Találatok a következő kifejezésre: Honnan vehetem hogy ő is (1 db)

Honnan vehetem észre hogy ő is "más"?

17 vagyok. Senki sem tudja még hogy más vagyok...Van egy osztálytársam aki nagyon nagyon bejön, és joba vagyunk, de kezdek nagyon kibukni hogy szerelmes vagyok valakbe aki elvileg normális esetben nem lehetne belém. Honnan lehet megbizonyosodni arról hogy ? is más e vagy sem, anélkül hogy kiderülne h én az vagyok... Nagyon nagy dilemma. Légyszi ne olyanokat irjatok hogy vállald fel, mert ebben a korban nem lehet...gimibe szétcinkelnének.

Legjobb válasz: Srácok ezt nem kéne. Én is a lányokat szeretem, de nem hiszem hogy ezzel segítetek neki... Sárc én tényleg nem tudom hogyan lehet felismerni ha valaki más. Azért írtam csak hogy tudd nem mindenki akkora tuskó mint az elöttem író. Ajánlom ezt próbáld valahol "más"hol feltenni, mert itt csak köcsögözést, meg buzizást fogsz olvasni. Tuti vannak meleg oldalak ott bitos több tanácsot fogsz kapni. Egyet viszont biztosan tudok: NE VÁLLALD FEL!

