Találatok a következő kifejezésre: Hosszú lábaim Milyen (19 db)

Tényleg próbálkozz fehérrel. A feketétõl csak még nyurgább leszel. :)
Mivel vékony vagy fehéret hordj felül az szélesít. http://www.divatikon.hu/components/com_joomgallery/img_pictu.. Na meg a bõ pólók is jók lehetnek a hidegebb idõkben a sálak. Hogy kicsit masszívabbnak tûnj.
A kérdező hozzászólása: A fehér eléggé távol áll tõlem. Feketét szoktam hordani. De felpróbálok majd valami fehéret. Megnézem hogy áll. Köszi a tippet, hasznos volt :)
A kérdező hozzászólása: A sál az azért hogy ne lehessen látni a zsiráf nyakamat ? :D

Egy kutyafajtát keresek, nem igazán ismerem őket. Nagy testű (magamban csak borjúkutyának hívom), magas, hosszú lábai vannak és ami elég jellegzetes, mintha szakálla lenne. Hosszú feje van és kedves, kicsit bamba arckifejezése. Milyen fajta lehet?

Legjobb válasz: Ha "szakállas" kutyára gondolsz, valószínû az óriás snauzer lehet. Nézz errõl a fajtáról képeket és be tudod azonosítani. Ez a fajta van törpében is.

Ha "szakállas" kutyára gondolsz, valószínû az óriás snauzer lehet. Nézz errõl a fajtáról képeket és be tudod azonosítani. Ez a fajta van törpében is.
bocsi, a bedlington nem igazán nagy. az ír farkaskutya nagyon nagy és van szakálla. legjobb tudásom szerint az a legnagyobb kutyafajta. ha ez sem stimmel. akkor írj még, mert vannak még tippjeim.
Kedves Kérdezõ! Én bátorkodtam az óriás snauzerra tippelni. Csak azt tudnám, ki az a szerencsétlen, aki erre /az egyébként 100%-os válaszra!/ 75 %-ot adott? Újra élek a gyanúperrel: itt egy pontozómaffia "üzemel". Hogy lehet ez??? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tenyésztõ voltam és nem szeretek versenyezni az amatõrökkel még akkor sem, ha tiszteletben tartom a véleményüket.
ja persze, tudom :) azért írtam h keress rá, hogy kiderüljön, hogy arra gondoltál-e.
Szerintem meg a német dog nem szakállas, és a bedlington terier nem nagy.
én azt hiszem sejtem, hogy ez melyik lehet. talán a bedlington terrier. az borjúszerû kicsit és szakállas is. fehér sznû. ha beütöd a google-be megtudod, hogy ez-e az amire gondoltál.
talán nem a német dogra gondolsz, keress rá!
Ami még hosszabb lábú és szakállas mint a snaci, az az Ír farkaskutya
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem igazán tudtam mire gondolok, a keresõbe meg mégsem írhattam be, hogy borjúkutya, bamba arccal... :DDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Az óriás snauzer nyert, ez az:) )) A többi fajta is nagyon aranyos, azokat is végignéztem!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én azt sem tudom hogy mûködik ez a pontozás, az pedig, hogy mi értelme van, még ennyire sem látom át. Csak azt láttam, hogy ma én is kaptam valai 58%-ot, azért mert megkerestem és bemásoltam egy törvényszöveget, ami pontosan arra volt választ, amit valaki kérdezett... Sebaj, ha valakinek ez jó szórakozás, biztos boldog lesz tõle, engem meg nem hat meg. A válaszokat köszönöm mégegyszer mindenkinek!

Hosszú lábaim vannak. Milyen fajta nadrágot vegyek ami előnyös?

Legjobb válasz: Attól függ hogy ki akarod emelni a hosszúságukat, vagy zavar, hogy ilyen hosszúak?

