Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom vagy megnézni (64 db)

Honnan tudom vagy hol lehet megnézni a Timon és Pumba sorozatokat?

A kistesóm nagyon szereti és most itt sír hogy szeretné nézni mert látta a tévében. De ami a youtubon van azokat már látta. Hol vagy honnan tudom letölteni / megnézni?

Legjobb válasz: Ha gonodod szombat- vasarnap megnezheted az RTL-klubon, valamikor a deeloti orakban, ez musortol valtozik

Ha gonodod szombat- vasarnap megnezheted az RTL-klubon, valamikor a deeloti orakban, ez musortol valtozik
A mesevilag.com-ról le lehet tölteni mind a 7 évadot, csak regisztrálni kell.
A kérdező hozzászólása: Jajj ennek nagyon örülök. Köszönöm szépen.

Facebookon kaptam egy üzenetet (nem részletezném), de az illető le is tiltott, úgyhogy nem tudom megnézni az adatlapját. Valahogy ki tudom deríteni ki az, vagy honnan írt, vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Ha üzenetet írt, akkor ugye annak kellett, hogy legyen egy „feladója”. Õt meg tudod keresni vagy úgy, hogy inkognitó/privát ablakban nézed, illetve ha nem publikus az adatlapja, akkor csinálsz egy kamu regisztrációt, vagy megkéred egy ismerõsödet, hogy nézze meg az adatlapját. Ha az üzenet egy kamu regisztrációról érkezett, akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Ha az üzenet tartalma nem utal a tényleges íróra, akkor felejtsd el, esetleg gondold meg, hogy miért kaptál ilyen módon üzenetet.

Ha üzenetet írt, akkor ugye annak kellett, hogy legyen egy „feladója”. Õt meg tudod keresni vagy úgy, hogy inkognitó/privát ablakban nézed, illetve ha nem publikus az adatlapja, akkor csinálsz egy kamu regisztrációt, vagy megkéred egy ismerõsödet, hogy nézze meg az adatlapját. Ha az üzenet egy kamu regisztrációról érkezett, akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Ha az üzenet tartalma nem utal a tényleges íróra, akkor felejtsd el, esetleg gondold meg, hogy miért kaptál ilyen módon üzenetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Igen, van feladó, de mivel tiltott engem, nem tudom õt megkeresni.2 ilyen nevû személyt találtam, de egyiknek se tudom megnézni az adatait, mert nem ismerõseim.Még annyit tudok hogy mobilról küldte az üzenetet.A férjem facebookján is hiába keressük, ott is ugyanazt a 2 személyt adja be, de nem tudjuk megnézni azokat sem.Segítsetek légyszi:(

Honnan tudom letölteni vagy online megnézni a Szép nyári nap című musicalt? Vagy ha valakinek megvan elküldeni?

Legjobb válasz: ***** Ezen az ncore linken le tudod tölteni. Szívesen. * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** Ezen az ncore linken le tudod tölteni. Szívesen.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: És esetleg olyat ahova nem kell meghívó?


Honnan tudom letölteni vagy megnézni onlájn a Naruto című japán sorozatot a régi Jetix-es szinkronnal?

Kisöcsémnek szeretném megszerezni ?ket, nem baj ha onlájn van, az inkább jobb is lenne. Nagyon sürg?s lenne légyszíves sijessetek a válaszokkal, el?re is köszönök mindent :D

Legjobb válasz: Szia sajnos én nem tudom hogy hol lehet letölteni jetix-esen de tudok egy oldalt ahol szinkronosan van mert én is le töltöttem . Az oldal neve Szinkronos animék blogja .

Szia sajnos én nem tudom hogy hol lehet letölteni jetix-esen de tudok egy oldalt ahol szinkronosan van mert én is le töltöttem . Az oldal neve Szinkronos animék blogja .

Hol tudom megnézni ezeket vagy honnan tudom letölteni?

