesztésénél bárhova pl:about me..books, heroes...stb..de álltalába kiírják hova kell rekni :)

Sürgősen fel kell íratnom a fogamzásgátló tablettám aktuális adagját, de ne tudom hova forduljak az ünnepek alatt. Mit tudok tenni, hol tudnak nekem ebben segíteni? Van valami öteletek erre a problémára?

Legjobb válasz: Menj az sztk-ba, rendelnek, mert holnap megcsak 24-e lesz, vagy a haziorvoshoz, de nem tudom, hogy o ir fel fogamzasgatlot?? Nezd meg a neten a telszamat a haziorvosodnak, vagy talan tudod is, es hivd fel mindenkeppen, kerdezd meg tole, feleslegesen ne menj oda. Vagy van meg privat doki is, holnap menjel el valamelyikhez. Nezd meg hogy holnap melyik nogyogyasz rendel privat, menjel oda jo koran a rendelesere, hogy elso legyel.

A háziorvosnak fel kell írnia!
Barátnõm is ugyanigy járt, õ is ma reggel megy nõdokihoz feliratni. Szerintem a háziorvosod is felirja, fõleg ha jóba vagytok. Sõt még talán a gyógyszertár is kiadja neked recept nélkül.... Tudom ez nagyon nem helyes, de volt már rá példa amikor felajánlották nekem az egyik pici patikába, hogy 1-2szer meglehet oldani recept nélkül. Mondjuk ez nem fogamzásgátló volt, hanem bõrömre egy krém, ami erõs és drága és nagyon pici a kiszerelése és panaszkodtam a gyógyszerésznek, hogy olyan hamar elfogy. Arra mondta, hogy megoldható 1-2szer recept nélkül is.
Nekem a háziorvosom is felírta, két teljesen független nõgyógyász is felírta, meg két orvos is felírta, akinél nincs is kartonom. szerintem még az ügyeleten is felírják.
Szia! Nekem a háziorvosom minden gond nélkül felírta, semmiféle papírt nem kért a nõgyógyásztól! Telefonálj oda neki, hogy kéne ez a recept, és szerintem már mehetsz is érte! Ha nem, akkor marad az sztk, de elõbb csörögj rá a dokidra, akkor nem hiszem, hogy várnod kell!
Neked is áldott ünnepeket! :-) Remélem, el tudod hamar intézni.
Ja, elirtam, holnap megcsak 23-a lesz, ezert rendelnek meg. Elso voltam
Holnap 23. lesz :-) Telefonálj oda az egészségügyi intézménybe vagy egyenesen a dokidhoz, vagy menj oda, biztos megoldják.
Menj az sztk-ba, rendelnek, mert holnap megcsak 24-e lesz, vagy a haziorvoshoz, de nem tudom, hogy o ir fel fogamzasgatlot?? Nezd meg a neten a telszamat a haziorvosodnak, vagy talan tudod is, es hivd fel mindenkeppen, kerdezd meg tole, feleslegesen ne menj oda. Vagy van meg privat doki is, holnap menjel el valamelyikhez. Nezd meg hogy holnap melyik nogyogyasz rendel privat, menjel oda jo koran a rendelesere, hogy elso legyel.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi nagyon a segítséget, megnyugodtam. Kellemes Ünnepeket! A drága Moderátornak pedig ezúton üzenném, hogy igazán nem világos, miért kellett 8000-szer átfogalmaznom a kérdésemet, mire hajlandó volt a rendszer kiírni? Irreleváns, primitív, helyesírási hibáktól hemzsegõ kérdésektõl meg lassan már összeomlik a szerver, na de mindegy:S
A kérdező hozzászólása: Következõ a helyzet: Jövõ héten vasárnap el kell kezdenem szedni a fogamzásgátlóm következõ levelét. az elõzõ levélbõl szombaton szedtem be az utolsó szemet. Most gyógyszermentes hetem van, szerdán fog megjönni a menstruációm. Milligestet szedek, aminél ugye úgy van, hogy a dobozban 3 levél van, de nekem sajnos most fogyott el szombaton a 3. havi adagom. Egész múlt héten folyamatosan tanultam, írtam a zh-kat, meghalni alig volt idõm, a nõgyógyászomhoz nem tudtam elmenni felíratni a köv 3 havi adagot. Ugye ünnepek alatt nem tudok sehova menni orvoshoz, vas. márpedig el kell kezdenem a köv. levelet. 2 megoldás jutott eszembe. Az egyik, hogy holnap elmegyek egy nõdokihoz a kerületi sztk-ba és megkérem, hogy írja fel. A kérdésem az, hogy holnap még rendelnek rendelõintézetekben a szakorvosok? És ha csak úgy elmegyek talámomra egy ilyenhez, felírná nekem szerintetek? A másik verzió pedig, hogy elmegyek a háziorvosomhoz, és megkérem õt, hogy írja fel. Szerintetek? Ti mit tennétek a helyemben? Tudom, hogy butaság volt, hogy nem gondolkodtam elõre és nem írattam fel a múltkor többször 3 havi adagot, de most már késõ bánat.. Mit tehetek ebben az esetben?

Miért nem tudok belépni az iWiW-emre? Hova tudok írni nekik?

Sziasztok! Tegnap este még minden rendben volt, ma reggel pedig kiírta, mikor beléptem, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. Hova tudnék írni nekik, hogy probléma van?