Attól függ hogy ki akarod emelni a hosszúságukat, vagy zavar, hogy ilyen hosszúak?
én is magas vok, és hosszúak a lábaim, és örülök, hogy végre nem a haspóló a divat, meg a bõgatya....a csõnadrág tök jól áll egy magas lánynak, és mindenféle hosszú aljú felsõt lehet kapni... igy legalább nincs kinn az embernek a fél segge, és még csinos is...:)
Most ami divat pont hosszú lábúaknak találták ki:) vagyis a szoros csõfarmer/nadrág. Persze attól függ milyen magas vagy. Ha túl magas vagy és túl vékony a lábad, az már nem néz ki jól csõfarmerben. Az A vonalú vagy a trapéz szerintem elõnytelen lenne neked.
És vegyél hosszú pulcsit (ami most szintén divat) ami eltakarja a fenekedet, így rövidíti a lábad.
Csõnadrágot, lehetõleg csípõ fazonút!
A hosszú lábakon a csõgatyó szuperül mutat ;DD


174 cm, 60 kg, hosszú lábak, erős combok. Milyen sportban lennék sikeres? 15/L

Legjobb válasz: Amelyikhez több tehetséged van, mint a versenytársaidnak.

Amelyikhez több tehetséged van, mint a versenytársaidnak.
fõzés !
A kérdező hozzászólása: Lovagolok, azt szeretem, imádom, az oktatóm szerint a véremben van :) Én úszásra gondoltam :)
A kérdező hozzászólása: XD okés...fõzni, sütni tudok mindent :)
Végülis tök logikus, hogy ha imádsz lovagolni, és ha a véredben van, akkor ússz. Csak vidd magaddal a lovat.
A kérdező hozzászólása: xd...okééss :D

Nagyon magas vagyok, deszka az alkatom, irtó hosszúak a lábaim, milyen ruhát vegyek föl hogy szexinek tartsanak?

Legjobb válasz: Olyan egyberuhát, ami térd fölé ér és rakott az egész.

Olyan egyberuhát, ami térd fölé ér és rakott az egész.
hát a magassarkút mindenképpen kerüld, vannak nagyon csinos lapostalpú cipellõk is.

Mit tegyek, hogy hosszú távon szépek legyenek a lábaim? Milyen szőrtelenítési módszer a legjobb?

Kb. 1 hete gyantáztam, de már vissza is nőtt, ez miért van? És nem is annyira picik a szőrszálak... borotválni nem szeretek, az epilátorom meg nem működik...

Gyantázáshoz (láb) milyen hosszúnak kell lennie a szőrszálaknak?

Milyen hosszúnak kell lenniük a szőrszálaknak, hogy rendesen leszedje a gyanta?

Legjobb válasz: Legalább fél centinek, de nekem még néha ez is kicsit rövidke.

Legalább fél centinek, de nekem még néha ez is kicsit rövidke.
ez érdekes téma.. én is jövõhét után megyek kozmetikushoz gyantáztatni de ekkorára hogy növesszem meg ilyen jó idõben? Így is 2 naponta szedem le hogy ne látszódjon:S Ezt ki hogy oldja meg? Ha csak mini tüsikkel megyek le se szedi a kozmetikus?
Mi pont ezért mindketten epiláljuk a lábunkat barátnõmmel. Az epilátor kiszedi az 1-2 milis szõröket is, így nem kell megnöveszteni nagyon. Mondjuk nekem fiúként még elmenne ha akár 5 mm-es is lenne, de barátnõmnél már más a helyzet. Ráadásul hosszútávon sokkal olcsóbb epilálni, mint gyantázni.
Igen olyan fél centinek, de ha nõ akkor vegyél fel harisnyát, vagy hosszúnadrágot. :D Amúgy meg jobb a gyanta, mert nem fáj annyira és nem nõ be a szõr.
minimum 1, 5cm-nek

Milyen a hosszú láb?

Sajnos nem tudom megállapítani,hogy a lábam hosszú-e vagy rövid. Ne nevessetek ki lécci! Körülbelül a talptól a csípőig hány centis a hosszú láb?

