Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom megcsal-e (4 db)

Honnan tudom hogy megcsal e a férjem?

3hónapja szültem,és amig korházban voltam eljárt kocsmába.

Legjobb válasz: Próbálj te is csini vörös lenni :-). Viccet félretéve, azért ha megcsal a férjed, annak más jele is van! De szerintem ne nyomozz, mert a bizalmatlanságot utálják a pasik. Próbálj beszélni vele. Mondd el neki, mennyire nyomorultul érzed magad és alakítsd úgy a dolgokat, hogy örömmel menjen haza hozzátok!

Próbálj te is csini vörös lenni :-). Viccet félretéve, azért ha megcsal a férjed, annak más jele is van! De szerintem ne nyomozz, mert a bizalmatlanságot utálják a pasik. Próbálj beszélni vele. Mondd el neki, mennyire nyomorultul érzed magad és alakítsd úgy a dolgokat, hogy örömmel menjen haza hozzátok!
Egy biztos, ha hangot adsz a féltékenységednek, azzal csak mégjobban belekergeted valamibe. Hiába vagy féltékeny, nem szabad nagyon kimutasd, mert ezzel teszed meg az elsõ hibát. Nem rossz ötlet, az hogy kérd meg hogy otthon igya meg a sört. De az igazság az hogy aki kocsmába jár, az nem a sör miatt jár, hanem a társaság miatt. Mondd meg neki hogy neked és a babának szükségetek van rá, és arra hogy veletek legyen, hiszen errõl szól a család, amit együtt vállaltatok. Hiába kérded hogy megcsal e, úgysem fogja sosem bevallani, ez tény. Nincs ismerõsöd esetleg aki lejár, vagy lejárhatna vele? Mibõl tudhatod hogy megcsal? Nem kiván, nem törõdik úgy veled mint eddig. Láthatóan máshol jár az esze. Láthatóan jobban ad önmagára mint eddig. stb. Amennyiben ezeket tapasztalod, szerintem a legjobb megoldás ha nem balhézol, nem mutatod hogy észrevetted, hanem szépen csendben utána jársz a dolgoknak. Bár a bébi mellett most ez elég nehéz, de biztos van vmi amivel utána nézhetnél. Tudod melyik kocsmába jár? Esetleg leküldhetnél egy ismerõst. Vagy tudom csúnya dolog, de belenézhetnél a telefonjába, úgy hogy ne tudja meg. Vagy ilyen dolgok. Csúnya dolgok ezek, de egy biztos: magától sosem vallaná be ha megcsalna, abban az esetben ha nem akar titeket elvesziteni. Egyébként meg ne idegeskedj, mert csak a babádnak ártasz vele, ugyanis elapadhat a tejed is. Lehet hogy csak vak lárma az egész. Egy csinos pultosnõ még nem jelent semmit az ég világon.
Elõzõ vagyok. Egyébként van okod a féltékenységre? Mármint úgyí értem hogy volt már rossz tapasztalatod a férjeddel kapcsolatban? Mert ha nem, akkor kár most ezen rágódnod.
csábítsd el fogdosd megy a virslijét
Mi a férjemmel már 1O éve voltunk házasok, amikor kiderult hogy megcsalt.Azt el sem lehet mondani h. mit éreztem azt hittem h. nem élem tul, h. nincs belole kiut.Jelek amibol erre kovetkeztettem : Nem kívánt, jobban adott magára mint azelott, mindig hordozta a telefonjat magával, szinte már hozzánott.Durva volt hozzam , csak elnézett mellettem, sokat kocsmázott.Aztan egyszer mikor ittas volt es elaludt elvettem a telefonját szerencse h. tudtam a kodot pedig csak telefonalni akartam jott egy SMS a kedvesétol amit pont "elcsíptem".Eloszor tagadott majd mindent beismert.Azt hittem megorulok, nehezen, de tultettem magam rajta.Azota van 1 ikerpar gyermekunk bizalom részemrol nincs, kulon "kassza" az igen.Ha abban a pillanatban jol dontottem volna, nem maradok mellette.
