Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy szeretem-e még (4 db)

Honnan tudom, hogy szeretek-e még valakit, akivel hónapokon át semmit nem beszéltünk?

Sokszor eszembe jut,de nincs az a hûha érzés, el tudom képzelni ,hogy más fiúval legyen kapcsolatom,de valamiért mégsem tudom teljesen kiverni a fejembõl és nem tudok neki élõben nemet mondani...

Legjobb válasz: Hónapokig nem beszélsz vele és akkor még kérdés? Persze hogy nem könnyû nemet mondani, de nem érdemes ilyesmit húzni, felesleges. Csak elbuksz a lehetõségtõl, hogy megtaláld életed párját.

Hónapokig nem beszélsz vele és akkor még kérdés? Persze hogy nem könnyû nemet mondani, de nem érdemes ilyesmit húzni, felesleges. Csak elbuksz a lehetõségtõl, hogy megtaláld életed párját.
Hónapokig nem beszéltek... De élõben nem tudsz neki nemet mondani... Mi van? Nem igazán értem. :)
A 2.-nak! Ez azt jelenti, hogy gyenge akaratereje van, hisz élõben számít minden, nem a Facebook, meg az e-mail, SMS áradat tengerén keresztül.
Ez a jellemzés pont igaz az egyik lány ismerõsömre is. Azt mondta mennyire szeret meg minden ("én vagyok az igazi"), amikor találkoztunk, még el is sírta magát meg minden, de amúgy meg telefonban meg a hátam mögött simán letagadna, hogy ismer. Persze neki van valakije, akirõl én nem tudtam, de késõbb kibökte. Már hónapok óta mi se beszélünk. Egyrészt örülök, mert rájöttem milyen felszínes is valójában, másrészt szomorú vagyok, hogy kiderült, hogy ilyen alak, mert nem ezt vártam tõle. Az, hogy más fiúval legyen kapcsolatod ez több okból is normális... mivel már rég nem láttad és mivel más ember átvette az õ szerepét. Ez sajnos csak annyit jelent, hogy az embereket cseréled akár a sz×ros pelenkát és úgy is tekintesz rájuk. Nem lényeges elemekként fogod fel õket. Ez persze adódhat családi háttérbõl kifolyólag is, teszem azt elvált szülõk, melybõl az derül ki, hogy az emberek nem lényegesek számodra (bárki lehet). Esetleg egyke vagy és elhalmoztak mindennel és lényegében nincs más akire egyenlõ félként tekintenél, csak önmagadra. A kérdésre a válasz pedig egyértelmûen az, hogy nem szereted, hisz el vagy nélküle is, nem? Aki szeret valakit, azért bármit megtenne. Akár meg is alázná magát érte. Te inkább kapcsolatfüggõnek tûnsz, aki azért van valakivel, hogy bizonyítson másnak, vagy magának, hogy van valakije... és az lányegében bárki lehet. Ez nem szerelem, ez csak pótlék, akivel max szexel, együtt él, elutaznak valahova de minek, párszor elmondja, hogy "szeretlek". Ez semmi, ez egy fing! Én nem tudnám elképzelni olyannal az életemet, aki iránt nem érzek valami pluszt, akire ha ránézek, akkor nem csak egy dugni való nõt látok, hanem magát a személyének az egész lényét. Amúgy "szeretlek", "szerelmem" ezek csak elcsépelt szavak tett nélkül.
Hát 4-es hozzászóló, azt hiszem ez telitalálat volt. :) Igazad van!
5-ös válaszolónak. Az egyik barátommal is hasonló történt. Egy nõ hitegette mindennel, de a végén átverte és azzal jött, hogy szép volt, jó volt ennyi volt. Õ meg ebbe tönkrement idegileg és gyógyszereket kénytelen szedni, meg minden. Nagyon rossz így látni, hogy árnyéka önmagának. :( Lényegében nem is a magam baja, hanem az õ állapota miatt turbóztam fel az agyam. Bocs kérdezõ, ha nagyon rád förmedtem.

Honnan tudom meg hogy szeretem-e még vagy csak kötödök hozzá?

Mert már lassan 1 éve együtt vagyunk és mostanába elkezdtek érdekelni más fiúk is de közbe meg ha vele vagyok nem gondolok másokra meg semmi! Honnan tudjam meg h szeretem e még?

Legjobb válasz: Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.

Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.
Ez tényleg egy viszonylag ökör kérdés... valószínû fiatal vagy még. Egyébként az ember tényleg nem véletlen kötõdik valakihez. Döntsd el mi kell, egy stabil kapcsolat, ahol jól érzed magad, vagy a cukormáz, ami egy év múlva megint elmúlik és detto itt vagy. Vagy csak még tapasztalatot szeretnél?
nem mindennap fogsz lángolni, ilyen a szerelem, mglátod egy két hónap, megint nem tudsz betelni vele, és nem tudsz nélküle tölteni egy percet sem. (legalábbis nálam ez így van).vannak hullámvölgyek, mikor nemhogy a szerelmet, de mást sem nagyon tudok érezni hetekig (együttérzés, pl.) Én ezt egy hullámzáshoz hasonlítom, ettõl még nem kell azt hinni, hogy nem szereted
A barimmal távkapcsiban vagyunk, és neki is vannak ilyen hullámvölgyei, vmikor azt érzi, h már nem szeret, pár nap múlva meg szinte meghalna értem...szóval ez tényleg változó. A többi pasi meg azért érdekel, mert kíváncsi vagy, hogy mással milyen lenne, csak nehogy eljuss odáig, hogy annyira kíváncsi leszel, hogy végül megcsalod.
Ha õ már nem szeretne, tudnád ne adj' isten utálni érte, vagy nem szeretni?
ez tök normális! te döntsd el, bírnál-e élni nélküle. Nekem is voltak ilyenjeim, de az, hogy kidobjam, képtelenségnek, borzalmasnak tûnik nekem. amikor beszéltem neki ezekrõl, és õ képes lett volna elengedni engem, mert nem akar nekem rosszat, sírva fakadtam. Tudod, a szerelem és a szeretet különválasztása szerintem értelmetlen. :) normális esetben az egyik a másikat táplálja, összekeveredik. :) ezen a ponton meg felesleges félni . :)
Ezt neked kell érezni.
Hát a szerelem és a kötõdés 2 külön dolog. Szerelmes páros, képesek elengedni egymást, és egymás szabadságát fenntartani, mert bizalmi alapokra épül. A kötõdés, más szóval ragaszkodás, nem más mint függés. Hasonlít a szerelem érzetére (sokan keverik is), de ez nem egészséges szerelem típus. Szabadság korlátozó tényezõi vannak. És ha függés tárgya eltávolodok, akkor összetör az illetõ. Míg szerelem esetén, képes elengedni. Függés esetén nem.
Ha már itt a GyK-n ilyen ügyben vársz választ, akkor már rég rossz mindenkinek.
Kotodni valakihez nem fuggest jelent. Kutyamhoz is kotodok, megsem fuggok tole. Te inkabb attol felsz szerintem, hogy nem szeretet, hanem megszokas tart csak a tarsad mellett. Azt erezned kell ha szereted. Es itt nem a fellangolasra gondolok. Ha nem erdekel mi van vele, idegesit mar a puszta jelenlete is, unod a tarsasagat, akkor lehet, hogy nem szereted. De kerdes pl, hogy egyutt eltek-e, vagy csak jaras.


Egy weblapot üzemeltető cégről szeretnék többet megtudni. A cég ip címét meg tudom nézni. De van-e lehetőség arra, hogy azt is megtudjam, honnan kezelik a weblapot?

Legjobb válasz: Nem értem pontosan a kérdésed. Azt szeretnéd tudni, hogy mely IP címekrõl töltik fel az oldal tartalmát az "adminok" (Ehhez a szerver logállományát kellene átnézni és kikeresni belõle elõször is az "adminok" ip-jét vagy mac addreszét), vagy azt, hogy mi a webszerverük ip-címe amelyiken egy adott oldal van (Ez esetben: ping parancs majd a domain neve). Vagy a domainról akarsz többet megtudni? (Ez esetben whois command Linuxon vagy http://whois.domaintools.com) Netán azt szeretnéd megtudni, hogy az általad megtalált IP cím az hol helyezkedik el a földön? (Ez esetben: http://www.iplocation.net/, de városnál részletesebb adatot nem fogsz találni) Ha ezek közül egyik sem, akkor elnézésedet kérem.

Nem értem pontosan a kérdésed. Azt szeretnéd tudni, hogy mely IP címekrõl töltik fel az oldal tartalmát az "adminok" (Ehhez a szerver logállományát kellene átnézni és kikeresni belõle elõször is az "adminok" ip-jét vagy mac addreszét), vagy azt, hogy mi a webszerverük ip-címe amelyiken egy adott oldal van (Ez esetben: ping parancs majd a domain neve). Vagy a domainról akarsz többet megtudni? (Ez esetben whois command Linuxon vagy http://whois.domaintools.com) Netán azt szeretnéd megtudni, hogy az általad megtalált IP cím az hol helyezkedik el a földön? (Ez esetben: http://www.iplocation.net/, de városnál részletesebb adatot nem fogsz találni) Ha ezek közül egyik sem, akkor elnézésedet kérem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!