Találatok a következő kifejezésre: Honvéd kórházban szülni (2 db)

Honvéd kórházba szeretnék szülni. A férjem vasutas. Jelenleg a körzeti nõgyógyászhoz járok. Amikor beindul a szülésem az összes papírommal együtt csak úgy mehetek oda szülni?

Elkezdtem járni egy ottani dokihoz, de állandóan lemondták az idõpontomat, mert a dr. szabira megy, nem tud fogadni, stb. már 3 hónapos terhes voltam és még nem látott és állandóan a magán rendelésére invitált. Úgy döntöttem, hogy elmegyek a körzetimhez, mert az ember nem nyomtatja otthon a bankót. Ezek után az uh-omat mindig a Mávba csináltatom. Az összes többi papírom helyben készül ahol lakom.

Legjobb válasz: Hova tartozol? Most a MÁV-ba vagy a Honvédba akarsz szülni, mert ha jól tudom az nem ugyanaz, vagy már azt is összevonták?

Hova tartozol? Most a MÁV-ba vagy a Honvédba akarsz szülni, mert ha jól tudom az nem ugyanaz, vagy már azt is összevonták?
Nem értem mi köze a kérdésednek ahhoz, hogy a férjed vasutas..:D
Én ugy tudom hogy ott kell szülnöd ahova tartozol! Viszont ha "véletlen" a kórház elött elfolyik a magzatviz, nem tehetnek ki, hogy menj a saját kórházadba ahova tartozol!
A kérdező hozzászólása: A Máv és Honvéd kórház egybeolvadt. A neve ÁEK. A Podmaniczky utcai részlegén van a szülészet. Oda is tartozom a férjem által, mive a vasútnál dolgozik és a vasúti dolgozók családtagjai jogosultak az ellátásra. Egyben Jászberényhez is tartozom, mivel ez a lakóhely szerinti kórház.

Honvéd kórházban milyen szülni? Milyen lehetőségek vannak a szülésre?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom,hogy a Honvédban nincs szülészet.Voltam ott vérvételen 2szer is (AFP-n + terheléses vércukor vizsgálaton) és megkérdeztem a nõvérkét.Õ mondta,hogy nincs szülészet náluk. Üdv.: Egy 39 hetes kismama

Szia! Én úgy tudom, hogy a Honvédban nincs szülészet.Voltam ott vérvételen 2szer is (AFP-n + terheléses vércukor vizsgálaton) és megkérdeztem a nõvérkét.Õ mondta, hogy nincs szülészet náluk. Üdv.: Egy 39 hetes kismama
Hát ha a budapesti Honvédra gondolsz, ott tényleg nincs. Volt tavaly ilyenkor, de csak 4 hónapig mûködött. Most egyébként AEK néven fut és úgymond a szülészeti osztálya a (volt) MÁV-ban van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!