Keress reális, logikus bizonyítékokat, úgy, hogy ne tudja meg semmiképpen. Mert okod van a féltékenykedésre, és fel tud õrölni egy nõt, ha úgy érzi, nem bízhat meg a Szerelmében. De ne beszélj vele errõl addig, amíg biztos nem vagy a dolgodban, mert az ilyeneket, a gyanakvást nem veszik a férfiak jónéven, gyakran nõi hisztinek bélyegzik, és ezzel csak mégjobban eltávolítod magadtól. Tardsd rajta a szemed, de ne felejtsd el, hogy mennyire szereted Õt!
A kérdező hozzászólása: ja, és elfelejtettem.14 éve vagyunk eggyütt, nem volt még ilyen húzása, csak most úgy érzem hogy amig nem voltam itthon azt csinálhatott amit akart és ettõl teljesen begyangyult.úgy értem jó volt neki egy kis szabadság, és ezért gondolom azt hogy lehet hogy tett olyat amit normál esetben nem tett volna.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, úgy érzem már nem ragaszkodik hozzám annyira, mint rég.és a röhej hogy fordult a kocka mert mindig õ volt féltékeny.a pici babát is õ akarta jobban, és most tessék... sajnos nem tudok senkit utánna küldeni, mert akit lehetne, nem fogja beárulni ha esetleg lenne mit.atelcsijét megnéztem, semmi.de hát ha odajár akkor minek telefonáljon?!azért köszi mindenkinek.
De igenis légy féltékeny, csak ne mutasd ki! Már elõttem írták, és az tényleg jó: valakit, akit nem ismer a férjed, küldj el a kocsmába, mikor ott van, és majd kiderül. Minél hamarabb derítsd ki, mert a bizonytalanság nagyon felõrli az embert. Meg a kapcsolatot is, ha éppen hû a férj...És igenis, ilyenkor tényleg érdemes megnézni a telefonját, ha az megnyugtat. Csak ki ne derüljön. Viszont ha már bizonyítékod van arra, hogy nem csal meg, akkor fejezd be az idegeskedést, és nyugodj meg!!!
ja bocs, nem írtad, hogy milyen nemû a babátok, csak jött a lány:-)
Hát én biztos kiakadnék, ha a szülés miatt még kórházban vagyok de a páromnak meg az a legjobb elfoglaltsága, hogy kocsmázik. Nálunk otthon a férjem megiszik esténként 2sört, ennyi. Nem megy kocsmázni. Mi lenne ha megkérnéd, hogy otthogy igyon 2sört, ne a kocsmába??? És nem hiszem, hogy egy apukának, ha ilyen picurka a lánya, kocsmázni kéne. Miért nem otthon van helyette??? De a pasik a tiltást nem szeretik. Ne tilts, hanem kérd meg. Mosnd l, hogy ez rosszul esik neked, és próbáld meg kiszedni belõle, hogy miért olyan fontos neki a kocsmázás.
A kérdező hozzászólása: hiába beszélek vele, õ azt mondja hogy nem.de cssak csak eljár oda azért is ha nekem rosszul esik.hát akkor vajon miért?
Az egyik legtutibb az alsógatya ellenõrzés :-), persze, ha a gyanús jelek már megvannak. Úgyis te mosod. Gondolom arra nincs idõ, hogy egy gyors menet után még le is zuhanyozzon. A jelek a boxeren viszont félreérthetetlenek...