Szerintem meg igenis menj el pszichológushoz. No, nem azért, hogy "kigyógyítson", hanem mert õ találkozhatott srácokkal, akiknek hasonló problémájuk volt. S úgy kaphatsz tanácsokat, hogy nem derül ki a titkod.
A pszichológusokat köti az orvosi titoktartás... de valakivel tényleg jó lenne beszéled a dologról. 15:39
Csak annyit szeretnék hozzáfûzni ahhoz, amit elõbb írtam, hogy ez NEM egy olyan dolog, amit egy pszichológus megold. Te ilyen vagy. Ennyi. De igazából, ha egyszer elszánod magad a coming outra, akkor legalább profitálhatsz annyit az egészbõl, hogy megtudod, kik az igazi barátaid. Mert akik nem fogadják el, hogy melegen is ugyanaz vagy, aki, azok bekaphatják... 15:39
Srácok ezt nem kéne. Én is a lányokat szeretem, de nem hiszem hogy ezzel segítetek neki... Sárc én tényleg nem tudom hogyan lehet felismerni ha valaki más. Azért írtam csak hogy tudd nem mindenki akkora tuskó mint az elöttem író. Ajánlom ezt próbáld valahol "más"hol feltenni, mert itt csak köcsögözést, meg buzizást fogsz olvasni. Tuti vannak meleg oldalak ott bitos több tanácsot fogsz kapni. Egyet viszont biztosan tudok: NE VÁLLALD FEL!
Nehogy elmond bárkinek is az osztályban, mert pillanatok alatt elterjed. Aztán végig ezzel fognak cikizni. Szerintem csak azt teheted, hogy nem osztályon belül pasizol.
Nem osztom az elõttem hozzászóló véleményét. 17 éves korodban már nem nagyon tusz változtatni azon a tényen, hogy meleg vagy (de ez nem baj). Nem lehetne csak neki elmondani? Õ biztos nem pletykálná tovább. Vagy ha ezt nem szeretnéd ilyen direktbe kimondani, akkor hagyd, hogy rájöjjön magától. Pl amokr felugrik hozzátok, véletlenül maradjon nyitva egy meleg párkeresõ oldal. Ha õ is homo, és még be is jössz neki, akkor venni fogja a lapot, és lép. Ha nem, akkor meg simán el lehet viccelmi, h miért is van nyitva épp az az oldal. Sok szerencsét!
Hu hát ezt igy nehéz kideríteni.Ha azt mondja neked hogy jól nézel ki vagy add neked egy puszit biztos tetszel neki.De nem tudom megérteni hogy miért pont a fiúkat szereted?Nézz körül jobban annyi csinos lány van a nagy világban hozzádvaló pasit meg szerintem nehéz lesz találnod. :)
Szerintem undorító elmebeteg vagy az összes buzit belehajtatnám dózerral a tiszába már elnézést... szerinted normális vagy? vannak jobbnál jobb lányok és bebuzulsz undorító ...
Már elnézést de mivé lessz a világ ? szerintem iszonyatosan nagy gáz ha egy srác más farkakra gerjed hát milyen dolog már ez? ti nem érzitek ezt az egészet undorítónak ? nem bántani akarlak tényleg de szerintem jobb ha beszélsz 1 pszihologussal mer ez nem normális dolog ha valaki a saját neméhez vonzódik... a srác meg szerintem biztosan nem buzi hiába hajtasz rá ha elmondod neki szerintem nem sokáig fogsz élni ott a gimibe... szal szerintem szerezz 1 bnõt és gyorsan töröld ki a fejedbõl ezt az egészet...
Az utolsõ elõtti válaszoló vagyok: hát igen, tényleg nehéz távol lenni, ha osztálytársak vagytok, de végül is már csak egy év van, bár nem hiszem, hogy ez vígasztal... :S És mi lenne, ha megpróbálnál valahol megismerkedni egy olyan pasival, akvel össze is jöhetnél? (Ajánlani semmit nem tudok, hogy hol keresgélj, mert nekem sajnos nincs meleg ismerõsöm). De szerintem ha valaki másért rajonganál, akkor könnyebb lenne az az egy év!