Az Excelhez egy összefoglaló táblázat a függvényekről,hogy mikor milyet kell használni.Meg az adatbázishoz is,hogy miket kell használni.Pl.:beetween,and stb.(Access-be kell csinálnom.) Nagyon fontos lenne,mert kedden infó érettségi!Előre is köszönöm szépen a segítséget!:)

Legjobb válasz: szard le az accest 10 pont az egész max csináld meg az excellt meg a worldot jól oszt kész egyébként excell auto sum-nál ki lehet választani, hogy mit számoljon amik ott vannak azokon kívül más nem igen lesz ha mégis akkor meg kézzel beírod matematikai mûveletekkel

szard le az accest 10 pont az egész max csináld meg az excellt meg a worldot jól oszt kész egyébként excell auto sum-nál ki lehet választani, hogy mit számoljon amik ott vannak azokon kívül más nem igen lesz ha mégis akkor meg kézzel beírod matematikai mûveletekkel

Varrógép használati utasítást honnan tudok letölteni vagy akár megnézni?

Olcsón beszereztem egy Pfaff 360 Automatic varrógépet, nagyon jó és er?s gép, de sajnos nem tudok varrni. Eddig csak egyenesen varrtam vele egyféle beállításon. Vannak hozzá talpak is de sajnos nem tudom melyik mire való és nem is merem eltekergetni a teker?ket rajta. szeretnék megtanulni varrni de eddig nem találtam neten olyan oldalt ahol minden részletesen le van írva. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: "nem is merem eltekergetni a tekerõket rajta." Látod ezt Net és különféle "oldalak" böngészése nélkül is jól tudod,és mondtad. Nemcsak varrógépen ,de bármilyen más szerszámgépen,berendezésen sem illik semmiféle "tekerõt",nyomógombot,kapcsolót,kart,bármit csak úgy kíváncsiságból elkapcsolni.Mindig elõre tudni illik mi lehet a következménye a beavatkozásomnak.Tehát ha már varrtál a géppel egyenes varratot,a többi különféle varrótalp használata,funkciója kis logikával kiagyalható. Minden szabályzó elem ami gépen van valamit szorít,enged,távolságot változtat.Csinálsz egy jegyzetet az állásokról,filctollal megjelölöd a pillanatnyi állást és megnézed mi mozog ,mi szorít,enged ha elállítod.A jegyzetre felírod mennyit állítottál.Egy idõ után te fogod ellátni tanácsokkal akik erõs paff varrógépet vesznek olcsón.

"nem is merem eltekergetni a tekerõket rajta." Látod ezt Net és különféle "oldalak" böngészése nélkül is jól tudod, és mondtad. Nemcsak varrógépen , de bármilyen más szerszámgépen, berendezésen sem illik semmiféle "tekerõt", nyomógombot, kapcsolót, kart, bármit csak úgy kíváncsiságból elkapcsolni.Mindig elõre tudni illik mi lehet a következménye a beavatkozásomnak.Tehát ha már varrtál a géppel egyenes varratot, a többi különféle varrótalp használata, funkciója kis logikával kiagyalható. Minden szabályzó elem ami gépen van valamit szorít, enged, távolságot változtat.Csinálsz egy jegyzetet az állásokról, filctollal megjelölöd a pillanatnyi állást és megnézed mi mozog , mi szorít, enged ha elállítod.A jegyzetre felírod mennyit állítottál.Egy idõ után te fogod ellátni tanácsokkal akik erõs paff varrógépet vesznek olcsón.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. jöhetnek még tanácsok esetleg link ahol találok használati utasítást
a varrogépcentrum honlapján biztos hogy találsz leírást

Honnan tudom meg, hogy mennyi adatforgalmam van T-m**il-nál, D**ino 5 díjcsomagban vagyok, és 3000 Ft felett töltöttem fel, aktiváltam a Bónuszt, és már csak azt nem tudom, hogy hol lehet megnézni, hogy mennyi adatforgalmam van?

Mert az oké hogy 30 at adtak és 30 napon belül el kell használni, de majd 20 nap mulva hol tudom megnézni hogy mennyi van!

Legjobb válasz: Mi ez a T-m**l? :D

Mi ez a T-m**l? :D
A kérdező hozzászólása: T- mobile, és nem havidíjas vagyok
A mozifilmre nincs magyar felirat.
A kérdező hozzászólása: ohh:// akor angol felirattal hol tudom megnézni?
írd be gugliba, és kidobja...
A kérdező hozzászólása: igen.. miután megkérdeztem nekem is beugrott ez az ötlet><


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!