Honnan tudom hogy megcsal-e a barátnőm?

2 hete szakított a régi barátjával és jött össze velem. páran azt mondják h még szereti. mib?l tudnék rájönni ha megint vele kavarna...???

Legjobb válasz: Ha tudod h szereti akkor miért foglakozol vele? inkább most legyen vége mint majd akkor amikor neked is rossz lehet!

Ha tudod h szereti akkor miért foglakozol vele? inkább most legyen vége mint majd akkor amikor neked is rossz lehet!
szerintem egyszer tud meg hogy tényleg szereti-e még a régi pasiját! nem akarlak elkeseriteni de az is lehet hogy csak azért van veled hogy féltékennyé tegye õt! ezt csak azért irom mert én igy jártam és nagyon rossz érzés volt!!!!!
Szagold meg a bugyiját! Ha idegen sperma szaga van rajta, tuti lehetsz benne!!!
Bukowszky részletesen leírta a blogjában, keress rá google-ben!

Õszinte vagy csak azt mondja amit hallani akarok? Honnan tudom, hogy megcsal e? Hogy teszteljem le?

Sziasztok! Van egy 1.5 éves kapcsim.Pusztán kalandnak indult szerelem nélkül a dolog mindkettőnk részéről.Így is bánt velem a srác sokáig.Ennél fogva komoly dolgok szóba se jöhettek.Ráadásul közölte, hogy se gyereket nem akar se esküvőt vagy mást!Én bele szerettem a pasiba és ide is cuccoltam hozzá.Õ akarta így első sorban.Mostmár fél éve lakom itt.A haverjai szerint kényelemből akarta mert gondoskodok róla. Mostanába sokat veszekedtünk mert nem bízik bennem az exe miatt meg mert féltékenykedik folyton. 3 hete volt egy nagy balhénk a féltékenysége miatt.Itt hagytam, de vissza sírt. Azóta azt mondogatja, hogy szeret meg legyen gyerekünk. De én félek, hogy csak azért mondogatja mert tudja,hogy én ezt akarom hallani mert én már az elején el mondtam neki, hogy én előbb utóbb szeretnék családott. Õ kerek perec meg mondta, hogy neki nem kell több gyerek és nem is lesz. Ezt hajtogatta eddig és érveket is mondott. Mióta vissza jöttem ez a téma. Gyereket akar. Gumit se hajlandó húzni, hogy össze jöjjön. Én félek, hogy csak azt mondja amit hallani akarok. A másik baj, hogy szerintem férre is lép. Nagy nő csábász volt mindig. Most is végzett 1 kor a munka helyén, de még nincs itthon! Hogy teszteljem le vagy derítsem ki hogy jók e a megérzéseim. Én adnék neki egy esélyt, de mostmár vakon nem hiszek neki. Ha gyereket vállalnék vele,nyugodt szívvel akarom tenni. ÉN 32 éves vagyok ő meg 38! Írjatok.

Legjobb válasz: Kapcsi?Keresem az értelmezõ szótárban,de nincs benne.

