Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom vagy (1417 db)

Honnan tudom vagy honnan lehet észrevenni hogy kb mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: Ha vezetsz görbét, abból máris kiderül. Valamint tünetei lehet: a nyúlós tojásfehérjeszerû folyás, esetleg bõ krémes folyás, valamint a szurkálás, esetleg görcs. Olyan is elõfordulhat, hogy egy kis pecsételés, de nem törvényszerû hogy ez is legyen.

Ha vezetsz görbét, abból máris kiderül. Valamint tünetei lehet: a nyúlós tojásfehérjeszerû folyás, esetleg bõ krémes folyás, valamint a szurkálás, esetleg görcs. Olyan is elõfordulhat, hogy egy kis pecsételés, de nem törvényszerû hogy ez is legyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!Vezetnék én görbét de nem tudom hogyan kell :(a ciklus.hu irni ezeket a dolgokat..sokat segiteni valaki ha leirná hogy hova kell irni hogy utána diagrammon és részletesen lehessen látni :)
Szia! A ciklus.hu-n tudod vezetni a hõd görbéjét mégpedig úgy, hogy mikor reggel felébredsz, megméred a hõdet a nyelved alatt, hüvelyben, vagy popsiban. (A hónod alatt nem) Abból levonsz 0, 5C-t és beírod a diagramba. Diagram - ráálsz az aktuális napra - Menstruáció Termékenységi vizsgálatok (megadáshoz / módosításhoz kattintson ide) - Napi hõmérséklet / mérés idõpontja - diagrammon meg is jelenik. Az aktust is vezetheted. Akkor van peteérésed, ha leesik a hõd és a leesett hõd felmegy, és feni is marad. Itt találsz jó példagörbéket, hogy milyen lesz a tied: http://babatervezok.otthona.net/altalanos-terhesgoerbek.html
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Honnan tudom, vagy milyen módon tudom meg, hogy egy autó hengerfejes-e, , , vagy csak kisebb baja van?

Legjobb válasz: menni kell vele, ha fehéren ill. kéken füstöl akkor baj van.

menni kell vele, ha fehéren ill. kéken füstöl akkor baj van.
ha forr a víz az lehet termosztát is de ha nagyon nagy túl nyomás keletkezik a hûtõrendszerben akkor az hengerfejes
Én autószerelõként ha gyanús a dolog, lehet leszerelném a hengerfejet és szemrevételezném. De nem tudom milyen tüneteket produkál pontosan az autód. Dízelek sokkal nagyobb eséllyel lesznek hengerfejhibásak, a benzinmotoroknál nagyon ritka jelenség.
Az is gyanús, ha a hûtõvízben olaj van.
Hûtõvízben olaj, olajban hûtõvíz, (járatás után habzik az olajbetöltõnél az olaj) forralja a vizet, (bár ez nem minden esetben hengerfej probléma) a hengerfej és a henger illesztésénél szórja az olajat vagy a vizet illetve a kettõ keverékét, kéken füstöl a kipufogó vagy ormótlanul nyomja ki a gõzt/vizet. (bár ez utóbbi sem jelent minden esetben hengerfej problémát)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó komment biztató.

Honnan tudom vagy érzem meg ha netán kinyílt a méhszáj? 29 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Ez egy nagyon okos kérdés, és én magam régóta szeretném erre tudni a választ ,engem is érdekel!!! Anyukám mikor velem terhes volt, kinyílt a méhszája és a doki egy rutinvizsgálat során vette észre, meg is kellett mûteni, tehát altatásban összevarrták a méhszájat, hogy ne legyek koraszülött. Kiírt nap elõtt 3 héttel kiszedték a varratokat és anya szerint emiatt lehetett, hogy beindult a szülés mert ott megpiszkálták azzal, hogy kivették a varratokat és befektették ,kapott gyógyszereket hogy még bent maradjak pár hétig, és így pont a kiírt napon születtem. :) Szóval anyától tudom, hogy õ pl. semmit nem érzett, nem volt tünete, nem vett észre semmmit. :(

