Találatok a következő kifejezésre: Hová kell ha fekvő rendört szeretnék (1 db)

Hová kell forduljak ha fekvő rendört szeretnék lerakatni az utcánkban mert 30 helyett 50-60-al mennek az autók?

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt a helyzet. Én az önkormányzathoz fordultam, mivel õk az út fenntartói. Körbeküldtek egy levelet az utcában lakóknak, és kérték a véleményüket. Utána megépítették a fekvõrendõrt. Persze mindig lesznek, akiknek ez sem tetszik.

Nálunk is ez volt a helyzet. Én az önkormányzathoz fordultam, mivel õk az út fenntartói. Körbeküldtek egy levelet az utcában lakóknak, és kérték a véleményüket. Utána megépítették a fekvõrendõrt. Persze mindig lesznek, akiknek ez sem tetszik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek hogy párom ne cseszegessen? Ez lehet fügöség is?

Az a helyzet hogy imádok csúszni,télen,nyáron mindegy mikor.
És régóta űzöm(a gép rendszeresen átnézve,javitva,szerelve)
Leszögezném csakis és csakis üres utakon forgalom gyér időben általában éjjel,mert nem szeretnék mást(okat) a butaságommal megnyomoritani,esetleg megölni...Számomra a csúszás amikor meglengetem a gépet és az kitör fúúúúúú hát akkor kikapcsolok és szabadnak érzem magam,érzem a gép mozdulatai.Amikor sok vagy kevés az adott moozdulat lelasul az idő,szállok mint amikor tiszteségesen betéptem régen.Nekem ez a kikapcsolódásom a hétköznapokon....De itt a bökenő a barátnőm mindig jönni akar velem(ennek alapból tudom hogy örülni kéne)de ilyenkor nem akarok olyan szinten kockáztatni mert szeretem és féltem mert melletem van.De egyedűl meg nem enged el hogy csusszak,volt hogy jött utánam külön kocsival de akkor meg mégjobban féltett.Egy szó mint száz hogy tudnám vele megértetni hogy ez nagyon fontos dolog nekem mert szeretem csináli,érezni mikor lelasul egy picit az idő.

5

Közlekedési lámpában kamera?

Üdv! Nem régiben sikerült egy piros lámpán áthajtanom egy igen forgalmas helyen. Hála az égnek nem történt baleset. A lámpa nem a kereszteződés felett volt ,hanem utána én pedig mentem az előttem lévővel, figyelmetlen voltam. A kérdés lényege pedig a következő: Rémhíreket , pletykákat hallottam olyan lámpákról, amikbe kamera van szerelve ami sztárfotót készít,ha piroson hajt át a delikvens. Valakinek van ilyen tapasztalata, esetleg megbüntették? Létezik ilyen? Meg lehet különböztetni a kamerával felszerelt lámpákat? (már ha vannak)Nem állok túl jól anyagilag és most félek,hogy nemsokára küldik a csekket. A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2

2 évre elvették a jogsimat, 2014 június elején kapom vissza mennyivel elötte tehetem le a vizsgát újra?

1

Az, hogy valaki soha nem balesetezett az másoknak is köszönhető nem?

Szoktam hallani az idősebbek dicsekvéseit, hogy "150 ezer kmt levezettem baleset nélkül..."
De ez nem csak rajta múlott nem? Hanem másokon is, hogy nem mentek bele, vagy akár az Õ veszélyes helyzetét elkerülte más nem?

5

Mit érdemes nézni, egy autónál, ha van rá esély, hogy el fog engedni?

Szóval lemond az elsőbbségéről.
Én azt szoktam figyelni, hogy villogtat-e a fénbykürttel, sokan meg azt mondják, az nem erre való.
De sokan meg a kezükkel kalimpálnak a szélvédő mögött.
De szerintem az nem látszik néha rendesen, árnyékok, csillogó szélvédő.

Szóval mit érdemes figyelni?

4

Miért nem vezetik be az autópályákon az átlagsebesség méréses rendszert?

Adott hozzá az infrastruktúra a matrica ellenőrző kamerák és rendszámfelismerők. Egyből nem érné meg hosszan gyorshajtani, és a lézerblokkoló sem érne semmit, nem lenne kibúvó. Viszont aki esetleg száguldani akar ,megtehetné csak ki kellene utána állnia pihenni egy kúthoz, de így nem lenne sok értelme.

17

Ha megiszok egy 0, 5l -es 1, 8% alkohol tartalmú (cirtomos) sört, menni idő elteltével nem fújom meg a szondát?

65-70kg. vagyok, 175cm magas..
tudom ,hogy szervezet függő, de kb. menni idő ?
most ittam meg és el kéne mennem autóval.. pls. help me :)

F.19.

3

Balatonmáriafürdőn melyik utcában van a vasútállomás? És hogyan jutunk el onnan a szabd strandon lévő Agave Ételbárba? 19/L

utca, irány, kb hány méter

1

Mennyi idő alatt évül el a tilosban megállás szabály megsértése?

Megbüntetett a közterület felügyelő, mert belefutottam egy vasárnapi úttisztítás miatti megállni tilos táblába. Most kiküldték a büntetést, de egyszerűen nem vagyok képes kifizetni.

9

Ülésmagasító, nem gyerekülés használata meddig kötelező, ha a gyerekek (2) a hátsó ülésen utaznak?

http://www.argep.hu/popup.asp?pid=220349106&pnr=10001&foto=1
erre gondolok, nem erre: !!!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!