Találatok a következő kifejezésre: Hová lehet babával, ha ilyen rossz (1 db)

Hová lehet menni babával, ha ilyen rossz idő van?

9 hónapos babám van, egyenl?re még anyukámnál lakunk, és most amúgy is festés van, nem akarunk láb alatt lenni amíg dolgoznak a fest?k. Hová mehetünk hármasban a babával és a párommal? Három hónap múlva már tudunk költözni, de addig egyszer?en nem tudunk már magunkkal mit kezdeni, mert elég kicsi a lakás, és érzem, hogy mindenkinek útban vagyunk, szóval ha jó az id?, mindig sétálgatunk a városban, de ilyenkor hová lehet menni napközben?

Legjobb válasz: Játszóházba, vmelyik babás ismerõshöz, barátnõhöz, esetleg családban, ismerõsök közt van nyaralója vkinek, akkor oda.

Játszóházba, vmelyik babás ismerõshöz, barátnõhöz, esetleg családban, ismerõsök közt van nyaralója vkinek, akkor oda.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Miért gond az, ha a gyereket egy hétvégére a nagyszülőkre bízzuk?

Többektől hallottam, hogy milyen gáz ez, mert nem a nagyszülőknek szülünk!

9

Van jelentősége, hogy melyik kezébe adom, vagy keze felé nyújtom a játékot a babának?

úgy értem,hogy nem akarom befolyásolni,h mindig a jobb kézbe adom.tudom,hogy kétkezesek sokáig-érdemes mindig másba,vagy középre-és azzal nyúl,amelyik könnyebb?

3

Mi lehet a 18 és fél hónaposommal? Nem bírok vele.

Eddig is akaratos, aktív volt, nem bírt megmaradni egy helyben nem is ez a baj, de tegnap óta mintha kicserélték volna..

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!