Találatok a következő kifejezésre: Honnan vehetem hogy ő is más (1 db)

Honnan vehetem észre hogy ő is "más"?

17 vagyok. Senki sem tudja még hogy más vagyok...Van egy osztálytársam aki nagyon nagyon bejön, és joba vagyunk, de kezdek nagyon kibukni hogy szerelmes vagyok valakbe aki elvileg normális esetben nem lehetne belém. Honnan lehet megbizonyosodni arról hogy ? is más e vagy sem, anélkül hogy kiderülne h én az vagyok... Nagyon nagy dilemma. Légyszi ne olyanokat irjatok hogy vállald fel, mert ebben a korban nem lehet...gimibe szétcinkelnének.

Legjobb válasz: Srácok ezt nem kéne. Én is a lányokat szeretem, de nem hiszem hogy ezzel segítetek neki... Sárc én tényleg nem tudom hogyan lehet felismerni ha valaki más. Azért írtam csak hogy tudd nem mindenki akkora tuskó mint az elöttem író. Ajánlom ezt próbáld valahol "más"hol feltenni, mert itt csak köcsögözést, meg buzizást fogsz olvasni. Tuti vannak meleg oldalak ott bitos több tanácsot fogsz kapni. Egyet viszont biztosan tudok: NE VÁLLALD FEL!

