Találatok a következő kifejezésre: Hosszu hajam szinu, (13 db)

A hajamat a tarkómnál be szeretném festeni mahagóni színű hajfestékkel. Barna, hosszú hajam van. Nagyon elpocsékolnám vele a hajamat? Több lent.

13/L vagyok. És ez kb. hogy működik? (kicsit értelmetlen az utóbbi kérdés, de remélem értelmezhető.) Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem ne festesd be még.. Elrontja és késõbb rossz lesz a hajad tapintása. De pontosan milyenre gondoltál? (link)

Szerintem ne festesd be még.. Elrontja és késõbb rossz lesz a hajad tapintása. De pontosan milyenre gondoltál? (link)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130511/haj_www.kepfeltoltes.hu_... sajnos nem találtam képet, így tudtam szemléltetni. barna alapon mahagónivörös szín. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSBKvtn.. (középsõ!) kábé ilyen hajszínem van.
Egy sima hajfestés nem teszi tönkre. Viszont csak akkor van értelme, ha felkötve hordod a hajad, mert akkor látszana csak. Viszont ha megunod, már nem lehet visszahozni az eredeti hajszínedet, csak ha lenõ a festett rész.

Divat még a fekete hajban a vörös melír? Hosszú, sötét színű tépett hajam van, nincs fufrum.

Igazából még januárban szineztem utoljára a hajamat feketére,már megint kéne,de most szeretnék bele melírt.milyen legyen?Melírcsíkos,vagy az alja fekete,teteje vörös,esetleg fordítva? milyen szín illik még a vörösön kívül a feketéhez?mély vagy élénkvörös?

Legjobb válasz: Szerintem divat még, de ne azzal foglalkozz, ne a divat után menj. Sötét hajban még a világosabb tincsek állnak jól. Különben ha extrém vagy, feketéhez minden szín megy. Sok ismerõsöm van, aki fekete mellé: kék, piros, rózsaszín, lila... stb színezõket választ.

Szerintem divat még, de ne azzal foglalkozz, ne a divat után menj. Sötét hajban még a világosabb tincsek állnak jól. Különben ha extrém vagy, feketéhez minden szín megy. Sok ismerõsöm van, aki fekete mellé: kék, piros, rózsaszín, lila... stb színezõket választ.
:S bocsi , de nekem nem igazán jönnek be a fekete hajban a vörös melirok. Viszont vannak olyan festékek is aminek van mondjuk kék ( vagy akármilyen )árnyalata. Pl http://www.herbatint.co.uk/img/swatches/1N%20BLACK.jpg .
vivát néztél?:D

Hosszu hajam van, barna szinu, de mar megy az agyamra h allandoan vagy csak copfba van vagy csak egyszeruen log (a szemembe). Nyiratkozzak le vagy ne?

Legjobb válasz: Nekem is vállig érõ barna hajam volt, és levágattam (Victoria Beckham-rõl vittem képet). Nagyon jól sikerült, örültem neki, aztán nõni kezdett, és megint formára vágattam. Na, ezt már a fodrász szalonból kijövet megbántam, most éppen növesztem- még csalánfõzetet is képes vagyok tenni rá, csak hogy gyorsabban nõjön... Már egész jól haladok, és a vágásnak köszönhetõen szuper egészséges, és sûrû az "új" hajam :) Szerintem ha tényleg nagyon elszánt vagy, akkor vágasd le, de ne valami radikálisan rövidet vágass, hanem amit még tuti nem bánsz meg. Ha ez tetszik, akkor lehet akár rövidebbet is- teljesen új ember leszel tõle, ez tuti :)

Nekem is vállig érõ barna hajam volt, és levágattam (Victoria Beckham-rõl vittem képet). Nagyon jól sikerült, örültem neki, aztán nõni kezdett, és megint formára vágattam. Na, ezt már a fodrász szalonból kijövet megbántam, most éppen növesztem- még csalánfõzetet is képes vagyok tenni rá, csak hogy gyorsabban nõjön... Már egész jól haladok, és a vágásnak köszönhetõen szuper egészséges, és sûrû az "új" hajam :) Szerintem ha tényleg nagyon elszánt vagy, akkor vágasd le, de ne valami radikálisan rövidet vágass, hanem amit még tuti nem bánsz meg. Ha ez tetszik, akkor lehet akár rövidebbet is- teljesen új ember leszel tõle, ez tuti :)
Sz.tem azért nem kell 1bõl levágatni tök rövidre. Csak a fazonját változtasd meg...most voltam tan.foly. annyi jó fazon van...
Én is így voltam, ezért levágattam rövidebbre (eléggé jelentõsen rövidebbre), és hagytam azt a fazon megnõni frufruval, és amolyan tépett fazonra. A frufrumat kell csak vágni idõnként, és meg vagyok elégedve. De a radikális rövidítést én sem ajánlom, mert megbántam én is. Egy ritkítás, tépett frizura, frufru elég kell legyen. Ja, és ne engedd, hogy olyan frizurát vágjanak, amit mindig be kell lõni, mert olyanra úgysem tudod, mint a fodrász.
Nekem ami bevált, hátul felnyirattam a hajamat.tehát úgy a koponya közepénél volt egy vonal.Attól lejebb sünisre volt nyírva, attól feljebb meg pont olyan hosszúra, hogy odaérjen.onnét sréhen lefelé egyre hosszabb lett, míg az eleje az állam alá ért. Elõnyök: 1, nem tudod copfba fogni, csak ha nagyon muszáj 2, könnyû karbantartani, fõleg ha egyenes szálú a hajad 3, nem olyan meleg, mint a hosszú haj Hátrányok: 1, ha hajlamos hullámosodásra a hajad, akkor megküzdesz vele 2, reggelente kb 2perccel többet töltesz majd a tükör elõtt 3, gyakrabban kell fodrászhoz járnod. 4, csak akkor áll jól, ha ovális arcod, és hangsúlyos állcsontod van.
vágasd le jó rövidre, a hosszút pedig ad el nekemI!


