Találatok a következő kifejezésre: Hová lehet babával, (33 db)

A 18. kerületben hová lehet menni egy fél éves babával?

Lakásban lakunk, és beskatulyázva érzem magam a babámmal. Van valami babás összejövetel a kerületben?

Legjobb válasz: Bár az én babám csak 5hetes, de kb így érzem magam. Kíváncsian várom a válaszokat! Esetleg Ringató a Rózsában? Én alig várom a szeptembert, akkor kezdõdik. De olyan messze van...

Bár az én babám csak 5hetes, de kb így érzem magam. Kíváncsian várom a válaszokat! Esetleg Ringató a Rózsában? Én alig várom a szeptembert, akkor kezdõdik. De olyan messze van...
Nekem 7 hósom van, én is mennék..
Ha nincs, akkor csináljunk csajok!
A kérdező hozzászólása: Elvileg létezik egy Gyöngyvirág nevû babaklub itt a szomszéd utcában, de a telefont senki sem veszi fel másfél hete .
Lehet, hogy nyári szünet van? Onnan gondolom, mert a zeneiskolában van. Mindegy, mi ide még picik vagyunk, meg általában bármilyen közösségi tevékenységre :) Várom továbbra is a szeptembert. Elsõ :)
Én is itt lakom a Csontváryban szintén 6 hónapos a manóm. Hallottam, hogy van Ringató foglalkozás a Kondor Közösségi Házban, csütörtökönként. Volt már rajta valaki? (bocsi az Off-ért)

Hova lehet 1éves babaval kirandulni menni? Balaton es kornyeke, bababarat szallok, apartmanok? Kinek milyen tapasztalata van?

Legjobb válasz: Akárhonnan is néztem, az olszok olcsóbbak, mint belföld. Már ha van kocsid. 6-7 óra alatt ott vagy Bibioneban, Jesoloban, Caorlében vagy Gradoban, (van még pár), olcsó szállást meg könnyû találni a neten. Szeptemberben akár 100 euró / hétért is, és ott azért nagyon jó idõ van még akkor. persze ezt csak akkor, ha a babád bírná az utat. ha nem, akkor sok sikert kívánok, a Balatonon rendesen megy a lehúzás, de remélem, ki tudsz fogni egy viszonylag normálisat.

Akárhonnan is néztem, az olszok olcsóbbak, mint belföld. Már ha van kocsid. 6-7 óra alatt ott vagy Bibioneban, Jesoloban, Caorlében vagy Gradoban, (van még pár), olcsó szállást meg könnyû találni a neten. Szeptemberben akár 100 euró / hétért is, és ott azért nagyon jó idõ van még akkor. persze ezt csak akkor, ha a babád bírná az utat. ha nem, akkor sok sikert kívánok, a Balatonon rendesen megy a lehúzás, de remélem, ki tudsz fogni egy viszonylag normálisat.
1 éves babával bárhová, nem kell bababarátnak se lennie. Esernyõre csukható babakocsit vigyél és kész. Zuhanyzáskor egyikõtök tartja, másik fürdeti. Bébikaja mindenhol kapható. Pelus is. Pelenkázni lehet az ágyon. Stb. Minden megoldható. Bababarát szállás pici babával jó (persze drágább is).
Szia.Nemtudom hol merre laksz, én is most nézegetem ezeket a szálókat és a most megnyilt Velence SPA-ban nagyon édes, igazi bababarát minden.Van nekik minden, és még ovónénik is vannak, ha nemtán kettesbe lennél kicsit a pároddal.Nézd meg a honlapjukat.mi még csak 5 hósak vagyunk, igy õ még annyira nem élvezi ezeket a dolgokat, de egy 1 éves már nagyon.Több ilyen kéne magyarországra, és elérhetõ áron kéne, mert sajna elég drágák.
Szia! Mi rajtuk keresztül találtuk meg azt ahova majd megyünk nyáron. http://www.gezenguzok.hu/

Egerben hová lehet hordani egy egy éves babát?

Érdekelne, hogy baba angol, tánc, énekelgetés stb mi van, ahová egy 14 hós babát el lehet vinni. Én már kevés vagyok neki, imádja a gyerekeket és szívesen hordanám néhány helyre. Aki tud javasoljon programokat! El?re is köszi!!!

