Találatok a következő kifejezésre: Horvátországi bababarát hol (4 db)

Hol találok Horvátországban bababarát szállodát? 1 éves babával lehet külföldre menni?

Legjobb válasz: Mi 6 hónaposan nyáron már mentünk a faimmal, az Alpokban túráztunk, a gyerkõc meg jókat aludt a hátihordozóban, vagy az apja fejét csapkodta. Másfél évesen meg már vittük a szokásos kempingezõs nyaralásra, akkor éppen Korzikára.

Mi 6 hónaposan nyáron már mentünk a faimmal, az Alpokban túráztunk, a gyerkõc meg jókat aludt a hátihordozóban, vagy az apja fejét csapkodta. Másfél évesen meg már vittük a szokásos kempingezõs nyaralásra, akkor éppen Korzikára.
persze lehet, a Neckermann megbízható, hívd fel és amire õk azt mondják bababarát, az az is, a katalógusaikban is jelölik.

Bababarát szálloda horvátországban? Hol van olyan, estleg voltatok valamim olyan helyen? 4hós babával mihez tudunk ott kezdeni, valami jó tanács, 5let? Szeptember végén mennénk

Legjobb válasz: Bocsi, hogy ezt írom, lehet, hogy le is leszek pontozva, de én nem vállalnék be egy ilyen hosszú utat a babával. Tudom nem ez volt a kérdés, de igazából csak sétálni tudsz vele,és szerintem semmi más olyat nem tudsz, amitõl azt érezné, hogy nyaral Horvátországban.

Bocsi, hogy ezt írom, lehet, hogy le is leszek pontozva, de én nem vállalnék be egy ilyen hosszú utat a babával. Tudom nem ez volt a kérdés, de igazából csak sétálni tudsz vele, és szerintem semmi más olyat nem tudsz, amitõl azt érezné, hogy nyaral Horvátországban.
Mi elosszor 18 hosan voltunk Torokbe, de iszonyu volt.A 2.babaval 4 hosan voltunk Siofokon az iden, hat hagyjuk...Minden volt csak nyaralas nem.Meg jo hogy autoba tudtunk ulni es hazajottunk.Bocsi, nem ez volt a kerdes, tudom.Napkozben felborult minden, alig szopizott, minden mas erdekelte, az esti alvasok katasztrofak voltak.Hulla voltam.De nektek so szerencset, hatha maskepp alakul!
Elozo vagyok.Horvatorszagban a Rab sziget nagyon jo!!!Lopar reszen tuti babaknak , kisgyerekeknek a tenger.Naggyon lassan melyulo, homokos a strand, tobb szaz meteren!Naprnyot szurtunka tengerbe-homokba, es bokaig er vizben homokozott a lanyom anno!Szep a belvaros is, es rengeteg fakultativ lehetoseg is van kirandulasra is!!!Naprnyot kettot, kissatort a babanak vigyetek, amiben napkozben alszik, fujja a szel az apro homokot!!! Szallodat nem tudok, de magan hazak vannak iszonyu olcson.Mi soha nem foglaltunk elore, es ott a helyszinen mindig valogattunk!!!!Jo nyaralast!
Én is Rab szigetén lopart javaslom! Baromi nagy homokos tengerpartja van, bár a ti babátok még nem tudja kiélvezni tényleg nagyon szép a sziget is.


Horvátországban hol van bababarát (15 hósnak) való homokos partú üdülőrész?

Legjobb válasz: Omisban a városi strandrész homokos, aránylag lassan mélyülõ. Rab szigeten pedig Loparban van. Itt nagyon messzire be lehet menni kb. bokáig érõ vízben.

Omisban a városi strandrész homokos, aránylag lassan mélyülõ. Rab szigeten pedig Loparban van. Itt nagyon messzire be lehet menni kb. bokáig érõ vízben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!