Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom szeretem-e még (9 db)

Honnan tudom meg hogy szeretem-e még vagy csak kötödök hozzá?

Mert már lassan 1 éve együtt vagyunk és mostanába elkezdtek érdekelni más fiúk is de közbe meg ha vele vagyok nem gondolok másokra meg semmi! Honnan tudjam meg h szeretem e még?

Legjobb válasz: Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.

Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.
Ez tényleg egy viszonylag ökör kérdés... valószínû fiatal vagy még. Egyébként az ember tényleg nem véletlen kötõdik valakihez. Döntsd el mi kell, egy stabil kapcsolat, ahol jól érzed magad, vagy a cukormáz, ami egy év múlva megint elmúlik és detto itt vagy. Vagy csak még tapasztalatot szeretnél?
nem mindennap fogsz lángolni, ilyen a szerelem, mglátod egy két hónap, megint nem tudsz betelni vele, és nem tudsz nélküle tölteni egy percet sem. (legalábbis nálam ez így van).vannak hullámvölgyek, mikor nemhogy a szerelmet, de mást sem nagyon tudok érezni hetekig (együttérzés, pl.) Én ezt egy hullámzáshoz hasonlítom, ettõl még nem kell azt hinni, hogy nem szereted
A barimmal távkapcsiban vagyunk, és neki is vannak ilyen hullámvölgyei, vmikor azt érzi, h már nem szeret, pár nap múlva meg szinte meghalna értem...szóval ez tényleg változó. A többi pasi meg azért érdekel, mert kíváncsi vagy, hogy mással milyen lenne, csak nehogy eljuss odáig, hogy annyira kíváncsi leszel, hogy végül megcsalod.
Ha õ már nem szeretne, tudnád ne adj' isten utálni érte, vagy nem szeretni?
ez tök normális! te döntsd el, bírnál-e élni nélküle. Nekem is voltak ilyenjeim, de az, hogy kidobjam, képtelenségnek, borzalmasnak tûnik nekem. amikor beszéltem neki ezekrõl, és õ képes lett volna elengedni engem, mert nem akar nekem rosszat, sírva fakadtam. Tudod, a szerelem és a szeretet különválasztása szerintem értelmetlen. :) normális esetben az egyik a másikat táplálja, összekeveredik. :) ezen a ponton meg felesleges félni . :)

Honnan tudom h szeretem-e még a barátom?

Sziasztok van egy párkapcsolatom már lassan 5 hónapja és nemtudom eldönteni h szeretem-e még a páromat!!! Minden hétvégén ( am meg minden nap iskolában találkozunk ) találkozunk vagyis lejön hozzám de néha tökre úgyérzem h sok és kitalálok vmit h ne tudjon jönni mert mondjuk megtiltották vgay most beteg vagyok v vmi kézzel foghatót és ez mostanság elég sokszor fordul el?!!! Aztán régen imádtam vele csókolozni most ezt is soknak találom minidg minden percben csókólozunk!!!! És ez idegesít persze van amikor nagyon jó meg minden csak néha idegesít!!! Vannak olyan húzásai ami egyszer?en eltürhetetlen mégis elt?röm pl ne mennyek el bulizni mert ? sem ment, akkor ne csináljunk semmit csak feküdjünk egymás mellett és bámuljuk a plafont, mikor elmehetnénk eggyütt bulizni + a haverok akkor ne mennyünk mert csak velem akar lenni és nem a többiekhez jött le hanem hozzám és ezekt?l annyira kivagyok már de ha megmondom neki akkor megszakít amit nem akarok mert nemtudom de nem akarom sztem még szeretem de lehet h már csak megszokás????? kérlek segítsetek fontos

Legjobb válasz: sziia! szerintem az õszinteség a legfotosabb. de az, hogy nem akarsz vele szakítani, már egy jel arra, hogy szereted:) bár ezt igazán csak te tudhatod. ha tudod, próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat, hátha megért, és esetleg ritkítsátok a találkozásokat, késõbb lehet, hogy vágyat érzel majd rá, h megint újra lásd többször;)