Legjobb válasz: Nahát, remélem fog tudni valaki választ adni a kérdésedre, mert ez engem is nagyon érdekelne. Bár az én babám még kicsi, 4,5 hós:)

Nahát, remélem fog tudni valaki választ adni a kérdésedre, mert ez engem is nagyon érdekelne. Bár az én babám még kicsi, 4, 5 hós:)
Van Mazsola muzsika, de nem tudom, hol, mert ezt csak hallottam. Angol nyelv: kukk ide: http://www.helendoron.hu/content/view/134/190/ Gekko játszóház: http://www.gekkonet.hu/eger/index.html Gyermekvár: http://www.gyermekvar.hu/


Siófok környékén hova lehet menni 10-11 hónapos babával, hogy egy kicsit kimozduljunk?

Van-e valami baba- mama klub, vagy ringató, vagy úszás, vagy zenélés, vagy játszóház ilyen kicsiknek érdekes játékokkal, vagy egyéb?

Legjobb válasz: A Jokai parkban hétvégén nagyon sokan vannak gyerekkel a játszotéren. Hétvégén játszház lesz a Beszédes 4-es suliban, a Lidl mellett. Van gyermek könyvtár, oda is járnak gyermekesek. Mi is nemrég költöztünk ide, bár nekem már nagy a lányom, 4 lesz.

A Jokai parkban hétvégén nagyon sokan vannak gyerekkel a játszotéren. Hétvégén játszház lesz a Beszédes 4-es suliban, a Lidl mellett. Van gyermek könyvtár, oda is járnak gyermekesek. Mi is nemrég költöztünk ide, bár nekem már nagy a lányom, 4 lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Érdekelne, hogy esetleg valamilyen állandó programról tudsz-e. Olvastam a neten Daloló Kuckóról! Nincs véletlenül valamilyen tapasztalatod?
Arról nem tudok. Be kell menni a mûv házba, ott szerintem tudnak programokat ajánlani!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Kaposztasmegyeren hova lehet menni babaval? Esetleg szervezzunk valamit mi anyukak?

Kap1en lakom, a loversenyter kozel van, ott van baba mama torna kedd csutortok, de hol meg van tartva hol nem, aztan meg a ringato van pentekenkent es kb ennyi. Tudtok meg valami jot delelottonkent?

Legjobb válasz: régen sem volt semmi,mégis elvoltak az anyukák,felnottek a gyerekek

régen sem volt semmi, mégis elvoltak az anyukák, felnottek a gyerekek

Anyukák! Olvastátok már ezt? Hová lehet akkor rakni a babát 2 év után? Csak bölcsibe? Vagy van már olyankor ovi is? 1 hónapos baba anyukája

http://babafalva.hu/gyes-gyed-majus-1-jetol-valtozas-hrportal/

Legjobb válasz: Nem minden óvoda fogad 2,5 éves gyereket, ugyanis nincs hely sokszor még a 3 évesnek se.

Nem minden óvoda fogad 2, 5 éves gyereket, ugyanis nincs hely sokszor még a 3 évesnek se.
Ez 2010-ben jött be. Bölcsiben lehet elhelyezni a 3 éves kor alatti gyerekeket.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez teljesen új dolog. De így milyen nehéz már kalkulálni? Vagy nem nehezebb?
2, 5 éves kortól lehet oviba is vinni, esetleg nagyszülõk. A bölcsõdék is fizetõsek viszont most már.
Nem minden bölcsi fizetõs, pl.Nyíregyházán továbbra sem kell semmi pluszt fizetni.
De akár otthon is maradhatsz vele 3 éves koráig. Amit belinkeltél, az kb. fél évig élt, azóta visszaváltoztatták.
A kérdező hozzászólása: Igen? Na akkor meg nincs is több kérdésem :) )

Vesetágulattal született babát hova lehet vinni uh-ra? Tudtok nekem szakorvost ajánlani Budapesten?

Legjobb válasz: dr. Király Balázs a 15 kerületben rendel mint gyerekorvos, és valamelyik kórházban, ha jól emlékszem Bethesdában, mint gyermeknefrológus.

dr. Király Balázs a 15 kerületben rendel mint gyerekorvos, és valamelyik kórházban, ha jól emlékszem Bethesdában, mint gyermeknefrológus.

Hova lehet vinni pancsolni babákat Budapesten, vagy környékén?

nem babaúszásra gondoltam, hanem csak úgy 1 óra pancsikát babamedencében pl. Hol van ilyen? Tudom, hogy az aquaworlbe (azt hiszem így hívják) lehetne, de az nagyon drága. Tipp?