A kérdező hozzászólása: az agresszív, és "enyhén" bunkó hozzászóloknak, egészségére hogy leolthatnak, biztos most jobban érzik magukat, amugy nem érdekel igazán... az utolsó elõtti hosszászólónak, pedig annyit hogy próbáltam sokmindent, tavaly nyáron, pl teljesen elkerültem, nem is találkoztunk stb pedig elvileg joban vagyunk, de aztán jött az év eleje és minden elõlrõl utolsónak meg üzenem hogy engem nem csak a szexuális oldala érdekel a dolognak, csak boldog szeretnék lenni valakivel, ennyi
Mondjuk ha a pasik téged jobban érdekelnek azért mégis lesz baj a szexuális életeddel.Méghogyha találsz is egy meleg pasit hogyha hasmenése van vagy esetleg bélgilisztái és nem is higénikus.
Elõször is szerintem halál aranyos vagy, de komolyan! :) Õszintén sajnállak, hogy ilyen hülye beszólásokat kell elviselned, holott semmi baj nincs veled! Késõbb fel kell majd vállalnod, hogy meleg vagy, most viszont tényleg nem lenne túl jó ötlet, hiszen tudjuk milyen a középiskola... :S Szerintem figyeld meg a barátod viselkedését, hogy milyen jeleket közvetít feléd- csak nehogy félre értelmezd õket, mert ez könnyen megtörténhet ha szereted... Õszintén szólva szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha "nem lõnél házinyúlra". Tudom, nem könnyû legyõzni a pillangókat a gyomrodban, de ha semmiképpen nem akarod, hogy kiderüljön, hogy meleg vagy, akkor még ha meleg is lenne a srác, akkor sem járhatnátok együtt, mert úgyis mindenki megtudná az igazságot. Lehet az a gond, hogy túl sokat vagytok együtt. Próbálj meg másokkal is barátkozni, egy nagyobb társaságba bekerülni, ahol új, érdekes embereket ismerhetsz meg. Hátha így kevesebbet gondolsz az osztálytársadra. Ez egyáltalán nem lesz könnyû dolog, de szerintem még mindig jobb, mintha hamis illúziókba ringatnád magad! Sok kitartást neked, és tényleg ne foglalkozz a korlátolt beszólásokkal! :)
Serintem tök normálisak és természetesek a melegek. Semmi sincs abban hogy szétrepesztik egymás seggét, és 25 éves korra már pelenkában járnak, ez tök természetes. 30 évesen meg mér úgy is AIDS-es leszel.
A kérdező hozzászólása: még annyi hogy fiú vagyok...
A kérdező hozzászólása: évvesztes vagyok, tehát még 2 év és, tul tudnék lépni rajta ha biztosra tudnám hogy nem érez semmi olyat, de vannak olyan jelek amik azt mondják hogy igen , pl ha iszunk akkor mindig rajtam fekszik mmint a feje rajtam van stb. meg nagyon jól kijövünk pedig nem sokat szoktunk beszélgetni valamiért de mégis többször hiv magához stb. de viszont vannak oylan dolgok amik meg pont a dolog ellenkezõjét mutatják és ha meg tudnék róla valahogy bizonyosodni hogy szeret e vagy sem akkor vagy túllépnék vagy eggyütt lennénk de igy egyik se lehet...
Szokott magához hívni? És olyankor mit csináltok? Nem szokott lenni olyan "kínos csönd"? Vagy esetleg észre vetted már, hogy lopva rád pillant? Ezeket csak azért kérdezem, mert múltkor átjött hozzám a legjobb fiú barátom (lány vagyok), és megcsókolt:) Utólag visszagondolva ezek a jelek egyértelmûek voltak, és észre lehetett venni a bizsergést már korábban is:) Szóval van valami ilyesmi? Ha igen, akkor az is lehet, hogy õ sem meri felvállani, hogy meleg, vagy még saját magának is fél bevallani. De azt is írtad, hogy vannak dolgok, amik az ellenkezõjét mutatják. Mik ezek a jelek? És volt már bartánõje? Szexelt már lánnyal?
A kérdező hozzászólása: de igen pont ezekrõl beszélek, szóval ezért vagyok galibában, barátnõt nem tudom, szex még biztos nem volt, de amugy meg az a baj hogy barátnõ se sokat jelent ha volt, mert pl nekem is volt tehát ebbõl nem igazán lehet kiindulni...
