Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom szeretem-e (26 db)

Sokszor gondolok egy bizonyos emberre. Nem szerelemből, csak szeretem mint embert és tisztelem. Édesanyám lehetne, sokat tett értem és nagyon hálás vagyok neki. Honnan tudom hogy ő is gondol-e rám? Õ érzi, hogy nekem sokat jár az eszemben? 18/L

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.

Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.
A kérdező hozzászólása: + Miben nyilvánul az meg, ha megérezzük egymást? Hidegrázás, fuvallat, vagy hasonló?:) Köszi a válaszokat elõre is

Honnan tudom meg hogy szeretem-e még vagy csak kötödök hozzá?

Mert már lassan 1 éve együtt vagyunk és mostanába elkezdtek érdekelni más fiúk is de közbe meg ha vele vagyok nem gondolok másokra meg semmi! Honnan tudjam meg h szeretem e még?

Legjobb válasz: Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.

Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.
Ez tényleg egy viszonylag ökör kérdés... valószínû fiatal vagy még. Egyébként az ember tényleg nem véletlen kötõdik valakihez. Döntsd el mi kell, egy stabil kapcsolat, ahol jól érzed magad, vagy a cukormáz, ami egy év múlva megint elmúlik és detto itt vagy. Vagy csak még tapasztalatot szeretnél?
nem mindennap fogsz lángolni, ilyen a szerelem, mglátod egy két hónap, megint nem tudsz betelni vele, és nem tudsz nélküle tölteni egy percet sem. (legalábbis nálam ez így van).vannak hullámvölgyek, mikor nemhogy a szerelmet, de mást sem nagyon tudok érezni hetekig (együttérzés, pl.) Én ezt egy hullámzáshoz hasonlítom, ettõl még nem kell azt hinni, hogy nem szereted
A barimmal távkapcsiban vagyunk, és neki is vannak ilyen hullámvölgyei, vmikor azt érzi, h már nem szeret, pár nap múlva meg szinte meghalna értem...szóval ez tényleg változó. A többi pasi meg azért érdekel, mert kíváncsi vagy, hogy mással milyen lenne, csak nehogy eljuss odáig, hogy annyira kíváncsi leszel, hogy végül megcsalod.
Ha õ már nem szeretne, tudnád ne adj' isten utálni érte, vagy nem szeretni?
ez tök normális! te döntsd el, bírnál-e élni nélküle. Nekem is voltak ilyenjeim, de az, hogy kidobjam, képtelenségnek, borzalmasnak tûnik nekem. amikor beszéltem neki ezekrõl, és õ képes lett volna elengedni engem, mert nem akar nekem rosszat, sírva fakadtam. Tudod, a szerelem és a szeretet különválasztása szerintem értelmetlen. :) normális esetben az egyik a másikat táplálja, összekeveredik. :) ezen a ponton meg felesleges félni . :)

Honnan tudom h szeretem-e még a barátom?

Sziasztok van egy párkapcsolatom már lassan 5 hónapja és nemtudom eldönteni h szeretem-e még a páromat!!! Minden hétvégén ( am meg minden nap iskolában találkozunk ) találkozunk vagyis lejön hozzám de néha tökre úgyérzem h sok és kitalálok vmit h ne tudjon jönni mert mondjuk megtiltották vgay most beteg vagyok v vmi kézzel foghatót és ez mostanság elég sokszor fordul el?!!! Aztán régen imádtam vele csókolozni most ezt is soknak találom minidg minden percben csókólozunk!!!! És ez idegesít persze van amikor nagyon jó meg minden csak néha idegesít!!! Vannak olyan húzásai ami egyszer?en eltürhetetlen mégis elt?röm pl ne mennyek el bulizni mert ? sem ment, akkor ne csináljunk semmit csak feküdjünk egymás mellett és bámuljuk a plafont, mikor elmehetnénk eggyütt bulizni + a haverok akkor ne mennyünk mert csak velem akar lenni és nem a többiekhez jött le hanem hozzám és ezekt?l annyira kivagyok már de ha megmondom neki akkor megszakít amit nem akarok mert nemtudom de nem akarom sztem még szeretem de lehet h már csak megszokás????? kérlek segítsetek fontos