Szerintem meg igenis menj el pszichológushoz. No, nem azért, hogy "kigyógyítson", hanem mert õ találkozhatott srácokkal, akiknek hasonló problémájuk volt. S úgy kaphatsz tanácsokat, hogy nem derül ki a titkod.
A pszichológusokat köti az orvosi titoktartás... de valakivel tényleg jó lenne beszéled a dologról. 15:39
Csak annyit szeretnék hozzáfûzni ahhoz, amit elõbb írtam, hogy ez NEM egy olyan dolog, amit egy pszichológus megold. Te ilyen vagy. Ennyi. De igazából, ha egyszer elszánod magad a coming outra, akkor legalább profitálhatsz annyit az egészbõl, hogy megtudod, kik az igazi barátaid. Mert akik nem fogadják el, hogy melegen is ugyanaz vagy, aki, azok bekaphatják... 15:39
Srácok ezt nem kéne. Én is a lányokat szeretem, de nem hiszem hogy ezzel segítetek neki... Sárc én tényleg nem tudom hogyan lehet felismerni ha valaki más. Azért írtam csak hogy tudd nem mindenki akkora tuskó mint az elöttem író. Ajánlom ezt próbáld valahol "más"hol feltenni, mert itt csak köcsögözést, meg buzizást fogsz olvasni. Tuti vannak meleg oldalak ott bitos több tanácsot fogsz kapni. Egyet viszont biztosan tudok: NE VÁLLALD FEL!
Nehogy elmond bárkinek is az osztályban, mert pillanatok alatt elterjed. Aztán végig ezzel fognak cikizni. Szerintem csak azt teheted, hogy nem osztályon belül pasizol.
Nem osztom az elõttem hozzászóló véleményét. 17 éves korodban már nem nagyon tusz változtatni azon a tényen, hogy meleg vagy (de ez nem baj). Nem lehetne csak neki elmondani? Õ biztos nem pletykálná tovább. Vagy ha ezt nem szeretnéd ilyen direktbe kimondani, akkor hagyd, hogy rájöjjön magától. Pl amokr felugrik hozzátok, véletlenül maradjon nyitva egy meleg párkeresõ oldal. Ha õ is homo, és még be is jössz neki, akkor venni fogja a lapot, és lép. Ha nem, akkor meg simán el lehet viccelmi, h miért is van nyitva épp az az oldal. Sok szerencsét!
Hu hát ezt igy nehéz kideríteni.Ha azt mondja neked hogy jól nézel ki vagy add neked egy puszit biztos tetszel neki.De nem tudom megérteni hogy miért pont a fiúkat szereted?Nézz körül jobban annyi csinos lány van a nagy világban hozzádvaló pasit meg szerintem nehéz lesz találnod. :)
Szerintem undorító elmebeteg vagy az összes buzit belehajtatnám dózerral a tiszába már elnézést... szerinted normális vagy? vannak jobbnál jobb lányok és bebuzulsz undorító ...
Már elnézést de mivé lessz a világ ? szerintem iszonyatosan nagy gáz ha egy srác más farkakra gerjed hát milyen dolog már ez? ti nem érzitek ezt az egészet undorítónak ? nem bántani akarlak tényleg de szerintem jobb ha beszélsz 1 pszihologussal mer ez nem normális dolog ha valaki a saját neméhez vonzódik... a srác meg szerintem biztosan nem buzi hiába hajtasz rá ha elmondod neki szerintem nem sokáig fogsz élni ott a gimibe... szal szerintem szerezz 1 bnõt és gyorsan töröld ki a fejedbõl ezt az egészet...
Az utolsõ elõtti válaszoló vagyok: hát igen, tényleg nehéz távol lenni, ha osztálytársak vagytok, de végül is már csak egy év van, bár nem hiszem, hogy ez vígasztal... :S És mi lenne, ha megpróbálnál valahol megismerkedni egy olyan pasival, akvel össze is jöhetnél? (Ajánlani semmit nem tudok, hogy hol keresgélj, mert nekem sajnos nincs meleg ismerõsöm). De szerintem ha valaki másért rajonganál, akkor könnyebb lenne az az egy év!
A kérdező hozzászólása: az agresszív, és "enyhén" bunkó hozzászóloknak, egészségére hogy leolthatnak, biztos most jobban érzik magukat, amugy nem érdekel igazán... az utolsó elõtti hosszászólónak, pedig annyit hogy próbáltam sokmindent, tavaly nyáron, pl teljesen elkerültem, nem is találkoztunk stb pedig elvileg joban vagyunk, de aztán jött az év eleje és minden elõlrõl utolsónak meg üzenem hogy engem nem csak a szexuális oldala érdekel a dolognak, csak boldog szeretnék lenni valakivel, ennyi
Mondjuk ha a pasik téged jobban érdekelnek azért mégis lesz baj a szexuális életeddel.Méghogyha találsz is egy meleg pasit hogyha hasmenése van vagy esetleg bélgilisztái és nem is higénikus.