sziia! szerintem az õszinteség a legfotosabb. de az, hogy nem akarsz vele szakítani, már egy jel arra, hogy szereted:) bár ezt igazán csak te tudhatod. ha tudod, próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat, hátha megért, és esetleg ritkítsátok a találkozásokat, késõbb lehet, hogy vágyat érzel majd rá, h megint újra lásd többször;)
ha nem akarsz szakítani, akkor szereted:) de néha érdemes egy kis szünetet tartani. :)
Ezt a no buli szokást kinõvi!Figyi engem a barátom nem enged el a BANKBA(=diszkó)mert õ nem szereti.Nem járhattam oylan ruhákba amik neki kihívónak tûntek(kint a derekam, miniszoknya nem nagyon csak kicsit-térd fölöttig ért, nagy vita volt ha a vállam kint volt a vállas pólómból stb.)De mára már kinõtte, mert megbeszéltük öszintén, hogy enkem így nem jó.Figyelj enkem nagy ritkán eszembe jut, hogy avlyon milrt is szeretem õt??Egyszerûen enm tudom eldönteni.De ez már pillanat alatt elmúlik!...
ezzel más is van igy...az én barátom is szinte ezt csinálja, mindenkire féltékeny, és nélküle nem is nagyon járok sehova...mondjuk nekem igy megfelel...ha neked nem ülj le õszintén beszéljétek meg, nem lehet annyira önzõ, hogy emiatt szakitson veled, ha még is nem szeret igazán...
Szerintem õ jobban szeret téged mint te õt, ebbõl amit írtál nekem ez derült ki! Gondolom fiatal vagy még. Sok barátod - párod - szerelmed - kapcsolatod lehet még az életedben, akikkel úgy érzed, szép az élet. Az õszinteség meg alap, azzal, hogy mindenfélét kitalálsz, hogy ne találkozzatok, ne is haragudj, de nem tanúsítasz túl sok tiszteletet felé. Ha meg azért nem mered elmondani a dolgokat mert akkor "biztos szakít", ez nem indok, ha mégis, nem vagytok egymáshoz valók. Így nem fog megismerni téged, mit érzel, mit gondolsz, és te sem tudod az övét, anélkül pedig... Szóval elsõ lépés az õszinte beszélgetés. Nem hibáztatás, nem ítélkezés, nem bunkózás, hanem érdeklõdõ, nyitott szívvel, melegséggel a másikhoz fordulás, hogy érez, és te hogy érzel ezzel meg azzal. Másik. Ha már azon gondolkodsz, szereted-e õt, gondolod, szereted még? Te bulizni akarsz, másokkal lenni, barátokkal lógni, nem pedig "csak vele" lenni. De lehet, hogy én gondolom rosszul.

Honnan tudom, hogy szeretek-e még valakit, akivel hónapokon át semmit nem beszéltünk?

Sokszor eszembe jut,de nincs az a hûha érzés, el tudom képzelni ,hogy más fiúval legyen kapcsolatom,de valamiért mégsem tudom teljesen kiverni a fejembõl és nem tudok neki élõben nemet mondani...

Legjobb válasz: Hónapokig nem beszélsz vele és akkor még kérdés? Persze hogy nem könnyû nemet mondani, de nem érdemes ilyesmit húzni, felesleges. Csak elbuksz a lehetõségtõl, hogy megtaláld életed párját.

Hónapokig nem beszélsz vele és akkor még kérdés? Persze hogy nem könnyû nemet mondani, de nem érdemes ilyesmit húzni, felesleges. Csak elbuksz a lehetõségtõl, hogy megtaláld életed párját.
Hónapokig nem beszéltek... De élõben nem tudsz neki nemet mondani... Mi van? Nem igazán értem. :)
A 2.-nak! Ez azt jelenti, hogy gyenge akaratereje van, hisz élõben számít minden, nem a Facebook, meg az e-mail, SMS áradat tengerén keresztül.
Ez a jellemzés pont igaz az egyik lány ismerõsömre is. Azt mondta mennyire szeret meg minden ("én vagyok az igazi"), amikor találkoztunk, még el is sírta magát meg minden, de amúgy meg telefonban meg a hátam mögött simán letagadna, hogy ismer. Persze neki van valakije, akirõl én nem tudtam, de késõbb kibökte. Már hónapok óta mi se beszélünk. Egyrészt örülök, mert rájöttem milyen felszínes is valójában, másrészt szomorú vagyok, hogy kiderült, hogy ilyen alak, mert nem ezt vártam tõle. Az, hogy más fiúval legyen kapcsolatod ez több okból is normális... mivel már rég nem láttad és mivel más ember átvette az õ szerepét. Ez sajnos csak annyit jelent, hogy az embereket cseréled akár a sz×ros pelenkát és úgy is tekintesz rájuk. Nem lényeges elemekként fogod fel õket. Ez persze adódhat családi háttérbõl kifolyólag is, teszem azt elvált szülõk, melybõl az derül ki, hogy az emberek nem lényegesek számodra (bárki lehet). Esetleg egyke vagy és elhalmoztak mindennel és lényegében nincs más akire egyenlõ félként tekintenél, csak önmagadra. A kérdésre a válasz pedig egyértelmûen az, hogy nem szereted, hisz el vagy nélküle is, nem? Aki szeret valakit, azért bármit megtenne. Akár meg is alázná magát érte. Te inkább kapcsolatfüggõnek tûnsz, aki azért van valakivel, hogy bizonyítson másnak, vagy magának, hogy van valakije... és az lányegében bárki lehet. Ez nem szerelem, ez csak pótlék, akivel max szexel, együtt él, elutaznak valahova de minek, párszor elmondja, hogy "szeretlek". Ez semmi, ez egy fing! Én nem tudnám elképzelni olyannal az életemet, aki iránt nem érzek valami pluszt, akire ha ránézek, akkor nem csak egy dugni való nõt látok, hanem magát a személyének az egész lényét. Amúgy "szeretlek", "szerelmem" ezek csak elcsépelt szavak tett nélkül.
Hát 4-es hozzászóló, azt hiszem ez telitalálat volt. :) Igazad van!
5-ös válaszolónak. Az egyik barátommal is hasonló történt. Egy nõ hitegette mindennel, de a végén átverte és azzal jött, hogy szép volt, jó volt ennyi volt. Õ meg ebbe tönkrement idegileg és gyógyszereket kénytelen szedni, meg minden. Nagyon rossz így látni, hogy árnyéka önmagának. :( Lényegében nem is a magam baja, hanem az õ állapota miatt turbóztam fel az agyam. Bocs kérdezõ, ha nagyon rád förmedtem.