Legjobb válasz: www.gyemantfurdo.hu

Hová lehet regisztrálni, hogy mindenféle kuponokat, termékmintákat küldjenek a babónak?

Libero, Pempers, Milumil...esetleg még valami?

Legjobb válasz: dm-ben a bababónuszra sztem nagyon megéri azt hiszem a pampers-nek is van vmi a weboldalán, sosem néztem még. :)

dm-ben a bababónuszra sztem nagyon megéri azt hiszem a pampers-nek is van vmi a weboldalán, sosem néztem még. :)

Mozgásfejlődési lemaradás? Hová lehet/érdemes vinni gyógytornára és úszásra 10 hónapos babát? Bp-en a XV:ker-ben lakunk.

Mire számítsak? Minden tapasztalat megosztásnak örülnék.

Legjobb válasz: Érdeklõdjetek a Budapesti Korai Fejlesztõ Központban. Egy házuk van Zuglóban meg egy valahol Budán. Mindkettõben jártam gyakorlaton. Nagyon kedvesek, segítõkészek. A házak meg nagyon barátságosak, szépek, kellemes környezetben. http://www.koraifejleszto.hu/index.php?ln=hu&p=text&id=3&m=1..

Érdeklõdjetek a Budapesti Korai Fejlesztõ Központban. Egy házuk van Zuglóban meg egy valahol Budán. Mindkettõben jártam gyakorlaton. Nagyon kedvesek, segítõkészek. A házak meg nagyon barátságosak, szépek, kellemes környezetben. http://www.koraifejleszto.hu/index.php?ln=hu&p=text&id=3&m=1..
Örülök a sikereknek:) ) Nagyon jó:) Hol voltatok baba mama tornán?
A kérdező hozzászólása: Még sehol. A Gézengúzhoz készülünk. Talán már hétfõn.:) Üdv.Erzsébet
Szia, Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok és ilyen szépen fejlõdik a babád! Látod, nincs is semmi baj, hipp-hopp szaladni fog egyedül. Sok sikert, jó tornát és úszást! Biztosan tetszeni fog a lánynak, ezek nagyon jó mulatságok. (a Gézengúzos:) )
A kérdező hozzászólása: Szia, "Gézengúzos"! Ma voltunk elõször úszni. Tényleg élvezte a kicsim. Ma még a beszoktatón voltunk, de lehet, hogy nem kell többször menni, mert a picim olyan volt a vízben, mintha már rutinja lenne:) . Õ lett a "póbababa". Ja és annyit mászik, Folyton a sarkamban van, vagy ahol éppen nem kéne:) ), semmit se tudok mellette csinálni, szerencsére alszik naponta 3-4 órát:) . Nektek is minenjót!:) Köszi.
Jaj, ezt annyira jó hallani!:) Mi szerdán fél 11-kor járunk úszni (a beszoktató csoport utáni következõ kategória) a Stofihoz. Õ az akit említettem, több mint 10 éve ismerem, nagyon lelkiismeretes, kíváló oktató, csakis ajánlani tudom. Stofán Éva a neve, de mindenki Stofinak hívja:) Mi szerdán reggel 9-kor kezdtünk el járni, de sokan lettünk a csoportban, ketté szedte a csoportot, így lett fél 11. Kb 3-4-5 gyerek van alkalmanként, mindenkivel személyre szabottan foglakozik, ha szükséges. Szívbõl ajánlom, legendás, jó és kedves, nem utolsó sorban a gyerekek is imádják! Ha gondolod, kérj hozzá idõpontot ( ha ma nem nála voltál), és a végén még életben is találkoznánk!:) Már van innen a " gyakoriról" egy barátnõm, igaz, õ még a fogantatás témakörbõl lett:) Ha jönnétek, a lányom Flóra, ez nem túl gyakori név. Örülnék Nektek!
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy! Szerdán a beszoktató csoportba megyünk Orsihoz, mivel Sztofi (akit nem ismerek személyesen) beteg. Aztán csütörtöön is még beszotató. Bár a lányom 9 után ébred, kénytelenek vagyunk korábbi csoportot kérni, hogy a férjem 10-re elérjen a munkába. Szerintem találkozunk most szerdán:) . Minket is könnyû felismeri, a férjem nagyon magas, a kicsim platinaszõke, általában mosolygós, Eszter a neve. Flóra mennyi idõs? Kellemes hétvégét!:)