Akkor helyesbítek. Térképezd fel, hogy mennyire titoktartó és elmondhatsz-e neki bizalmas dolgokat úgy hogy nem adja tovább. Ha igen akkor talán beszélhetsz neki a melegségedrõl. De ne a suliban, hanem sulin kívül! Ha a suliban mondod el neki, akkor 90% hogy más is megtudja. Amikor elõször elmondod neki, akkor csak arról beszélj, hogy meleg vagy, de azt el ne mond neki, hogy szerelmes vagy belé. Csak akkor mondd el neki, hogy belezúgtál, ha biztos, hogy õ is meleg. Ha heteró és megtudja, hogy szerelmes vagy belé, akkor nagyon kerülni fog.
A kérdező hozzászólása: sztem alapból kerülni fog ha megtudja és õ nem az, legalábbis biztos hogy nem lessz ilyen a barátságunk mint most, sztem inkább várok egy kicsit, vagy legalább egy részeg pillanatot :D
én 16 éves éves koromban zavarodtam össze volt barátnõm de ugyéreztem a fiuk is tetszenek, otthagytam a csajt, és neki is késöbb mondtam meg hogy mért, de nem mondta el senkinek, mert szeretett utána csak fiukkal voltam, utána megint összejöttem azzal a lánnyal, most meg nemtudom ugy érzem mint kettõ vonz. nem azt nézem fiú vagy lány hanem magát az embert. én csak azt tudom tanácsolni hogy ne mond el senkinek pláne ne sulin belül, probáld emg ezeket a dologkat iskolán kivül megoldani, mertha meleg is a srác aki tetszik neked és összejöttök sajnos az is elöbb utobb kiderülne, és mint itt is egy csomo hozzászolo ugy a tanárok is megvetnék a dolgot, tudod milyenek az emberek, egy csöpp megértés sincs bennük csak a maguk igazát mondják, de fogalmuk sincs az egészrõl, hogy ez az egész milyen érzés. igy a többi hozzászolónak azt üzenem hogy aki azt mondja hogy a kérdezõnek orvoshoz kell menni mert ez beteges és csajozzon, annak én azt mondom hogy ez olyan mintha nektek azt mondanám hogy ne pasizzatok hanem dugjatok kutyákkal.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot tényleg, csak hidd el hogy nagyon rossz érzés lenne átnézni rajta úgy hogy minden nap találkozunk + elég sok órán egymás mellett ülünk. nekem ez igy nagyon nem menne, másképpen meg nem tudnám elfelejteni.
Hát ez borzasztó, hogy a XXI. században Magyarországon élnek még ilyen sötét emberek, mint az itt hozzászólók némelyike! Pedig a netezõk még általában az értelmesebbek közé tartoznak! Tehát: a homoszexualiatás NEM választott, hanem genetikusan meghatározott emberi tulajdonság. Ezt a tudomány mai állása, a saját tapasztalataim és a barátaim tapasztalatai alapján teljes biztonsággal állíthatom. Aki szeretné megérteni a lényeget, annak javaslom, hogy minden kérdést, amit szivesen feltenne egy melegnek, tegye fel elõbb képzeletben egy balkezesnek. Pl.: -Szüleid mit szóltak, amikor megtudták hogy balkezes vagy? -Miért nem próbálod meg a jobb kezedet használni a bal helyett, hiszen az a normális?! -Mit éreztél, amikor elõször döbbentél rá, hogy balkezes vagy? -Nem félsz hogy ha balkezes vagy, megvet téged a társadalom? -Miért nem mész el pszichológushoz, hogy ne legyél balkezes? Ezek a kérdések nevetségesen hangzanak elsõre, de jól mutatják a helyzetünket. Aki inteligens, értelmes ember, annak nem kell magyarázni, hogy fogadjon el minket. A többi meg egy bizonyos határ után nem számít. Ha valaki azért nem fogad el minket, mert b.zik vagyunk, saját magát minõsíti, és rengeteg pozitív emberi kapcsolatból zárja ki magát. A kérdezõnek sok-sok dolgot tudnék javasolni, ha gondolja, írjon egy mailt, és beszélgessünk. (Kérdezõ! Írj légy szíves egy mailt, hogy beszélgethessünk!) Jónéhány tizenéves meleg fiu nõtt már fel mellettem, ezért tudom, nem olyan egyszerû szembenézni ezekkel a problémákkal, de egyáltalán nem lehetetlen dolog. Sõt! Én már eljutottam