Találatok a következő kifejezésre: Hosszu távon baja lehet sok (3 db)

Hosszu távon mi baja lehet sok eséstől egy babának?

9 hónapos a lányom és nagyon sokszor beüti a fejét.Kis koccanások csak de sok kicsb?l nem lesz baj?Amikor feláll sajnos egyb?l elenged mindent és el akar indulni-Álltalában melette vagyok olyankor megfogom,de néha el kell mennem wcre stb.A kiságyba meg mászik és nem veszi észre hogy vége a térnek hanem neki megy a támlának

Legjobb válasz: Nem lesz belõle baj. Tudja, hogy ha beüti, akkor fáj, de neki ez nem akadály :-) Majd szépen lassan megtanulja, hogy merre menjen, ha nem akarja beütni a buksiját. Csak akkor lenne baj, ha tényleg nagoyn beüti a fejecskéjét (pl fejre esik meg ilyenek), sír és bedagad neki. Akkor lehet kisebb agyrázkódása és az nem tesz jót neki. De itt egyértelmûen nem errõl van szó :-)

Nem lesz belõle baj. Tudja, hogy ha beüti, akkor fáj, de neki ez nem akadály :-) Majd szépen lassan megtanulja, hogy merre menjen, ha nem akarja beütni a buksiját. Csak akkor lenne baj, ha tényleg nagoyn beüti a fejecskéjét (pl fejre esik meg ilyenek), sír és bedagad neki. Akkor lehet kisebb agyrázkódása és az nem tesz jót neki. De itt egyértelmûen nem errõl van szó :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Szerencsére nem nagy ütések, csak sok kicsi bummm
Én azt tanácsolom, hogy a védõnõtõl, vagy a gyermekorvostól kérdezd meg, mert ha nem tanulja meg, hogy ezt csinálom-ez történik, akkor lehet hogy koordinációs probléma van és azt hamar lehet korrigálni, egyébként nem lesz gond az ütések miatt, de gondolj arra, hogy a kutacs még nem olyan kemény mnt a tied. Ne ijedj meg amit írtam-ez nem egy komoly gond, de 9 hós babák már nemigen felejtik el hogy ha ezt csinálják akkor megint elesnek, de egyénfüggõ is-lehet hogy így akar elindulni és a kapaszkodós fázis nem jön be neki.
A kérdező hozzászólása: Hát most megilesztettél, de csak pár napja hogy mindenhol feláll elötte csak rajtam probálkozott
Az én 9 hónapos babám is ezt csinálja már egy hónapja. Pl. bemászik a fotel alá, de annyra belemerül abba, hogy õ most ott lehet, hogy lefelejti lehúzni a fejét kifelé jövet. Meg szerintem néha direkt is csinálja. Felkapaszkodik az ágy támlájára, és négyszer-ötször egymás után beleüti a fejét a falba és figyeli a hangot. Ha nem sír miatta, akkor nem fáj. És ha nem dagad be, akkor nincs gond.

Mióta pocis vagyok minden ételt sótlannak érzek. Mindig utána kell sózni mindennek, különben nem esik jól, nem érzem az ízét. Hosszú távok lehet baja a babónak a sok sótól?

Vagy csak valami ásványi anyag hiányom van és így próbálja pótólni a szervezet.

Legjobb válasz: Nekem is alacsony a vérnyomásom. A terhesség elõtt napi 5-6 kávét is megittam, de mióta tudom, hogy baba van, nem élek vele. Azelõtt is sósabban szerettem az ételeket, de most aztán tényleg sokkal több sót fogyasztok...

A kérdező hozzászólása: Nekem is alacsony a vérnyomásom. A terhesség elõtt napi 5-6 kávét is megittam, de mióta tudom, hogy baba van, nem élek vele. Azelõtt is sósabban szerettem az ételeket, de most aztán tényleg sokkal több sót fogyasztok...
Nem szabad sózni, mert megköti a vizet. 38 hetes terhes vagyok, és a dokim heti egy gyümölcsnapot rendelt el, mert borzasztóan el kezdtem vizesedni. Egybõl azt kérdezte, mennyi sót viszek be naponta!? Szóval ártalmas... lehet még nem érzitek, de késõbb baj lehet belõle.
A népi hagyomány szerint aki sok sót eszik, kíván a terhesség alatt, annak fia lesz. Bocs az offért!
Én is sokkal jobban kívánom a sót. Mindig kérdezem 'apát', hogy neki is sótlan-e, de neki nem. Viszont a vérnyomásom viszonylag alacsony. Azt olvastam, a vérnyomás miatt nem zabad nagyon sózni. Ha ez igaz, akkor az alacsony vérnyomásnál nem baj a sózás. Ne tudom, árt-e a babának. Remélem, nem.
Szintén napi akár 6-8 kávé. Azt mondta a szülésznõ, most is megihatok 1-3 kávét. reggel iszok 1 kotyogósat sok tejjel, délben pedig egy németes lazát sok tejjel. Ha kibírom, akkor megpróbálok nem utánasózni. Hanyadik héten vagy? Én ma kezdem a 11. hetet.
A kérdező hozzászólása: 12.héten vagyok.:) Reméltem, hogy megszûnik majd ez a só-dolog idõvel, de akkor rákérdezek a védõnõnél. Köszönöm mindenkinek!

Hosszú távon lehet az izmaimnak attól baja, ha fekve nyomok ki sokszor 200 kg-ot? Már gyúrok 1 és fél éve, de azt mondták sokat ne csináljam, mert lehetnek gondok.

Vegyem kisebbre a súlyt?

Legjobb válasz: a fekvenyomás kikoptatja a vállizületet, fõleg ekkora súllyal szal sztem vedd kisebbre, így is már akkora melled lehet,mint egy ház

a fekvenyomás kikoptatja a vállizületet, fõleg ekkora súllyal szal sztem vedd kisebbre, így is már akkora melled lehet, mint egy ház
200?? nem füllentettél egy kicsit?:D
ne vedd kisebbre a súlyt, minek? ha 200-zal nyomsz fekve, akkor gondolom a testalkatod sem egy 50 kilüs gyereké
Ez azért elég furcsa: másfél év alatt te hogy a francba mentél fel 200-ig? Oszd már meg velem is a tuti edzésterved:D:D
ez télleg érdekes :P xD
Erõsen kamuszagú a dolog. Vagy a 200 kiló vagy a másfél év. Ezt elsõsorban azoknak mondom, akik csak a kérdést olvasták, és most azt gondolják, hogy akkor õk is...
Akkor te biztos Lesukov vagy :D:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=p5hNWOxlnn8


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!