Találatok a következő kifejezésre: Honnan vehetem hogy (32 db)

Turkálót akarok nyitni, mien feltételei vannak? és megvan szabva hogy honnan vehetek ruhát? Mondjuk vateráról bálásan is vehetek?

mennyi kezdő tőke szükséges, ehez a vállalkozáshoz? és mien papírok?

Legjobb válasz: A feltételei:üzlethelyiség,berendezés,pénztárgép,nyomtatványok ,mérleg,árukészlet és plusz tõke,míg beindul a bolt.Nekem is van bálás boltom,tudom mivel jár.

A feltételei:üzlethelyiség, berendezés, pénztárgép, nyomtatványok, mérleg, árukészlet és plusz tõke, míg beindul a bolt.Nekem is van bálás boltom, tudom mivel jár.
Rengeteg kezdõtõke kell. Üzlethelyiség, rezsi, árukészlet felhalmozása (több millió Ft, ha azt akarod, hogy választék is legyen), reklámozásra nagy pénzeket kell költeni, különben a kutya nem ismer. Vaterán, teszveszen nézd meg, hogy egyáltalán ad-e számlát az eladó, mert ha nincs számlád a ruhákról, nem lesz elég költséged. Szerintem fuss még egy kört ez ügyben, mielõtt ilyenbe belevágsz. Ui: a helyesírásod pedig pocsék....
Most vettem meg a Kisvállalkozások indítása és mûködtetése c. könyvet, ajánlom figyelmedbe! Szerintem 1 millióval már nekivághatsz.
Szia! Ha még aktuális, én tudok ruhákban, bálákban/kg, (számlásan) segíteni jó árban, és jó minõségben! Üdv.
Holland top minöségi ruhák, cipök stb. Magyarországra leszállitva válogatási lehetöséggel kedvezö, megfizethetö áron. Megbizható értékesitöt keresünk.

Bora1 altrix biciklihez honnan tudok alkatrészeket nézni? Honnan tudom, hogy pl marokváltót akármilyet vehetek?

nem értek hozzá,rem valami segít,meg kéne 1 új marokváltó is rá, tökmindegy milyet veszek? mármint bármilyen megfelel hozzá bármilyen bicajhoz vagy van valami szám vagy hasonló amit megkell nézni?

Legjobb válasz: igazából a biciklitõl egyáltalán nem függ hogy milyen marokváltót teszel rá, a váltótól függ, azon belül is a márka, mert pl egy sram váltóval nem kompatibilis a shimano váltókar, a másik meg a sebességfokozatok száma

igazából a biciklitõl egyáltalán nem függ hogy milyen marokváltót teszel rá, a váltótól függ, azon belül is a márka, mert pl egy sram váltóval nem kompatibilis a shimano váltókar, a másik meg a sebességfokozatok száma

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.


Tetszik egy fiú, hogyan jelezzek neki, hogy ne legyen túl egyértelmű? Honnan vehetem észre, ha én is tetszem neki?

Szakképzésen vagyok és az egyik csoporttársam megtetszett. Mivel mögöttem ül sokszor beszélgetünk 2 előadás között. Az utóbbi 3-4 napban azt vettem észre, hogy külön köszön nekem, amikor bemegyek (nem egyedül szoktam menni), sokszor néz engem, mosolyog és úgy általában tök jól elbeszélgetünk. Egyébként nagyon figyelmes és kedves, teljesen levett a lábamról. Sajnos kettesben nem nagyon tudunk beszélgetni, mert általában a csoportból többen is ott vannak körülöttünk, így az előadások között társasági élet van. Pont ezért valahogy úgy szeretném kifejezni, hogy tetszik nekem, hogy ne legyen mindenkinek tök egyértelmű, de azért lehessen sejteni. :) Hogyan jelezzek neki? És honnan vehetem észre, ha tetszem neki?

Legjobb válasz: pedig legyél egyértelmû!

pedig legyél egyértelmû!
A kérdező hozzászólása: Jó, és egyértelmûen hogyan jelezzek neki? Nem vagyok túl tapasztalt e téren és nem akarom elszúrni mert még legalább 2 évig "élvezhetném" utána a társaságát miután beégtem elõtte.. :S
A kérdező hozzászólása: Kérlek, adjatok tanácsot, mit csináljak??
Mondd meg, hogy tetszik neked. Ennyi. Mit kell ezen túlbonyolítani?
A kérdező hozzászólása: Még ha tudnánk kettesben beszélgetni, akkor talán elgondolkodnék ezen az opción.. De talán érthetõ, ha nem szeretném úgy közölni vele, hogy közben ott vannak körülöttünk vagy tízen.. :)
nevess egy béna viccén és érintsd meg a vállát közben
Akkor csak mosolyogsz rá sokat, nézd õt bátran, és érj hozzá, mikor beszélgetsz vele. Úgy érintsd meg, hogy kicsit hosszabban hagyod mondjuk a kezedet a karján, vagy ha köszönsz, akkor megfoghatod a vállát, ilyesmik. Apró érintések. Ha mással nem vagy ilyen közvetlen, akkor ez egyértelmû lesz számára. Esetleg kérj tõle valamiben segítséget, mintha nem értenéd, a pasik imádnak segíteni.

