Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom megcsal-e a barátnőm (2 db)

Honnan tudom hogy megcsal-e a barátnőm?

2 hete szakított a régi barátjával és jött össze velem. páran azt mondják h még szereti. mib?l tudnék rájönni ha megint vele kavarna...???

Legjobb válasz: Ha tudod h szereti akkor miért foglakozol vele? inkább most legyen vége mint majd akkor amikor neked is rossz lehet!

Ha tudod h szereti akkor miért foglakozol vele? inkább most legyen vége mint majd akkor amikor neked is rossz lehet!
szerintem egyszer tud meg hogy tényleg szereti-e még a régi pasiját! nem akarlak elkeseriteni de az is lehet hogy csak azért van veled hogy féltékennyé tegye õt! ezt csak azért irom mert én igy jártam és nagyon rossz érzés volt!!!!!
Szagold meg a bugyiját! Ha idegen sperma szaga van rajta, tuti lehetsz benne!!!
Bukowszky részletesen leírta a blogjában, keress rá google-ben!

Honnét tudom biztosan hogy a barátnőm megcsal e?

Honnan tudhatom hogy megcsal e? Árulkodó jelek vannak. Nem akar túl sok id?t tölteni velem, nem zavarja ha megbánt, és csomó apró kis jel arulkodik arról hogy valamiben sántikál.. Van valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: nalunk is volt hasonló. miért kellett neked azzal a kiscsajjal beszélgetned, ha van vkid????

nalunk is volt hasonló. miért kellett neked azzal a kiscsajjal beszélgetned, ha van vkid????
kérdezz rá van e valakije. és figyeld a reakciót..
se:)
Ha megcsal, akkor a szeme se áll jól...
A kérdező hozzászólása: Természetesen ez megvolt.. elmondtam neki mindent.. mikor megímertem akkor lett vége egy nagyon rossz kapcsolatomnak és sokat segített hogy hamar hejrejöjjek. mindent megtennék érte, de ott van bennem az hogy ha átver azt nem fogom tudni elfelejteni neki sose
Ez már csak úgy lehet helyrehozni ha leülsz vele Õszintén beszélni. Mondd meg, hogy azért írtál a kis csajnak, mert nem figyelt rád. Ha ennyire szeretett meg fogja érteni. Remélem még fog is.
jaj, fiuk. ti meg a bókok. pont ezt csinalta az én baratom is. azt tom mondani neked, h én már annyira kiakadtam az ilyen hülyeségein, h aztan még annyira se törõdtem vele. nem a megcsalas a megoldas.
A kérdező hozzászólása: Mert a páromat nem igazán érdekelte mi nyomaszt engem... nem figyelt rám.. még a kiscsajt se érdekelte volna a nyomorom ha nem bókolok neki.. ezért hitte a párom hogy flörtöltem vele
A kérdező hozzászólása: A dolog talán bonyolultabb mint ahogy elsõre leírtam... az van hogy kb egy éve vagyunk eggyüt és azthiszem talán kezdi unni vagy valami. Plusszba talált egy félreérthetõ cuccot a gépemen ami beszélgetés egy kiscsajjal akinek kedveskedtem picit hogy figyeljen rám és így el tudjam valakivel beszélgetni a dolgaimat... Õ ezt felfogta úgy hogy flörtölök... elmondtam neki mi volt de szerintem nem hisz nekem, és szinte biztosra veszem hogy vissza akar vágni... régen minden képes volt 2óra eggyüttlétért ötvenkilómétert vonatozni mostmeg nem akar jönni hétvégére sem... régen annyira sajnálta ha megbántott hogy sírt mostmeg szikrálya sincs ennek... leráz hogy megy aludni 3 órával késõbb még ott ül a gépe elõtt... Én megtennék akármit hogy mentsem ezt a dolgot de rályövök hogy hülyének néz vérengzést rendezek.
Nem veszi fel a telefonját, amikor nincs veled, de tudod, hogy a suliban sincs már...
A második válaszadóhoz fûzném hozzá, hogy én a hajamat egyfolytában piszkálom. Ha unatkozom, ha leköt valami, vagy csak simán játszom vele. Például nálam ez nem jelentene semmit. Szóval ha a barátnõd is gyakran szokott játszani a hajával, akkor azt ne vedd jelnek, amúgy a többi reakcióval egyetértek.
Ha fiú lennék én dobnám a csajt. Hogyhogy ne érdekli ha megbánt? Ha szeretne veled akarna lenni. Nekem ez új.
az elsõnek igaza van, kérdezz rá ha hazudik, azt meg úgyis észreveszed. (pl ha nem keresi a tekinteted, a kezével játszik, ha nyel egy nagyot a válasz elött (komolyan!! tanultam testbeszéd elemzést) ) ha elvörösödik vagy a fülét piszkálja esteleg a hajával játszik. De ezek a "tünetek" minden embernél másban nyilvánulnak meg.
igen ezt lehet érezni no meg a reakciók...mielõtt összejöttem volna az exemmel bár elmondott mindent hogy elõttem kavart egy sráccal de utólag derült ki hogy van egy 7 éves kapcsolata szóval volt barátnõje is. Utána sosem tudtam megbízni benne (írogatott a srác neki fb-on "menjünk ki fagyizni munkaidõben" és õ válaszolt is) mert aki lefekszik azzal "biológiai szükségbõl" azzal akinek van valakije annak sosem lesz normális kiegyensúlyozott kapcsolata mert talán õt sem érdekli ha megcsaljál pl. Ja, és a dolog pikantériája hogy utánam lefeküdt azzal a sráccal megint és amióta szakítottunk van egy "komoly" kapcsolata képzelem mennyire komoly lehet...az ilyen emberek tartanak maguk mellett valakit mert nem tudnak egyedül maradni ugyanakkor meg kalandra is vágyik. Kérdezem én? Akkor minek ver át bánt meg embereket ha még nem érett meg egy komoly kapcsolatra bár már 29 éves?? Lehet megalázták korábban amit nem tud feldolgozni na meg az sem véletlen hogy pánikbeteg lett állítólag azárt mert megcsalta elsõ nagy szerelmét egy nála 12 évvel idõsebb faszival amikor 19 éves volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!