Találatok a következő kifejezésre: Honnan vehetem észre ha (14 db)

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.

Van egy kollégám és olyan mintha bejönnék neki de mindketten nyuszik vagyunk és nem merünk rákérdezni. De olyan figyelmes létezik hogy ö csak egy figyelmes ember vagy tényleg érez valamit? Honnan vehetem észre ha tetszek valakinek?

Legjobb válasz: Itt az a kérdés, hogy a többi hölgy kollegához hogyan viszonyul. Ha csak veled alkalmazza ezt a különleges bánásmódot, akkor lehetséges, hogy tetszel neki. Egyikõtöknek mindenképpen lépni kell, bár én nem kérdeznék még rá nyíltan, viszont elhívhatnád moziba, kávézni, fagyizni, persze szigorúan baráti programként :), aztán majd úgyis kibontakozik, ha van valami.

Itt az a kérdés, hogy a többi hölgy kollegához hogyan viszonyul. Ha csak veled alkalmazza ezt a különleges bánásmódot, akkor lehetséges, hogy tetszel neki. Egyikõtöknek mindenképpen lépni kell, bár én nem kérdeznék még rá nyíltan, viszont elhívhatnád moziba, kávézni, fagyizni, persze szigorúan baráti programként :) , aztán majd úgyis kibontakozik, ha van valami.
A kollégádnak van vkije? Mert ha hosszú ideje nincs, akkor tuti rád van kattanva, de korrekt és nem akarna belerondítani a kapcsolatodba. De ha van/voltak nõi akkor õ egy ilyen közvetlen kedves ember, aki téged különösen kedvel. Ha az elsõ verzió igaz, akkor nem ártana tisztázni a dolgot, h keressen vki mást, ha te foglalt vagy és nincs nálad esélye, vagy hogy lehet esetleg több is. Biztos nem közömbös irántad, ha csak utánad érdeklõdik...de így csak kerülgetitek egymást...lehet, h neked kellene lépned, ha õ nem meri.Mert így csak kínlódtok valószínûleg mind a ketten.
Sztem is tuti hogy bejössz a pasinak csak tudja hogy neked is van valakid és neki is, de attól még a vonzalom meg van! És ha esetleg egyszer úgy alakul hogy mindketten szakítotok(amit nem kívánok, csak hát, ki tudja), akkor már tudjátok hogy bejöttök egymásnak legalább!!:D
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon tetszik õ de nem merek nyíltan rákérdezni mert önbizalom az 0-a. Felhív ha rég nem találkoztunk vagy ír nem megy úgy el mellettem hogy ne váltsunk két szót.
A kérdező hozzászólása: Hát rendesnek mindenkivel rendes de nem hívogatja õket meg nem msn-ezik velük. Meg olyan mintha zavarba lenne mikor beszélgetünk mindig csinál valamit a kezével tekerget egy papírt meg ilyesmi. Nem merem elhívni mert van párom és õt is szeretem de a kollégám egészen más ember egy csepp hasonlóság sincs közöttük a párom kicsit önzõ és kicsit durva(nem ver vagy ilyesmi csak szavakkal bánt) és a kolléga meg elõzékeny udvarias próbálom már 4 éve hessegetni a gondolatot de mikor durva a párom akkor õ az én mentsváram. Köszi a válaszodat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat van egyébként valakije és lehet hogy õt sem szeretné megbántani de az tuti hogy én nagyon kínlódok!!!
Nem tetszel neki. Nekem mondta. Csak figyelmes.

Tetszik egy fiú, hogyan jelezzek neki, hogy ne legyen túl egyértelmű? Honnan vehetem észre, ha én is tetszem neki?

Szakképzésen vagyok és az egyik csoporttársam megtetszett. Mivel mögöttem ül sokszor beszélgetünk 2 előadás között. Az utóbbi 3-4 napban azt vettem észre, hogy külön köszön nekem, amikor bemegyek (nem egyedül szoktam menni), sokszor néz engem, mosolyog és úgy általában tök jól elbeszélgetünk. Egyébként nagyon figyelmes és kedves, teljesen levett a lábamról. Sajnos kettesben nem nagyon tudunk beszélgetni, mert általában a csoportból többen is ott vannak körülöttünk, így az előadások között társasági élet van. Pont ezért valahogy úgy szeretném kifejezni, hogy tetszik nekem, hogy ne legyen mindenkinek tök egyértelmű, de azért lehessen sejteni. :) Hogyan jelezzek neki? És honnan vehetem észre, ha tetszem neki?