Kapcsi?Keresem az értelmezõ szótárban, de nincs benne.
Ha nem bízol benne nehogy gyereketek legyen! Gondolj már bele. Nem azt mondom hogy szakíts vele, de amíg mindenféle tesztelgetés nélkül nem bízol meg benne 100%-osan, ne akarjatok gyereket.
A kérdező hozzászólása: Ismer. Sajnos nyitott könyv vagyok neki így könnyen tud manipulálni. Az ösztöneim azt súgják valami nem kerek.Hogy nem õszinte és nem szívbõl vágyik gyerekre mert szeret. Nem eshetek teherbe bármennyire is vágyok egy picire.Sõt. Tudnom kell az igazat mert ha csak azért akarja a picit, h megfogjon akkor nem akarok vele lenni. Senki nem játszhat ilyen komoly dologgal csak a saját félelme miatt. Hs meg csal akkor nincs értelme már együtt lenni mert érzések vannak. Sosem nyitott kapcsolat volt, de mióta együtt élünk el is várom ahogy õ is, h ne legyen harmadik fél.
Utolsó, sajnos ha rendben van egy kapcsolat az órákon belül megromolhat, pontosan azért, mert nagy a kinálat! Igen és vannak, akik belemennek a csábitás hatalmába, ha még utána meg is bánják.
32 éves létedre elég butának tartalak az írásod alapján.
A kérdező hozzászólása: sajnos a megérzéseimre nem merek támaszkodni mert volt már, h nagyon be csapot.meg én szerelmes lettem és szükségem van valami biztos dologra.
A kérdező hozzászólása: Aki BUTÁNAK tart ez annak szól! ! ! Azért mert valaki 32 éves még el bizonytalanodhat. Attól még nem buta. Mivel nem volt 20 pasi az életembe max nincs elég tapasztalatom. Elég szolid életet éltem eddig is és nem cserélgettem a pasikat úgy mint más a zokniját. Szerintem sokkal butább az aki a helyett, hogy segíteni próbálna csak megpróbál sértegetni valakit akit nem is ismer.Azért köszönöm a kommented!
A kérdező hozzászólása: Még annyit a le butázóknak! Ide olyan emberek írnak akik valamilyen segítéget próbálnak kérni.Vagy olyanok akik segíteni próbálnak valamilyen módon. Ha nem tudsz segíteni valakin akkor egyszerûen csak bántod.Ez alapján azt kell gondolnom, h neked is kell valamilyen segítség.
38 évesen nem akar komoly kapcsolatot?Aztán hirtelen meggondolja magát? Netán már van is otthagyott család mögötte? Amiket írtál (levelezés egész nap, facebook), az alapján tényleg nagyon gyanús a dolog, én mindenképp halasztanám a baba-dolgot, és megpróbálnék megbizonyosodni, tényleg csal-e(nálunk épp ilyen jelek voltak, és bizony csalt...).Valamit titkol, ha nem is megcsalás ez a valami, rosszat sejtet...
A bizonyítékok, a megérzéseid. Ha rendben van egy kapcsolat, ilyen kételkedés nincs.
A kérdező hozzászólása: Sajnos õ messze dolgozik.követni nem tudom. felhívom kérdezem válaszol, de vagy igaz vagy nem. 13-kor végzett és még most sincs itthon. Egyébként kötetlen a munkaideje. Soför. Végez ahogy kész van. Az elõbb beszéltem vele. álítólag még egy kollegáját kell várnia. A fura, h csak mostanába vannak ilyenek. Pár hete! Eddig sose maradozott ilyen sokáig. A neten újabban törli az elõzményeket.Régen sose tette.Ja kötelezõen minden nap fent lóg a neten. Ez is pár hetes dolog. Elõtte néha fel ugrott jött e levele. Kb 10 percre. Most órákig nyomja. És mindig a facebookon lóg. Tegnap elõtt oda léptem hirtelen. Olyan sebességgel zárta be, h ki se lépett.Én láttam, h egy csinos nõt nézegetett a facén és valakivel chatelt. nem szóltam. Nem akarok húlyét csinálni magamból. Bizonyíték kell. De hogy?
Ismerheti a "gyenge pontjaidat" és ezzel is manipulálhat. Ne így legyen persze! Hallgass az ösztöneidre!