Legjobb válasz: sziia! szerintem az õszinteség a legfotosabb. de az, hogy nem akarsz vele szakítani, már egy jel arra, hogy szereted:) bár ezt igazán csak te tudhatod. ha tudod, próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat, hátha megért, és esetleg ritkítsátok a találkozásokat, késõbb lehet, hogy vágyat érzel majd rá, h megint újra lásd többször;)

sziia! szerintem az õszinteség a legfotosabb. de az, hogy nem akarsz vele szakítani, már egy jel arra, hogy szereted:) bár ezt igazán csak te tudhatod. ha tudod, próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat, hátha megért, és esetleg ritkítsátok a találkozásokat, késõbb lehet, hogy vágyat érzel majd rá, h megint újra lásd többször;)
ha nem akarsz szakítani, akkor szereted:) de néha érdemes egy kis szünetet tartani. :)
Ezt a no buli szokást kinõvi!Figyi engem a barátom nem enged el a BANKBA(=diszkó)mert õ nem szereti.Nem járhattam oylan ruhákba amik neki kihívónak tûntek(kint a derekam, miniszoknya nem nagyon csak kicsit-térd fölöttig ért, nagy vita volt ha a vállam kint volt a vállas pólómból stb.)De mára már kinõtte, mert megbeszéltük öszintén, hogy enkem így nem jó.Figyelj enkem nagy ritkán eszembe jut, hogy avlyon milrt is szeretem õt??Egyszerûen enm tudom eldönteni.De ez már pillanat alatt elmúlik!...
ezzel más is van igy...az én barátom is szinte ezt csinálja, mindenkire féltékeny, és nélküle nem is nagyon járok sehova...mondjuk nekem igy megfelel...ha neked nem ülj le õszintén beszéljétek meg, nem lehet annyira önzõ, hogy emiatt szakitson veled, ha még is nem szeret igazán...
Szerintem õ jobban szeret téged mint te õt, ebbõl amit írtál nekem ez derült ki! Gondolom fiatal vagy még. Sok barátod - párod - szerelmed - kapcsolatod lehet még az életedben, akikkel úgy érzed, szép az élet. Az õszinteség meg alap, azzal, hogy mindenfélét kitalálsz, hogy ne találkozzatok, ne is haragudj, de nem tanúsítasz túl sok tiszteletet felé. Ha meg azért nem mered elmondani a dolgokat mert akkor "biztos szakít", ez nem indok, ha mégis, nem vagytok egymáshoz valók. Így nem fog megismerni téged, mit érzel, mit gondolsz, és te sem tudod az övét, anélkül pedig... Szóval elsõ lépés az õszinte beszélgetés. Nem hibáztatás, nem ítélkezés, nem bunkózás, hanem érdeklõdõ, nyitott szívvel, melegséggel a másikhoz fordulás, hogy érez, és te hogy érzel ezzel meg azzal. Másik. Ha már azon gondolkodsz, szereted-e õt, gondolod, szereted még? Te bulizni akarsz, másokkal lenni, barátokkal lógni, nem pedig "csak vele" lenni. De lehet, hogy én gondolom rosszul.


Honnan tudja az ember hogy szerelmes vagy csak szereti-e párját?

Legjobb válasz: EZ fogós kérdés, a szerelem nem tart egy öröké valóságig, viszont újra és újra fellángolhat. A szeretet mindig meg van.

EZ fogós kérdés, a szerelem nem tart egy öröké valóságig, viszont újra és újra fellángolhat. A szeretet mindig meg van.
az én vallásom alapján az összes embertársamat szeretem, szerelem viszont csak egy csinos lányhoz fûzõdne:)

Smasung galaxy S4 telefont szeretnék venni az internetről. (Jófogás, apród). De nem tudom, hogy mire kell figyelni. Honnan tudom, hogy klón-e?

Pl: van egy 60 ezerért de megvan hozzá a garancia papír is. Honnan tudom, hogy az a papír tényleg azé a telefoné e? És mi van akkor ha kihozta részletre a telefont és nem fizetni akkor letilthatják a telefont ugy hogy ne legyen működőképes? És ha valaki a T-mobiltol veszi akkor lehet független? Mert ez a telo ugy van . Vagy lehet kisüttete? Ha valaki otthol van a témában írjon .

Honnan tudom hogy kísért e szellem? Szeretnék történeteket is!

Legjobb válasz: Azt már csak akkor tudod meg, amikor magad is szellem leszel! A szellemség hálás irodalmi téma, valóságban viszont nem létezik. Legalább is eddig még nem sikerült hitelt érdemlõen bizonyítani.

