Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy teljesen (24 db)

Honnan tudom hogy teljesen kiürült a mellem?

Hogyan tudnám elérni hogy a több legyen a tejem?

Legjobb válasz: Sztem most van egy növekedési hullám! Nyugodj meg igazodni fog a tejtermelés! Teljesen soha nem tudod kiüríteni mindig fog jönni belõle egy egy csepp! Szopi után amikor fejsz addig fejjél amíg normálisan jön belõle amikor már csak cseppenként akkor hagyd abba! Pár nap és igazodni fog csak nyugi és ne idegeskedj! Ugyanúgy egyél igyál mint eddig!!!! Egyébként GRATULÁLOK,hogy még mindig szoptatsz!

Sztem most van egy növekedési hullám! Nyugodj meg igazodni fog a tejtermelés! Teljesen soha nem tudod kiüríteni mindig fog jönni belõle egy egy csepp! Szopi után amikor fejsz addig fejjél amíg normálisan jön belõle amikor már csak cseppenként akkor hagyd abba! Pár nap és igazodni fog csak nyugi és ne idegeskedj! Ugyanúgy egyél igyál mint eddig!!!! Egyébként GRATULÁLOK, hogy még mindig szoptatsz!
Igyál sokat, vagy szedj homeós tejserkentõt, esetleg szoptatós teát.
Nem muszály ha nem szoktál én azért csináltam mert tényleg nagyon kevés tejem volt!(megnyugodtam, hogy legyen a hûtõbe) De azt mondják, hogy aki nem fej soha annak is igazodik a mennyiség! Barátnõm ne mfejt soha és 6 hónapja szoptat!
Én is így nyugodtam meg és én így tudtam a mennyiséget is növelni, hogy minden szopi után fejtem! De mondom nem kötelezõ ez a fejés, mert tuti beáll anélkül is! lassan majd én se fejek de még nekem muszály mert este még ki kell pótolnom a napközbeni fejéssel! Van amikor sikerül annyit fejnem, hogy tudok lefagyasztani valamikor nem! De szerintem nagyon ÜGYIK vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: Ha nem ürítem ki a mellem teljesen a szopi után akkor nem termelõdik annyi? Mert én nem szoktam fejni.
A kérdező hozzászólása: Néhányszor fejtem már van is a hûtõben tartalék. Igaz. Jobb ha van még ott és itt is több lesz tõle.

Honnan tudom, hogy teljesen kinyomtam egy pattanást?

Legjobb válasz: Egyszeru. Nem faj, nem urul belole semmi, es 1 napon belul elsimul a borod utana.

Egyszeru. Nem faj, nem urul belole semmi, es 1 napon belul elsimul a borod utana.
Ha nyomás közben kijött az összes fehér genny és már átlátszó folyadék jelenik meg.
Ha nincs benne több genny.
Nyomkodd meg az ujjaiddal, és ha nem érzed, hogy szúr, nyom, akkor tiszta.
A kérdező hozzászólása: Akkor elõször az új étel és utána a tápszer ugye?És jobb házilag elkészíteni míg meg nem eszik egy teljes adagot ugye?
Egy adag szilárd(abb) étel kb. 150-200 gramm, de van aki többet van aki kevesebbet eszik. Én úgy csináltam, hogy elõször teljes adag tápszert készítettem és ha láttam, hogy nem fogy el teljesen, akkor másnap annyival kevesebbet. Végül kb 2-3 hét után a tápszert vízre, teára cseréltem.
egyett ertek az elottem szoloval..igen eloszor a fott etel es utana a tapszer.hat en sosem adtam neki bolti fozit mindig en csinalom neki szerintem egeszsegesebb.8 hos a babom.


Honnan tudom, hogy a fényképezõgépem teljesen fel van töltve?

Kaptam ajándékba egy nikon coolpix s2700-as fényképezõgépet.

Legjobb válasz: Úgy tudod meg hogy felvan töltve hogy: BE TUDOD KAPCSOLNI.... Úgy tudod meg hogy le van merülve hogy: NEM TUDOD BEKAPCSOLNI....