Ez egy nagyon okos kérdés, és én magam régóta szeretném erre tudni a választ , engem is érdekel!!! Anyukám mikor velem terhes volt, kinyílt a méhszája és a doki egy rutinvizsgálat során vette észre, meg is kellett mûteni, tehát altatásban összevarrták a méhszájat, hogy ne legyek koraszülött. Kiírt nap elõtt 3 héttel kiszedték a varratokat és anya szerint emiatt lehetett, hogy beindult a szülés mert ott megpiszkálták azzal, hogy kivették a varratokat és befektették , kapott gyógyszereket hogy még bent maradjak pár hétig, és így pont a kiírt napon születtem. :) Szóval anyától tudom, hogy õ pl. semmit nem érzett, nem volt tünete, nem vett észre semmmit. :(
Szerintem sem lehet érezni.Bár azt mondják, ha sokat keményedik a has akkor nyílik a méhszáj. Engem havonta egyszer vizsgált meg a nõgyógyász, mindig nézte a méhszájamat.Legutóbb cx 2100 volt. Most a 39 hét vége felé járok, jövõhéten megyek a dokihoz (ha addig nem indul meg a babóca:) ), kíváncsi leszek mit mondd, mert szinte egésznap keményedik a hasam, de ezen kívûl más tünetem nincsen. Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel inkább kérj egy idõpontot egy vizsgálatra!Jobb ha megles a doki és legalább kitudod kérdezni õt is!:)

Honnan tudok vagy hol tudok venni páwa szemüveget?

http://csabyblog.files.wordpress.com/2012/03/2012-02-19-20-0.. ILYENRE GONDOLTAM

Legjobb válasz: Bijou Brigitte

Bijou Brigitte
Tudom, nem a kérdésre válaszolok, hisz nem tudok. De egyre több fiatalon látok ilyet. Megmondanátok, hogy mit láttok ebben szépnek? Mert én, így felnõtt fejjel olyan otrombának látom, és benne az arcokat is... Köszi a válaszokat!
A kínaik is tele vannak ilyenekkel errefelé. (egyébként szerintem is béna.)

Sims 2 összes kiegészítőjét letöltöttem, a Szabad időig. (Nagyvárosi életet már nem) A Nagyvárosi életet is leakartam, de ott 'halott' volt a link, és abban volt a crack. Honnan tudok vagy Nagyvárosi élet/és crack vagy Szabadidő crack-et találni?

Segítség! A következ? lenne a problémám: A The Sims 2 összes kiegészít?jét letöltöttem, a Szabad id?ig. (Szóval a Nagyvárosi életet már nem) A Nagyvárosi életet is leakartam, de ott 'halott' volt a link, és pont abban volt a crack. Így nem tudok játszani, mert azt írja ki, hogy helyezzem be a Szabadid? cd-t, ha meg Daemon Tools-ba rakom, akkor, hogy ne a másoltat. Ehhez szükségem lenne crackre, de sehol sem találtam. Ugyanakkor a crackelés menetét sem igen tudom, az oké, hogy felül kell írni a fájlt, de mégis: ha a crack angol, akkor a játék is angol lesz? És: Honnan tudok vagy Nagyvárosi élet/és crack vagy Szabadid? crack-et találni? (nem google-re célzom, mert ott vagy sokat ad ki, amiben nem bízok meg, vagy egyet sem)

Legjobb válasz: Kösz, az a végsõ eset :D

A kérdező hozzászólása: Kösz, az a végsõ eset :D
A kérdező hozzászólása: Valaki átküldte a cracket, akinek megvolt :)
Vedd meg :)
A kérdező hozzászólása: megoldva.
Szia! Hogy oldottad meg a Simses problémát? Nekem is kellene a crack, de az összes hibás, amit letöltök. Köszi.

Honnan tudom vagy hol lehet megnézni a Timon és Pumba sorozatokat?

A kistesóm nagyon szereti és most itt sír hogy szeretné nézni mert látta a tévében. De ami a youtubon van azokat már látta. Hol vagy honnan tudom letölteni / megnézni?

Legjobb válasz: Ha gonodod szombat- vasarnap megnezheted az RTL-klubon, valamikor a deeloti orakban, ez musortol valtozik