oda, hogy ha választhatnék, hogy meleg vagy hetero lehetek, csakis azt választanám hogy meleg. Úgy érzem, melegként sokkal többet adhatok a barátaimnak, a társadalomnak és saját magamnak is, mint heteroként. Nem vagyok vallásos, de ha van Isten, akkor Isten akarta hogy legyenek hozzám hasonló emberek a világon, és célja volt vele, hogy ilyennek teremtett. Az élet célkeresésrõl szól, és nem lehet cél, hogy boldogtalanok legyünk! háttéranyahok: http://pride.hu http://www.gay.hu http://www.hatter.hu http://www.otkegyer.hu http://www.melegvagyok.hu http://homo.lap.hu Sok sikert a böngészéshez
Beszélgess vele a végbélrõl, hogy milyen csodálatos szerv. Vagy mond neki "Úgy kivánok egy bütykös redvás faszt a seggemebe" Erre biztos beindul. Esetleg vidd be a vibrátotorodat és ajánld fel neki kipróálásra. Egyébbként meg ne foglalkozz az osztáyrársaddal, a nyilvános WC-ben kaphatsz különb fiút is.
A kérdező hozzászólása: 1 miért? nemtudom, ez tényleg csak úgy van, nincs konkrét oka, ez oylan hogy valaki miért szereti a rapp zenét pl. mert azt érzi sajtájának, megtalálja benne magát és élvezi... 2 igen tudom hogy erre vágynak a lányok, és vannak lány barátaim is akik mind mondják hogy mennyire jofej vagyok stb, meg milyen jo hogy meghallgatom õket stb....modnjuk nem tudják mi a helyzet de igen sejtem h mire vágynak belül a lányok 3 ez nem csak szexuális vonzalom, hanem érzelmi is és végül egyáltalán nem bántottál meg, és természetesnek tartom az érdeklõdést, hiszen elüt a társadalmi normáktól...
hát sztem és vmi "más " oldalra irj, ott még is jobban el tudjak meselni, mondani , h mibol veheted eszre ha vki meleg, meg h õk mit hogyan szoktak csinálni ilyenkor...tobbet segitenek... A hülye buzizós szövegekre meg oda se figyelj....sztem a legbátrab tettek közé tartozik ha saját mgaddal elfogadtatod h te mas vagy mint a tobbi és fel i smered valalni.... Én pl. imádom a melegeket...úgy szeretnék egy meleg baratot(mármint csak barati kapcsra), mint pl a szex és new yorkban carryék milyen jól megtudják beszélni a dolgaikat egyutt....kár h nem itt élsz a közelemben(SK), szivesen megsimernélek....sok bátorságot és szerencsét!!!!
bocsi lehagytam 1-2 b-t:D meg a többi helyesirasi hibakert:D most olvasom vissza és van egy pár(gyorsan irtam:) )
A kérdező hozzászólása: 1 megértem hogy egyes emberek ezt undorítónak tartják, de most komolyan, mit tudok csinálni? ha egyszer ez igy van nem tudok rajta változtatni... 2 kicsit gyanus lenne itthon ha elkezdenék pszicho dokihoz járkálni sztem :D 3 köszi a válaszokat, nem tudom mitévõ legyek, tényleg nagyon gázos ez a téma, és higgyétek el hogy nagyon rossz amikor az ember eggyütt van valakivel akirõl tudja hogy 90% hogy nem lehetnek eggyütt, a másik meg barátilag közeledik valószinüleg, és közbe belehalsz a szerelmebe és a vonzalomba ugy hoyg ennek jelét sem mutathatod... egyes emberek lehetnének megértõbbek is ahelyett hogy a kiirtom szöveget mondogatnák... köszi a válaszokat, de egyenlõre nem találtam meg bennük a választ
A kérdező hozzászólása: + utolsó kommentelõnek külön köszi, nagyon jól esett, meg igazából másoknak is akik nem anyáznak...
A kérdező hozzászólása: mégegy az elsõ kommentelõnek, tudom hoyg sok szép lány van, és énis szeretem õket, illetve látom a szépségüket, és tényleg szépnek tartom õket, de egyszerûen nem úgy vonzanak... nehéz elmagyarázni igy