Legjobb válasz: Kép kéne ahhoz, hogy ezt megtudjam mondani neked...

Kép kéne ahhoz, hogy ezt megtudjam mondani neked...
Pl. Rihannának hosszú a lába szerintem.
Barbinak hosszú lába van:) http://www.bevezetem.hu/images/1102/palvin.jpg Egyébként nem centiben kell mérni. Nem biztos, hogy egy láb hosszú attól még, hogy azt mondják, inkább attól függ, hogy a felsõtesthez képest hosszú-e és vékony-e,
A kérdező hozzászólása: Homokra alkatom van és 167 cm

O lábam van, ami mellé még vékony is, és hosszú (kép lent. ). Febr.3-án lesz a barátom szalagavatója. Milyen ruhát vegyek fel?

A koktélruha nagyon hülyén nézne ki rajtam? Esetleg ha képet is mutatnátok, azt is szívesen fogadnám. Koktélruhához muszáj magassarkút venni? Milyen más cipő illene hozzá? Ugyanis ha felvennék egy magassarkút, tuti magasabb lennék a barátomnál,ami azért érdekes lenne..:)

Legjobb válasz: http://weheartit.com/entry/21385311 itt a kép, ilyesmi lábam van, de valamennyivel vastagabb..nem sokkal:/

A kérdező hozzászólása: http://weheartit.com/entry/21385311 itt a kép, ilyesmi lábam van, de valamennyivel vastagabb..nem sokkal:/
A kérdező hozzászólása: ja, és még annyit, hogy 15L
Ez nem O-láb. Lapossarkúval nem az igazi, de felvehetsz 3-4 centis alacsonysarkút is, azzal már jól mutat.
A kérdező hozzászólása: Nem az? Mindegy, az enyém is ilyen, azaz görbe.

Milyen hosszú ugrókötélre lenne szükségem? 185 cm magas lány vagyok, a lábaim olyan 105 cm hosszúak. Játékboltban csak 2, 13 métereset láttam, az nagyon rövidnek tűnt... Ugye?

Legjobb válasz: Játékboltban kisgyerekeknek valót árulnak. A neked való ideális hosszt úgy állapíthatod meg, hogy a fogantyúkat kézbe fogva, a kötél közepére kell állsz, így a függõlegesen kifeszített kötél fogantyúinak a hónaljadig kell érniük. Ld. a képet "For single Jumping": http://www.skookum.org/jumpropes/rightsize.htm Másik módszer: http://www.harmonet.hu/cikk.php?alrovat=247&cikkid=13802&rov.. Rövidebbel is ugrálhatsz, csak úgy keményebb az edzés; a profi ugrókötelek hosszát lehet változtatni. (OFF: Én lemértem otthon egy zsinórral, egy kicsit hosszabb kötelet vettem mezõgazdasági boltban, és rácsomóztam a bébi ugrókötél fogantyúit. Már csak az olcsóbb, ha akad otthon fogantyúnak megfelelõ két kis csõdarab :)

Játékboltban kisgyerekeknek valót árulnak. A neked való ideális hosszt úgy állapíthatod meg, hogy a fogantyúkat kézbe fogva, a kötél közepére kell állsz, így a függõlegesen kifeszített kötél fogantyúinak a hónaljadig kell érniük. Ld. a képet "For single Jumping": http://www.skookum.org/jumpropes/rightsize.htm Másik módszer: http://www.harmonet.hu/cikk.php?alrovat=247&cikkid=13802&rov.. Rövidebbel is ugrálhatsz, csak úgy keményebb az edzés; a profi ugrókötelek hosszát lehet változtatni. (OFF: Én lemértem otthon egy zsinórral, egy kicsit hosszabb kötelet vettem mezõgazdasági boltban, és rácsomóztam a bébi ugrókötél fogantyúit. Már csak az olcsóbb, ha akad otthon fogantyúnak megfelelõ két kis csõdarab :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Az "offot" is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!