A kérdező hozzászólása: Kedves "Gezenguzos"! Nem leszunk holnap az uszason, mert kulfoldon vagzunk. Meg nem tudom, hogy 1 het, vagy 3 mire visszamegzunk. Majd megirom. Sajnalom az uszast, de itt is nagyon jo a lanyunknak, unokatesokkal jatszik nagyokat. Udv, es varom a talit.
Szia, Hú de jó Nektek, hogy elutaztatok, jó pihenést! Majd biztosan találkozunk egyik héten:) Ja, a lányom múlt héten volt 1 éves:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi az érdeklõdést. Igen voltunk. Képzeld, kislányunkkal hétfõn voltam SZTK-s gyógytornán, aznap délután elkezdett kúszni ügyesen.:) A Nyíltnap ugye szerda délután volt a Gézengúznál, egyetlen egy mozdulatot mutatott az egyik nevelõ neki, pár perc múlva megtett szabályosan mászva kb3-4métert egyik mászó babához, azóta mászik.:) Egyébbként a gyógytornász is és a Gézengúzosok is azt mondták nincs semmi komoly probléma, de az izomzata gyengébb, és az izületei nagyon lazák. Mi is fogunk járni oda úszásra.:) Meg pár alkalommal baba-mama tornára.:) Jó hangulatú volt, örülök, hogy elmentünk. A picim nagyon nyitott és igazán jól érezte magát. Különösen az a billegõ félgömb tetszett neki, amiben az egyensúlyérzékét figyelték meg, amirõl megállapították, hogy nagyon jó. Ja még annyit, hogy szerintük agyi eltérés biztos nincs. Nagyon örültem, hogy megdícsérték a babámat amiatt, hogy próbálta"énekelni" a dalócskákat. A helyi tévé és egy másik is ott volt, úgyhogy máris "tévésztárok lettünk:) ), engem kérdezett egy riporter, a platinaszõke, mosolygós kislány pedig az én tündérkém:) ), ha véletlenül megnéznéd az adást. Lehet, hogy majd talaálkozunk úszáson?!:) Jó éjt, szép álmokat Nektek!
Szia, voltatok a nyílt napon? Mit mondtak a vizsgálaton? Mi szerdán délelõtt voltunk úszni, de nem volt nagy zsúfoltság, sõt!
Mi most találtuk meg a 3. úszást. Lányom 11 és fél hónapos, eddig 2 helyen voltunk, nem váltak be, nemrég keztünk el a Gézengúz alapítványhoz járni a Cseppek házába Budakalászra. Ez nagyon tetszik. Esetleg nézd meg a honlapot, hívd fel õket. Az úszás nem csak egészséges babák "locsolgatása", kifejezetten fejlesztõ gyakorlatok is vannak. Lányom is kicsit problémás mozgásilag, ezért mentünk ide. Van egyéni és csoportos torna is, kinek mi tetszik vagy válik be. Szerintem talán nincs túl messze Nektek sem, a Megyeri híd túloldalán van. (M0-on mehetsz). Kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek.
Hol tart a mozgásfejlõdésben? Védõnõ/gyermekorvos mondta, hogy le van maradva? Õk ilyenkor nem javasolnak valamit?
Szia, a Gézengúzos, úszós vagyok! Nekem elég sok tapasztalatom van a lemaradt feljõdésben, de kihangsúlyozom nem vagyok szakember. 13 éves koraszülött ikreim vannak, egyikük mozgássérült lett, másikuk a sok torna eredményeként az osztály legjobb sportolója és majdnem kitünõ tanuló lett. A pici (most 1 éves) szintén kissé kötöttebb izmokkal született, így õt is hordom ugyanahhoz a Dévényes gyógytornászhoz mint akihez 13 évvel ezelõtt a nagyokat. A gyógytornász mindig megdícsér, hogy tökéletesen érzem és tudom, hogy hol a probléma a kicsinél. Amit leírtál, véleményem szerint egyedül aggodalomra csak az adhat okot, kogy "körben" kúszik, tehát nem használja szimmetrikusan mindkét oldalát. Ez most lehet, hogy látványos, de késõbb nem lesz ennyire az. Ha nem foglalkozol vele, talán nem is veszed észre, hogy mitõl lett bal kezes a gyermeked és a többi.... Esetleg fel kellene keresnek egy Dévényes gyógytornászt, és