Honnan vehetem észre még a kapcsolatunk elején, hogy a pasi kihasznál?

Nem szeretné nagyott koppani, de tudom, hogy az a típus, aki kihasználja a nőket.

Legjobb válasz: Általában csak szexelni akar, nem akar minél többet veled lenni, próbál keveset vagy éppen semennyit se költeni rád, ha már "jártok" akkor ritkán mondja, hogy szeret, a szerelmem szót nem használja. Röstellem, de ezek a saját tapasztalataim. 20F

Általában csak szexelni akar, nem akar minél többet veled lenni, próbál keveset vagy éppen semennyit se költeni rád, ha már "jártok" akkor ritkán mondja, hogy szeret, a szerelmem szót nem használja. Röstellem, de ezek a saját tapasztalataim. 20F
Nagyon végignéz rajtad beszélgetés közben, hallod a hangján, hogy minden hazugság, és gyorsan a lényegre tér.
Akkor minek jössz össze ilyen típussal? Mert vagány? Mert miattad megváltozik? Eég buta lehetsz. És a buta nõket kihasználják.
A kérdező hozzászólása: 3! Arra nem gondoltál, hogy azért jövök össze vele, mert szeretem!?
Mindig az történik amit õ akar. Ha bajban van te ugrasz, õ meg "ippeg valami fontos-sûrgõs dolga van és old meg magad.De te ugorj mikor õurasága ippeg úgy gondolja. Ha 2x a bajban magadra hagy-lépj le tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi a Válaszokat elõre Is :)
Folyamatosan párzanak, nem kell sokáig benthagyni a hímet. Annál is inkább, mivel 1 hímhez 3-4 nõstény kéne, így, 1 nõstényt halálra kerget, ha sokáig mellette van. Meg azért is csak nagyon rövid idõre tedd be, (pár óra) mert 30 liter alatt amúgy is tilos lenne gerinces állatot tartani, mivel állatkínzás, a nõsténynek se valami jó 2 db hal meg pláne nem igazán fér el benne. Onnan lehet tudni hogy terhes, hogy nagy a hasa, és idõvel megjelenik a terhességi folt. Kb 1 hónap a vemhességi idõ.
Úgy van ahogy az elõzõ leírta, viszont endler guppyval jobban jártál volna, mivel az nem eszi meg az utódokat a másik viszont igen. Én is egy párat tettem 30 literbe kb, 3-4 hónappal ezelõtt most 22 van benne, de 1 nõstény elpuszult, és elég sokat(15-20db) eletettem. De ha raksz egy csomag jávai mohát akkor ott elbújnak a kicsik.
20 literbe, 2 darab guppy nem fér el ívatás idejére? Hova fajulunk te jó isten. Ez nem hosszútávú haltartás ecsém, nem kell mindent hû ennyire komolyan venni, hiszen nem 2 évig lesznek abba a 20 literbe bezárva. Fõleg, hogy a hím elég hamar távozni is fog. 1 guppy meg nem fog 20 liter vizet 2 nap alatt leterhelni.
"20 literbe, 2 darab guppy nem fér el ívatás idejére? Hova fajulunk te jó isten." Te melyik mûsort nézed, vagy a szövegértéssel vannak gondjaid? Pont azt mondom, hogy szaporodás idejéig elférnek egymás mellett! Az ívás, ívatás pedig egy más jelenség, olyan, amit elevenszülõk nem csinálnak. Legalább tudnád, mirõl beszélsz.
"30 liter alatt amúgy is tilos lenne gerinces állatot tartani, mivel állatkínzás, a nõsténynek se valami jó 2 db hal meg pláne nem igazán fér el benne." Hol volt itt szó tartásról? Mi az hogy nem fér el benne? Bevallom, tényleg mellé lõttem ezzel az ívatás dologgal. És ezekután a szavaim valószínûleg hiteltelenek. De... nehogy 2 guppy ne férjen már el 20 literben ...
A kérdező hozzászólása: Írtam Bocs :)

Honnan vehetem észre, anélkül hogy bevallaná egy férfi barátomról, ha esetleg belém szeretett?

Mit gondoltok? Mennyiben változik a viselkedése?