Úgy tudod meg hogy felvan töltve hogy: BE TUDOD KAPCSOLNI.... Úgy tudod meg hogy le van merülve hogy: NEM TUDOD BEKAPCSOLNI....
A kérdező hozzászólása: Nagyon szellemes hozzászólás, de a feltett kérdésre ez nem adja meg a választ.
Ez nem éppen válasz a kérdésre, mert attól, hogy be tudja kapcsolni, még nem feltétlenül van teljesen feltölve a gép. Egyébként rámész a Nikon weboldalára, és letöltöd a kezelési útmutatót. Rendes voltam, ki is kerestem neked. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Ha töltött csirkét szeretnék csinálni, hogyan szedjem ki belőle a dolgokat? Hogyan takarítsam ki teljesen? Nem látok bele. Honnan tudom, hogy minden oda nem illőt kiszedtem-e?

Legjobb válasz: A begyénél ki kell vágni, legalább is nálunk mindig ki van, de ettõl nem folyik ki a töltelék, és a hátsóján is van egy jó nagy lyuk, valamennyire azért bele látsz, és a kezeddel, ha benyúlsz egyben ki tudsz szedni mindent.Ha kihúztad a beleit, akkor még egyszer nyúlj föl a tüdejéért, a gerince két oldalán, öblítsd ki, ezután még belenézhetsz, biztos hogy nem hagysz benne semmit, mert egyben kijön minden! A lényeg, hogy hátul ha nagy lyukat is vágsz a bõrével össze tudod majd húzni, és nem jön ki a töltelék ;)

A begyénél ki kell vágni, legalább is nálunk mindig ki van, de ettõl nem folyik ki a töltelék, és a hátsóján is van egy jó nagy lyuk, valamennyire azért bele látsz, és a kezeddel, ha benyúlsz egyben ki tudsz szedni mindent.Ha kihúztad a beleit, akkor még egyszer nyúlj föl a tüdejéért, a gerince két oldalán, öblítsd ki, ezután még belenézhetsz, biztos hogy nem hagysz benne semmit, mert egyben kijön minden! A lényeg, hogy hátul ha nagy lyukat is vágsz a bõrével össze tudod majd húzni, és nem jön ki a töltelék ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Fruity loops stúdió programom, hogyan tudom frissíteni, illetve a Newtone plugint honnan tudom letölteni teljes verzióban?

Ha torrentel letöltöttem a Fl stúdió programot, akkor ingyenesen tudok hozzá tölteni plugin-okat, illetve frissíteni újabb verzióra pl a 10.0.8 -at 10.0.9-re a keretprogramot? Másrészt azt szeretném kérdezni, hogy a Newtone plugin-t amivel hangot, illetve éneket lehet editálni honnan tudnám teljes verzióban letölteni az Fl stúdió 10-hez? KÖSZÖNÖM ELÕRE A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: torrent

torrent
A kérdező hozzászólása: Köszi... Esetleg elérési útvonalat ha írnál jobban segítenél. Link stb...
****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Most szül a szifóm. Már láttam 4 db kishalat. Meddig tarthat a szülés? Nem szeretném hogy megegye a kishalakat. Még látszik a terhességi foltja. Ez szülés után teljesen el fog tünni? Honnan tudom hogy már vége a szülésnek?

Legjobb válasz: Hozzáteszem hogy ez jelenleg nem jelent gondot mert elég nagy a rokonság és szinte minden családtag tart halakat már nagyon hosszú évek óta. A párom öccse,a nagynénje a nagybátyja és az unoka tesója is. Plussz Miskolcon van jópár állatkereskedés ahol beveszik õket. igaz kb 80- 100/db áron de ez szerintem nem is rossz. Annyi pÉnz összejön azért hogy az eledelük megvan belõlle. Csak én vagyok még kicsit kezdõ akvarista. Szóval nem kiábránító számomra amit itt irtál. :)

A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem hogy ez jelenleg nem jelent gondot mert elég nagy a rokonság és szinte minden családtag tart halakat már nagyon hosszú évek óta. A párom öccse, a nagynénje a nagybátyja és az unoka tesója is. Plussz Miskolcon van jópár állatkereskedés ahol beveszik õket. igaz kb 80- 100/db áron de ez szerintem nem is rossz. Annyi pÉnz összejön azért hogy az eledelük megvan belõlle. Csak én vagyok még kicsit kezdõ akvarista. Szóval nem kiábránító számomra amit itt irtál. :)

Honnan tudod, hogy önmagad vagy-e? Lehetünk-e teljesen önmagunk?