Legjobb válasz: pedig legyél egyértelmû!

pedig legyél egyértelmû!
A kérdező hozzászólása: Jó, és egyértelmûen hogyan jelezzek neki? Nem vagyok túl tapasztalt e téren és nem akarom elszúrni mert még legalább 2 évig "élvezhetném" utána a társaságát miután beégtem elõtte.. :S
A kérdező hozzászólása: Kérlek, adjatok tanácsot, mit csináljak??
Mondd meg, hogy tetszik neked. Ennyi. Mit kell ezen túlbonyolítani?
A kérdező hozzászólása: Még ha tudnánk kettesben beszélgetni, akkor talán elgondolkodnék ezen az opción.. De talán érthetõ, ha nem szeretném úgy közölni vele, hogy közben ott vannak körülöttünk vagy tízen.. :)
nevess egy béna viccén és érintsd meg a vállát közben
Akkor csak mosolyogsz rá sokat, nézd õt bátran, és érj hozzá, mikor beszélgetsz vele. Úgy érintsd meg, hogy kicsit hosszabban hagyod mondjuk a kezedet a karján, vagy ha köszönsz, akkor megfoghatod a vállát, ilyesmik. Apró érintések. Ha mással nem vagy ilyen közvetlen, akkor ez egyértelmû lesz számára. Esetleg kérj tõle valamiben segítséget, mintha nem értenéd, a pasik imádnak segíteni.


Egy nőgyógyász honnan veheti észre, ha valakit megerőszakoltak?

Legjobb válasz: Sérülések a hüvelyben.

Sérülések a hüvelyben.
Az ilyen általában nyomot hagy az egész testen. És ha jól tudom meg is van határozva, hogy milyen sérüléseket okoz az erõszak, a hüvely mely részén stb.
Hüvelyi sérülések, magán az lányon is látszik

Honnan vehetem észre, ha a kutyám vemhes?

Mostanában nagyon furcsán viselkedik...arra gyanakodtam,hogy nem-e vemhes..A válaszokat előre is köszi! ♥♥♥♥♥ ☺

Legjobb válasz: Elsõsorban onnan, hogy összeragadt a kannal...

Elsõsorban onnan, hogy összeragadt a kannal...
Tedd fel magadnak a kérdéseket: - tüzelt? - megszökött? - esetleg bejutott hozzá kan? - láttad összeragadni õket? - növekszik a pocakja, emlõi? Most döntsd el. A legbiztosabb a doki (ultrahanggal)....
A kérdező hozzászólása: Köszi...:) Már ma felhívom az állatorvost..! ☺♥
én is szeretlek, baby
A kérdező hozzászólása: ohh...:D

Honnan veheto eszre ha jon a foga? Feherlik az inyenel?

Legjobb válasz: Igen, fehér csíkot lehet látni.

Igen, fehér csíkot lehet látni.
Elõször inkább csak megduzzad, aztán fehérlik, és egy két nap, amikor már vékony az íny, alatta kirajzolódik a fog is, de még nem tört át, majd áttörik. Ilyenkor van, hogy újra bedagad, egy napig akár el is tûnik a duzzanat alatt a fog, aztán lemegy a duzzanat is, és elkezd növekedni a kibújt fogacska.
elõször megduzzadt neki, aztán elkezdett világosodni az ínye, végül fekélyszerû fehéres-véres lett, 4 fog tört át egyszerre.

Honnan vehetem észre ha cigizett a csajom?

hogy vehetem észre ha hajat mosott és megmosta a kezét is és van rágó is a képbe.Van még valami olyan pont ahol észre tudnám venni és le tudnám buktatni ha sunyiskodik??

Legjobb válasz: Miért? Mi vagy te neki? Az apja vagy a barátja?

Miért? Mi vagy te neki? Az apja vagy a barátja?
Legyél vele egész nap.Ha hiányzik neki, úgy is rágyújt.
És ha cigizik akkor mi van???
Attól még ugyanúgy bûzlik, ha cigizett... megmoshatja bármijét...
A körmét szagold meg, a köröm végénél, ahol piszkolódni tud, a szagok nagyon könnyen ottmaradnak, nem tudja lemosni.

Honnan vehető észre ha esetleg csökken a tej mennyisége?