Szia! Együttérzek veled, nehéz lehet "kívülállónak" lenni, én tapasztaltam már - igaz, az élet más területein... Az emberek egy jelentõs részének van olyan "szelete" az életének, ami elüt a megszokottól. Nézz csak körül ezen az oldalon: rengeteg a perverz, az agresszív, egoista erkölcsi romhalmaz! Elég, ha elolvassuk az eddigi válaszokat... Na, te - még ha a saját nemedhez vonzódsz is - fölöttük állsz emberileg, és ez a lényeg. Soha ne hagyd, hogy vki/vkik általad nem kontrollálható "hibád"/"eltérésed" miatt rossz érzést okozzanak benned! Te ugyanúgy megérdemled a boldogságot, mint bárki más ezen a Földön. ... És hogy a kérdésedre is válaszoljak: nekem van egy meleg barátom. Õ teljesen lányosan viselkedik, lány barátai vannak, és a lányos dolgok iránt rajong... De gyanítom, a te barátod nem ebbe a kategóriába tartozik... Szerintem beszélgetéssel lehet a legkönnyebben kideríteni, melyik nemhez vonzódik. Tereld a témát a lányokra! Milyen lányok tetszenek neki, járt-e már vkivel, stb. Ha szívesen és sokat beszél a témáról, vszínûleg nem meleg, ha nem érdeklik a lányok, vagy a fiúkhoz vonzódik, vagy egyszerûen csak késõn érõ típus... Minél több idõt töltesz vele, annál közelebb enged magához. Egy idõ biztos megérzed majd, melyik tábort erõsíti. Sok sikert és ne csüggedj! ... Arról pedig, hogy a saját nemedhez vonzódsz, tényleg ne beszélj az osztályban!
A kérdező hozzászólása: amit mondassz az elsõsorban nagyon kedves, de a lányokról való kérdezés, hát énis szoktam arról beszélni hogy melyik csaj jó stb. mert tényleg el tudom dönteni hogy jól néz ki vagy sem, mint ahogy egy rendes srác is el tudja dönteni a másikról hogy stílusosan/jól néz ki másrészrõl meg az egyre közelebbjutástól is félek, mert volt egy hasonló incidensem, még 1-2 éve amikor szintén hasonló volt a helyzet, és egyre jobban közel kerültünk, aztán egyszer részegen smároltunk de szóval egyáltalán nem erõltettem a dolgot, és másnap meg igy hallani se akart rólam, legalábbis ilyen téren nem, és ezek után nem tudtam baráti szemmel nézni rá... nagyon fályt kb 1 hónapig könynes szemmel keltem, feküdtem vagy tovább, mondjuk már kihevertem, de ugyanez mégegyszer.... nagyon rossz...
A kérdező hozzászólása: és még annyi hogy a nõies viselkedés távol áll tõlem, és nem is kívánom hogy az akit szeretek úgy viselkedjen, csak azt szeretném hogy szerethessem és hogy õ is engem, ennyi
17 éves lány vagyok. Hogy a te szavaiddal éljek, én is "más" vagyok. Lányként könnyebb a helyzetem, mert a lányok általában közelebbengedik egymást magukhoz. Van egy lány, akit év elején ismertem meg. Hát.. 25-én voltunk 4 hónaposak. És nem én nyomultam rá, pedig én vok az idõsebb (õ 14) és neki eddig pasiai voltak meg minden. Ki is kérdeztem, hogy ez most mégis hogyvolt. És azt mondta, hogy nemtudja, egyre jobban kötõdött és ragaszkodott hozzám. Közben azért nekem is megtetszett eléggé, de nem mertem lépni, mert nem voltam biztos benne. Aztán egyszercsak megcsókolt. Hát gimiben tényleg elég necces. Kiszivárgott, mert szegénykém részegen, rossz pillanataiban, rossz emberrel lelkizett. Szal most pletyka szinten van a dolog, de már kezdenek lecsillapodni a kedélyek. Van aki tudja/sejti, mert rájött. (Érdekes, hogy ezek mind lányok.) De amúgy nagyon jól megvagyunk egymással. Boldogok vagyunk. És ez egy barátságból indult. Úgyhogy - bár a férfiak lélektanához egyáltalán nem értek - csak azt tudom tanácsolni, hogy legyél vele nagyon jóban. Olyan szinten legyen meg a barátság részérõl, hogy, ha kosarat kapsz, akkor se buzizzon le és küldjön el a retekbe. Remélem, érted, mire gondolok. Ha kérdésed vagy bármi van, nyugodtan írhatsz.:) Sok szerencsét!
