Találatok a következő kifejezésre: Hosszú lábaim Milyen fajta (3 db)

Egy kutyafajtát keresek, nem igazán ismerem őket. Nagy testű (magamban csak borjúkutyának hívom), magas, hosszú lábai vannak és ami elég jellegzetes, mintha szakálla lenne. Hosszú feje van és kedves, kicsit bamba arckifejezése. Milyen fajta lehet?

Legjobb válasz: Ha "szakállas" kutyára gondolsz, valószínû az óriás snauzer lehet. Nézz errõl a fajtáról képeket és be tudod azonosítani. Ez a fajta van törpében is.

Ha "szakállas" kutyára gondolsz, valószínû az óriás snauzer lehet. Nézz errõl a fajtáról képeket és be tudod azonosítani. Ez a fajta van törpében is.
bocsi, a bedlington nem igazán nagy. az ír farkaskutya nagyon nagy és van szakálla. legjobb tudásom szerint az a legnagyobb kutyafajta. ha ez sem stimmel. akkor írj még, mert vannak még tippjeim.
Kedves Kérdezõ! Én bátorkodtam az óriás snauzerra tippelni. Csak azt tudnám, ki az a szerencsétlen, aki erre /az egyébként 100%-os válaszra!/ 75 %-ot adott? Újra élek a gyanúperrel: itt egy pontozómaffia "üzemel". Hogy lehet ez??? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tenyésztõ voltam és nem szeretek versenyezni az amatõrökkel még akkor sem, ha tiszteletben tartom a véleményüket.
ja persze, tudom :) azért írtam h keress rá, hogy kiderüljön, hogy arra gondoltál-e.
Szerintem meg a német dog nem szakállas, és a bedlington terier nem nagy.
én azt hiszem sejtem, hogy ez melyik lehet. talán a bedlington terrier. az borjúszerû kicsit és szakállas is. fehér sznû. ha beütöd a google-be megtudod, hogy ez-e az amire gondoltál.
talán nem a német dogra gondolsz, keress rá!
Ami még hosszabb lábú és szakállas mint a snaci, az az Ír farkaskutya
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem igazán tudtam mire gondolok, a keresõbe meg mégsem írhattam be, hogy borjúkutya, bamba arccal... :DDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Az óriás snauzer nyert, ez az:) )) A többi fajta is nagyon aranyos, azokat is végignéztem!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én azt sem tudom hogy mûködik ez a pontozás, az pedig, hogy mi értelme van, még ennyire sem látom át. Csak azt láttam, hogy ma én is kaptam valai 58%-ot, azért mert megkerestem és bemásoltam egy törvényszöveget, ami pontosan arra volt választ, amit valaki kérdezett... Sebaj, ha valakinek ez jó szórakozás, biztos boldog lesz tõle, engem meg nem hat meg. A válaszokat köszönöm mégegyszer mindenkinek!

Hosszú lábaim vannak. Milyen fajta nadrágot vegyek ami előnyös?

Legjobb válasz: Attól függ hogy ki akarod emelni a hosszúságukat, vagy zavar, hogy ilyen hosszúak?

Attól függ hogy ki akarod emelni a hosszúságukat, vagy zavar, hogy ilyen hosszúak?
én is magas vok, és hosszúak a lábaim, és örülök, hogy végre nem a haspóló a divat, meg a bõgatya....a csõnadrág tök jól áll egy magas lánynak, és mindenféle hosszú aljú felsõt lehet kapni... igy legalább nincs kinn az embernek a fél segge, és még csinos is...:)
Most ami divat pont hosszú lábúaknak találták ki:) vagyis a szoros csõfarmer/nadrág. Persze attól függ milyen magas vagy. Ha túl magas vagy és túl vékony a lábad, az már nem néz ki jól csõfarmerben. Az A vonalú vagy a trapéz szerintem elõnytelen lenne neked.
És vegyél hosszú pulcsit (ami most szintén divat) ami eltakarja a fenekedet, így rövidíti a lábad.
Csõnadrágot, lehetõleg csípõ fazonút!
A hosszú lábakon a csõgatyó szuperül mutat ;DD

Milyen fajta az a kutya? Alacsony, alltalaban ketszinu fekete barnaval vagy feher barnaval, hosszu orra van es van egy-egy potty a szeme felett, es a labai is olyan szinuek?

nagyon erdekelne, vagany szeretheto kisebb kutya

Legjobb válasz: Ha alacsonra gondolsz,akkor fekete-cser tacskó...Ha csak kis termetûre,akkor törpe pincser?

Ha alacsonra gondolsz, akkor fekete-cser tacskó...Ha csak kis termetûre, akkor törpe pincser?
A kérdező hozzászólása: http://cdn.big.bien.hu/files/news/6/8/111238_4_big.jpg azthiszem hogy ez az
Tacskó.A színe pedig fekete-cser, ha rá akarsz keresni.
tacskó, több méretben, színben és szõrváltozatban is tenyésztik. Nekem a törpe hosszú szõrû és a kaninchen sima szõrû a kedvenceim :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Tacsk%C3%B3


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!