Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom nem (1298 db)

Honnan tudja/nem tudja egy pasi, hogy orgazmusom van/nincs? 20/L

Lassan rámegy a kapcsolatom arra, hogy én soha, semmilyen körülmények között nem tudok vele elmenni. Mindent kipróbáltunk, kismillió póz, kéz, nyelv, pia, megbeszélés, orvos, minden volt már, de nem sikerült, és ott tartunk, hogy a páromnak azért nincs kedve a szexhez, mert gyűlöli, hogy bármit tesz, nem tud kielégíteni (ellentétben minden egyes korábbi barátnőjével). Én belé vagyok szerelmes, nem az orgazmusba, úgyhogy nem nagyon zavarna a dolog, mert amúgy élvezem a szexet, de őt nagyon bántja, úgyhogy mindkettőnk érdekében el kell játszanom. Kérlek titeket, mondjátok el, mit lát, mit érez a pasi, mikor a nőnek orgazmusa van! Hogyan tudom kicsi lebukásveszéllyel előadni egy tapasztalt pasinak? 20/L

Legjobb válasz: Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.

Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.
Kap egy sms-t a vodafonetól hogy "Kedves ügyfelünk örömmel értesítjük hogy a barátnõének orgazmusa volt" vagy elküldi a barátnõ orgazmus szót a 1782-re.Barátnõ orgazmus a 1782-re.
Kinga!!! Mi az hogy át akarsz verni??????Majd megbeszéljük otthon! üdv Tamás
Nem tudja sehonnan máshonnan csak töled. A nök nagy százaléka szinleli az orgazmust akkor amikor a partnerrel "egyidöben" megy el. Vagy már jo volt neki elötte, vagy akkor sem, de tudják, hogy a partnere ezt szeretné, hát megjátsszák. Kis lihegés, nyögés esetleg sikoly. Ha még a hüvelyeddel egy kicsit meg is tudod szoritani neki, akkor 100% a siker. A lényeg, hogy ne vidd tulzásba a megjátszást.
A kérdező hozzászólása: De ha nem premier plánban lát mindent, hanem mondjuk félhomály van és tudok úgy fordulni, hogy ne lásson, akkor soha nem jön rá, hogy eljátszottam, nem?
Nem éri meg, rájön. Orgazmus alatt az izmaid megfeszülnek, remegnek, a hüvelyed is. Játszani csak a hangoddal tudsz, az pedig édes kevés. Világosban is ugyanakkora a bukás mint sötétben. Egyébként szoktál maszturbálni? Akkor elmész? Magadnak kellene kitapasztalni, hogy hogyan tudsz orgazmust elõidézni. Ha ez meg van, akkor megmutatni neki is, vagy szex közben a csiklódat izgatni.
Orgazmust az tud színlelni, akinek már volt és tudja milyen, tudja hogyan reagál a saját teste. Én például szerintem el sem tudnám játszani, maximum egy kezdõnek, mert olyan mozdulatokat szándékosan tenni, hát, hamarabb lesz belõle baleset, mint élvezet :DD
hát a hüvelyi izmok rángatózását elég nehezen lehetne szimulálni
Én szívesen megmutatom és bebizonyítom, hogy lehet orgazmusod... keress a priváton! 46/F
Hmm, szerintem az utolsó válaszoló nem 46 éves.
Ne színelelj!!! Az nagyon-nagyon csúnya átverés... a hüvelyi izmok összehúzódását, az ánusz lüktetését és a többit nem tudod eljátszani egyszerre!
ha csak tõle nem tudsz elmenni de saját kezûleg igen, akkor simogasd magd szex közben.neki is fog tetszeni és te is jol fogod magad érezni.egyébként meg ha veled egykorú vagy +2-3 év akkor hidd el, hogy annyira még nem tapasztalt mint ahogy te gondolod vagy ahogy õ állítja.
A kedvéért ne színlelj. Mit próbáltatok ki eddig?
A kérdező hozzászólása: Inkább dobjon azért, mert megtettem ezt az önértékelése érdekében, mint hogy azért dobjon, mert megelégelte a kudarcokat. Nekem nem rosszabb semmivel, hogy színlelek, mivel amúgy sincs orgazmusom, szóval aligha számít ilyen szempontból. Akkor se lenne, ha nem színlelném. Csak az õ kedvéért akarom.
Mi segítenénk, de ez hülyeség, amit te akarsz! Egész életedben majd csak színlelni fogsz? Az összes partneredet átvered? De ha minden áron színlelni akarsz, akkor színlelj csak. Nyögjél nagyokat, kapkodd a levegõt, remegtesd a lábad, stb. De ne csodálkozz, ha dobnak, mikor rájönnek.
A kérdező hozzászólása: Jajj, nem segítetek...
Úgy sprickolsz mint a csap azt csak észreveszi :D
A kérdező hozzászólása: Jó, valami konstruktív esetleg?
Hülyeség színlelni, de ha már mindenképp akarod, akkor nyögjél, súgd a fülébe, hogy "ahh, ez a, te állat, ahh!", lihegj, szorítsd össze az izmokat. Egyébként meg nem lehet, hogy frigid vagy?

