Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom még bejövök neki (3 db)

Hogyan szólitsak meg 1 lányt és hogy kezdjek el vele beszélgetni, és miről és honnan tudom meg hogy bejövök-e neki?

Legjobb válasz: Szia! (Így szólítsd meg) (Ez már önmagában beszélgetésnek is számít) Tetszem neked? (Innen megtudod, hogy bejössz-e neki?) Ennyire egyszerû!

Szia! (Így szólítsd meg) (Ez már önmagában beszélgetésnek is számít) Tetszem neked? (Innen megtudod, hogy bejössz-e neki?) Ennyire egyszerû!
tulajdonképpen bármiylen indokkal megszólíthatod. azonban készülj fel hogy elutasít vagy ilyesmi. pl huu d emeleg van, alig bírom már...:/ te hogyvagy ezzel iylesmi...tökmidnegy, vgay hu eza csokia kedvenced, én is nagyon szeretem stb bármi. honna tudod, ohgy bejössz? olvass a jelekbõl. ha érdeklõdve válaszol, keresi a szemkontaktust, gyakran zavarban van, akkor bejössz neki :D ha semleges, és lekezelõen beszél veld, akkor nem érdekled ennyi :)

Tudnátok tanácsot adni csajokkal szemben? Pl, honnan tudom, hogy bejövök e neki meg hogy kezdjem el a beszélgetést/szólítsam le.

Legjobb válasz: odamész hozzá, megmondod neki h ne haragudjon h csak így leszólítod, és megkérded h nem lenne-e kedve beülni valahová? ennyi, nem kell túlragozni, nem kellenek a mûmájer dumák.

odamész hozzá, megmondod neki h ne haragudjon h csak így leszólítod, és megkérded h nem lenne-e kedve beülni valahová? ennyi, nem kell túlragozni, nem kellenek a mûmájer dumák.
Mond mindig az elsõ dolgot, ami eszedbejut, mert az a hiteles. (Én ezt csinálom.) Hogy tetszel-e neki az abból derül ki, hogy szivesen beszélget-e veled, késõbb pedig h mennyire viszonyozza a testi közeledést (érintések stb)
Ha bejössz neki, próbál akkor rád nézni, mikor nem látod, kicsit elpirul a közeledben... Egy lánynak tetszik, ha magabiztos vagy.
Semmit sem veszíthetsz, menj oda nyugodtan! Milyen gyakran látod?
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm szépen a gyors válaszokat!:) (Y)
A facebookos bokest hagyd az a legnagyobb strebarseg mar bosanat. Ha csak megalloban latod akkor adj jeleket neki, mosolyogj vagy ha latod hogy van kozos ismerosotok hasznald ki a helyzetet.:D
Szerintem ha latod nyugodtan szólítsd le. Ha nem próbálod meg sosem tudhatod biztosan, hogy van e esélyed. Meg ha mosolyog rád mikor lát akkor az már jó jel.
A kérdező hozzászólása: ÉS ha csak buszmegállóban látom és nem ismerem akkor, hogyan?:)
te élõben akarsz vele beszélgetni? az már rég nem menõ, inkább bökd meg facebookon.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ;)

Honnan tudom hogy még bejövök neki? (Fiú vagyok 15 éves)

Legjobb válasz: A barátnõmre gondoltam amugy...

A kérdező hozzászólása: A barátnõmre gondoltam amugy...
biztos bejössz neki még, ha veled van.. egyébként ha általában minden szabadidejét veled töltené akkor nyilván bejössz neki, sõt szeret.. viszont ha inkább másokkkal van szivesebben, veled nem igazán törödik akkor már nem jössz be neki, és nem akar téged.
öleld át és nézetek egymás szemébe ha kitágul a szeme, akkor tettszel neki, ha kicsi lesz a szempillája, akkor sajnos nem. ez persze fényviszonytól is függ, próbáld ezt árnyékbe eljátszani :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!