Legjobb válasz: ezen a kérdésen való elmerengés, sajnos elõrevetíti a skizofrénia kezdõdõ jeleit.

ezen a kérdésen való elmerengés, sajnos elõrevetíti a skizofrénia kezdõdõ jeleit.
A kérdező hozzászólása: Meglehet. :) Kár, hogy nem válaszoltál.
Mit értesz az alatt, hogy "teljesen önmagunk"? Milyen az, amikor nem vagy teljesen önmagad?
Az, hogy ki mivel azonosítja önmagát az egyéni tudatszinttõl függ. Vannak akik az egójuk által játszott szerepekkel azonosulnak, és azt tartják önmaguknak. Feltételezve, hogy te nem az egóddal azonosítod önmagad, úgy kerülhetsz közelebb végsõ önmagadhoz ha teljesen átadod magadat a létezésnek, elmédet megszabadítod minden gondolattól.
Szoktunk beszélgetni magammal. Mind azt mondják õk az igazi én, de én tudom hogy én és nem õk.
Én biztos, hogy önmagam vagyok, Schwarz ezredes is mondta.
Ahogy öregszem egyre inkább az vagyok, már nem érdekelnek a látszatok.
Onnan tudom. hogy az elõbb megkérdeztem magamat és igennel válaszoltam amúgyis én bízok magamban legalábbis remélem, hogy nem hazudtam, mert akkor szakítok önmagammal hiszen, ha magamban nem tudok bízni akkor kiben a 40 éves szomszéd marikában, aki perverzesen néz rám? Na azt már nem én bízok magamban és kész.:DDD
Onnan tudod, hogy nagyon jól érzed magad a bõrödben, számos erényeddel és hibáiddal egyött, nem érzel megfelelési kényszert más ember irányába csak azért, hogy elfogadjonak.

Honnan tudo, hogy szeret egy pasi? Milyen jelei vannak? Kb.1 éve nyitottabb vagyok felé, de nem teljesen, mert félek a csalodástól. Azóta féltékeny és távol tart tõlem mindenkit. Pedig a kapcsolatunk csak a szexrõl szól. Igaz én titokban szeretem õt.

Lehet õ is engem csak egyikõnk sem meri kimondani?

Legjobb válasz: Ha másokat távol akar tartani tõled, akkor bizonyárafontos vagy neki. Beszéld meg vele, kérdezz rá. Szerintem õ is érez irántad valamit

Ha másokat távol akar tartani tõled, akkor bizonyárafontos vagy neki. Beszéld meg vele, kérdezz rá. Szerintem õ is érez irántad valamit
A kérdező hozzászólása: nem várhatom el, hogy megnyiljon amikor én sem merek.Biztosabbnak kell lennem, hogy betudjam vallani mit erzem iranta.Nem akarom, hogy beijedjen es elfusson :)

Honnan tudom hogy kifejlődött már teljesen a keringési rendszerem?

15 vagyok, fiú és szeretek hosszútávon futni. Honnan tudom hogy a szívem is képes akkora teljesítményre mint az izomzatom. Pl versenyen nem tudom túlhajtani magam?

Legjobb válasz: Erre való a sportorvos. Menj el hozzá, azt annyi...

Erre való a sportorvos. Menj el hozzá, azt annyi...
Kedves kérdezõ, valóban, egy sportorvosi trheléses vizsgálat sokat segíthet, hogy megtudd, milyen az állóképességed. Ha érdekel a kérdés, sok cikkünk fogllakozik ezzel a témával, íme egy példa rá: http://www.sportorvos.hu/sportorvos/20111112/anyagcsere_foly..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!