A legjobb barátom meleg, én persze csaj vagyok:) Mióta elmondta nekem a nagy titkát, jópár hónapig mindig errõl beszélgettünk, bár igaz már csökkent a téma, mióta ez nekem természetes:) Õ sem néz ki egyátalán másnak, senki sem mondaná meg róla, régen pedig kamubarátnõket is tartott, ami visszagondolva elég nagy szemétség volt tõle, mert mindig õ dobta aztán a naív kis csajokat.. Õ chaten szokott ismerkedni, meg regelõs ismerkedõs oldalakon, gondolom utóbbit te is ismered, de volt már olyan, hogy heteroval is összejött:) Meglepõdve tapasztaltuk, hogy vannak olyan hetero férfiak, (nem bi-k!) akik benne vannak egy egy éjszakás kalandban, csak hogy kipróbáljanak új dolgokat. Amúgy hidd el, könnyen észre lehet venni ha valaki meleg, bár vannak nehéz esetek is. Pl mozdulat, hanglejtés, barátikör.. ha csak csajokkal mozog valaki, az már gyanus lehet, bár volt olyan meleg ismerõsöm is, aki fikázta a nõi népet elég erõsen, és csak pasikkal állt szóba (nah ez is gyanus volt:) ) Amuyg osztálytársakkal még hetero kapcsolatot sem érdemes nagyon létesíteni, én azt mondom. Próbálj róla lemondani, mert elég nagy galibát okozhat, ha véletlen kiderül, hogy mi is a helyzet. Szerintem ismered már anyira magadat, hogy kiindulj a saját jeleidbõl. De inkább meleg oldalakon kellene próbálkoznod. pá :)
A kérdező hozzászólása: értem mire gondolsz, és nagyon jó látni ezt, és kapni kommenteket olyantól is aki oylan mint én, megért, bár lányként olyan szempontból is könnyebb hogy rátok nem mondják olyan sokan h undorító, hanem azt hogy sexy stb. míg a fiúknál... másrészt meg reménykedem abban hogy még lehet belõle valami, hátha. mellesleg nagyon jóban vagyunk...
A kérdező hozzászólása: hát épp ezaz hogy saját jeleimbõl kiindulva vannak oylan dolgok amik arról üvöltenek hogy õ is, viszont vannak amik meg pont az ellenkezõjérõl, és már teljesen kétségbe vagyok esve, de nagyon jó ilyen "sikersztorikat" hallani, és látni hogy másoknak összejött, igy könnyebb arra gondolni hogy talán egyszer majd nekem is ösze fog...
Most nem akarok paraszt se lenni. en bevallom oszinten h undoritonak tartom a dolgot.az hogy vagytok ti is "ilyenek", el kell fogadni, csak szep ha az ember diszkret. Amugy tenyleg csak pszihikai problema.De na..ha ezt valasztottad, ugyse fog mas meggyozni h van jobb. Van egy haverom, de az bi...szoval egyszeruen nem figyelek fel a masik oldalara es kesz. De mindig kivancsi voltam, hogy MIERT? csak ugy egybol jon? Van fogalmad hany olyan csaj van akinek pont az kell amit te egy sracnak akarsz nyujtani? Neha remeltem h vajon nem kaphatnek egy buzi sracot, aki pont azert van a sraccal , mert csalodott rengeteget nokbe, es csak ferfi adta meg azt neki, amit (mert balszerencses volt)no kellett volna. Mert en minden pasimba csalodtam, rettenetesen...mert egyikse adta meg pont azt az erzekenyseget amit ti egymasnak megadtok.Es egy ilyen ferfi biztos profi benne. Vagy a te reszedrol ez csak a szex teren "buzisag"? V van benne erzelmiseg is? Remelem nem sertettelek meg a kerdeseimmel, csak soha nem volt akitol ilyent megkerdezzek es tenyleg kivancsi vagyok.
én irtam az elõzõ elöttit amire válaszoltál. lgyszi nekem is irj privit. és az utolsó válaszadonak teljesen igaza van. és õ is irhatna privit. tudom most jönni fogank a hozzászolások hogy nem itt kéne ismerkedni. csak jo lenne olyan emberekkel beszélgetni akik megértenek.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért akarok mindenivel lefeküdni?

