Találatok a következő kifejezésre: Honnan vehetem észre (31 db)

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.

Ha éppen zuhanyzom, honnan vehető észre, hogy elfolyt a magzatvíz? Színtelen, nem?

Legjobb válasz: Nekem a zuhany alatt folyt el. Hidd el, észre fogod venni.

Nekem a zuhany alatt folyt el. Hidd el, észre fogod venni.
Azért az nem egy két percig folyik, meg hátnem felülrõl jön...
Ezt én is megkérdeztem a szülésznõmtõl és azt mondta hogy észre lehet venni, mert miközben folyik lökéseket lehet érezni.Összehúzódásokat. 34 hetes kiamami
nekem mielött elfolyott szinte pukkanást éreztem a pocakomba, mások is mondták ezt, és valóban nem 2percig folyik.nekem egész éjjel folyott, mire beindultak a fájások. észrefogod venni , ne aggódj boldog babavárást, gyors, könnyû szülést kívánok. 13hós kisfiú anyukája
Ha szivárgás indul be, akkor az valószínûleg hosszabb ideig fog tartani, mint ameddig zuhanyzol (hacsak nem állsz órákig alatta :o) , ha meg megreped az egész, az óriási csobbanással jár, nem lehet nem észre venni. Nekem az elsõ szülésemnél a kórházban a doki kérdezte (csak a vége felé ért oda, addig a szülésznõvel voltam), hogy elfolyt-e már, mire én mondtam, hogy nem tudom, õ meg mondta, hogy megvizsgálna. Amikor nekilátott, hatalmas csobbanás és óriástócsa alattam. Nekem mosolyognom kellett, mert egybõl ez jutott eszembe, hogy mennyit aggódtam elõtte, "mi van, ha nem veszem észre". Kizárt. :o)
A fájásokat észre fogod venni, mert az követi!!

Honnan vehetem észre, hogy tetszem egy srácnak?

Legjobb válasz: Érdeklõdik irántad, leseget téged, esetleg szótlan a közeledben, stb.

Érdeklõdik irántad, leseget téged, esetleg szótlan a közeledben, stb.
onnan, hogy megfektet..
Na meg a Facebook lájkok!!! :DDD
aa mi nem mutatjuk ki általában ritka h kiderül


Tetszik egy fiú, hogyan jelezzek neki, hogy ne legyen túl egyértelmű? Honnan vehetem észre, ha én is tetszem neki?

Szakképzésen vagyok és az egyik csoporttársam megtetszett. Mivel mögöttem ül sokszor beszélgetünk 2 előadás között. Az utóbbi 3-4 napban azt vettem észre, hogy külön köszön nekem, amikor bemegyek (nem egyedül szoktam menni), sokszor néz engem, mosolyog és úgy általában tök jól elbeszélgetünk. Egyébként nagyon figyelmes és kedves, teljesen levett a lábamról. Sajnos kettesben nem nagyon tudunk beszélgetni, mert általában a csoportból többen is ott vannak körülöttünk, így az előadások között társasági élet van. Pont ezért valahogy úgy szeretném kifejezni, hogy tetszik nekem, hogy ne legyen mindenkinek tök egyértelmű, de azért lehessen sejteni. :) Hogyan jelezzek neki? És honnan vehetem észre, ha tetszem neki?

Legjobb válasz: pedig legyél egyértelmû!