Sosem volt bedurranva a mellem, kivétel mikor beindult a tejtermelés. Aztán általában, ha eszik a babám megnyomkodom, h folyik-e bel?le vmi, mert számomra olyan érzés, mintha nem lenne benne semmi, pedig jön tej.

Legjobb válasz: Én csak hallottam, olyantól akiknek már kevesebb van. Õk azt mondták, onnan lehet tudni, hogy kevesebb a tej, hogy szopizna még, de már nincs a melledben. Amúgy nekem sincs meg már sokszor az a feszülõ/bedurranós érzés, de miután cicizik a lányom, még tudok fejni. Szóval a kettõ nem függ össze.

Én csak hallottam, olyantól akiknek már kevesebb van. Õk azt mondták, onnan lehet tudni, hogy kevesebb a tej, hogy szopizna még, de már nincs a melledben. Amúgy nekem sincs meg már sokszor az a feszülõ/bedurranós érzés, de miután cicizik a lányom, még tudok fejni. Szóval a kettõ nem függ össze.
és még valami :) Nekem is van ilyen, hogy azt érzem, most már tuti nincs benne. Aztán ráteszem a lányom cuppant egyet-kettõt és elkezd ömleni :)
Bedurranós érzésem már nekem sincs, de a lányom még jókat cicizik, megnyomom, jön a tej. Van, amikor már kevesebb, akkor sír és rángatja a cicit.Estére általában nem elég neki az, ami a cicikben van, akkor leszáll a cicirõl, és el kezd sírni és cuppog a cumijával, vagy a nyakamat szopja. :D Akkor adok neki egy kis vizet. Ha mohón szopja, kap még tápszert, mert éhes maradt.

Ha éppen zuhanyzom, honnan vehető észre, hogy elfolyt a magzatvíz? Színtelen, nem?

Legjobb válasz: Nekem a zuhany alatt folyt el. Hidd el, észre fogod venni.

Nekem a zuhany alatt folyt el. Hidd el, észre fogod venni.
Azért az nem egy két percig folyik, meg hátnem felülrõl jön...
Ezt én is megkérdeztem a szülésznõmtõl és azt mondta hogy észre lehet venni, mert miközben folyik lökéseket lehet érezni.Összehúzódásokat. 34 hetes kiamami
nekem mielött elfolyott szinte pukkanást éreztem a pocakomba, mások is mondták ezt, és valóban nem 2percig folyik.nekem egész éjjel folyott, mire beindultak a fájások. észrefogod venni , ne aggódj boldog babavárást, gyors, könnyû szülést kívánok. 13hós kisfiú anyukája
Ha szivárgás indul be, akkor az valószínûleg hosszabb ideig fog tartani, mint ameddig zuhanyzol (hacsak nem állsz órákig alatta :o) , ha meg megreped az egész, az óriási csobbanással jár, nem lehet nem észre venni. Nekem az elsõ szülésemnél a kórházban a doki kérdezte (csak a vége felé ért oda, addig a szülésznõvel voltam), hogy elfolyt-e már, mire én mondtam, hogy nem tudom, õ meg mondta, hogy megvizsgálna. Amikor nekilátott, hatalmas csobbanás és óriástócsa alattam. Nekem mosolyognom kellett, mert egybõl ez jutott eszembe, hogy mennyit aggódtam elõtte, "mi van, ha nem veszem észre". Kizárt. :o)
A fájásokat észre fogod venni, mert az követi!!
Tikkel a jobb szeme.
Én semmilyet. Sosem tudtam hogy éppen rám mosolyognak vagy rajtam röhögnek :D
jól érzi magát a társaságodban, ugymond "kinyillik" melletted.
Én kicsit feltünõen bámulom, mosolygok rá
játszik a hajával (tekergeti, dobálja) rádmosolyog és ha szétteszi a lábát dõl belõle a pussyjuice
Én szexuális töltetû flört-szövegeket nyomok be, vagy megmondom, hogy mit akarok. Más lányok lehet csak pislognak a bociszemükkel, meg tekerik a hajukat. Emberfüggõ.
ez frucsa :D van egy lány aki a társaságomban, kb az összes felsoroltat csinálja a normálisabb válaszok közül, és én is úgy érzem bejövök neki, de õ meg kajakra állítja hogy nem érez semmit, amikor próbálkozok leállít :D ilyenkor mi van?
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor? Szerintem nem készült még fel :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!