A kérdező hozzászólása: Nyílván való, h az is gond, h az elején megbeszéltük és úgy jöttünk össze, h ez nem komoly kapcsolat lesz.Ahoz képest bele merültünk az utóbbi idõben, de mostmeg már nem hiszem el, h annyira akarná. Túl hirtelen változott és túl nagyot. Pont azóta mióta ecseteltem neki, h szakítok vele.
Ha arra gondolsz, hogy megcsal akkor tényleg légy óvatos! Ne ess teherbe, amig nem látsz tisztán, még akkor sem, ha nem húz gumit! Kideritheted úgyis, hogy utánamész, megérdeklõdöd, hogy most merre jár, mert szeretnél vele találkozni, vagy a munkáhelye elõtt megvárod és követed.
Ha õszinte volna, fel se tetted volna ezt a kérdést. Amikor az ember bizonytalan, akkor variál, elméleteket gyárt, és hajlamosak vagyunk önhitegetésre. Hátha, hátha.. Ha biztos vagy valamiben, azt "zsigerbõl érzed."
de hülyeség gyereket ne vállalj kényszerbõl azt csak közösen
A kérdező hozzászólása: pont ezek az okai, h most még én se válalnám a babát. Igazábol most leginkább gyerek helyett az érdekel, h jók e a megérzéseim. Mert egyébként nem rossz a kapcsolat csak még nem ismerjük egymást igazán és ebbõl adódnak problémák. Eddig õ se akart gyerkõcöt. Most meg totál oda van azóta mióta el mentem. Amikor vissza jöttem meg mondtam neki, h ha nem bízunk egymásba nem is akarok vele lenni. Mert úgy nincs értelme. Õ tudja, h én szeretnék babát, de nem így. Most meg ezzel ostromol. Üzenem annak aki nem tudja mi az a kapcsi, h nem kell értelmezõ szótár. kapcsi=kapcsolat :)
Szia, Nem akarlak megbántani, egy elég húzós esetbõl mászok még mindig kifele, mostmárt kb. 2 éve, Ti még annyi ideje egymást sem ismeritek, Nekem holnap lesz 4 a Fiam, mindezek tudatában bátran mondom neked, ha teherbe esel, csak a gyerekkel, meg magaddal cseszel ki. Majd ha ismeritek egymást, és megbíztok egymásban, szóba kerülhet, addig még csak ne is gondolj rá... a leendõ gyermek érdekében!!!
Szerintem egy nõt is meg lehet fogni gyerekkel, nem csak a férfiakat. Ha lenne közös gyereketek és akkor bizonyosodna be, hogy megcsal, mit tennél? Akkor már másképp kell átgondolni, hogy el hagyod-e. Lehet, hogy a gyerek miatt nem hagynád el de ezzel az is együtt járna, hogy továbbra is kiszolgálod õt.
Másfél éves kapcsolatra NEM SZABAD gyereket vállalni. Fõleg nem úgy, hogy rengeteg a bizonytalan tényezõ. Valamiért megijedt hogy elhagyod, és ezért manipulál. De képzeld el a szitut, hogy szülsz és utána, vagy még elõtte, közben megcsal. Ezt a kockázatot nem vállalhatod. Szerintem nem te vagy buta, ahogy egy kommentelõ írta, én inkább csak naívnak látlak. A buta inkább a barátod. Képes bevállalni egy nem kívánt gyereket csak azért hogy mellette maradj, mert mondjuk ez kényelmes neki. Közben meg neten ismermerkedik, gyanús dolgokat csinál, talán csajozik, akkor mi a fenének neki gyerek. Csak azért hogy mondhassa majd ha szültél hogy de jól csõbe húzott. Magát is csõbe húzza ha nem annak csinál gyereket akivel le akarja élni az életét bizalomban hûségben. Mert ha ezt akarná akkor nem lépne félre, vagy nem lenne szüksége ilyen gyanús dolgokra. Szóval nehogy szülj neki. Ha normalizálódik a helyzet, akkor talán. Kb pár év múlva, addigra eldõl hogy együtt vagy külön. Még olyanok is szétmennek néha akik tényleg közösen akarták a babát, hát még ilyen bizonytalan szituban mint ti. Okos légy, és ne hagyd magad manipulálni!