Már 3 éve van barátom akivel nagyon csodálatos minden és mindent megkapok tőle. Mégis van több fiú ismerősöm és vagy beléjük szeretek vagy dugni akarok velük. Voltam már több fiúval de nem a kíváncsiság miatt van szerintem. Hűséges vagyok még soha nem csaltam meg a barátomat, ez csak egy érzés amit nem akarok! Mit tudok tenni ? 20/L

21

Most én vagyok a hülye?

Szóval jelenleg távkapcsolatba élünk barátommal. Állandóan várom h hívjon. Tegnap panaszkodtam barátnőmnek hogy alig hív (az az alig hívás nálam az hogy ha 3 óránként nem beszélünk)Állandóan a telefonom felett ülök várom hogy keressen. Azt mondja ez beteges, mert ha ő nem talizik a barátjával bőven elég hogy ha napi egyszer beszélnek attól még szereti ő is és a barátja is. De én ezt nem tudom így felfogni görcseim vannak belebetegszek

10

Valaki ismerkedni? 15/F

4

A fiu akiert odavagyok koztem es egy masik lany kozt orlodik. Mit tehetnek hogy magamfele forditsam a merleg nyelvet?

Eppen akkor jottem kepbe, amikor egy masik lannyal kezdtek volna komolyabbra forditani a dolgot (ezt en nem tudtam akkor meg). Azota azt a lanyt velem megcsalta a tobbszor is, mindezt ugy, hogy nem en csabitgattam. Sot en megprobaltam baratkent beszelni, viselkedni vele, de lathatoan o az aki tobbet akar. Nekem nem jo ez a harmas felallas, szeretnem ha engem valasztana.
Mit javasoltok? (aki ribncnak gondol, nyugodtan tartsa meg maganak, tnyleg segitseget szeretnek kapni)

9

Fiúk/lányok! Volt már furcsa, érdekes nevű párotok? Például összeolvasva valami humoros dolog jött ki és hasonlók?

Ha igen akkor viccelődtetek a nevével (persze csak, ha őt nem zavarta).

3

Mért van az, hogy egyszerűen nem tudunk elszakadni egymástól? Pedig már sokszor próbáltuk. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi lett végül?

5

A júdás csókja?

A júdás csókja az árulás és a színlelt, hamis szeretet jelképe?

6

Meleg fiúk és férfiak! Hogy bírjátok ki sokáig a párotok nélkül?

Én is meleg vagyok. A páromnak most haza kellett utaznia egy hétre, de rettentően hiányzik annak ellenére, hogy minden nap beszélünk telefonon és skypeon.
Ti hogy bírjátok ki? Tanácsokat kérek légyszi!
Előre is köszönöm!

5

Miért van az ha a barátnőm meglátogat egy hétvégére, akkor egy tonnányi szírszart hoz magával?

Épp ma reggel üldögéltem a wc-n és mikor körül néztem a fürdőben csak az ő kozmetikum szarjait láttam. Na nem mintha zavarna (csak egy kicsit) de dugig van a fürdő a cuccaival. A másik meg 2 napra hoz 6 váltó ruhát, pedig szinte mindig ugyanaz a program, gyors kiruccanás a városba majd összebújva tv nézés. Majd mikor elmegy, akkor mindent visszagyömöszöl a ház méretű bőröndjébe úgy, hogy a jelentős részét nem is használta. El sem merem képzelni, hogy mi lesz télen, mikor 1 hétre elmegyünk síelni.

14

Mit gondoltok? Visszafogadjam?

Az a helyzet, hogy volt egy több mint 1 éves kapcsolatom ami 3 hónapja lett vége, azért mert bekavartak és elhitették az exbarátommal, hogy én az előtte lévő exbarátommal lefeküdtem. Ez persze nem igaz, mert én őt szeretem, de az a gáz, hogy az egyik barátomnak barátja az ex előtti expasim és mikor már szakítottunk az exemmel, akkor összetalálkoztunk így hárman az exexpasival.. És persze pont látta az exbarátom így tényleg "jogosan" gondolta, hogy megtörtént amit kavartak... Ezért az exem nekem is szart akart okozni, így lefeküdt azzal a csajjal aki neki az exe (akit mellesleg én utálok, mert sokszor akart bekavarni)... De persze később sikerült vele nyugottan beszélni és elhitetni vele, hogy köztünk az exexbarátommal nem történt semmi.. Aztán azóta is sajnálja és bánja, hOgy ezt csinálta... De most nem tudom mi legyen:S visszafogadjam? Nem tudok benne bízni, vagyis félek, hogy mi lesz ha megint ezt csinálja? Én nagyon szeretem és elhiszem hogy szeret ő is.. De ez sok volt:/ most próbálom "tesztelni" , hogy tényleg mennyire szeret és pl. Adott rózsát meg letérdelt elém meg többször is könyörgött.. Ami iszonyatos nagy szó, mert ő soha nem "alázkodik lánynak meg"... És most mégis.. Szóval annyira nem tudom :'(
légyszii mondjatok véleményt!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!