Találatok a következő kifejezésre: Hordozókendő megkötési honnan tudok (1 db)

Hordozókendő megkötési módokat honnan tudok letölteni/kapni?

Kaptam egy Nandu hordozókend?t L-es méretben, amihez nincsenek már meg a megkötési poziókat bemutató ábrák. Ha esetleg valakinek megvan és el tudja valahogy juttatni pl. e-mailben, azt nagyon megköszönném. Ha van más ötletetek, hogy ezt le lehetne tölteni internetr?l, az is jó lenne.

Legjobb válasz: http://vfiona.multiply.com/video/item/3

http://www.wickelkinder.de/tragetuecher_von_storchenwiege.htm http://hordozokendo.hu/kapcsolat/index.html http://www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=116 http://www.mamatoto.org/videos/StrapCarry1.mpg Szia én csak ezeket tudom küldeni , régebben mentettem el.Próbáld meg azért a BArtók Béla uton a jóga termet megkérdezni, mert én ott voltam kendõ tanfolyamon és minden hónapban van van, hogy kétszer.www.bababolt.com-on nézd meg és érdeklõdj, ha nem sikerül írj , mert megvan a csajszi száma aki tartotta, akkor elküldöm neked.37hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4 5 hónapos babátok mekkora?

Centi és súly?

11

Miért csinálja ezt a 4 hetes babám?

Legtöbbször este 7 és hajnali 4 közötti időszakban furán viselkedik, olyan kis ideges, mohón kapdossa a cicit, rugdos, nyögdécsel.

5

Anyatejet és pótlásként tápszert is kapó 5 hetes babámnál normális, hogy minden evésnél bekakil? Miért evés közben kakilnak a babák?

Először szopizik mindkét mellből, sajnos egy nem elég és utána kapja a tápszert. Nem mohó, szépen eszi az üvegből a tápit, aztán néhány korty után abbahagyja az evést és jön a kaki, van amikor sír is közben, aztán ahogy kijön a kaki abbahagyja a sírást eszik tovább. A kakija sárgászöld, gondolom ez az anyatej-tápszer keveredés miatt van. Tapasztaltatok ti is ilyet a babátoknál?

5

Milyen anyagból vegyek télire-kint altatáshoz-hiper meleg bundazsákot?

vagy inkább rétegesen?órákig kint alszik a baba-a legmelegebbet venném

6

Infravörös hőmérőt, lázmérőt használhatok pici babánál is?

Most látom az újságban hogy ez a legújabb verzió a lázmérőknél,de nekem nem olyan barátságos az infravörös fény.Vagy nincs benne semmi káros?

3

Tényleg minden nap ki kell szívni a babák orrát porszívóval?

1 hetes a babám. Tegnap mondta a védőnő, hogy minden nap szívjuk ki az orrát. Én eddig azt hittem csak akkor kell használni, ha kicsit taknyos lesz.

11

1 éves kislányom 8500 g és 73 cm. Tényleg olyan picike?

3 kilóval és 50 cm-el született. Sokan mondják, hogy pici. Egyébként én is alacsony termetű vagyok (160 cm), de az apja magas. Lehet, hogy rám ütött?

12

Mikor érte el babád a születési súlyát?

Mikorra "kell" nekik elérni? Ti babátok mennyit hízott naponta? Kislányom 3160 grammal született, szombaton hoztunk haza 3050 grammal. Ma, csütörtökön 3100 gramm. Jól haladunk?

9

Van, akinek a 4 hónapos vagy annál idősebb babája még 7-szer, vagy annál többször eszik? Anyatejes vagy tápszert kap? Mennyi időnként eszik ilyen gyakran?

3

Összecserélt gyermekek, te mit lépnél, ha veled történne?

A minap láttam a tv-ben hogy összecseréltek 2 csecsemőt, ez ihlette a kérdésemet.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!