Fiúk! Milyen színű haj jön be nektek legjobban egy lányon? és milyen hosszú haj?

Legjobb válasz: Én szeretem a vöröset (ha jól áll :D ), de szõke, barna, fekete akármi :D Hossza meg tökmindegy :D

Én szeretem a vöröset (ha jól áll :D ), de szõke, barna, fekete akármi :D Hossza meg tökmindegy :D
barna. hosszú. egyenes(vagy icicpicit ízlésesen hullámos). szép.

Sötétbarna hosszú hajba milyen színű melír áll jól? Vad ötletek is jöhetnek!

Legjobb válasz: Én világosabb barnát tettem bele. Nem rikít annyira, mint a szõke, de szépen kivillan. Nekem tetszik.

Én világosabb barnát tettem bele. Nem rikít annyira, mint a szõke, de szépen kivillan. Nekem tetszik.
zöld, szõke vörös esetleg
Fehér, világos rózsaszín. Világos barna, szõke.
szõke*-*
Nekem sötétbarna hajam van, és volt szõke melír benne. Szerintem jól néz ki. :D De ha vadat akarsz akkor tehetsz bele mondjuk fekete és világosabb szõkét egyszerre, vagy esetleg pinket :D
lila, vagy rózsaszín (Rorynak jól állt a Szívek SZállodájában) :)

Fekete hosszú hajba milyen színű melir csikok mutatnának jól?

festet fekete hajam van és szeretnék bele valamilyen melir csikokat de nem tudom mi mutatna jól benne

Legjobb válasz: Feketében szinte bármi. Fehér, szõke, piros, pink, kék, zöld, vörös, lila... meg a többi.

Feketében szinte bármi. Fehér, szõke, piros, pink, kék, zöld, vörös, lila... meg a többi.
Én vmilyen vöröses árnyalatra szavaznék.
semmilyen. gagyi a melír.
hát az elõbb felsorolt színek mellé még a hosszú hajba ajánlom a narancsos vagy a citromos melírt (fodrász vok)
pink *-* vagy kék :P
nekem sötétbarna van, és nekem lila van/volt. volt amikor befogta van amikor nem... de azon gondolkozom, ... kék, rózsaszín, narancs, vörös, zöld..sztem ezek jók xd :D
elõzõ* barna hajam van és lila melír* javítom :)
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :)

Barna hosszu hajhoz milyen szinű sapka áll jól? A kabátom sötétzöld.

Lány vagyok.

Legjobb válasz: milyen színûek a szemeid?

milyen színûek a szemeid?
ha sotétzold a kabátod, ami már majdnem fekete, ahhoz majdnem minden szín megy, de persze kéne látnom azt a kabátot!mondjuk probáld meg a picit élénkebb színeket!
Szerintem a lila jól kiemelné a zöldet és fordítva, mondjuk padlizsán árnyalatban.
A kérdező hozzászólása: barna a szemem
Én sztem ehhez fehéret vennék. Vagy világosszürkét. De ami még jó lehet: világosabb zöld (ilyen pasztellre gondoltam), lila, vaníliaszínû, korall, barackszínû... akár még világosbarna is. Ha meg nem tartanád túl sötétnek a szettet, akkor fekete is.
A kérdező hozzászólása: fekete sapim már van, de az nem áll jól hozzá :) szerintem is valami szinesebb kéne
Piros:D

Világos szinü a bőröm és kék szemem hosszu hajam és melírozott. Szeretném megujítani a frizurám de nem tudom hogy mienre! Adnátok néhány tanácsot?

Akár gondoltam arra is,hogy tiszta szöke vagy lent fekete es felette szöke. De hogy a hajformam mien legyen nem tudom! Jol jönne valami ötlet!!