pedig legyél egyértelmû!
A kérdező hozzászólása: Jó, és egyértelmûen hogyan jelezzek neki? Nem vagyok túl tapasztalt e téren és nem akarom elszúrni mert még legalább 2 évig "élvezhetném" utána a társaságát miután beégtem elõtte.. :S
A kérdező hozzászólása: Kérlek, adjatok tanácsot, mit csináljak??
Mondd meg, hogy tetszik neked. Ennyi. Mit kell ezen túlbonyolítani?
A kérdező hozzászólása: Még ha tudnánk kettesben beszélgetni, akkor talán elgondolkodnék ezen az opción.. De talán érthetõ, ha nem szeretném úgy közölni vele, hogy közben ott vannak körülöttünk vagy tízen.. :)
nevess egy béna viccén és érintsd meg a vállát közben
Akkor csak mosolyogsz rá sokat, nézd õt bátran, és érj hozzá, mikor beszélgetsz vele. Úgy érintsd meg, hogy kicsit hosszabban hagyod mondjuk a kezedet a karján, vagy ha köszönsz, akkor megfoghatod a vállát, ilyesmik. Apró érintések. Ha mással nem vagy ilyen közvetlen, akkor ez egyértelmû lesz számára. Esetleg kérj tõle valamiben segítséget, mintha nem értenéd, a pasik imádnak segíteni.
Tikkel a jobb szeme.
Én semmilyet. Sosem tudtam hogy éppen rám mosolyognak vagy rajtam röhögnek :D
jól érzi magát a társaságodban, ugymond "kinyillik" melletted.
Én kicsit feltünõen bámulom, mosolygok rá
játszik a hajával (tekergeti, dobálja) rádmosolyog és ha szétteszi a lábát dõl belõle a pussyjuice
Én szexuális töltetû flört-szövegeket nyomok be, vagy megmondom, hogy mit akarok. Más lányok lehet csak pislognak a bociszemükkel, meg tekerik a hajukat. Emberfüggõ.
ez frucsa :D van egy lány aki a társaságomban, kb az összes felsoroltat csinálja a normálisabb válaszok közül, és én is úgy érzem bejövök neki, de õ meg kajakra állítja hogy nem érez semmit, amikor próbálkozok leállít :D ilyenkor mi van?
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor? Szerintem nem készült még fel :D

Honnan vehetem észre még a kapcsolatunk elején, hogy a pasi kihasznál?

Nem szeretné nagyott koppani, de tudom, hogy az a típus, aki kihasználja a nőket.

Legjobb válasz: Általában csak szexelni akar, nem akar minél többet veled lenni, próbál keveset vagy éppen semennyit se költeni rád, ha már "jártok" akkor ritkán mondja, hogy szeret, a szerelmem szót nem használja. Röstellem, de ezek a saját tapasztalataim. 20F

Általában csak szexelni akar, nem akar minél többet veled lenni, próbál keveset vagy éppen semennyit se költeni rád, ha már "jártok" akkor ritkán mondja, hogy szeret, a szerelmem szót nem használja. Röstellem, de ezek a saját tapasztalataim. 20F
Nagyon végignéz rajtad beszélgetés közben, hallod a hangján, hogy minden hazugság, és gyorsan a lényegre tér.
Akkor minek jössz össze ilyen típussal? Mert vagány? Mert miattad megváltozik? Eég buta lehetsz. És a buta nõket kihasználják.
A kérdező hozzászólása: 3! Arra nem gondoltál, hogy azért jövök össze vele, mert szeretem!?
Mindig az történik amit õ akar. Ha bajban van te ugrasz, õ meg "ippeg valami fontos-sûrgõs dolga van és old meg magad.De te ugorj mikor õurasága ippeg úgy gondolja. Ha 2x a bajban magadra hagy-lépj le tõle.

Egy nőgyógyász honnan veheti észre, ha valakit megerőszakoltak?

Legjobb válasz: Sérülések a hüvelyben.

Sérülések a hüvelyben.
Az ilyen általában nyomot hagy az egész testen. És ha jól tudom meg is van határozva, hogy milyen sérüléseket okoz az erõszak, a hüvely mely részén stb.
Hüvelyi sérülések, magán az lányon is látszik

Honnan vehetem észre, ha a kutyám vemhes?