Ezt neked kell érezni.
Hát a szerelem és a kötõdés 2 külön dolog. Szerelmes páros, képesek elengedni egymást, és egymás szabadságát fenntartani, mert bizalmi alapokra épül. A kötõdés, más szóval ragaszkodás, nem más mint függés. Hasonlít a szerelem érzetére (sokan keverik is), de ez nem egészséges szerelem típus. Szabadság korlátozó tényezõi vannak. És ha függés tárgya eltávolodok, akkor összetör az illetõ. Míg szerelem esetén, képes elengedni. Függés esetén nem.
Ha már itt a GyK-n ilyen ügyben vársz választ, akkor már rég rossz mindenkinek.
Kotodni valakihez nem fuggest jelent. Kutyamhoz is kotodok, megsem fuggok tole. Te inkabb attol felsz szerintem, hogy nem szeretet, hanem megszokas tart csak a tarsad mellett. Azt erezned kell ha szereted. Es itt nem a fellangolasra gondolok. Ha nem erdekel mi van vele, idegesit mar a puszta jelenlete is, unod a tarsasagat, akkor lehet, hogy nem szereted. De kerdes pl, hogy egyutt eltek-e, vagy csak jaras.
Szia be kell szinkronizálni a két joy-t az xbox 360 elején van egy kis gomb erre a célra.
Azt sem tudod mit írkálsz. Akkor milyen nem eredeti játékok nem indulnak el?
A kérdező hozzászólása: Nem is volt flash-elve...ugy h azt nehezen hiszem....Szóval mit tudok csinálni????
Úgy kell, ahogy csináltad, nagyon jól csináltad. Mellesleg kilõtted a flasht a gépedrõl, tehát már csak eredeti játékokkal játszhatsz.
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés hogy lehet a frissítéseket leszedni a box-ról??? Rádugtam a netre frissítettem de most már nem indul el rajta minden játék (!)...Csak az eredeti...Boot Disk nem ér semmit. Mit csináljak????
A kérdező hozzászólása: Kösz!!! :)
Próbáld meg értelmezni az egymásután következõ betûk kuszaságát. Hidd el, segít.
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom Fifa-t ilyen tv-n is tudunk ketten játszani!???
Semmi köze a tévéhez a kérdésednek. A játéktól függ, hogy tudtok-e vele ketten játszani...
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom h a boot disc-es játékindítás nem ugyan az mint a flash-elt gép! Vagy nem jól tudom???? Minden indítás elõtt be kellett raknom a boot disc-et és elindult az írott játék de mióta frissítettem azóta nem indul úgy se...... ????

LG GW620 1.5 androiddal Vodafonos 2.3.7 androidot szeretnék rakni rá. Lehet-e (kezeli? ) Vagy ha nem melyik a legújabb amit még tud kezelni és honnan tudom letölteni.