Honnan tudok nem jögvédett zenéket letölteni, és kirakni youtubra?

Csinálni szeretnék egy csatornát, amin videók lesznek lovakról, tájakról, természetrõl stb. és ehhez keresek zenéket, de honnan lehet no copyright zenéket letölteni? Vagy esetleg magunknak nem lehet csinálni? Találtam ezen az oldalon egy kérdést, ahol ez volt válaszolva: "Rendben, most hangszerkesztése megoldásokkal próbálkozok, meg azzal, hogy ha elismerem, hogy nem az enyém és feltüntetem mindenhol, akkor hátha engedélyezik, azzal a feltétellel, hogy ott lesz a Vásárlása Itt a videó alatt." Ilyet is lehet csinálni? És ha igen, akkor hogy, nem tiltanak le? :)

Legjobb válasz: http://youtube.com/NoCopyrightSounds

fogorvos megmondja :)
A kérdező hozzászólása: úgy tûnik ez a megoldás marad:) próbáltam volna elkerülni a fogdokit:)

Honnan tudok német feliratot letölteni a filmekhez?

az opensubtitlesr?l nem jó. nem játsza a bs player:S

Legjobb válasz: Megpróbálhatod másik lejátszóval. VlcPlayernek nagyon jó portable változata van... Innen próbálj letölteni pl>>> http://www.all4divx.com/subtitles/Bluff+Storia+Di+Truffe+E+D.. és>>> http://www.divxsubtitles.net/page_subtitles.php

Megpróbálhatod másik lejátszóval. VlcPlayernek nagyon jó portable változata van... Innen próbálj letölteni pl>>> http://www.all4divx.com/subtitles/Bluff+Storia+Di+Truffe+E+D.. és>>> http://www.divxsubtitles.net/page_subtitles.php
beload.com
miért nem kó a torrent ? régen én is így keresgéltem de semmit nem találtam
pctar.e
A kérdező hozzászólása: köszi

Honnan tudok német nyelvű filmeket letölteni?

Érdekelne német szinkronos, vagy angol nyelv?, de német feliratos film is. Valaki ötlet? Fontos lenne!

Legjobb válasz: http://vietbf.com/forum/archive/index.php/t-203093.html német nyelvûeket én innen töltöttem le. nincs végtelen sok választék, de valamennyi van. más normális oldalt nem nagyon találtam pedig sokáig keresgéltem.

http://vietbf.com/forum/archive/index.php/t-203093.html német nyelvûeket én innen töltöttem le. nincs végtelen sok választék, de valamennyi van. más normális oldalt nem nagyon találtam pedig sokáig keresgéltem.

Honnan tudok nem flashelt PSP-re ingyen játékot letölteni?

speaciál elég egy GTA demó is.

Legjobb válasz: Flashelést otthon is meglehet oldani.

