Találatok a következő kifejezésre: Honnan vehetem hogy az (5 db)

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.

Honnan vehetem észre, hogy az aktuális barátnőm/barátom nem szeret?

Vannak apró jelek amik azt mutataják, hogy romlik a dolog.

Legjobb válasz: Ne is haragudj de szerintem ez egy hülye kérdés volt.Hiszen ha valaki nem szeret azt érzed, tudod. És persze hogy vannak jelek. Indulj ki csak saját magadbolha te szeretsz valakit akkor miket teszel meg azért az emberért......, stb, stb, stb......

Ne is haragudj de szerintem ez egy hülye kérdés volt.Hiszen ha valaki nem szeret azt érzed, tudod. És persze hogy vannak jelek. Indulj ki csak saját magadbolha te szeretsz valakit akkor miket teszel meg azért az emberért......, stb, stb, stb......
A kérdező hozzászólása: Köszi a Válaszokat elõre Is :)
Folyamatosan párzanak, nem kell sokáig benthagyni a hímet. Annál is inkább, mivel 1 hímhez 3-4 nõstény kéne, így, 1 nõstényt halálra kerget, ha sokáig mellette van. Meg azért is csak nagyon rövid idõre tedd be, (pár óra) mert 30 liter alatt amúgy is tilos lenne gerinces állatot tartani, mivel állatkínzás, a nõsténynek se valami jó 2 db hal meg pláne nem igazán fér el benne. Onnan lehet tudni hogy terhes, hogy nagy a hasa, és idõvel megjelenik a terhességi folt. Kb 1 hónap a vemhességi idõ.
Úgy van ahogy az elõzõ leírta, viszont endler guppyval jobban jártál volna, mivel az nem eszi meg az utódokat a másik viszont igen. Én is egy párat tettem 30 literbe kb, 3-4 hónappal ezelõtt most 22 van benne, de 1 nõstény elpuszult, és elég sokat(15-20db) eletettem. De ha raksz egy csomag jávai mohát akkor ott elbújnak a kicsik.
20 literbe, 2 darab guppy nem fér el ívatás idejére? Hova fajulunk te jó isten. Ez nem hosszútávú haltartás ecsém, nem kell mindent hû ennyire komolyan venni, hiszen nem 2 évig lesznek abba a 20 literbe bezárva. Fõleg, hogy a hím elég hamar távozni is fog. 1 guppy meg nem fog 20 liter vizet 2 nap alatt leterhelni.
"20 literbe, 2 darab guppy nem fér el ívatás idejére? Hova fajulunk te jó isten." Te melyik mûsort nézed, vagy a szövegértéssel vannak gondjaid? Pont azt mondom, hogy szaporodás idejéig elférnek egymás mellett! Az ívás, ívatás pedig egy más jelenség, olyan, amit elevenszülõk nem csinálnak. Legalább tudnád, mirõl beszélsz.
"30 liter alatt amúgy is tilos lenne gerinces állatot tartani, mivel állatkínzás, a nõsténynek se valami jó 2 db hal meg pláne nem igazán fér el benne." Hol volt itt szó tartásról? Mi az hogy nem fér el benne? Bevallom, tényleg mellé lõttem ezzel az ívatás dologgal. És ezekután a szavaim valószínûleg hiteltelenek. De... nehogy 2 guppy ne férjen már el 20 literben ...
A kérdező hozzászólása: Írtam Bocs :)


ha keres beszélget veled elhiv ide oda :D
ez helyzettõl függ...
úgy, hogy észreveszed.
attól hogy többet csinál mint egy másik fiú az már elég nagy jel
ha faszbukon lájkol.
keresi a társaságodat, elhiv ide oda, akár a közösségi oldalakon is felveszi a kapcslatot, irogat neked ebbõl látni hogy sokat gondol rád aztán ha te elfogadod a közeledését, partner vagy akkor megy tovább minden a maga utján
ha áll a pélója és célozgat hogy go az ágy. vagy ha keresi az alkalmat hogy hozzádérhessen.!!

Honnan tudok olyan táblázatot leszedni, amiben leírják, hogy az egészségkártyámmal mit vehetek meg és mit nem?

Azért érdekelne, mert amit a háziorvosom eddig felírt, mindent kifizethettem vele. Viszont bármit ír fel a n?gyógyászom, egyiket sem tudom kifizetni vele. Hogy van ez? Jak, egyébként OTP-s.

Legjobb válasz: https://www.otpbank.hu/otppenztarak/hu/ep_index.html Szia! Itt a pénztár honlapja, nézz szét ott!

https://www.otpbank.hu/otppenztarak/hu/ep_index.html Szia! Itt a pénztár honlapja, nézz szét ott!
A kérdező hozzászólása: Igen, azzal én is tisztában vagyok, hogy mi van fent az oldalon. Én arra gondoltam, hogy mindig fizetéskor derül ki számomra, hogy azt a gyógyszert kilehet fizetni a kártyával, vagy éppen nem. Pedig csak annyi jön le különbségként, hogy az egyiket a háziorvos írja fel, a másikat meg nõgyógyász, vagy fogorvos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!