Találatok a következő kifejezésre: Hordozókendő megkötési honnan tudok (1 db)

Hordozókendő megkötési módokat honnan tudok letölteni/kapni?

Kaptam egy Nandu hordozókend?t L-es méretben, amihez nincsenek már meg a megkötési poziókat bemutató ábrák. Ha esetleg valakinek megvan és el tudja valahogy juttatni pl. e-mailben, azt nagyon megköszönném. Ha van más ötletetek, hogy ezt le lehetne tölteni internetr?l, az is jó lenne.

Legjobb válasz: http://vfiona.multiply.com/video/item/3

http://www.wickelkinder.de/tragetuecher_von_storchenwiege.htm http://hordozokendo.hu/kapcsolat/index.html http://www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=116 http://www.mamatoto.org/videos/StrapCarry1.mpg Szia én csak ezeket tudom küldeni , régebben mentettem el.Próbáld meg azért a BArtók Béla uton a jóga termet megkérdezni, mert én ott voltam kendõ tanfolyamon és minden hónapban van van, hogy kétszer.www.bababolt.com-on nézd meg és érdeklõdj, ha nem sikerül írj , mert megvan a csajszi száma aki tartotta, akkor elküldöm neked.37hetes kismama


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy ismerős - akinek több gyereke is van - azt kérdezte, hogy az 5 hónapos gyerekem a nappal nagy részében még alszik, ugye?

Nagyon meglepődtem, szerintem igen ritka lehet, ha egy ekkora gyerek még a nappal nagy részét végigalussza. Tapasztalatok?

10

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!