Mostanában nagyon furcsán viselkedik...arra gyanakodtam,hogy nem-e vemhes..A válaszokat előre is köszi! ♥♥♥♥♥ ☺

Legjobb válasz: Elsõsorban onnan, hogy összeragadt a kannal...

Elsõsorban onnan, hogy összeragadt a kannal...
Tedd fel magadnak a kérdéseket: - tüzelt? - megszökött? - esetleg bejutott hozzá kan? - láttad összeragadni õket? - növekszik a pocakja, emlõi? Most döntsd el. A legbiztosabb a doki (ultrahanggal)....
A kérdező hozzászólása: Köszi...:) Már ma felhívom az állatorvost..! ☺♥
én is szeretlek, baby
A kérdező hozzászólása: ohh...:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a Válaszokat elõre Is :)
Folyamatosan párzanak, nem kell sokáig benthagyni a hímet. Annál is inkább, mivel 1 hímhez 3-4 nõstény kéne, így, 1 nõstényt halálra kerget, ha sokáig mellette van. Meg azért is csak nagyon rövid idõre tedd be, (pár óra) mert 30 liter alatt amúgy is tilos lenne gerinces állatot tartani, mivel állatkínzás, a nõsténynek se valami jó 2 db hal meg pláne nem igazán fér el benne. Onnan lehet tudni hogy terhes, hogy nagy a hasa, és idõvel megjelenik a terhességi folt. Kb 1 hónap a vemhességi idõ.
Úgy van ahogy az elõzõ leírta, viszont endler guppyval jobban jártál volna, mivel az nem eszi meg az utódokat a másik viszont igen. Én is egy párat tettem 30 literbe kb, 3-4 hónappal ezelõtt most 22 van benne, de 1 nõstény elpuszult, és elég sokat(15-20db) eletettem. De ha raksz egy csomag jávai mohát akkor ott elbújnak a kicsik.
20 literbe, 2 darab guppy nem fér el ívatás idejére? Hova fajulunk te jó isten. Ez nem hosszútávú haltartás ecsém, nem kell mindent hû ennyire komolyan venni, hiszen nem 2 évig lesznek abba a 20 literbe bezárva. Fõleg, hogy a hím elég hamar távozni is fog. 1 guppy meg nem fog 20 liter vizet 2 nap alatt leterhelni.
"20 literbe, 2 darab guppy nem fér el ívatás idejére? Hova fajulunk te jó isten." Te melyik mûsort nézed, vagy a szövegértéssel vannak gondjaid? Pont azt mondom, hogy szaporodás idejéig elférnek egymás mellett! Az ívás, ívatás pedig egy más jelenség, olyan, amit elevenszülõk nem csinálnak. Legalább tudnád, mirõl beszélsz.
"30 liter alatt amúgy is tilos lenne gerinces állatot tartani, mivel állatkínzás, a nõsténynek se valami jó 2 db hal meg pláne nem igazán fér el benne." Hol volt itt szó tartásról? Mi az hogy nem fér el benne? Bevallom, tényleg mellé lõttem ezzel az ívatás dologgal. És ezekután a szavaim valószínûleg hiteltelenek. De... nehogy 2 guppy ne férjen már el 20 literben ...
A kérdező hozzászólása: Írtam Bocs :)

Honnan veheto eszre ha jon a foga? Feherlik az inyenel?

Legjobb válasz: Igen, fehér csíkot lehet látni.

Igen, fehér csíkot lehet látni.
Elõször inkább csak megduzzad, aztán fehérlik, és egy két nap, amikor már vékony az íny, alatta kirajzolódik a fog is, de még nem tört át, majd áttörik. Ilyenkor van, hogy újra bedagad, egy napig akár el is tûnik a duzzanat alatt a fog, aztán lemegy a duzzanat is, és elkezd növekedni a kibújt fogacska.
elõször megduzzadt neki, aztán elkezdett világosodni az ínye, végül fekélyszerû fehéres-véres lett, 4 fog tört át egyszerre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!