Flashelést otthon is meglehet oldani.
A kérdező hozzászólása: de nem akarom

Honnan tudom, hogy a kapcsolatunk komoly? Honnan tudom, hogy nem-e csal meg? Honnan tudhatom, hogy tiszta szívéből szeret? (többi lent)

Na szóval , 3 hónapja vagyok egy lánnyal együtt, nálunk lakik azóta...

Legjobb válasz: Ja és igen, néha annyira tág neki a lyuka hogy alig érzem benne a farkamat.... De ez nem mindig van így 10 alkalomból 3-4 -szer.... Nekem a farkam 17 cm és 7 cm széles... Az jónak számít? Van hogy hamar elmegyek.... kb 3 perc alatt, de volt olyan hgoy 1 perc altt... Jobb esetekben 10-20, vagy 1 óráig is bírom, de ezek a ritkább esetek, 10 alkalomból 5 szór bírom sokáig.....

A kérdező hozzászólása: Ja és igen, néha annyira tág neki a lyuka hogy alig érzem benne a farkamat.... De ez nem mindig van így 10 alkalomból 3-4 -szer.... Nekem a farkam 17 cm és 7 cm széles... Az jónak számít? Van hogy hamar elmegyek.... kb 3 perc alatt, de volt olyan hgoy 1 perc altt... Jobb esetekben 10-20, vagy 1 óráig is bírom, de ezek a ritkább esetek, 10 alkalomból 5 szór bírom sokáig.....
Basszus te sem vagy egészen normális... 1. Az idõben kihuzom módszer nem védekezés. NEM, nem az. 2. Ha összebújok a barátommal alváshoz készülõdve, akkor nem a farkát akarom fogdosni, ha amúgy én szívesen kezdeményezek is. Hanem bármily meglepõ: aludni. 3. A tulajdonomban lévõ összes tárgy tartalmáról én döntök. Ha én hardcore melegpornót akarok nézni az exemrõl, akkor senki nem törölteti le velem, mert az az enyém. Nem leszek hûtlen, de hogy jössz te ahhoz, hogy megmondd neki, hogy mit töröljön le a telefonjáról és mit nem? 4. De jó is lenne gyermekotthonban élni egy normális (?) család helyett. Biztos én sem hazudnék arról, hogy miért inkább téged választalak a szarabb lehetõség helyett. Ah nem... Összességében a kiscsaj ki van szolgáltatva nektek és tudja is, , és hiába értene velem egyet, hogy te gáz vagy, valszeg inkább bevállalja, mert ez még mindig jobb, mint a semmi vagy a gyermekotthon. 21L
Ha beszélgetni akarsz valakivel ajánlanék egy pszichológust, komolyan. Ember nem vagy normális, igenis kényszeríted a csajt, (kellemetlen neki, majd mefogja ha akarja) és valami lelki difi is van nálad. A szexuális együttléteitek taglalására sem értem miért van szükség ha bizalmatlansági problémád van (ami egyébként minden kapcsolatot kicsinál elõbb utóbb)
A kérdező hozzászólása: startled, ez a k-vérrel kapcsolatban..... Bevalom, hogy rosszúl fogalmaztam... Úgy kellet volna írnom, hogy félek, hogy olyan fajta lány aki, egyik emberrõl a másikra megy... találkoztam eggyel és ahogyan írtam rossz emlékeket õriz. ezt gondolom meg tudod érteni.... Szabad akarattal rendelkezik, én nem erõltetek rá semmit semikor!!!!!! Én nem olyan fajta vagyok, nem strici vagyok, komolyan gondolom vele a kapcsolatomat. Õ nagyon szegény családból származik, mondtam neki , és hát mindent megbeszéltem vele, egyszerûen mindent, de néha nem öszinte, amint észre vettem rajta.... Mondtam neki, hogy ha csak azért jött velem össze, hogy jobban éljen, akkor mondja meg, mondtam neki nem baj, hogy ha ezért jöttél velem össze, csak mond meg mert ha igen akkor nincs semmi baj, mondtam neki, hogy ha azért jöttél velem össze akkor én segítek neked elhelyezkedni egy gyermekothonban, ahol sok gyerek él , és ahol mindene meglenne, és nem szenvedne hiányt semibõl, ráadásul egy alapot is kapott volna, amibõl késõbb házat tudot volna venni magának.... Õ erre azt mondta, hogy nem ezért jött velem össze és hogy velem akar maradni.... Nem értem az agresszív ész felfogásotokat, tudom rosszúl fogalmasztam, próbáltam öszintén írni a dolgokat és konkrétan, de tudatosan és értelmes emberként.
