Találatok a következő kifejezésre: Hová menjek 4D-re (2 db)

16 hetesen érdemes-e és ha igen, hova menjek 4d-re, mit ajánlatok? (Pest)

Legjobb válasz: Nekem a 26-28 hetet mondták,és valoban akkor már szép pufi volt és bele is fért a képbe. Pénzkidobásnak tartottam korábban menni. ez egy 14hetes pl.: http://www.youtube.com/watch?v=xJjR4nPPZso nézz meg egy 28 hetest is,érdemes.

Nekem a 26-28 hetet mondták, és valoban akkor már szép pufi volt és bele is fért a képbe. Pénzkidobásnak tartottam korábban menni. ez egy 14hetes pl.: http://www.youtube.com/watch?v=xJjR4nPPZso nézz meg egy 28 hetest is, érdemes.
Mi is a 4D Genesisnél voltunk, én bis ajánlom.
Elõzõ vagyok megint, mi a 4D Genesis-nél voltunk a Lotz Károly utcában. Csak ajánlani tudom, nagyon kedvesek, alaposak, nem rohannak sehova, tényleg rád szánják azt az 1 órát.
én 20 hetesen voltam, szerintem várj még két hetet....a baba látszik, de azt mondják ilyenkor még kicsit ijesztõ, nem babás kinézetû, esetleg egy elsõ gyerekest megrémíthet! amúgy lehet a neme is látszik, meg ha fel akarsz készülni a "látványra" akkor nézz meg egy 4D-s felvételt a neten, van bõven! Én a péterfy sándor kórházat ajánlom, annyiért mint máshol adnak dvd-t és képes cd-t, ill. fotót...legalábbis több mint két éve így volt! Egyébként 20 hét körül érdemesebb elmenni, mert most még egészben látod, késõbb is voltunk, akkor csak az arcát néztük szinte!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI! Felpontoztam mindenkit, és megnézem ezt a helyet a neten! :) puszi mindenkinek, aki olyan aranyos volt, hogy válaszolt!!! 16+2 heteske
Szia! Mi voltunk 16. 26. és 32. hetesen is. Mindegyik más volt, de egyformán fantasztikus. A 16. heteset sem bántam meg, hatalmas élmény volt elõször látni a kisfiamat így, szinte az egészet végigbõgtem. A 26. heti volt látványban a legszebb, mert akkor már elég nagy ahhoz, hogy lásd az arcát, stb, de még elég kicsi, hogy sokminden beleférjen a képbe. A 32. hetesen pedig már tökéletesen kivehetõk voltak az arcvonásai is. Szóval én azt mondom, ne várj, hanem menj, ha megteheted minél többször!
A kérdező hozzászólása: Szeretnék majd a 26. hét felé is elmenni, az az igazság... :) Ahogy majd engedik az anyagiak, de erre mindenképp szánnék pénzt. Csak nyugodtabb az ember, ha látja, és az jót tesz a babának is, ha nyugodt... :) De hova menjek, mit ajánlotok? SZakvélemény nem kell, mert nagyon jó az orvosom, mindenféle papírom van eddig is, és megbízom benne. Minden vizsgálatra el is járok. Én csak látni szeretném, és megmutatni a családomnak is, és egy emléket, neki. ...
Én voltam 16 hetesen is, és 20 hetesen is, szerintem nem sok különbség van a kettõ között. Igaz, nem olyan babás, nem pufók, de nagyon szép! És nekünk a 16. héten megmutatta, hogy kislány. Pesten voltunk a Hepinet UH központban. Tök rendesek voltak, meg alaposak is. A 28. hét körül megyünk majd még egyszer, mert akkor már tényleg husisabb lesz, és a dokim is a 28. hetet javasolta.
Ha csak 16 hetesen szeretnél 4Dre menni, akkor valóban érdemes késõbb. Én voltam 12 hetesen, akkor meg is mondták a nemét, aztán voltam 18 hetesen is. És még szeretnék menni. Lehet, hogy valaki szerint 12-16 hetesen élvezhetetlen és pénzkidobás, nekem biztos, hogy megérte, mindkétszer, felejthetetlen élmény:)
A kérdező hozzászólása: Épp most néztem a Yout...on egy Edömér 16 hetesen c. 4d-s videót... nem tudom, mitévõ legyek, még néhány véleményt meghallgatok...
A kérdező hozzászólása: Én szívesen megnézem egészben... :) És nagyon érdekelne a neme is, az a nagy igazság. Amúgy tényleg elsõ babások vagyunk :) . Most voltam pénteken sima uh-n, és össze-vissza ficánkolt, azt is nagyon élveztem, de nem mutatta meg, mi van a lába között. Persze, hogy mindegy igazából, de nagyon szeretnénk tudni... nem baj, hogy még nem olyan emberi a formája, , , de csak jobban látszódna, mint a hagyományoson, nem?...
A kérdező hozzászólása: ÉRDEMES VOLT! Mindent láttunk, amit csak akartunk, és képzeljétek: FIAM LESZ!!! :D Titta boldogság ;)!

Hová menjek Budapesten 4D-re?

Nézegettem a netes ajánlatokat, de ez alapján nem tudok dönteni..

Legjobb válasz: A 4D-s uh-on elõször 2D-ben megnézik a picit és lemérik a méreteit, meghallgatják a szívhangját, majd utána váltanak át 4D-re, hogy jobban meg tudjátok õt nézni. Nekem ez utána még vagy 15-20 perc volt. Én a Praxis rendelõt tudom neked ajánlani, nagyon kedvesek és az uh-os doki nagyon hozzáértõ és készséges. Tényleg bátran ajánlom.

A 4D-s uh-on elõször 2D-ben megnézik a picit és lemérik a méreteit, meghallgatják a szívhangját, majd utána váltanak át 4D-re, hogy jobban meg tudjátok õt nézni. Nekem ez utána még vagy 15-20 perc volt. Én a Praxis rendelõt tudom neked ajánlani, nagyon kedvesek és az uh-os doki nagyon hozzáértõ és készséges. Tényleg bátran ajánlom.
Mi a Schöpf-Merei-nek a 4D-s rendelõjében voltunk. http://www.babavizio.hu Aranyosak és hozzáértõek voltak, sõt a 40-45 perces mozizásra kicsit rá is húztunk, mert a kisasszony nem nagyon akarta megmutatni az arcát. Egészségpénztárban is elszámolható a vizsgálat, ha ez nálatok szóba jöhet! Megéri, nagy élmény!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat!
http://www.hepinet.hu Szent István korházban van ez (IX kerület Nagyvárad tér.1) Szerintem ez közel van, mert a legtöbb amiket olvastam az mind a belvárosban található.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!