Elõször is szerintem halál aranyos vagy, de komolyan! :) Õszintén sajnállak, hogy ilyen hülye beszólásokat kell elviselned, holott semmi baj nincs veled! Késõbb fel kell majd vállalnod, hogy meleg vagy, most viszont tényleg nem lenne túl jó ötlet, hiszen tudjuk milyen a középiskola... :S Szerintem figyeld meg a barátod viselkedését, hogy milyen jeleket közvetít feléd- csak nehogy félre értelmezd õket, mert ez könnyen megtörténhet ha szereted... Õszintén szólva szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha "nem lõnél házinyúlra". Tudom, nem könnyû legyõzni a pillangókat a gyomrodban, de ha semmiképpen nem akarod, hogy kiderüljön, hogy meleg vagy, akkor még ha meleg is lenne a srác, akkor sem járhatnátok együtt, mert úgyis mindenki megtudná az igazságot. Lehet az a gond, hogy túl sokat vagytok együtt. Próbálj meg másokkal is barátkozni, egy nagyobb társaságba bekerülni, ahol új, érdekes embereket ismerhetsz meg. Hátha így kevesebbet gondolsz az osztálytársadra. Ez egyáltalán nem lesz könnyû dolog, de szerintem még mindig jobb, mintha hamis illúziókba ringatnád magad! Sok kitartást neked, és tényleg ne foglalkozz a korlátolt beszólásokkal! :)
Serintem tök normálisak és természetesek a melegek. Semmi sincs abban hogy szétrepesztik egymás seggét, és 25 éves korra már pelenkában járnak, ez tök természetes. 30 évesen meg mér úgy is AIDS-es leszel.
A kérdező hozzászólása: még annyi hogy fiú vagyok...
A kérdező hozzászólása: évvesztes vagyok, tehát még 2 év és, tul tudnék lépni rajta ha biztosra tudnám hogy nem érez semmi olyat, de vannak olyan jelek amik azt mondják hogy igen , pl ha iszunk akkor mindig rajtam fekszik mmint a feje rajtam van stb. meg nagyon jól kijövünk pedig nem sokat szoktunk beszélgetni valamiért de mégis többször hiv magához stb. de viszont vannak oylan dolgok amik meg pont a dolog ellenkezõjét mutatják és ha meg tudnék róla valahogy bizonyosodni hogy szeret e vagy sem akkor vagy túllépnék vagy eggyütt lennénk de igy egyik se lehet...
Szokott magához hívni? És olyankor mit csináltok? Nem szokott lenni olyan "kínos csönd"? Vagy esetleg észre vetted már, hogy lopva rád pillant? Ezeket csak azért kérdezem, mert múltkor átjött hozzám a legjobb fiú barátom (lány vagyok), és megcsókolt:) Utólag visszagondolva ezek a jelek egyértelmûek voltak, és észre lehetett venni a bizsergést már korábban is:) Szóval van valami ilyesmi? Ha igen, akkor az is lehet, hogy õ sem meri felvállani, hogy meleg, vagy még saját magának is fél bevallani. De azt is írtad, hogy vannak dolgok, amik az ellenkezõjét mutatják. Mik ezek a jelek? És volt már bartánõje? Szexelt már lánnyal?
A kérdező hozzászólása: de igen pont ezekrõl beszélek, szóval ezért vagyok galibában, barátnõt nem tudom, szex még biztos nem volt, de amugy meg az a baj hogy barátnõ se sokat jelent ha volt, mert pl nekem is volt tehát ebbõl nem igazán lehet kiindulni...
Akkor helyesbítek. Térképezd fel, hogy mennyire titoktartó és elmondhatsz-e neki bizalmas dolgokat úgy hogy nem adja tovább. Ha igen akkor talán beszélhetsz neki a melegségedrõl. De ne a suliban, hanem sulin kívül! Ha a suliban mondod el neki, akkor 90% hogy más is megtudja. Amikor elõször elmondod neki, akkor csak arról beszélj, hogy meleg vagy, de azt el ne mond neki, hogy szerelmes vagy belé. Csak akkor mondd el neki, hogy belezúgtál, ha biztos, hogy õ is meleg. Ha heteró és megtudja, hogy szerelmes vagy belé, akkor nagyon kerülni fog.
A kérdező hozzászólása: sztem alapból kerülni fog ha megtudja és õ nem az, legalábbis biztos hogy nem lessz ilyen a barátságunk mint most, sztem inkább várok egy kicsit, vagy legalább egy részeg pillanatot :D
én 16 éves éves koromban zavarodtam össze volt barátnõm de ugyéreztem a fiuk is tetszenek, otthagytam a csajt, és neki is késöbb mondtam meg hogy mért, de nem mondta el senkinek, mert szeretett utána csak fiukkal voltam, utána megint összejöttem azzal a lánnyal, most meg nemtudom ugy érzem mint kettõ vonz. nem azt nézem fiú vagy lány hanem magát az embert. én csak azt tudom tanácsolni hogy ne mond el senkinek pláne ne sulin belül, probáld emg ezeket a dologkat iskolán kivül megoldani, mertha meleg is a srác aki tetszik neked és összejöttök sajnos az is elöbb utobb kiderülne, és mint itt is egy csomo hozzászolo ugy a tanárok is megvetnék a dolgot, tudod milyenek az emberek, egy csöpp megértés sincs bennük csak a maguk igazát mondják, de fogalmuk sincs az egészrõl, hogy ez az egész milyen érzés. igy a többi hozzászolónak azt üzenem hogy aki azt mondja hogy a kérdezõnek orvoshoz kell menni mert ez beteges és csajozzon, annak én azt mondom hogy ez olyan mintha nektek azt mondanám hogy ne pasizzatok hanem dugjatok kutyákkal.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot tényleg, csak hidd el hogy nagyon rossz érzés lenne átnézni rajta úgy hogy minden nap találkozunk + elég sok órán egymás mellett ülünk. nekem ez igy nagyon nem menne, másképpen meg nem tudnám elfelejteni.