lehet, hogy pár alkalom után már mászik is a babád. Amit írtál, a nagymamáról vagy dédirõl(most nem emlékszem pontosan), teljesen helytálló, nagyon könnyen stagnál a baba fejlõdése ha nem hagynak neki teret. Szerintem a babád nagyon szépen fejlõdik, nincs okod az aggodalomra. Az úszásról. Ugyanahhoz a hölgyhöz járunk akihez 10 évvel ezelõtt jártunk, még emlékezett ránk:) Nagy vonalakban elmondtam Neki, hogy most mi a gond, erre azt válaszolta, hogy oké, hogy úszunk, de ennél több kellene. Persze mi meg is tesszük az ennél többet, de lehet, hogy Nektek nincs is ennél többre szükség. Nézd meg a nyílt napot, nézz meg egy úszást ( üvegablakon keresztül bárki megnézheti) és eldöntöd, hogy mit szeretnél. Jobbulást Nektek!
A kérdező hozzászólása: Kedves, "Gézengúzós, úszós"! Köszönöm, hogy írtál. Köszi a bátorítást! Valóban értesz hozzá.:) A neurológus szerint is a jobb oldala fejlettebb a babámnak, mint a másik. Jobbra sokkal hamarabb és többször fordult, intenzívebben használja a jobbkezét. A doki szerint 2 éves kor elõtt ez problémát jelez. "2 éves kor elõtt nincs kezesség!" mondta. Azért írom le, hátha másnak is segítek vele. A doki szerint ezt kevesen tudják. Csak hétfõtõl kezdjük az SZTK-ás gyógytornát. Szerdán lesz a nyíltnap, kíváncsian várom. Máris tapasztalok fejlõdést a kicsinél. Elkezdett kutyázni, és hátrafele mászik valamennyit. A férjem kazetta-gyûjteménye nagyon motiválja.:) ) Sokkal könnyebben áll fel, ülésbõl feltérdel, indulna, de aztán visszaül. Hálás vagyok, hogy megosztottad velem a tapsztalataidat.
Szia, a Gézengúzos vagyok:) Örülök, hogy tudtam tanácsot adni és segíthettem. Biztosan tetszeni fog Nektek bármilyen foglakozásra mentek is, ahogy látom nyitott vagy a babák fejlesztésére. Sokan vannak akik eleve elutasítják az ismelymit és nem sejtik, hogy ezzel a babájuknak tesznek rosszat. Én azon a véleményen vagyok, hogy még egy egészsséges gyereknek is jót tesz a babaúszás vagy a csoportos torna. Akkor is közösségben van, sok inger éri, és ez csak a javára válik a babának, ráadásul az anyuka is találkozik más anyukákkal Ez sem egy utolsó szempont.:) Nálatok meg minimális probléma lehet - ha van egyáltalán - és mégis elviszed õt, jó anyukája vagy a babádnak. Sok sikert és jó egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én is remélem, hogy nincs komoly baj. Azt gondolom, hogy a fejlesztés minden szempontból jót fog tenni neki. Most elkapott valamit az apukától. Folyik az orra, meg köhög csúnyán, kínlódik szegény, remélem szerdáig rendbejön. Jó egészséget! Majd megírom mit mondtak.
Mi a Szent János kórházba vittük a gyerekeket a fejlõdésneurológiai osztályra. Ott a Katona módszert alkalmazzák nagyon segítõkészek. Otthon végzendõ gyakorlatokat kaptunk
SZia! Az én babám 10hós, s még õ se mászik csak kuszik.Mi a Dévény tornára járunk, (fél éves kora óta) ill ha jó idõ lesz akkor babauszira. Most is itt van mellettem és tornázunk.Addig is küldök egy youtubés linket, ezeket próbáljátok meg csinálni hátha segit addig is:) http://www.youtube.com/user/mozgasfejlesztes Velünk is ezeket csinálja a Kató(DA masszõr) de mást is:)
A kérdező hozzászólása: Isten eltesse a lanyodat. Az enyem szerdan lesz 11 honapos. Meg egy hetet toltunk itt. Szep ido van. Sokat homokozik, hintazik, van gyerektarsasaga is es egyre ugyesebb.:) Alig varom, hogy megismerjunk Titeket! Udv. Erzsebet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!