Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy szeretem-e még vagy (2 db)

Honnan tudom meg hogy szeretem-e még vagy csak kötödök hozzá?

Mert már lassan 1 éve együtt vagyunk és mostanába elkezdtek érdekelni más fiúk is de közbe meg ha vele vagyok nem gondolok másokra meg semmi! Honnan tudjam meg h szeretem e még?

Legjobb válasz: Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.

Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.
Ez tényleg egy viszonylag ökör kérdés... valószínû fiatal vagy még. Egyébként az ember tényleg nem véletlen kötõdik valakihez. Döntsd el mi kell, egy stabil kapcsolat, ahol jól érzed magad, vagy a cukormáz, ami egy év múlva megint elmúlik és detto itt vagy. Vagy csak még tapasztalatot szeretnél?
nem mindennap fogsz lángolni, ilyen a szerelem, mglátod egy két hónap, megint nem tudsz betelni vele, és nem tudsz nélküle tölteni egy percet sem. (legalábbis nálam ez így van).vannak hullámvölgyek, mikor nemhogy a szerelmet, de mást sem nagyon tudok érezni hetekig (együttérzés, pl.) Én ezt egy hullámzáshoz hasonlítom, ettõl még nem kell azt hinni, hogy nem szereted
A barimmal távkapcsiban vagyunk, és neki is vannak ilyen hullámvölgyei, vmikor azt érzi, h már nem szeret, pár nap múlva meg szinte meghalna értem...szóval ez tényleg változó. A többi pasi meg azért érdekel, mert kíváncsi vagy, hogy mással milyen lenne, csak nehogy eljuss odáig, hogy annyira kíváncsi leszel, hogy végül megcsalod.
Ha õ már nem szeretne, tudnád ne adj' isten utálni érte, vagy nem szeretni?
ez tök normális! te döntsd el, bírnál-e élni nélküle. Nekem is voltak ilyenjeim, de az, hogy kidobjam, képtelenségnek, borzalmasnak tûnik nekem. amikor beszéltem neki ezekrõl, és õ képes lett volna elengedni engem, mert nem akar nekem rosszat, sírva fakadtam. Tudod, a szerelem és a szeretet különválasztása szerintem értelmetlen. :) normális esetben az egyik a másikat táplálja, összekeveredik. :) ezen a ponton meg felesleges félni . :)
Ezt neked kell érezni.
Hát a szerelem és a kötõdés 2 külön dolog. Szerelmes páros, képesek elengedni egymást, és egymás szabadságát fenntartani, mert bizalmi alapokra épül. A kötõdés, más szóval ragaszkodás, nem más mint függés. Hasonlít a szerelem érzetére (sokan keverik is), de ez nem egészséges szerelem típus. Szabadság korlátozó tényezõi vannak. És ha függés tárgya eltávolodok, akkor összetör az illetõ. Míg szerelem esetén, képes elengedni. Függés esetén nem.
Ha már itt a GyK-n ilyen ügyben vársz választ, akkor már rég rossz mindenkinek.
Kotodni valakihez nem fuggest jelent. Kutyamhoz is kotodok, megsem fuggok tole. Te inkabb attol felsz szerintem, hogy nem szeretet, hanem megszokas tart csak a tarsad mellett. Azt erezned kell ha szereted. Es itt nem a fellangolasra gondolok. Ha nem erdekel mi van vele, idegesit mar a puszta jelenlete is, unod a tarsasagat, akkor lehet, hogy nem szereted. De kerdes pl, hogy egyutt eltek-e, vagy csak jaras.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!