Hát ez borzasztó, hogy a XXI. században Magyarországon élnek még ilyen sötét emberek, mint az itt hozzászólók némelyike! Pedig a netezõk még általában az értelmesebbek közé tartoznak! Tehát: a homoszexualiatás NEM választott, hanem genetikusan meghatározott emberi tulajdonság. Ezt a tudomány mai állása, a saját tapasztalataim és a barátaim tapasztalatai alapján teljes biztonsággal állíthatom. Aki szeretné megérteni a lényeget, annak javaslom, hogy minden kérdést, amit szivesen feltenne egy melegnek, tegye fel elõbb képzeletben egy balkezesnek. Pl.: -Szüleid mit szóltak, amikor megtudták hogy balkezes vagy? -Miért nem próbálod meg a jobb kezedet használni a bal helyett, hiszen az a normális?! -Mit éreztél, amikor elõször döbbentél rá, hogy balkezes vagy? -Nem félsz hogy ha balkezes vagy, megvet téged a társadalom? -Miért nem mész el pszichológushoz, hogy ne legyél balkezes? Ezek a kérdések nevetségesen hangzanak elsõre, de jól mutatják a helyzetünket. Aki inteligens, értelmes ember, annak nem kell magyarázni, hogy fogadjon el minket. A többi meg egy bizonyos határ után nem számít. Ha valaki azért nem fogad el minket, mert b.zik vagyunk, saját magát minõsíti, és rengeteg pozitív emberi kapcsolatból zárja ki magát. A kérdezõnek sok-sok dolgot tudnék javasolni, ha gondolja, írjon egy mailt, és beszélgessünk. (Kérdezõ! Írj légy szíves egy mailt, hogy beszélgethessünk!) Jónéhány tizenéves meleg fiu nõtt már fel mellettem, ezért tudom, nem olyan egyszerû szembenézni ezekkel a problémákkal, de egyáltalán nem lehetetlen dolog. Sõt! Én már eljutottam oda, hogy ha választhatnék, hogy meleg vagy hetero lehetek, csakis azt választanám hogy meleg. Úgy érzem, melegként sokkal többet adhatok a barátaimnak, a társadalomnak és saját magamnak is, mint heteroként. Nem vagyok vallásos, de ha van Isten, akkor Isten akarta hogy legyenek hozzám hasonló emberek a világon, és célja volt vele, hogy ilyennek teremtett. Az élet célkeresésrõl szól, és nem lehet cél, hogy boldogtalanok legyünk! háttéranyahok: http://pride.hu http://www.gay.hu http://www.hatter.hu http://www.otkegyer.hu http://www.melegvagyok.hu http://homo.lap.hu Sok sikert a böngészéshez
Beszélgess vele a végbélrõl, hogy milyen csodálatos szerv. Vagy mond neki "Úgy kivánok egy bütykös redvás faszt a seggemebe" Erre biztos beindul. Esetleg vidd be a vibrátotorodat és ajánld fel neki kipróálásra. Egyébbként meg ne foglalkozz az osztáyrársaddal, a nyilvános WC-ben kaphatsz különb fiút is.
A kérdező hozzászólása: 1 miért? nemtudom, ez tényleg csak úgy van, nincs konkrét oka, ez oylan hogy valaki miért szereti a rapp zenét pl. mert azt érzi sajtájának, megtalálja benne magát és élvezi... 2 igen tudom hogy erre vágynak a lányok, és vannak lány barátaim is akik mind mondják hogy mennyire jofej vagyok stb, meg milyen jo hogy meghallgatom õket stb....modnjuk nem tudják mi a helyzet de igen sejtem h mire vágynak belül a lányok 3 ez nem csak szexuális vonzalom, hanem érzelmi is és végül egyáltalán nem bántottál meg, és természetesnek tartom az érdeklõdést, hiszen elüt a társadalmi normáktól...
hát sztem és vmi "más " oldalra irj, ott még is jobban el tudjak meselni, mondani , h mibol veheted eszre ha vki meleg, meg h õk mit hogyan szoktak csinálni ilyenkor...tobbet segitenek... A hülye buzizós szövegekre meg oda se figyelj....sztem a legbátrab tettek közé tartozik ha saját mgaddal elfogadtatod h te mas vagy mint a tobbi és fel i smered valalni.... Én pl. imádom a melegeket...úgy szeretnék egy meleg baratot(mármint csak barati kapcsra), mint pl a szex és new yorkban carryék milyen jól megtudják beszélni a dolgaikat egyutt....kár h nem itt élsz a közelemben(SK), szivesen megsimernélek....sok bátorságot és szerencsét!!!!