Ha gonodod szombat- vasarnap megnezheted az RTL-klubon, valamikor a deeloti orakban, ez musortol valtozik
A mesevilag.com-ról le lehet tölteni mind a 7 évadot, csak regisztrálni kell.
A kérdező hozzászólása: Jajj ennek nagyon örülök. Köszönöm szépen.
Ha alszol és nem álmodol, honnan tudod hogy vagy? :)
nekem 1x sikerült elképzelnem h nem létezek, azt hittem befosok
honnan tudtad hogy vagy e? amikor meg sem születtél
Nem tudod hogy nemvagy! és azt se tudod hogy vagy mivel nem élsz....-.-
én már voltam halott.és tudtam hogy nem vagyok.nem tudom honnan, csak úgy tudtam.aztán 9 perc után visszahoztak.pedig sokkal jobb volt úgy.sose éreztem még azt a nyugodságot és boldogságot mint abban a 9 percben.jó volt!!
ha meghalunk egy másik dimenzióba kerülünk..ahonnét már nincs kapcsolat a földi élettel... onnét tudod, hogy nem vagy, pl a halál beálltakor, hogy egyre több jelét tapasztalod, hogy fura dolgok történnek meg veled, látod a saját temetésed, és hiába állsz ott és mondod, hogy nem haltál meg...:-( csak tovább siratnak a halál után a lélek -- felszabadul és várja a következõ testet ahová újból leszülethet... leszületés után --memória törlés, egyéb hipnózis alkalmával ezek a régi életek feltárhatóak.. a materialista szemlélet ezt nem fogadja el..aki hiszi aki nem járjon utána
A Biblia azt írja h "az élõk tudják hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak" (Prédikátor 9:5) A halál a nemlét állapota és ezt az élõk tudják. A halottaknak már nincs mit tudniuk. Olyan amikor 'tudjuk h nemvagyunk' --> olyan nincs :)
nem fogod tudni hogy nem leszel, mert nem lesz agyad. olyan leszel mint egy korhadt fadarab... az honnan tudja magáról, hogy létezik?
Nem fogod tudni, hogy nem vagy.Akkor már nem lesz, érzékszerved, gondolatod, semmi, és ebben az esetben már nem számít, hogy nem tudod, hogy nem vagy, vagyis meghaltál, megszûnsz teljes mivoltoddal együtt.
Honnan tudod hogy nincs élet a halál után???? Mi van ha mégis van??? És nézzük szeretteinket a felhõk közül...
Mi, emberek, ilyesmirõl nem tudunk semmit. Ahol ezt állítják, az a biblia, amirõl viszont tudjuk, hogy Isten szava. Tehát ezt Õ állítja, és amit Õ állít abban ne keressünk mindig logikát, mert úgysem értenénk meg.
Huh de zavaros egy kérdés ez...de jogos...jó kérdés, tényleg hogy van akkor is ez??????
Utolsó: Annyira unatkoztál? :O

Honnan tudom, hogy már kapcsolatban vagyunk?

Van egy lány, akivel egész jól megvagyunk, sok mindent együtt csinálunk.. Úgy érzem több van már közöttünk csak nem tudom hogyan kérdezzek rá vagy mit tegyek, hogy biztos legyek benne, hogy kapcsolatban vagyunk.. 15/F

Legjobb válasz: Ha még ezt sem tudod megállapítani akkor ne akarj kapcsolatot :) Ne haragudj, hogy ezt mondom nem szokásom negatív HSZ-eket írni de ez az igazság... Legközelebb mit kérdeztek meg? Honnan tudom, hogy éhes vagyok? 21/F

Ha még ezt sem tudod megállapítani akkor ne akarj kapcsolatot :) Ne haragudj, hogy ezt mondom nem szokásom negatív HSZ-eket írni de ez az igazság... Legközelebb mit kérdeztek meg? Honnan tudom, hogy éhes vagyok? 21/F
Én az elsõ csóktól számolom egy kapcsolat kezdetét.
Csók volt-e már, vagy valami komolyabb? :) Mert lehet csak jól elvan veled, mint baráttal...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: nem haragszom, csak nem vagyok a legbátrabb típus.. 3. válaszolónak: egy-két puszi volt szájra is, de hosszabb ideig tartó nem volt.
Hát, hogyha tényleg jól elvagytok, neten is beszéltek, keresitek egymás társaságát akkor már van valami köztetek. Ha a csaj pl.:felhív telefonon, rád ír cseten, élõben kedves hozzád, érdeklõdik irántad, akkor biztos, h többet érez barátságnál. :) )
Majd kiírja a facebookon.

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D

Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D
Nekem a gyomromba is "repkednek" a pillangók olyankor. De egyébként azt kell érezned amit az elsõ válaszoló is írt.
A szerelem tulajdonképpen a legzebb érzés amit érezhet egy ember
Nem lehet ezt szavakkal elmondani, ezt érezni kell. Maximum annyit lehet mondani, hogy onnantól kezdve sosem fogod a fellángolást a szerelemmel összekeverni, akkor a két dolog között a különbség.
A szexben pedig a full csúcs olyannal lenni, akibe szerelmes vagy, vagy örömet szerezni ilyen érzésekkel a másik embernek.
Olyasmi, hogy folyton õ jár a fejedbe, vele akarsz lenni, érezni az illatát, a közelségét. De mint elottem mondták ezt leirni nem lehet, de a fellangoláshoz képest olyan, mint a legfinomabb csoki a tesco gazdasagos csokihoz képest. Érezni fogod.
pontosan, de ez nem úgy lesz h felkelsz és az vagy. Észre sem veszed csak amikor már nyakig benne vagy.
Szar. Plain and simple.
amikor folyton arra gondolsz, hogy mennyire jó lenne ha éppen veled lenne most és mindig. Vágysz a másik jelenlétére és folyton kívánod a társaságát. mással nem is tudnád elképzelni hogy legyél csak a másikkal. valami ilyesmi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!