Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom szeretem-e még a (5 db)

Honnan tudom h szeretem-e még a barátom?

Sziasztok van egy párkapcsolatom már lassan 5 hónapja és nemtudom eldönteni h szeretem-e még a páromat!!! Minden hétvégén ( am meg minden nap iskolában találkozunk ) találkozunk vagyis lejön hozzám de néha tökre úgyérzem h sok és kitalálok vmit h ne tudjon jönni mert mondjuk megtiltották vgay most beteg vagyok v vmi kézzel foghatót és ez mostanság elég sokszor fordul el?!!! Aztán régen imádtam vele csókolozni most ezt is soknak találom minidg minden percben csókólozunk!!!! És ez idegesít persze van amikor nagyon jó meg minden csak néha idegesít!!! Vannak olyan húzásai ami egyszer?en eltürhetetlen mégis elt?röm pl ne mennyek el bulizni mert ? sem ment, akkor ne csináljunk semmit csak feküdjünk egymás mellett és bámuljuk a plafont, mikor elmehetnénk eggyütt bulizni + a haverok akkor ne mennyünk mert csak velem akar lenni és nem a többiekhez jött le hanem hozzám és ezekt?l annyira kivagyok már de ha megmondom neki akkor megszakít amit nem akarok mert nemtudom de nem akarom sztem még szeretem de lehet h már csak megszokás????? kérlek segítsetek fontos

Legjobb válasz: sziia! szerintem az õszinteség a legfotosabb. de az, hogy nem akarsz vele szakítani, már egy jel arra, hogy szereted:) bár ezt igazán csak te tudhatod. ha tudod, próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat, hátha megért, és esetleg ritkítsátok a találkozásokat, késõbb lehet, hogy vágyat érzel majd rá, h megint újra lásd többször;)

sziia! szerintem az õszinteség a legfotosabb. de az, hogy nem akarsz vele szakítani, már egy jel arra, hogy szereted:) bár ezt igazán csak te tudhatod. ha tudod, próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat, hátha megért, és esetleg ritkítsátok a találkozásokat, késõbb lehet, hogy vágyat érzel majd rá, h megint újra lásd többször;)
ha nem akarsz szakítani, akkor szereted:) de néha érdemes egy kis szünetet tartani. :)
Ezt a no buli szokást kinõvi!Figyi engem a barátom nem enged el a BANKBA(=diszkó)mert õ nem szereti.Nem járhattam oylan ruhákba amik neki kihívónak tûntek(kint a derekam, miniszoknya nem nagyon csak kicsit-térd fölöttig ért, nagy vita volt ha a vállam kint volt a vállas pólómból stb.)De mára már kinõtte, mert megbeszéltük öszintén, hogy enkem így nem jó.Figyelj enkem nagy ritkán eszembe jut, hogy avlyon milrt is szeretem õt??Egyszerûen enm tudom eldönteni.De ez már pillanat alatt elmúlik!...
ezzel más is van igy...az én barátom is szinte ezt csinálja, mindenkire féltékeny, és nélküle nem is nagyon járok sehova...mondjuk nekem igy megfelel...ha neked nem ülj le õszintén beszéljétek meg, nem lehet annyira önzõ, hogy emiatt szakitson veled, ha még is nem szeret igazán...
Szerintem õ jobban szeret téged mint te õt, ebbõl amit írtál nekem ez derült ki! Gondolom fiatal vagy még. Sok barátod - párod - szerelmed - kapcsolatod lehet még az életedben, akikkel úgy érzed, szép az élet. Az õszinteség meg alap, azzal, hogy mindenfélét kitalálsz, hogy ne találkozzatok, ne is haragudj, de nem tanúsítasz túl sok tiszteletet felé. Ha meg azért nem mered elmondani a dolgokat mert akkor "biztos szakít", ez nem indok, ha mégis, nem vagytok egymáshoz valók. Így nem fog megismerni téged, mit érzel, mit gondolsz, és te sem tudod az övét, anélkül pedig... Szóval elsõ lépés az õszinte beszélgetés. Nem hibáztatás, nem ítélkezés, nem bunkózás, hanem érdeklõdõ, nyitott szívvel, melegséggel a másikhoz fordulás, hogy érez, és te hogy érzel ezzel meg azzal. Másik. Ha már azon gondolkodsz, szereted-e õt, gondolod, szereted még? Te bulizni akarsz, másokkal lenni, barátokkal lógni, nem pedig "csak vele" lenni. De lehet, hogy én gondolom rosszul.

LG GW620 1.5 androiddal Vodafonos 2.3.7 androidot szeretnék rakni rá. Lehet-e (kezeli? ) Vagy ha nem melyik a legújabb amit még tud kezelni és honnan tudom letölteni.