bocsi lehagytam 1-2 b-t:D meg a többi helyesirasi hibakert:D most olvasom vissza és van egy pár(gyorsan irtam:) )
A kérdező hozzászólása: 1 megértem hogy egyes emberek ezt undorítónak tartják, de most komolyan, mit tudok csinálni? ha egyszer ez igy van nem tudok rajta változtatni... 2 kicsit gyanus lenne itthon ha elkezdenék pszicho dokihoz járkálni sztem :D 3 köszi a válaszokat, nem tudom mitévõ legyek, tényleg nagyon gázos ez a téma, és higgyétek el hogy nagyon rossz amikor az ember eggyütt van valakivel akirõl tudja hogy 90% hogy nem lehetnek eggyütt, a másik meg barátilag közeledik valószinüleg, és közbe belehalsz a szerelmebe és a vonzalomba ugy hoyg ennek jelét sem mutathatod... egyes emberek lehetnének megértõbbek is ahelyett hogy a kiirtom szöveget mondogatnák... köszi a válaszokat, de egyenlõre nem találtam meg bennük a választ
A kérdező hozzászólása: + utolsó kommentelõnek külön köszi, nagyon jól esett, meg igazából másoknak is akik nem anyáznak...
A kérdező hozzászólása: mégegy az elsõ kommentelõnek, tudom hoyg sok szép lány van, és énis szeretem õket, illetve látom a szépségüket, és tényleg szépnek tartom õket, de egyszerûen nem úgy vonzanak... nehéz elmagyarázni igy
Szia! Együttérzek veled, nehéz lehet "kívülállónak" lenni, én tapasztaltam már - igaz, az élet más területein... Az emberek egy jelentõs részének van olyan "szelete" az életének, ami elüt a megszokottól. Nézz csak körül ezen az oldalon: rengeteg a perverz, az agresszív, egoista erkölcsi romhalmaz! Elég, ha elolvassuk az eddigi válaszokat... Na, te - még ha a saját nemedhez vonzódsz is - fölöttük állsz emberileg, és ez a lényeg. Soha ne hagyd, hogy vki/vkik általad nem kontrollálható "hibád"/"eltérésed" miatt rossz érzést okozzanak benned! Te ugyanúgy megérdemled a boldogságot, mint bárki más ezen a Földön. ... És hogy a kérdésedre is válaszoljak: nekem van egy meleg barátom. Õ teljesen lányosan viselkedik, lány barátai vannak, és a lányos dolgok iránt rajong... De gyanítom, a te barátod nem ebbe a kategóriába tartozik... Szerintem beszélgetéssel lehet a legkönnyebben kideríteni, melyik nemhez vonzódik. Tereld a témát a lányokra! Milyen lányok tetszenek neki, járt-e már vkivel, stb. Ha szívesen és sokat beszél a témáról, vszínûleg nem meleg, ha nem érdeklik a lányok, vagy a fiúkhoz vonzódik, vagy egyszerûen csak késõn érõ típus... Minél több idõt töltesz vele, annál közelebb enged magához. Egy idõ biztos megérzed majd, melyik tábort erõsíti. Sok sikert és ne csüggedj! ... Arról pedig, hogy a saját nemedhez vonzódsz, tényleg ne beszélj az osztályban!
A kérdező hozzászólása: amit mondassz az elsõsorban nagyon kedves, de a lányokról való kérdezés, hát énis szoktam arról beszélni hogy melyik csaj jó stb. mert tényleg el tudom dönteni hogy jól néz ki vagy sem, mint ahogy egy rendes srác is el tudja dönteni a másikról hogy stílusosan/jól néz ki másrészrõl meg az egyre közelebbjutástól is félek, mert volt egy hasonló incidensem, még 1-2 éve amikor szintén hasonló volt a helyzet, és egyre jobban közel kerültünk, aztán egyszer részegen smároltunk de szóval egyáltalán nem erõltettem a dolgot, és másnap meg igy hallani se akart rólam, legalábbis ilyen téren nem, és ezek után nem tudtam baráti szemmel nézni rá... nagyon fályt kb 1 hónapig könynes szemmel keltem, feküdtem vagy tovább, mondjuk már kihevertem, de ugyanez mégegyszer.... nagyon rossz...
A kérdező hozzászólása: és még annyi hogy a nõies viselkedés távol áll tõlem, és nem is kívánom hogy az akit szeretek úgy viselkedjen, csak azt szeretném hogy szerethessem és hogy õ is engem, ennyi
