Találatok a következő kifejezésre: Hová érdemes Magyarországon belül (5 db)

Hova érdemes Magyarországon belül elmenni pár napra?

Párommal szeretnénk elutazni valamerre pár napra. Arra lennék kíváncsi hova érdemes elmenni kicsit kikapcsolódni?

Legjobb válasz: Mik az igényeitek? Hova valók vagytok. Sok mindentõl függ. Nekünk két kedvencünk van: Sopron és a Balaton északi partja, Szepezdtõl nyugatra.

Mik az igényeitek? Hova valók vagytok. Sok mindentõl függ. Nekünk két kedvencünk van: Sopron és a Balaton északi partja, Szepezdtõl nyugatra.
Miskolc? Vagy Hajdúszoboszló, Hajdúnánás? De attól függ merre laktok.

Hová lenne érdemes utazni Magyarországon belül egy hosszú hétvégére? Melyik települést ajánlanátok? Inkább a látnivalók érdekelnének, nem a wellness.

Legjobb válasz: Tisztelt Érdeklõdõ ! Szeretném figyelmébe ajánlani a Nagyatád Gyógy / akár orvosi beutalóval akció , olcsó / és élményfürdõt és sok kirándulási lehetõséget... / Vidrapark, Baláta tó kerékpáros kirándulások, lovaskocsi, Drávai hajó.... Szálláshely bozsevendeghaz5mp.eu

Tisztelt Érdeklõdõ ! Szeretném figyelmébe ajánlani a Nagyatád Gyógy / akár orvosi beutalóval akció , olcsó / és élményfürdõt és sok kirándulási lehetõséget... / Vidrapark, Baláta tó kerékpáros kirándulások, lovaskocsi, Drávai hajó.... Szálláshely bozsevendeghaz5mp.eu
Hová valósiak vagytok? Mennyit szántok rá? Sátor bevállalható?
Én barátommal legutóbb Esztergomban voltam. Viszonylag olcsón találtunk szállást, jókat sétáltunk, és vére kettesben voltunk :) Látnivaló akad ott bõven, mondjuk én áltsulis osztálykiránduláson voltam már ott, de az régen volt.

2-3 napos osztálykiránduláson hova lenne érdemes elmenni és miért? Elsősorban Magyarországon belül gondolom.

Legjobb válasz: Pécsre mondjuk. Nagyon szép város, és sokféle programot lehet szervezni pl. múzeumlátogatások, kirándulások a Mecsekben, a Mecsextrém parkban is vannak nagyon jó lehetõségek, jó idõ esetén Orfûre is el lehet menni strandolni. Persze mindez attól is függ, hogy mekkora a keret rá.

Pécsre mondjuk. Nagyon szép város, és sokféle programot lehet szervezni pl. múzeumlátogatások, kirándulások a Mecsekben, a Mecsextrém parkban is vannak nagyon jó lehetõségek, jó idõ esetén Orfûre is el lehet menni strandolni. Persze mindez attól is függ, hogy mekkora a keret rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet, nem rossz gondolat :)
Vagy Soponba:) Megnézitek Sopront, kiránduloktok a Lõvérekben, elmentek a kalandparka, esetleg haza felé megnézitek a Fertõ-tavat, Fertõrákost stb:) )) Nagyon szép hely, viszont a sok látnivaló miatt elég mászkálós ami nem feltétlenül jó osztálykirándulásnak. A Balcsin olcsón lehet kapni sok fõre szállást, az északi parton kirándulni is tudtok és rengeteget strandolni:) L/19


Hova lenne érdemes elmenni nyaralni Magyarországon belül?

Balatonon már voltunk (párommal) és most arra gondoltunk el kéne menni még valahova országon bel?l. Lehet?leg olyan hely kellene nekünk ahol lehet fürdeni.

Legjobb válasz: Tiszató. Berekfürdõ. Abádszalók. Hajdúszoboszló. (utóbbi már egy kicsit húzós. pénzileg.)

Tiszató. Berekfürdõ. Abádszalók. Hajdúszoboszló. (utóbbi már egy kicsit húzós. pénzileg.)
Harkány!
Lillafüred (bár strand csak Miskolc-Tapolcán van), Hajdúszoboszló, Polgár, Mezõcsát
Orfû?
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket. átnézem bõvebben õket :-)
Orfõ tényleg nagyon szép hely és közel Pécs is ha várost szeretnétek nézni:)
Hajdúszoboszló szerintem az egyik legjobb hely, és 2x olyan olcsó mint pl: egerszalók.Szállást már van 2000-ft/fõ, a fürdõ belépõ 1400.ft, a strandon menüt kapsz 1000.ft.ért, persze ha mindenbõl extra kell, akkor ott is el lehet költeni a csillagos eget is.Nekünk bejött, évek óta oda járunk.
Eger

Hová érdemes elutazni Magyarországon belül egy 6 hónapos kisbabával? Mi Fonyódon lakunk, és nem szeretnénk túl messzire sem menni. Nekünk a szülőknek is jó lenne valami jó kikapcsolódás a helyszínen. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: A Balaton mértnem jó? -különben ottvan a Kis Balaton szép,csendes kiránduló hely. De azért ilyen pici babával nem ajánlatos pl természetet járni a kullancsok miatt. Vagy a szülõknek pl a Festetics kastély,szoktak lenni programok is,szabadtéri fõzés,vásár stb

A Balaton mértnem jó? -különben ottvan a Kis Balaton szép, csendes kiránduló hely. De azért ilyen pici babával nem ajánlatos pl természetet járni a kullancsok miatt. Vagy a szülõknek pl a Festetics kastély, szoktak lenni programok is, szabadtéri fõzés, vásár stb
Veszprémi állatkert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!