Legjobb válasz: Esetleg az 1.6-ot kiadták rá, de abban se vagyok biztos. Szerintem ne reménykedj, hogy találsz rá akármilyen 2.3-as fõzött romot. Marad ez 1.5-ön.

Esetleg az 1.6-ot kiadták rá, de abban se vagyok biztos. Szerintem ne reménykedj, hogy találsz rá akármilyen 2.3-as fõzött romot. Marad ez 1.5-ön.
És mégis. Rögtön a lap tetjén ott egy rom. http://openetna.com/openetna/ Nem tudom hanyas android, de sokkal frissebb mint az 1.5.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez a 2.2 froyo lesz. Csak froyonál sok a hiba nemsorolom fel. Jobb verzió kéne ami megbízhatobb és letölthetõ.
Kelj fel a gép mellõl és menj el könyvtárba.
A múltkor a Népszabadságban kaptam el egy aprócska cikket róla. A "Hihetetlen" címû magazinban szokott olykor olykor hír lenni róla, mintha emlékeznék is rá, hogy volt egy hosszabb eszmefuttatás róla, de meg nem mondom már melyik számban :) A Spektrumon is szokott/volt a húrelmélettel kapcsolatos mûsor. Videó meg elég sok van a neten, csak keresni kell. Oktatás?! Külön errõl nem hiszem. Egyetemen maximum valamilyen szakirányzaton említést tesznek, de hogy csak erre fókuszálnak a tanításban, azt sem hiszem... Itt egy videó róla, ha esetleg még nem láttad volna(feliratos): http://ca.ted.com/talks/lang/hun/brian_greene_on_string_theo..
Volt már néhányszor a kérdés - nem írta ki, mikor feltetted?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, de ha erre még reagáltok, azt megköszönném ismét! A könyvtáriakat olvastam, de ott újat ilyenekrõl nem kapok meg... Sajnos. Amik itt fent voltak az oldalon hasonló kérdések (lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet), azokat végigolvastam. Plusz ötlet? Javaslat?
A kérdező hozzászólása: Kimaradt a válaszomból. A 16:39-es reagálónak: A video jó, nem láttam, még, de többször már elolvastam ugyanezt, a CERNblogot is olvasom, de... még-még-még:)
A levéltetvek természetes ellenségei:zengölegyek, fátyolkák.
olvastam valahol, hogy lehet katicákat vásárolni, de nem emlékszem, hol.Szerintem a Biokultúra egyesületnél érdemes megkérdezni.
a hangyák is megeszik a levéltetveket - az én rózsámon legalábbis- de amikor van idõm a rózsáimra, lepermetezem õket: cigarettát beáztatok vízbe majdnem egy hétre több szálat és az a lé is irtsa a levéltetveket. vegyszermentes.

Egy weblapot üzemeltető cégről szeretnék többet megtudni. A cég ip címét meg tudom nézni. De van-e lehetőség arra, hogy azt is megtudjam, honnan kezelik a weblapot?

Legjobb válasz: Nem értem pontosan a kérdésed. Azt szeretnéd tudni, hogy mely IP címekrõl töltik fel az oldal tartalmát az "adminok" (Ehhez a szerver logállományát kellene átnézni és kikeresni belõle elõször is az "adminok" ip-jét vagy mac addreszét), vagy azt, hogy mi a webszerverük ip-címe amelyiken egy adott oldal van (Ez esetben: ping parancs majd a domain neve). Vagy a domainról akarsz többet megtudni? (Ez esetben whois command Linuxon vagy http://whois.domaintools.com) Netán azt szeretnéd megtudni, hogy az általad megtalált IP cím az hol helyezkedik el a földön? (Ez esetben: http://www.iplocation.net/, de városnál részletesebb adatot nem fogsz találni) Ha ezek közül egyik sem, akkor elnézésedet kérem.

Nem értem pontosan a kérdésed. Azt szeretnéd tudni, hogy mely IP címekrõl töltik fel az oldal tartalmát az "adminok" (Ehhez a szerver logállományát kellene átnézni és kikeresni belõle elõször is az "adminok" ip-jét vagy mac addreszét), vagy azt, hogy mi a webszerverük ip-címe amelyiken egy adott oldal van (Ez esetben: ping parancs majd a domain neve). Vagy a domainról akarsz többet megtudni? (Ez esetben whois command Linuxon vagy http://whois.domaintools.com) Netán azt szeretnéd megtudni, hogy az általad megtalált IP cím az hol helyezkedik el a földön? (Ez esetben: http://www.iplocation.net/, de városnál részletesebb adatot nem fogsz találni) Ha ezek közül egyik sem, akkor elnézésedet kérem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!