17 éves lány vagyok. Hogy a te szavaiddal éljek, én is "más" vagyok. Lányként könnyebb a helyzetem, mert a lányok általában közelebbengedik egymást magukhoz. Van egy lány, akit év elején ismertem meg. Hát.. 25-én voltunk 4 hónaposak. És nem én nyomultam rá, pedig én vok az idõsebb (õ 14) és neki eddig pasiai voltak meg minden. Ki is kérdeztem, hogy ez most mégis hogyvolt. És azt mondta, hogy nemtudja, egyre jobban kötõdött és ragaszkodott hozzám. Közben azért nekem is megtetszett eléggé, de nem mertem lépni, mert nem voltam biztos benne. Aztán egyszercsak megcsókolt. Hát gimiben tényleg elég necces. Kiszivárgott, mert szegénykém részegen, rossz pillanataiban, rossz emberrel lelkizett. Szal most pletyka szinten van a dolog, de már kezdenek lecsillapodni a kedélyek. Van aki tudja/sejti, mert rájött. (Érdekes, hogy ezek mind lányok.) De amúgy nagyon jól megvagyunk egymással. Boldogok vagyunk. És ez egy barátságból indult. Úgyhogy - bár a férfiak lélektanához egyáltalán nem értek - csak azt tudom tanácsolni, hogy legyél vele nagyon jóban. Olyan szinten legyen meg a barátság részérõl, hogy, ha kosarat kapsz, akkor se buzizzon le és küldjön el a retekbe. Remélem, érted, mire gondolok. Ha kérdésed vagy bármi van, nyugodtan írhatsz.:) Sok szerencsét!
A legjobb barátom meleg, én persze csaj vagyok:) Mióta elmondta nekem a nagy titkát, jópár hónapig mindig errõl beszélgettünk, bár igaz már csökkent a téma, mióta ez nekem természetes:) Õ sem néz ki egyátalán másnak, senki sem mondaná meg róla, régen pedig kamubarátnõket is tartott, ami visszagondolva elég nagy szemétség volt tõle, mert mindig õ dobta aztán a naív kis csajokat.. Õ chaten szokott ismerkedni, meg regelõs ismerkedõs oldalakon, gondolom utóbbit te is ismered, de volt már olyan, hogy heteroval is összejött:) Meglepõdve tapasztaltuk, hogy vannak olyan hetero férfiak, (nem bi-k!) akik benne vannak egy egy éjszakás kalandban, csak hogy kipróbáljanak új dolgokat. Amúgy hidd el, könnyen észre lehet venni ha valaki meleg, bár vannak nehéz esetek is. Pl mozdulat, hanglejtés, barátikör.. ha csak csajokkal mozog valaki, az már gyanus lehet, bár volt olyan meleg ismerõsöm is, aki fikázta a nõi népet elég erõsen, és csak pasikkal állt szóba (nah ez is gyanus volt:) ) Amuyg osztálytársakkal még hetero kapcsolatot sem érdemes nagyon létesíteni, én azt mondom. Próbálj róla lemondani, mert elég nagy galibát okozhat, ha véletlen kiderül, hogy mi is a helyzet. Szerintem ismered már anyira magadat, hogy kiindulj a saját jeleidbõl. De inkább meleg oldalakon kellene próbálkoznod. pá :)
A kérdező hozzászólása: értem mire gondolsz, és nagyon jó látni ezt, és kapni kommenteket olyantól is aki oylan mint én, megért, bár lányként olyan szempontból is könnyebb hogy rátok nem mondják olyan sokan h undorító, hanem azt hogy sexy stb. míg a fiúknál... másrészt meg reménykedem abban hogy még lehet belõle valami, hátha. mellesleg nagyon jóban vagyunk...
A kérdező hozzászólása: hát épp ezaz hogy saját jeleimbõl kiindulva vannak oylan dolgok amik arról üvöltenek hogy õ is, viszont vannak amik meg pont az ellenkezõjérõl, és már teljesen kétségbe vagyok esve, de nagyon jó ilyen "sikersztorikat" hallani, és látni hogy másoknak összejött, igy könnyebb arra gondolni hogy talán egyszer majd nekem is ösze fog...
Most nem akarok paraszt se lenni. en bevallom oszinten h undoritonak tartom a dolgot.az hogy vagytok ti is "ilyenek", el kell fogadni, csak szep ha az ember diszkret. Amugy tenyleg csak pszihikai problema.De na..ha ezt valasztottad, ugyse fog mas meggyozni h van jobb. Van egy haverom, de az bi...szoval egyszeruen nem figyelek fel a masik oldalara es kesz. De mindig kivancsi voltam, hogy MIERT? csak ugy egybol jon? Van fogalmad hany olyan csaj van akinek pont az kell amit te egy sracnak akarsz nyujtani? Neha remeltem h vajon nem kaphatnek egy buzi sracot, aki pont azert van a sraccal , mert csalodott rengeteget nokbe, es csak ferfi adta meg azt neki, amit (mert balszerencses volt)no kellett volna. Mert en minden pasimba csalodtam, rettenetesen...mert egyikse adta meg pont azt az erzekenyseget amit ti egymasnak megadtok.Es egy ilyen ferfi biztos profi benne. Vagy a te reszedrol ez csak a szex teren "buzisag"? V van benne erzelmiseg is? Remelem nem sertettelek meg a kerdeseimmel, csak soha nem volt akitol ilyent megkerdezzek es tenyleg kivancsi vagyok.
én irtam az elõzõ elöttit amire válaszoltál. lgyszi nekem is irj privit. és az utolsó válaszadonak teljesen igaza van. és õ is irhatna privit. tudom most jönni fogank a hozzászolások hogy nem itt kéne ismerkedni. csak jo lenne olyan emberekkel beszélgetni akik megértenek.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk/férfiak! Ti hogyan reagálnátok arra, ha a barátnőtök a tenyerén akarna hordozni titeket és meg is tenné?

