Találatok a következő kifejezésre: Hová érdemes Magyarországon belül egy 6 (1 db)

Hová érdemes elutazni Magyarországon belül egy 6 hónapos kisbabával? Mi Fonyódon lakunk, és nem szeretnénk túl messzire sem menni. Nekünk a szülőknek is jó lenne valami jó kikapcsolódás a helyszínen. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: A Balaton mértnem jó? -különben ottvan a Kis Balaton szép,csendes kiránduló hely. De azért ilyen pici babával nem ajánlatos pl természetet járni a kullancsok miatt. Vagy a szülõknek pl a Festetics kastély,szoktak lenni programok is,szabadtéri fõzés,vásár stb

A Balaton mértnem jó? -különben ottvan a Kis Balaton szép, csendes kiránduló hely. De azért ilyen pici babával nem ajánlatos pl természetet járni a kullancsok miatt. Vagy a szülõknek pl a Festetics kastély, szoktak lenni programok is, szabadtéri fõzés, vásár stb
Veszprémi állatkert


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten van olyan hely ahol lehet fürdeni (tóban) és valahol a közelében tüzet rakni?

1

Szegedről Tokajba vonattal hogy tudnék eljutni?

1

Megy valaki júliusba Mezőkövesdre nyaralni?

jó lenne ismerkedni

3

Ha csak egy diáki van nálunk bemehetünk 4-en diák jeggyel a strandra?

Azt tudom, hogy egy lakcímkártyával be tudunk menni olcsóbban mindannyian, de egy diáki is elég ahhoz hogy mind diák belépő jegyet kapjunk? Meg lehet ezt valahogy oldani?
Mindannyian tanulunk.

7

A Balcsin hol lehet sátrazni?

Pár haverral kiakarunk menni 3napra hétvégére a Balcsira,és sátrakban szeretnénk majd aludni..
Hol lehet ingyen a sátrakat felverni?

1

Voltatok már a Bükkösdi Ökoparkban?

Egyszerűen fantasztikus egy hely, tele programokkal, és magyar kultuszokkal. Mindenkinek el kell mennie egyszer oda!! :))

0

Milyen Oroszlányon és a környékén élni?

2

Miért vált Gazdagrét a legélhetőbb lakóteleppé, és mit kellene csinálni a többi budapesti lakótelepen, hogy hasonlóan élhetőek legyenek?

2

Zichyújfalun van valami, ami fellendítheti a turizmusát? Zichyújfaluban milyen lehetőségek vannak turisztikai szempontból?

Van itt valami ezen a településen, amit hasznosítani lehet turisztikai célokra? Ötletek, hogy mik lendíthetik fel a turizmust Zichyújfaluban?

0

Mit tudtok ajánlani egynapos kirándulásra Budapesten? (Egy 8, 12, és 15 éves gyerekkel) Én nem gondoltam múzeumokra, mert azok őket már nem kötik le.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!