A kérdező hozzászólása: ez amikor a kezét a farkamra teszem, ez akkor van amikor a melkasomon fekszik, és amikor már össze bujtunk az ágyban, és aludni próbálunk... mikor már össze bujtunk, akkor a kezét a farkamra szoktam teni, mert jó érzés.... De nem erõltetem, mivel 2 percet szokta fogni, vagy simogatni, és utána elveszi a kezét és a melkasomra teszi..... De néha van úgy , ami nagyon ritka, hogy a kezét a farkamra teszem és utána egyõl elveszi, de utána én már nem teszem vissza a kezét, csak fura hogy nem hagya ott...... A lényeg, hogy , hát nem tudom....féltem..... mert félek hogy jobbat talál nálam.... Nem is tudom, én mindent megteszek.. Ahogyan írtam nálunk lakik, alszik eszik, mi fizessük a vonatát, a helyi busz járatát, hogy iskolába mennyen, ruhát veszek neki stb... szeretgetem, sokat sexelünk, és beszélgetünk is, és sokat nevetünk... csak az a baj, hogy tényleg féltékeny vagyok... és ez be látom és neki is mindig mondom, hogy én féltékeny tipus vagyok, de nem bántom, sose bántanám, ÕÕÕÕ hát igen, a nõre is gondolni kell, amikor hamar elégek, utána mindig megujjazom hogy azért élvezze.... :) De nagyon kedves, mivel ha mondom neki, hogy az ujjam elfáradt akkor azt mondja, hogy akkor hagyuk..... stb.... Amikor hamar elégek akkor pimaszul megjegyzi, hogy te sose birod... :) de amikor ovszert használunk akkor sokáig bírom... Csak hát nem igen használunk ovszert, mert mindig idõben kihuzom... stb...
Nem szereted te azt a lányt, csak birtokolni akarod. Mert megkíván és benedvesedik, akkor már ku*vavér van benne? Ha nem nedvesedne, akkor meg az lenne a baj... Idióta. Egyszer valaki összetörte a szívedet, ezért megbünteted a bizalmatlanságoddal azt, akit állítólag szeretsz. Gratulálok! 3. napon odaadta magát? Talán mert kívánt téged. Vagy már az is baj, ha egy lány felvállalja, hogy nem egy szende szûz, nem kéreti magát hónapokig feleslegesen? Ha szerencsétlen komolyan gondolja veled, ne ródd ezt fel neki. Ha meg a beteges féltékenykedésed miatt egyszer elhagy (mert nem bír tovább így élni), akkor gondolom õ lesz a büdös k*va.
Igenis erõlteted a lányt azzal, hogy odateszed a kezét a farkadra. Ha õ kíván, lépni fog, csak jobban megijeszted ezzel... A méreteddel szerintem semmi probléma, átlagos, de szerintem tudatosan gyakorolhatnál arra, hogy 10bõl max 2 legyen olyan eset, hogy rövid. Nem gondolsz az õ élvezetére? Szerintem ez a kapcsolat menthetetlen, mert te nem tudsz benne bízni, õ meg hazudni próbál...
A kérdező hozzászólása: minden esetre, köszönöm a válaszokat. Kérlek még írjatok, kell valakivel beszélgetnem.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó... soha nem erõltetem , gyengéden csinálok mindent mindig.... Nem vagyok annyira féltékeny.... De ahogyan magyaráz, elárulja magát. És néha nem öszinte.... Pl: volt 3 fiú fénykép a telefonyában, ami már több mint 7 hónapja van a telefonjában..... Megkértem hogy törölje ki mert engem zavar, erre õ minden félét kitalál, hogy nem törli ki mert a öcséjé a memoria kártya, mondtam neki, jó akor veszek neked egy másikat, a kártyát holnap vissza agyuk a ögyédnek.... Erre õ, azt mondja, hogy valójában az övé a kártya... stb... Hogyan mondjam, figyeljetek ide, õ furán magyaráz, annyira hogy elárulja magát amikor hazudik.... És hát ez rosszúl esik... Ne engem itéljetek el.. Én itt kettõ fajta választ várok, a sexuális életemre és a kapcsolatom életére is, valami kis írányt...