Itt most konkrétan nem anyagiakra gondolok hanem pont arra, hogy szó szoros értelmében a barátnőtök összezsugorítana (úgy 15-20 centi alacsonyra).
Lehetségesnek tartanátok azt, hogy továbbra is normális ütemben, a megszokott módon (már amennyire meg lehet ezt szokni) folyjon tovább a kapcsolatotok?
Mindezek után is ugyanúgy szeretnétek azt a lányt még akkor is, ha nem tudna visszaváltoztatni? Mi erről a véleményetek?

Nőkre is vonatkozik a kérdés meg úgy minden nem nemű permutációra ami a kérdéssel kapcsolatban lehetséges.

7

Lányok, az nektek riasztó ha egy srácnak nincsen baráti köre?

18

Ha a lány szakított velem, viszont nem tiltottuk egymást közösségi oldalakon, akkor gáz, ha írok neki?

Folyton látom és alig bírom ki, hogy ne írjak... Megalázom magam, ha írok?

15

Mit tegyek? A sógornőm ok nélkül gyűlöl.

A barátommal 1 éve vagyunk együtt,minden jó köztünk,csak a sógornőm furán viselkedik velem,pedig semmi oka nincs rá...azt mondják,hogy ilyen a természete,de engem nagyon zavar,főleg a családi kajákon. HOlnap is lesz,de előre izgulok..Nem szól hozzám,kimegy a szobából,ha én is ott vagyok...annyira kellemetlen...végig gyomoridegem van ilyenkor...23éves lány

9

Ti miken szoktatok összeveszni a párotokkal?

Csak kíváncsiságból kérdezném.

10

Te mit teszel meg a párodért egy kapcsolatban?

Mi távkapcsolatban vagyunk.Eléggé sok a zűr bizalmi kérdésben.Heti rendszerességgel tudunk találkozni,akkor sem mindig sok időre.Van,hogy tovább is tudnánk,de ő a civakodások miatt nem akarja,én pedig ettől vagyok feszült.Nem értem miért nem érti.Eljárkál,elmászkál.Én olyan típus vagyok,hogy ha tehetném,vele lennék.Csak ő fél.Mit tegyek,várjak,hátha változnak a dolgok?Nehéz már nyugodtnak maradnom,mert többet szeretnék.
Olyanok válasza érdekel,akik kapcsolatban vannak,és esetleg hasonló szituációban.

