Találatok a következő kifejezésre: Hová érdemes Magyarországon belül egy 6 (1 db)

Hová érdemes elutazni Magyarországon belül egy 6 hónapos kisbabával? Mi Fonyódon lakunk, és nem szeretnénk túl messzire sem menni. Nekünk a szülőknek is jó lenne valami jó kikapcsolódás a helyszínen. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: A Balaton mértnem jó? -különben ottvan a Kis Balaton szép,csendes kiránduló hely. De azért ilyen pici babával nem ajánlatos pl természetet járni a kullancsok miatt. Vagy a szülõknek pl a Festetics kastély,szoktak lenni programok is,szabadtéri fõzés,vásár stb

A Balaton mértnem jó? -különben ottvan a Kis Balaton szép, csendes kiránduló hely. De azért ilyen pici babával nem ajánlatos pl természetet járni a kullancsok miatt. Vagy a szülõknek pl a Festetics kastély, szoktak lenni programok is, szabadtéri fõzés, vásár stb
Veszprémi állatkert


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi ez a tábla az autópályán? (Érd k. )

Szóval az autópályán, ahogy megyünk, láttam pár táblát, amin rajt van egy kutyus. Ez mit jelez?

5

Balaton partján merre lehet megállni közvetlen a part mellett autóval?

Naplemente, romantikázás céljából. :) Válaszokat előre is köszönöm!

3

Jó Last minute wellnest kínáló oldalak?

0

Sopronban lesz augusztus 20-án tűzijáték?

Honnan érdemes megnézni?
Mit ajánlotok Sopronban megnézni? A Harrer cukrászda jó? Nem drága nagyon?

1

Kisvárda közelében hol van olyan hely, ahol elég kicsi a fényszennyezés ahhoz hogy láthassam a Tejútrendszert? 13/L

égebben csillagász szerettem volna lenni :D de erről lemondtam,viszont még mindig nagyon érdekelnek a csillagok,galaxisok stb. és mindig ha felnézek az égre szomorú vagyok,hogy olyan kevés csillag látszik pedig olyan gyönyörűek.. egyszer szeretném látni az igazi égboltot,ami Mo.-n nem lehetséges de akkor legalább azt,ami jobban hasonlít rá,mint néhány pislákoló pötty a felhők között

4

A Tótvázsonyt és Úrkutat összekötő út mentén van egy elhagyatott orosz bázis. Ez "szabadon" látogatható? A 7végén nézném meg a családdal, de potya útnak messze van.

2

Valaki megengedné-e, hogy a Piac utcára néző lakása erkélyéről, vagy ablakából fotózhassam az idei virágkarnevált?

Ha ugyanis az utcán nagy tömeg lesz, és nem lehet rendesen fotózni a takarások miatt, akkor szinte hiába utazunk annyit, hogy ott lehessünk. De ha valaki felengedne ketten a párommal, hogy onnan nézzük és fotózzuk, akkor nagyon klassz lenne, és tudnánk a szívességet viszonozni.

4

210 cm hosszú csúszdát fel lehet adni a Postán nem standard postai csomagként?

Valaki segítsen nagyon sürgős!!!!
A linken található csúszdát komolyan fel lehet adni a Postán nem standard csomagként? És komolyan csak 2500Ft-ba kerülne a szállítás? (Van egy ugyanilyen csúszda mint a linken található és gyorsan meg kellene oldani a szállítását, olcsón. Ezért kérdezem!) A méretei miatt kérdezem (210 cm hosszú) komolyan elviszi a Posta???

1

Valaki nem tudná megmondani hogy az egri strand mikor nyit?

0

Balatonakarattya vagy Kenese jobb strand szempontjából? Akarattyán melyik a jobb strand?

Kenesei strandot ismerem, szeretem. Azonban megnéznénk az akarattyai standot is, de úgy tudom, több is van (kiépített, fizetősre gondolok). Vannak-e ezek olyan jók, mint a kenesei?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!