Honnét tudom biztosan hogy a barátnőm megcsal e?

Honnan tudhatom hogy megcsal e? Árulkodó jelek vannak. Nem akar túl sok id?t tölteni velem, nem zavarja ha megbánt, és csomó apró kis jel arulkodik arról hogy valamiben sántikál.. Van valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: nalunk is volt hasonló. miért kellett neked azzal a kiscsajjal beszélgetned, ha van vkid????

nalunk is volt hasonló. miért kellett neked azzal a kiscsajjal beszélgetned, ha van vkid????
kérdezz rá van e valakije. és figyeld a reakciót..
se:)
Ha megcsal, akkor a szeme se áll jól...
A kérdező hozzászólása: Természetesen ez megvolt.. elmondtam neki mindent.. mikor megímertem akkor lett vége egy nagyon rossz kapcsolatomnak és sokat segített hogy hamar hejrejöjjek. mindent megtennék érte, de ott van bennem az hogy ha átver azt nem fogom tudni elfelejteni neki sose
Ez már csak úgy lehet helyrehozni ha leülsz vele Õszintén beszélni. Mondd meg, hogy azért írtál a kis csajnak, mert nem figyelt rád. Ha ennyire szeretett meg fogja érteni. Remélem még fog is.
jaj, fiuk. ti meg a bókok. pont ezt csinalta az én baratom is. azt tom mondani neked, h én már annyira kiakadtam az ilyen hülyeségein, h aztan még annyira se törõdtem vele. nem a megcsalas a megoldas.
A kérdező hozzászólása: Mert a páromat nem igazán érdekelte mi nyomaszt engem... nem figyelt rám.. még a kiscsajt se érdekelte volna a nyomorom ha nem bókolok neki.. ezért hitte a párom hogy flörtöltem vele
A kérdező hozzászólása: A dolog talán bonyolultabb mint ahogy elsõre leírtam... az van hogy kb egy éve vagyunk eggyüt és azthiszem talán kezdi unni vagy valami. Plusszba talált egy félreérthetõ cuccot a gépemen ami beszélgetés egy kiscsajjal akinek kedveskedtem picit hogy figyeljen rám és így el tudjam valakivel beszélgetni a dolgaimat... Õ ezt felfogta úgy hogy flörtölök... elmondtam neki mi volt de szerintem nem hisz nekem, és szinte biztosra veszem hogy vissza akar vágni... régen minden képes volt 2óra eggyüttlétért ötvenkilómétert vonatozni mostmeg nem akar jönni hétvégére sem... régen annyira sajnálta ha megbántott hogy sírt mostmeg szikrálya sincs ennek... leráz hogy megy aludni 3 órával késõbb még ott ül a gépe elõtt... Én megtennék akármit hogy mentsem ezt a dolgot de rályövök hogy hülyének néz vérengzést rendezek.
Nem veszi fel a telefonját, amikor nincs veled, de tudod, hogy a suliban sincs már...
A második válaszadóhoz fûzném hozzá, hogy én a hajamat egyfolytában piszkálom. Ha unatkozom, ha leköt valami, vagy csak simán játszom vele. Például nálam ez nem jelentene semmit. Szóval ha a barátnõd is gyakran szokott játszani a hajával, akkor azt ne vedd jelnek, amúgy a többi reakcióval egyetértek.
Ha fiú lennék én dobnám a csajt. Hogyhogy ne érdekli ha megbánt? Ha szeretne veled akarna lenni. Nekem ez új.
az elsõnek igaza van, kérdezz rá ha hazudik, azt meg úgyis észreveszed. (pl ha nem keresi a tekinteted, a kezével játszik, ha nyel egy nagyot a válasz elött (komolyan!! tanultam testbeszéd elemzést) ) ha elvörösödik vagy a fülét piszkálja esteleg a hajával játszik. De ezek a "tünetek" minden embernél másban nyilvánulnak meg.
igen ezt lehet érezni no meg a reakciók...mielõtt összejöttem volna az exemmel bár elmondott mindent hogy elõttem kavart egy sráccal de utólag derült ki hogy van egy 7 éves kapcsolata szóval volt barátnõje is. Utána sosem tudtam megbízni benne (írogatott a srác neki fb-on "menjünk ki fagyizni munkaidõben" és õ válaszolt is) mert aki lefekszik azzal "biológiai szükségbõl" azzal akinek van valakije annak sosem lesz normális kiegyensúlyozott kapcsolata mert talán õt sem érdekli ha megcsaljál pl. Ja, és a dolog pikantériája hogy utánam lefeküdt azzal a sráccal megint és amióta szakítottunk van egy "komoly" kapcsolata képzelem mennyire komoly lehet...az ilyen emberek tartanak maguk mellett valakit mert nem tudnak egyedül maradni ugyanakkor meg kalandra is vágyik. Kérdezem én? Akkor minek ver át bánt meg embereket ha még nem érett meg egy komoly kapcsolatra bár már 29 éves?? Lehet megalázták korábban amit nem tud feldolgozni na meg az sem véletlen hogy pánikbeteg lett állítólag azárt mert megcsalta elsõ nagy szerelmét egy nála 12 évvel idõsebb faszival amikor 19 éves volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!