3

Van értelme ezek után bárminek is?

A párommal 5 éve vagyunk együtt (Õ 30F, én 28L), az utóbbi pár hónap elég nehéz időszak a kapcsolatunkban. Kb. 9 hónappal ezelőtt elkezdett belehabarodni egy tőlem pár évvel fiatalabb csajba. Elég korán nyilvánvaló lett a csajnak, hogy nem csak "barátként" tekint rá a párom. Közölte vele a csaj, hogy nem jön be neki...meg egyébként is most van kialakulóban egy kapcsolata. Tehát abban maradtak, hogy csakis "barátság". Igen ám, de ettől még nem múltak el a párom érzései! Bármennyire is azt mondja, hogy nem akar engem elveszíteni...fontos vagyok neki...mi összetartozunk...szeret engem....stb-stb...folyamatosan azzal kell szembesülnöm....nap, mint nap....hogy évődik a csaj miatt...bántja, hogy akárhogyan próbálkozik semmit sem tud nála elérni....nem tud rá hatással lenni. A legszomorúbb az egészben, hogy én vagyok az az ember akinek elsírja a bánatát. Nekem kell végig hallgatnom a csajjal kapcsolatos eszmefuttatásait. Tudjátok attól függetlenül, hogy azt mondja szeret engem...úgy érzem nem én irántam érzi azt a fajta szerelmet, amit egy kapcsolatban kellene :( szerintem ez már csak szeretet....5 év, az nem rövid idő...nyilván nyoma van. Mégis hogyan kellene ehhez az egészhez hozzá állnom ??? A történtek ellenére is még mindig szeretem :( Még mindig a mennyekben tudom érezni magam, ha szenvedélyesen megcsókol...még mindig jó érzés hozzábújni. De az a baj, hogy sokkal több a szenvedés :( Egyszerűen nem tudja magát túl tenni azon a csajon...én meg már nem tudom, hogy van-e értelme az én kínlódásomnak...KETTÕNKÉRT...miközben Õ egy másik miatt szenved???!!!! Kértem tőle, hogy szakítson meg mindenféle kapcsolatot a csajjal...ne beszéljen vele...sehol, semmilyen formában. Mert ez senkinek sem jó !!! Se neki, se nekem, se a csajnak! Mivel a csaj eddig sem akart, és ezután sem akar tőle semmit...mi értelme van vele kapcsolatban bárminek is ??? Ettől csak Õ is szenved...folyamatosan életben tartja benne a vágyódást...hasztalanul. Nem vagyok naiv, tudom, hogy az érzései a csaj iránt attól még nem fognak elmúlni, hogy nem beszél vele. De ha megakar engem tartani, nem az lenne a minimum, hogy a tetteivel legalább próbálja ezt bebizonyítani nekem ???!! Fogalmam sincs mit tehetnék még... :(

22

Hogyan tudnám elérni, hogy jó legyen neki?

A barátommal minden nagyon jó ay ágyban kivéve ha én próbálom neki kézzel vagy szájjal csinálni. Ilyenkor általában lelankad neki. Volt pár alkalom amikor nagyon élvezte annyira ,hogy el is ment ,de az gyakoribb amikor nem. Az elozo barátom mindig élvezte. A mostani barátom azt mondja ,hogy nem baj ,de nekem nagyon rossz hogy nem tudom neki úgy csinálni hogy élvezze. Az onbizalmam is elmegy így a próbálkozástól. De o azt mondja ,hogy nem tudja elmagyarázni hogyan lenne jó mert bogyolult. mit tegyek? hogy csináljam? :S

4

25+ pasik, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök elmondaná, hogy együtt aludt egy pasival? Neki is van barátnője, csak összevesztek, rossz kedve volt én meg hagytam hogy nálam aludjon (kollégiumban). Normális válaszokat kérek.

28

Elhagyott egy szamara jobbnak latszo kapcsolatert, van ezen meg mit kiborulni?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!