Legjobb válasz: Van egy olyan érzésem, hogy a "barátom" már nem barátként tekint rám. Nem valott nekem, meg semmi ilyesmi, csak fura lett.

A kérdező hozzászólása: Van egy olyan érzésem, hogy a "barátom" már nem barátként tekint rám. Nem valott nekem, meg semmi ilyesmi, csak fura lett.
Az ilyen megérzések általában jók. Szerintem.
Kérdezd meg h dugna-e veled.
A kérdező hozzászólása: Általában, de lehet tévedek. :) Második, hülye vagy de nagyon! :)
Komolyan mondtam. Én megmondanám neked ha igen.

Honnan vehetem észre, hogy szeret? ! Lent részletezem.

A párommal 6 hónapja lassan párkapcsolatba vagyunk...Valahogy nem érzem,hogy szeret! Mintha elhidegült volna! De még mai napig is erösen bele néz a szemeimbe,es mondja hogy mennyire szeret! Történt viszont pár kellemetlen dolog ,megtudtam a múltját ,és nagyon szeretem ígyhát meg bocsátottam neki! Hiszen annyira könyörgött ,megsajnáltam és nem volt más választás...De Valahogy nem érzem,hogy szeret....Talán nekem az a fura,hogy annyit mondja nekem,hogy szeret...Sokat csalódtam,és elveszítettem a bizalmat,már nem tudok hinni senkiben! Honnan tudhatom meg hogy szeret?!

Legjobb válasz: pl.ay idegesit ,hogy össze vissza dolgozik,sosem tudom hogy mikor,és ha zavarom úgy elkezd velem fejjebb hangon beszélni,és tudom h.igaza van mégis nagyon megharagszom...bonyolult...le sem tudom írni az egészet...

A kérdező hozzászólása: pl.ay idegesit , hogy össze vissza dolgozik, sosem tudom hogy mikor, és ha zavarom úgy elkezd velem fejjebb hangon beszélni, és tudom h.igaza van mégis nagyon megharagszom...bonyolult...le sem tudom írni az egészet...
Ezt hívják ragaszkodásnak. Ha elhagynád az elsõ pár hétben kb lekéne kötöznöd a kezeidet, hogy ne hívd fel, de idõvel enyhülne a hiány és te magad is megbizonyosodnál arról, hogy jól döntöttél. Én kb egy éve voltam ilyen helyzetben, közös megegyezéssel lett vége két év után annak a kapcsolatnak, nagyon szenvedtem, de megérte. Jobb ez így mindkettõnknek. Az pedig szerintem nem egy komoly kapcsolat, ha nyelvi hiányosságok miatt nem tudod megosztani a pároddal a mélyebb érzéseidet. Ezzel nem minõsíteni akarlak, félre ne értsd, csak megértem, hogy ez alapjaiban véve olyan probléma, amin nem igen tudsz változtatni, ha csak el nem kezdesz gõz erõvel tanulni. Ami még eszembe jut, az az arab kultúra, ahol köztudott, hogy egy nõ "nem ér annyit". Lehet neki a vérében van az, hogy te vagy, veled lehet bárhogy viselkedni, mert az õ kultúrájuk szerint el kéne hogy tûrd. Lehet az idõ teltével kezd ez az énje kibukni belõle. Nem tudhatod.
A kérdező hozzászólása: mogyorósmákosrétes elgondolkodtato...amit irtal...ezt meg en sem tudom bisztosan! ahogy mondod...valamit erzek, de nem 100% szerelmet...talan ugy szeretem mint egy baratot, sok szep kozos pillanatunk volt eddig, voltak rossz dolgok is amik fajtak...es fajnak is ...de valahogy nagyon is kotnek hozza erzesek!!! erzem amikor nincs velem, hogy nagyon hianyzik sokszor egy csok boldogga tenne az egesz eletemet...annyira szomjazom ha nincs velem...de amikor velem van, mas erzesem van, hogy el kellene hagyjam...nem ertem magam, es bocsika ha ti sem engem =(
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat...az a baj, hogy nem egy nyelven beszelunk, mivel ö arab en pedig roman...kint elek nemetbe mar 7honapja...es nem nagyon tudom elmondani neki az erzeseimet nemetul :(
Nem lehet, hogy te nem szereted õt? nincs bizalom = rossz kapcsolat.:( sajnálom.:(
Abból érezheted, ahogy viselkedik veled. Veled türelmesebb mint másokkal, apróbb érintések, amiket más nem kap csak te, puszik akkor is, amikor csak egymás mellett fekszetek. Én pl abból érzem nagyon, hogy a párom szeret, hogyha nálunk van, de tanulnom kell, ülök az asztal melletted, szenvedek, õ meg csak odajön, nyom egy puszit az arcomra, megsimogatja a fejem és megy dolgára, hogy ne zavarjon. Ilyen apróságokból lehet érezni, hogy te kellesz neki, de igazán erre tuti tippeket nem lehet adni. Ha nagyon "el vagy keseredve", akkor egyszerûen beszéld ezt meg vele! Hátha csak stresszesebb idõszaka van, azért érzed "hidegnek".
Hogy irjak valami értelmesnek tûnõt is, én a helyedben nem húznám a dolgot, meg kell beszélni hogy mi van, ha neked utána se jó akkor vége. Az hogy sajnálatból vagy vele, és nem azért mert nagyon szereted, ez már elég szar dolog. De ha már megsajnálod és még utána mikor kap második esélyt még mindig képtelen kimutatni hogy igazán szeret, szerintem hagyd a csudába. Én akit szeretek annak ki is mutatom úgy hogy az illetõ érezze is.. 17F
A kérdező hozzászólása: értelmesebb válaszokat...ha lehet...ha nem akkor ne írj feleslegesen..
A kérdező hozzászólása: ígyhát nem tudom megállapitani , h.mit érez vagy csak hazudozik nekem mint pl.a múltját is letagadta...:( újra beleválogattam 17/L
lófasz :D
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló! sok mindenben igazad van! sajnos már sok mindent el türtem neki, amikor szakítani szeretnék vele, folyton könyörög, hogy ne hagyjam el mert szeret, és így persze rossz érzes, sajnos nem tudjuk, hogy mit akarunk egymástól..szexuális életet is élünk, de ez szinte az utolsó dolog mindig nálunk, nem használ ki engem, olyan mint egy gyerek szerelem a mi kettönk párkapcsolata, hiszen nem tudjuk, hogy ki mit akar...állitólag 1 év múlva el akar venni feleségül de még addig van , komolyan minden percben máshogy gondolkodom én is és ö is :(

