Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom mennyi rántást kell csinálni (2 db)

Honnan tudom hogy mennyi rántást kell csinálni?

Valamelyik nap sárgaborsóf?zeléket csináltam de fogalmam se volt hogy mennyi rántás kell hozzá.Valószín? túl sokat raktam bele mert pár óra múlva jól összeállt az egész.

Legjobb válasz: Majd az évek meg a rutin megtanítanak:) Ha pedig úgy jársz, hogy túl sok, én azt csinálom mindig,hogy egy kis húslevessel, vagy vegetás vízzel felengedem. Persze ha a kaja jellege engedi, vagyis ha sós. Ha pl édes ételt túlsûrítesz akkor cukros víz. De inkább csinálj mindig kicsi rántást, mert hozzátenni még mindig könyebb mint kivenni belõle:)

Majd az évek meg a rutin megtanítanak:) Ha pedig úgy jársz, hogy túl sok, én azt csinálom mindig, hogy egy kis húslevessel, vagy vegetás vízzel felengedem. Persze ha a kaja jellege engedi, vagyis ha sós. Ha pl édes ételt túlsûrítesz akkor cukros víz. De inkább csinálj mindig kicsi rántást, mert hozzátenni még mindig könyebb mint kivenni belõle:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!