Azt már csak akkor tudod meg, amikor magad is szellem leszel! A szellemség hálás irodalmi téma, valóságban viszont nem létezik. Legalább is eddig még nem sikerült hitelt érdemlõen bizonyítani.
Szia be kell szinkronizálni a két joy-t az xbox 360 elején van egy kis gomb erre a célra.
Azt sem tudod mit írkálsz. Akkor milyen nem eredeti játékok nem indulnak el?
A kérdező hozzászólása: Nem is volt flash-elve...ugy h azt nehezen hiszem....Szóval mit tudok csinálni????
Úgy kell, ahogy csináltad, nagyon jól csináltad. Mellesleg kilõtted a flasht a gépedrõl, tehát már csak eredeti játékokkal játszhatsz.
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés hogy lehet a frissítéseket leszedni a box-ról??? Rádugtam a netre frissítettem de most már nem indul el rajta minden játék (!)...Csak az eredeti...Boot Disk nem ér semmit. Mit csináljak????
A kérdező hozzászólása: Kösz!!! :)
Próbáld meg értelmezni az egymásután következõ betûk kuszaságát. Hidd el, segít.
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom Fifa-t ilyen tv-n is tudunk ketten játszani!???
Semmi köze a tévéhez a kérdésednek. A játéktól függ, hogy tudtok-e vele ketten játszani...
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom h a boot disc-es játékindítás nem ugyan az mint a flash-elt gép! Vagy nem jól tudom???? Minden indítás elõtt be kellett raknom a boot disc-et és elindult az írott játék de mióta frissítettem azóta nem indul úgy se...... ????

Honnan tudom, hogy a kocsimban van-e ISOFIX rendszer? Ilyen biztonsági gyerekülést szeretnék venni, de nem tudom, hol kell nézni, egyáltalán hogy néz ki az ISOFIX-es bekötés a kocsiban?

2002-es Renault Scenic. Bocsi, n? vagyok....

Legjobb válasz: A hatso üles ülölapja es hattamlaja közt, a biztonsagi övekkel majdnem egy vonalban kell lennie. Szögletes, kb 2*2 cm-es es egy üleshez ertelem szerüen 2db tartozik. Gondolom mar a gyerekülesed megvan, segithet ha odateszed, amugy könnyü megtalalni, de nem hinnem, hogy van benne.

A hatso üles ülölapja es hattamlaja közt, a biztonsagi övekkel majdnem egy vonalban kell lennie. Szögletes, kb 2*2 cm-es es egy üleshez ertelem szerüen 2db tartozik. Gondolom mar a gyerekülesed megvan, segithet ha odateszed, amugy könnyü megtalalni, de nem hinnem, hogy van benne.
Igen, be lehet tenni az isofixes ülest olyan autoba is, amiben nincs isofix. Mindenkeppen olyan ülest vegyetek, amiben mar benne van az isofix, mert nem sokkal kb 10-15 ezerrel dragabb. Nem tudom milyet akartok venni, de a maxi cosi es a römer a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tényleg nincs. Amúgy még az ülést sem vettem meg, értelemszerûen. :)
A kérdező hozzászólása: Ja és ha ISOFIXes ülést veszek, az "sima" autóba is szerelhetõ? Mert õsszel tervezzük lecserélni a kocsimat egy fiatalabbra, amiben már nyilván benne lesz, viszont a gyerekülést húsvétkor már szeretném megvenni és használni is. Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Tudsz segíteni, hogy ezeket Bp-en hol tudom megvenni? Ahol választékot is találok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nekem a baba biztonsága a legfontosabb, tehát jelenleg nem érdekel, mennyibe kerül. Kicsit körüljárom a témát, megnézegetem a linket és írok, ha valamit nem értek. Köszönöm a segítséget, nagyon rendes vagy :)

Ha töltött csirkét szeretnék csinálni, hogyan szedjem ki belőle a dolgokat? Hogyan takarítsam ki teljesen? Nem látok bele. Honnan tudom, hogy minden oda nem illőt kiszedtem-e?

Legjobb válasz: A begyénél ki kell vágni, legalább is nálunk mindig ki van, de ettõl nem folyik ki a töltelék, és a hátsóján is van egy jó nagy lyuk, valamennyire azért bele látsz, és a kezeddel, ha benyúlsz egyben ki tudsz szedni mindent.Ha kihúztad a beleit, akkor még egyszer nyúlj föl a tüdejéért, a gerince két oldalán, öblítsd ki, ezután még belenézhetsz, biztos hogy nem hagysz benne semmit, mert egyben kijön minden! A lényeg, hogy hátul ha nagy lyukat is vágsz a bõrével össze tudod majd húzni, és nem jön ki a töltelék ;)

A begyénél ki kell vágni, legalább is nálunk mindig ki van, de ettõl nem folyik ki a töltelék, és a hátsóján is van egy jó nagy lyuk, valamennyire azért bele látsz, és a kezeddel, ha benyúlsz egyben ki tudsz szedni mindent.Ha kihúztad a beleit, akkor még egyszer nyúlj föl a tüdejéért, a gerince két oldalán, öblítsd ki, ezután még belenézhetsz, biztos hogy nem hagysz benne semmit, mert egyben kijön minden! A lényeg, hogy hátul ha nagy lyukat is vágsz a bõrével össze tudod majd húzni, és nem jön ki a töltelék ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Honnan tudom, hogy szeretek-e még valakit, akivel hónapokon át semmit nem beszéltünk?