A kérdező hozzászólása: Más részt, komolyan gondoltam a kérdést arról, hogy a méretem jó-e mivel nem tudom...... És néha hamar elmegyek..... Azért vagyok ilyen, mivel egyszer már porul jártam... A lány szó szerint K-volt , és hát mikor elmentem vele bulizni, sokat ivot és egyik pasiról mászott a másikra, nem szeretném, még egyszer össze törni a szívemet.... Gondolom ez érthetõ.
Nem értem hogy mondhatsz olyat arra akit szeretsz hogy kur*a vér van benne... Ha így vagy vele el kéne gondolkodni hogy tényleg szereted e. Ez az egyik a másik ha nem bízol benne akkor nem fog mûködni az egész, a bizalom egy nagyon fontos dolog lehetsz te féltékeny de ha megelégeli hogy ilyen vagy kidob a fenébe... Az meg hogy nem kezdeményezõ az lehet amiatt is mert te erõlteted neki, tudod egy lány nem feltétlen azt szereti ha te odateszed a kezét a farkadra stb...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, miért vagytok ilyen ellenszenvesek. Én rendes fiú vagyok, aki szeret egy lányt.... Meg van rá az okom, hogy néha ne- bízzak benne... Meg kell értenetek, hogy én ezt a kérdést nem azért tettem fel, mert tapló vagyok! A szerelem szó nálam sokat jelent! Eleinte, úgy voltam vele, hogy nem akarok bele szeretni, mivel akkor csak fájna nekem, hogy ha elszakadnánk.... Épp ezért fura az egész, mivel nincs miért hogy féltékeny legyek, csak hát egész nap nem látom, délután 3-ig és nem tudom, hogy addig mit csinál... Ezért egy kicsit féltékeny vagyok.... Azt, hiszem, hogy ez normális dolog, hogy féltékeny vagyok. Ahogyan írtam, meg van rá az okom, mivel már 2-szer csalódtam benne, mivel a múltjával kapcsolatban nem volt öszinte.... Leültünk és megbeszéltük, mind kettõ esetet.
Hallottál már olyanról, hogy bizalom? Olyanról, hogy szerelem? Ezek a fogalmak elég távol állnak tõled, ha a barátnõd meg is csal, akkor meg is érdemled. Megcsal, mert leült mellé egy fiú? Jézusom ember... Szegény barátnõdet ha szereted, adj neki bizalmat, nyilván minden kapcsolatban van féltékenykedés, de ennyire... Meg, hogy milyen tág? Nem lehet mindig szûknek lenni... Bár amilyen béna vagy, simán tarthatna magának szeretõt...
A kérdező hozzászólása: ne a helyesírásomat nézd, nincs helyes író elenõrzõm és, nem magyar a billenttyû! tehát a betüket sem látom! Ráadásul gépírva írok!
Honnan tudom, hogy nem vagy degenerált? Írni azt nem tudsz, fogalmazni pláne. De akkor legalább ne légy féltékeny... Ha veled van, ezen hibák ellenére is , akkor tuti szerethet a csaj...