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!

http://www.femina.hu/frizuraproba Ez az oldal szupi jó rengeteg frizut találsz sõt még fel is próbálhatod õket!
Ember, semmi hasznosat nem írtál le ami alapján erre válaszolni tudnánk. A hajformánál a fejforma a döntõ. Egy kerek archoz más illik mint egy hosszúkáshoz...és ha alacsony vagy van olyan frizura ami optikailag növelhet, de ha túl magas vagy, ilyen frizut nem szabad csináltatni... Kérdezd meg inkább a fodrászt aki élõben lát.
Mért nem egyenesen egy fodrásztól kérsz tanácsot?
szia! ezt inkább fodrásztól kérdezd meg, õ jobban ért hozzá! egyébként már sok olyan fodrászat van, ahol lefotóznak, és digitálisan "rád rakják" a hajat. ott dierkt ilyen fotót készítenek rólad, és meg lehet nézni renngetek fazont és színt. sok sikert! :)
http://www.eletforma.hu/?r=1606 egy kis segítség a döntésben.
http://www.taaz.com... itt , , próbálgathatsz" hajakat, és el tudod dönteni te meged, hogy mi tetszik a legjobban:) )
Szia! Próbáld meg a http://www.femina.hu oldalon /frizurapróba/ részén, ahol saját fotód beillesztésével egy csomó frizurát kipróbálhatsz színben és hosszban is.

Érdemes-e? 16 éves vagyok, hosszú világos barna hajam van. Hajfestésen gondolkozok ( vörös színűn ). Érdemes ilyen korán elkezdeni festeni a hajat? Nem fogja roncsolni a hajam vagy a fejbőröm?

Legjobb válasz: A fodrászodat kérdezted már? Õ biztosan pontosabb és megnyugtatóbb választ tud adni. Egyébként ha minõségi hajfestékkel fested/festeted és megfelelõen törõdsz vele, akkor nem lesz baj szerintem. Egy festett haj is nézhet ki igényesen és egy természetes is lehet igénytelen, ha töredezett, össze-vissza áll vagy csak úgy van.. Rajtad múlik minden, annyiféle sampon, balzsam és pakolás van már.

A fodrászodat kérdezted már? Õ biztosan pontosabb és megnyugtatóbb választ tud adni. Egyébként ha minõségi hajfestékkel fested/festeted és megfelelõen törõdsz vele, akkor nem lesz baj szerintem. Egy festett haj is nézhet ki igényesen és egy természetes is lehet igénytelen, ha töredezett, össze-vissza áll vagy csak úgy van.. Rajtad múlik minden, annyiféle sampon, balzsam és pakolás van már.
Most valamiért mindenki vöröset akar! Én is! :D nekem már 14 évesen volt melírozva a hajam kb. 16 amikor az egészet már voltam szõke is meg vörös is :) Hát inkább tartós színezõt ajánlok mint festéket vagy henna hajszínezõt mert az vmilyen szinten még jót is tesz és szép fénye lesz tõle a hajadnak! Remélem segítettem valamennyit! :) 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) :)
Nem korán, egyáltalán nem. Mondjuk én kicsit siettem 14évesen lettem középszõke, de persze nem bántam meg...mondjuk azóta már rég barna hajam van:) ha szeretnél vöröset, csináld meg, de próbáld inkább fodrásszal! 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Akit a természet sötétbarna, göndör hajjal áldott meg, (és ezen változtatott) annak most milyen a haja? Milyen fazonú, milyen színű? És milyen hosszú?

Legjobb válasz: Az én hajam inkább sötétbe hajló középbarna volt (elég göndör), de azért remélem nem lesz haszontalan a válaszom^^ Most kb vállig érõ, full egyenes hajam, klasszikus, egyenes vonalú fufruval, fekete az alapszín és szõke tincsek vannak benne. 17L

Az én hajam inkább sötétbe hajló középbarna volt (elég göndör), de azért remélem nem lesz haszontalan a válaszom^^ Most kb vállig érõ, full egyenes hajam, klasszikus, egyenes vonalú fufruval, fekete az alapszín és szõke tincsek vannak benne. 17L
fokozatosra vágattam oldalfrufruval. és kicsit világosabb barnára festettem. mindenki el van ájulva tõle;):D:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm természetesen mindkét válasz hasznos volt.
nekem olyan a hajam mint a tiéd, most meg nyílegyenes fekete. de volt már pink, lila, kék. most "megnormálisodtam".mostmár gyakran hagyom begöndörödni, mert a vasaló káros. ja, és ugy a mellemig ér, és úgy vágattam mindig, hogy mindenhol egy szintben legyen
nekem most fekete, egyenes a füleimnél olyan 5 centis, teljes frufru, hátul pedig V alakban van levágva. de 1 cm-es volt oldalt csak már megnõtt. elõtte meg fekete egyenes, kicsit tovább ért a vállamnál és fokozatosan levágott frufrum volt...de volt már benne pink-réz-fekete-szõke (de csak mert modell vagyok fodrász versenyeken és vizsgákon a sulinkban)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. azért kérdeztem, mert nekem ilyen a hajam, még sosem festettem, és úgy szeretnék változtatni. De mivel göndör, ezért rövid nem lehet, mert azonnal felugrik. Úgy szeretnék másmilyen lenni, de még nem tudom milyen:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!