Sokszor eszembe jut,de nincs az a hûha érzés, el tudom képzelni ,hogy más fiúval legyen kapcsolatom,de valamiért mégsem tudom teljesen kiverni a fejembõl és nem tudok neki élõben nemet mondani...

Legjobb válasz: Hónapokig nem beszélsz vele és akkor még kérdés? Persze hogy nem könnyû nemet mondani, de nem érdemes ilyesmit húzni, felesleges. Csak elbuksz a lehetõségtõl, hogy megtaláld életed párját.

Hónapokig nem beszélsz vele és akkor még kérdés? Persze hogy nem könnyû nemet mondani, de nem érdemes ilyesmit húzni, felesleges. Csak elbuksz a lehetõségtõl, hogy megtaláld életed párját.
Hónapokig nem beszéltek... De élõben nem tudsz neki nemet mondani... Mi van? Nem igazán értem. :)
A 2.-nak! Ez azt jelenti, hogy gyenge akaratereje van, hisz élõben számít minden, nem a Facebook, meg az e-mail, SMS áradat tengerén keresztül.
Ez a jellemzés pont igaz az egyik lány ismerõsömre is. Azt mondta mennyire szeret meg minden ("én vagyok az igazi"), amikor találkoztunk, még el is sírta magát meg minden, de amúgy meg telefonban meg a hátam mögött simán letagadna, hogy ismer. Persze neki van valakije, akirõl én nem tudtam, de késõbb kibökte. Már hónapok óta mi se beszélünk. Egyrészt örülök, mert rájöttem milyen felszínes is valójában, másrészt szomorú vagyok, hogy kiderült, hogy ilyen alak, mert nem ezt vártam tõle. Az, hogy más fiúval legyen kapcsolatod ez több okból is normális... mivel már rég nem láttad és mivel más ember átvette az õ szerepét. Ez sajnos csak annyit jelent, hogy az embereket cseréled akár a sz×ros pelenkát és úgy is tekintesz rájuk. Nem lényeges elemekként fogod fel õket. Ez persze adódhat családi háttérbõl kifolyólag is, teszem azt elvált szülõk, melybõl az derül ki, hogy az emberek nem lényegesek számodra (bárki lehet). Esetleg egyke vagy és elhalmoztak mindennel és lényegében nincs más akire egyenlõ félként tekintenél, csak önmagadra. A kérdésre a válasz pedig egyértelmûen az, hogy nem szereted, hisz el vagy nélküle is, nem? Aki szeret valakit, azért bármit megtenne. Akár meg is alázná magát érte. Te inkább kapcsolatfüggõnek tûnsz, aki azért van valakivel, hogy bizonyítson másnak, vagy magának, hogy van valakije... és az lányegében bárki lehet. Ez nem szerelem, ez csak pótlék, akivel max szexel, együtt él, elutaznak valahova de minek, párszor elmondja, hogy "szeretlek". Ez semmi, ez egy fing! Én nem tudnám elképzelni olyannal az életemet, aki iránt nem érzek valami pluszt, akire ha ránézek, akkor nem csak egy dugni való nõt látok, hanem magát a személyének az egész lényét. Amúgy "szeretlek", "szerelmem" ezek csak elcsépelt szavak tett nélkül.
Hát 4-es hozzászóló, azt hiszem ez telitalálat volt. :) Igazad van!
5-ös válaszolónak. Az egyik barátommal is hasonló történt. Egy nõ hitegette mindennel, de a végén átverte és azzal jött, hogy szép volt, jó volt ennyi volt. Õ meg ebbe tönkrement idegileg és gyógyszereket kénytelen szedni, meg minden. Nagyon rossz így látni, hogy árnyéka önmagának. :( Lényegében nem is a magam baja, hanem az õ állapota miatt turbóztam fel az agyam. Bocs kérdezõ, ha nagyon rád förmedtem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!