Honnan vehetem észre hogy terhes lettem?

Barátommal szeretkeztünk, és elöször gumival majd kétszer annélkül csináltuk, de ? aszt mondta nem élvezett belém meg semmi. Els? alkalom volt mindkett?nknek, nem véreztem .

Legjobb válasz: A terhesség legbiztosabb jele az, hogy kijön a p*nádból egy gyerek.

A terhesség legbiztosabb jele az, hogy kijön a p*nádból egy gyerek.
Lesz egy nagy, lüktetõ dudor a homlokod közepén. De nyugi, az csak egy hétig tart, aztán lemegye magától. Azután lesz egy hányós-hasmenéses szakasz, akkor csak vizet szabad innod. A szemed el fog romlani a hajad pedig kihullik... Amúgy terhes vagy.
Megnõ a hasad. :) )
Veszel egy terhességi tesztet...
Ha ennyire tudatlan vagy, minek szexelsz? Nem hiszem el, hogy nálatok nem volt felvilágosítás, vagy nem tanultátok bioszból. Az egyik legbiztosabb jele, ha elmarad a menzesz. Venni kell tesztet két hét múlva, megcsinálni, és kiderül, hogy lett-e a kis akciótoknak eredménye. Ciklusod hanyadik napján voltál? Ha most félsz, akkor mi a büdös francért mentél bele? Ráadásul második menetnél már jóval nagyobb az esély a terhességre, mint az elsõnél, mert a húgycsõben maradhattak spermiumok. Jó babázást.
Erre mondják, hogy aki hülye, az haljon meg...
a seggedbõl kijön egy síró organizmus / szülsz egy szarógépet
áh no komment. kislány, a fejed neked se azért van, hogy ész is legyen benne...

Egy lány honnan veheti észre, hogy bejön-e egy másik lánynak?

Biszexuális vagyok, de eddig csak egyszer voltam lánnyal, és azt sem én kezdeményeztem. Nem tudom, honnan vehetném észre ha egy n? hasonló beállítottságú.

Legjobb válasz: Nem tudom (jó kezdés :) ) Szerintem megérzi az ember. A másik viselkedésébõl, hogy gyakran keresi a társaságodat, feltûnõen kedves, ilyenek. Nem sokat segítettem, bocs.

Nem tudom (jó kezdés :) ) Szerintem megérzi az ember. A másik viselkedésébõl, hogy gyakran keresi a társaságodat, feltûnõen kedves, ilyenek. Nem sokat segítettem, bocs.
Én ugyanezzel küszködöm, csak fiúkkal. Megoldást nekem sem sikerült találni:(
Abból, hogy hogyan néz rád szerintem észreveheted, meg pl: ha sokszor szemezik veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!