Legjobb válasz: Esetleg az 1.6-ot kiadták rá, de abban se vagyok biztos. Szerintem ne reménykedj, hogy találsz rá akármilyen 2.3-as fõzött romot. Marad ez 1.5-ön.

Esetleg az 1.6-ot kiadták rá, de abban se vagyok biztos. Szerintem ne reménykedj, hogy találsz rá akármilyen 2.3-as fõzött romot. Marad ez 1.5-ön.
És mégis. Rögtön a lap tetjén ott egy rom. http://openetna.com/openetna/ Nem tudom hanyas android, de sokkal frissebb mint az 1.5.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez a 2.2 froyo lesz. Csak froyonál sok a hiba nemsorolom fel. Jobb verzió kéne ami megbízhatobb és letölthetõ.
Kelj fel a gép mellõl és menj el könyvtárba.
A múltkor a Népszabadságban kaptam el egy aprócska cikket róla. A "Hihetetlen" címû magazinban szokott olykor olykor hír lenni róla, mintha emlékeznék is rá, hogy volt egy hosszabb eszmefuttatás róla, de meg nem mondom már melyik számban :) A Spektrumon is szokott/volt a húrelmélettel kapcsolatos mûsor. Videó meg elég sok van a neten, csak keresni kell. Oktatás?! Külön errõl nem hiszem. Egyetemen maximum valamilyen szakirányzaton említést tesznek, de hogy csak erre fókuszálnak a tanításban, azt sem hiszem... Itt egy videó róla, ha esetleg még nem láttad volna(feliratos): http://ca.ted.com/talks/lang/hun/brian_greene_on_string_theo..
Volt már néhányszor a kérdés - nem írta ki, mikor feltetted?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, de ha erre még reagáltok, azt megköszönném ismét! A könyvtáriakat olvastam, de ott újat ilyenekrõl nem kapok meg... Sajnos. Amik itt fent voltak az oldalon hasonló kérdések (lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet), azokat végigolvastam. Plusz ötlet? Javaslat?
A kérdező hozzászólása: Kimaradt a válaszomból. A 16:39-es reagálónak: A video jó, nem láttam, még, de többször már elolvastam ugyanezt, a CERNblogot is olvasom, de... még-még-még:)


A levéltetvek természetes ellenségei:zengölegyek, fátyolkák.
olvastam valahol, hogy lehet katicákat vásárolni, de nem emlékszem, hol.Szerintem a Biokultúra egyesületnél érdemes megkérdezni.
a hangyák is megeszik a levéltetveket - az én rózsámon legalábbis- de amikor van idõm a rózsáimra, lepermetezem õket: cigarettát beáztatok vízbe majdnem egy hétre több szálat és az a lé is irtsa a levéltetveket. vegyszermentes.

Egy weblapot üzemeltető cégről szeretnék többet megtudni. A cég ip címét meg tudom nézni. De van-e lehetőség arra, hogy azt is megtudjam, honnan kezelik a weblapot?

Legjobb válasz: Nem értem pontosan a kérdésed. Azt szeretnéd tudni, hogy mely IP címekrõl töltik fel az oldal tartalmát az "adminok" (Ehhez a szerver logállományát kellene átnézni és kikeresni belõle elõször is az "adminok" ip-jét vagy mac addreszét), vagy azt, hogy mi a webszerverük ip-címe amelyiken egy adott oldal van (Ez esetben: ping parancs majd a domain neve). Vagy a domainról akarsz többet megtudni? (Ez esetben whois command Linuxon vagy http://whois.domaintools.com) Netán azt szeretnéd megtudni, hogy az általad megtalált IP cím az hol helyezkedik el a földön? (Ez esetben: http://www.iplocation.net/, de városnál részletesebb adatot nem fogsz találni) Ha ezek közül egyik sem, akkor elnézésedet kérem.

Nem értem pontosan a kérdésed. Azt szeretnéd tudni, hogy mely IP címekrõl töltik fel az oldal tartalmát az "adminok" (Ehhez a szerver logállományát kellene átnézni és kikeresni belõle elõször is az "adminok" ip-jét vagy mac addreszét), vagy azt, hogy mi a webszerverük ip-címe amelyiken egy adott oldal van (Ez esetben: ping parancs majd a domain neve). Vagy a domainról akarsz többet megtudni? (Ez esetben whois command Linuxon vagy http://whois.domaintools.com) Netán azt szeretnéd megtudni, hogy az általad megtalált IP cím az hol helyezkedik el a földön? (Ez esetben: http://www.iplocation.net/, de városnál részletesebb adatot nem fogsz találni) Ha ezek közül egyik sem, akkor elnézésedet kérem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!