A kérdező hozzászólása: egyébként, tök jól kijövünk.... Most nem azért, de furának tartom azt, hogy nem akar soha le....szo-ni-..... Két alkalommal volt , hogy bekapta de az se tartott 1 percnél tovább, mivel nem szereti, nem tudom miért...? Én csak válaszokat keresek! Ja meg este, mindig én rakom a kezét a pén., iszemre hogy simogassa meg, meg hogy fogja meg, de azt sem szereti nagyon.... Nem tudom, hogy miért..... De néha be adja a derekát és simogassa fogdozza... --Jó de ez sem számít...... Csak szeretem és kész, nem a se.x véget! De félek, hogy más fiukra is ráhajtana... Néha arra gondolok, hogy Ku., rva vér van benne.... Nem azért, mert komolyan nagyon rendes lány és kedves, félénk stb..... Csak hát, amikor mellete vagyok , hamar benedvesedik, , , Nagyon! És ez fura, és ha én ilyen hatást tudok kikelteni belõle pillanatok alatt, akkor más???? Jó peresze, nem tudom... találkozásunkról röviden, , , , hamar oda adta magát, 3 nap lefektettem... Persze én nem akartam elsijetni!!!! Együtt aludtunk, és mondta hogy bárhol megfoghatom neki, kérdeztem tõle, ott is???? erre õ, igen ott is bárhol... rákérdeztem hogy be-e rakhatom, erre õ......: Igen persze.... Mire figyeljek oda, mik az árulkodó jelek?
A kérdező hozzászólása: hát te utolsó teljesen idióta vagy... minden nap megyünk a szüleihez és a családjához is... ráadásul, a õ anyukája az én anyukám osztájtársa volt... a feltételezések nem érdekelnek.... köszi a válaszodat.
Ha alszol és nem álmodol, honnan tudod hogy vagy? :)
nekem 1x sikerült elképzelnem h nem létezek, azt hittem befosok
honnan tudtad hogy vagy e? amikor meg sem születtél
Nem tudod hogy nemvagy! és azt se tudod hogy vagy mivel nem élsz....-.-
én már voltam halott.és tudtam hogy nem vagyok.nem tudom honnan, csak úgy tudtam.aztán 9 perc után visszahoztak.pedig sokkal jobb volt úgy.sose éreztem még azt a nyugodságot és boldogságot mint abban a 9 percben.jó volt!!
ha meghalunk egy másik dimenzióba kerülünk..ahonnét már nincs kapcsolat a földi élettel... onnét tudod, hogy nem vagy, pl a halál beálltakor, hogy egyre több jelét tapasztalod, hogy fura dolgok történnek meg veled, látod a saját temetésed, és hiába állsz ott és mondod, hogy nem haltál meg...:-( csak tovább siratnak a halál után a lélek -- felszabadul és várja a következõ testet ahová újból leszülethet... leszületés után --memória törlés, egyéb hipnózis alkalmával ezek a régi életek feltárhatóak.. a materialista szemlélet ezt nem fogadja el..aki hiszi aki nem járjon utána
A Biblia azt írja h "az élõk tudják hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak" (Prédikátor 9:5) A halál a nemlét állapota és ezt az élõk tudják. A halottaknak már nincs mit tudniuk. Olyan amikor 'tudjuk h nemvagyunk' --> olyan nincs :)
nem fogod tudni hogy nem leszel, mert nem lesz agyad. olyan leszel mint egy korhadt fadarab... az honnan tudja magáról, hogy létezik?
Nem fogod tudni, hogy nem vagy.Akkor már nem lesz, érzékszerved, gondolatod, semmi, és ebben az esetben már nem számít, hogy nem tudod, hogy nem vagy, vagyis meghaltál, megszûnsz teljes mivoltoddal együtt.
Honnan tudod hogy nincs élet a halál után???? Mi van ha mégis van??? És nézzük szeretteinket a felhõk közül...
Mi, emberek, ilyesmirõl nem tudunk semmit. Ahol ezt állítják, az a biblia, amirõl viszont tudjuk, hogy Isten szava. Tehát ezt Õ állítja, és amit Õ állít abban ne keressünk mindig logikát, mert úgysem értenénk meg.
Huh de zavaros egy kérdés ez...de jogos...jó kérdés, tényleg hogy van akkor is ez??????
Utolsó: Annyira unatkoztál? :O

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D

Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D
Nekem a gyomromba is "repkednek" a pillangók olyankor. De egyébként azt kell érezned amit az elsõ válaszoló is írt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!