Legjobb válasz: Ma már volt ilyen kérdés, és most megnézve én sem tudok belépni. Több azonos eset nem lehet véletlen, valószínûleg rendszerhiba van mögötte. Azaz nem tudsz mást csinálni, míg megvárni amíg jó nem lesz.

Ma már volt ilyen kérdés, és most megnézve én sem tudok belépni. Több azonos eset nem lehet véletlen, valószínûleg rendszerhiba van mögötte. Azaz nem tudsz mást csinálni, míg megvárni amíg jó nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem figyeltem, de akkor megnyugodtam. Köszi. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, közben már megjavult. :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120721/_hh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1NEMTUDOM, 2 AUDREY HEPBURN, 3 MARLON BRANDON, 1NEMTUDOM 2 MARILYN MONROE , 3 GRACE KELLY, 1 HUMPHREY BOGART, 2 MARLENE DIETRICH, 3 CLARK GABLE
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120721/_hh_f_lig_n_vvel_www.kepfeltol.. ennyi már megvan;DD légyszii..valakii
A kérdező hozzászólása: köszönöm
1 CARY GRANT
A kérdező hozzászólása: ki õ? : http://kepfeltoltes.hu/120721/ki__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
semmit, lehúztak... csak abban reménykedhetsz hogy megjön amit rendeltél mert hogy a pénzt nem fogod látni az biztos.
Nyugodtan csapkodhatod az asztalt...valószínûleg átvertek. Milyen oldalról, mennyi értékben vásároltál?
A kérdező hozzászólása: Ékszershop, onnan ne vásároljatok mert átvernek!Nem nagy összeg 4000ft de most jól jönne mert kifogyott a kassza
És mikorra kellene megjöjjön a cucc?
A kérdező hozzászólása: hát netbook nincs dvd olvaso benne nemtom micsináljak:S:S
nem feltétlen kell ahhoz cd olvasó
A kérdező hozzászólása: joés eltudnád mondani mit h kell mert én ehhez nem értek
telepítsed fel a drivert
Hátha nem értesz hozzá akkor meg sem tudod csinálni. Szerintem hívjál valakit aki ért hozzá.
Minden telepítés elõtt meg kéne nézni a driverek meglétét...aztán csak szívás van. Internetrõl letöltheted a gyártó honlapjáról, ha minden jól megy...vagy keresd meg az eladókat!

A pénztáros be tudja állítani, hogy hová szóljon az IC-helyjegyem?

Ablak mellé, asztalhoz? Már volt, hogy kértem így, de mégse jó helyre kaptam, nem tudom, hogy csak nem hallotta-e vagy nem figyelt, vagy nem tudja ezt befolyásolni?

Legjobb válasz: A lekérésnél tudja befolyásolni. Azonban tudni kell, hogy ha mûszaki okból nem olyan kocsi kerül be a vonatba, ami a rendszerbe fel van víve, akkor már nem biztos, hogy asztalos helyed lesz. Pl. mászaki okból kiveszik a vonatból azt a kocsit, ami 80 ülõhelyes, és minden 4-esre van egy asztalka, és olyat tesznek a helyére, ami ugyanúgy 80 ülõhelyes, de csak 4db 4-es van, és csak azoknál van asztal. Ugye elsõsorban arra ügyelnek, hogy a 80 ülõhelyes helyett 80-asat tegyenek be hogy mindenkinek legyen ülõhelye.

A lekérésnél tudja befolyásolni. Azonban tudni kell, hogy ha mûszaki okból nem olyan kocsi kerül be a vonatba, ami a rendszerbe fel van víve, akkor már nem biztos, hogy asztalos helyed lesz. Pl. mászaki okból kiveszik a vonatból azt a kocsit, ami 80 ülõhelyes, és minden 4-esre van egy asztalka, és olyat tesznek a helyére, ami ugyanúgy 80 ülõhelyes, de csak 4db 4-es van, és csak azoknál van asztal. Ugye elsõsorban arra ügyelnek, hogy a 80 ülõhelyes helyett 80-asat tegyenek be hogy mindenkinek legyen ülõhelye.
Ilyet nem lehet, úgy adja, ahogy megy sorba.
Bírom, amikor írja az ember, hogy lehet, erre megérkezik az ügyeletes megmondóember, aki nyilván 35 éve a vasúton dolgozik pénztárosként, és megmondja a tutit, hogy nem lehet......
Az ügyeletes megmondóember 8 éve utazik a MÁV-val, és tudja, hogy még egymás mellé se kapok mindig két helyet, nemhogy még külön konnektoros, anyám kínja kívánság... ilyen a jegyrendszer.
Én meg több éve dolgozom a vasútnál ezen a területen, és igen, be tud állítani különféle variációkat lekéréskor. Remélem nem nehéz elfogadni ezt a tényt.
Akkor 8 éve béna pénztárosokhoz kerültem. Majd legközelebb ülj be te a pénztárhoz, és akkor jó helyet kapok ;) kiváncsi leszek. Hogy be tudják állítani és beállítják e, az mind más kérdés.
Lehet asztalhoz kérni, ablakhoz, folyosóra, termes asztaloshoz, fülkés asztaloshoz, rokkant helyre meg mér pár variáció... A fentieket használjuk sûrûn.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!