Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy szeretem-e (20 db)

Honnan tudom, hogy szeretek-e még valakit, akivel hónapokon át semmit nem beszéltünk?

Sokszor eszembe jut,de nincs az a hûha érzés, el tudom képzelni ,hogy más fiúval legyen kapcsolatom,de valamiért mégsem tudom teljesen kiverni a fejembõl és nem tudok neki élõben nemet mondani...

Legjobb válasz: Hónapokig nem beszélsz vele és akkor még kérdés? Persze hogy nem könnyû nemet mondani, de nem érdemes ilyesmit húzni, felesleges. Csak elbuksz a lehetõségtõl, hogy megtaláld életed párját.

Hónapokig nem beszélsz vele és akkor még kérdés? Persze hogy nem könnyû nemet mondani, de nem érdemes ilyesmit húzni, felesleges. Csak elbuksz a lehetõségtõl, hogy megtaláld életed párját.
Hónapokig nem beszéltek... De élõben nem tudsz neki nemet mondani... Mi van? Nem igazán értem. :)
A 2.-nak! Ez azt jelenti, hogy gyenge akaratereje van, hisz élõben számít minden, nem a Facebook, meg az e-mail, SMS áradat tengerén keresztül.
Ez a jellemzés pont igaz az egyik lány ismerõsömre is. Azt mondta mennyire szeret meg minden ("én vagyok az igazi"), amikor találkoztunk, még el is sírta magát meg minden, de amúgy meg telefonban meg a hátam mögött simán letagadna, hogy ismer. Persze neki van valakije, akirõl én nem tudtam, de késõbb kibökte. Már hónapok óta mi se beszélünk. Egyrészt örülök, mert rájöttem milyen felszínes is valójában, másrészt szomorú vagyok, hogy kiderült, hogy ilyen alak, mert nem ezt vártam tõle. Az, hogy más fiúval legyen kapcsolatod ez több okból is normális... mivel már rég nem láttad és mivel más ember átvette az õ szerepét. Ez sajnos csak annyit jelent, hogy az embereket cseréled akár a sz×ros pelenkát és úgy is tekintesz rájuk. Nem lényeges elemekként fogod fel õket. Ez persze adódhat családi háttérbõl kifolyólag is, teszem azt elvált szülõk, melybõl az derül ki, hogy az emberek nem lényegesek számodra (bárki lehet). Esetleg egyke vagy és elhalmoztak mindennel és lényegében nincs más akire egyenlõ félként tekintenél, csak önmagadra. A kérdésre a válasz pedig egyértelmûen az, hogy nem szereted, hisz el vagy nélküle is, nem? Aki szeret valakit, azért bármit megtenne. Akár meg is alázná magát érte. Te inkább kapcsolatfüggõnek tûnsz, aki azért van valakivel, hogy bizonyítson másnak, vagy magának, hogy van valakije... és az lányegében bárki lehet. Ez nem szerelem, ez csak pótlék, akivel max szexel, együtt él, elutaznak valahova de minek, párszor elmondja, hogy "szeretlek". Ez semmi, ez egy fing! Én nem tudnám elképzelni olyannal az életemet, aki iránt nem érzek valami pluszt, akire ha ránézek, akkor nem csak egy dugni való nõt látok, hanem magát a személyének az egész lényét. Amúgy "szeretlek", "szerelmem" ezek csak elcsépelt szavak tett nélkül.
Hát 4-es hozzászóló, azt hiszem ez telitalálat volt. :) Igazad van!
5-ös válaszolónak. Az egyik barátommal is hasonló történt. Egy nõ hitegette mindennel, de a végén átverte és azzal jött, hogy szép volt, jó volt ennyi volt. Õ meg ebbe tönkrement idegileg és gyógyszereket kénytelen szedni, meg minden. Nagyon rossz így látni, hogy árnyéka önmagának. :( Lényegében nem is a magam baja, hanem az õ állapota miatt turbóztam fel az agyam. Bocs kérdezõ, ha nagyon rád förmedtem.

Smasung galaxy S4 telefont szeretnék venni az internetről. (Jófogás, apród). De nem tudom, hogy mire kell figyelni. Honnan tudom, hogy klón-e?

Pl: van egy 60 ezerért de megvan hozzá a garancia papír is. Honnan tudom, hogy az a papír tényleg azé a telefoné e? És mi van akkor ha kihozta részletre a telefont és nem fizetni akkor letilthatják a telefont ugy hogy ne legyen működőképes? És ha valaki a T-mobiltol veszi akkor lehet független? Mert ez a telo ugy van . Vagy lehet kisüttete? Ha valaki otthol van a témában írjon .

Honnan tudom hogy kísért e szellem? Szeretnék történeteket is!

Legjobb válasz: Azt már csak akkor tudod meg, amikor magad is szellem leszel! A szellemség hálás irodalmi téma, valóságban viszont nem létezik. Legalább is eddig még nem sikerült hitelt érdemlõen bizonyítani.

Azt már csak akkor tudod meg, amikor magad is szellem leszel! A szellemség hálás irodalmi téma, valóságban viszont nem létezik. Legalább is eddig még nem sikerült hitelt érdemlõen bizonyítani.


Honnan tudom hogy szeret-e és hogy én szeretem?

Mikor barátnõmmel vagyok néha eléggé zavarban szoktam lenni. de kb egy hete nemigazán hiányzik bár mindig õ jár az eszemben meg olyanokat gondolok hogy mit csinálhat és azon parázok hogy vajon szeret-e..Nem érzem hogy szerelmes lennék de nem akarom elveszíteni. Talán késõbb alakul majd ki a szerelem bennem? Mikor vele vagyok nem igazán néz a szemembe sokszor kerüli a tekintetemet nagyon ritkán azért szokott hosszan a szemembe nézni de tényleg nagyon ritkán, én ölelgetõs bújós típus vagyok és szeretem ha ölelget de ezt is csak ritkán csinálja.Mondjuk elég félénk lány.. Lehet csak ez a baj? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Szerintem még õ sem oldódott fel, ahogy te sem. Ehhez idõ kell, az emberek nem robotok. :) Esetleg finoman utalhatsz neki rá, hogy szépek a szemei és mindig aztokat néznéd (ebbõl majd kapcsol, hogy nézzen rád). :D Adjatok idõt a dolgoknak, az emberek ma elkapkodnának mindent.

Szerintem még õ sem oldódott fel, ahogy te sem. Ehhez idõ kell, az emberek nem robotok. :) Esetleg finoman utalhatsz neki rá, hogy szépek a szemei és mindig aztokat néznéd (ebbõl majd kapcsol, hogy nézzen rád). :D Adjatok idõt a dolgoknak, az emberek ma elkapkodnának mindent.
Ennek lehet az is az oka, ha már régebb óta vagytok együtt és akkor egy kicsit ellaposodott a kapcsolat.. Erre gondoltál már?
nem àrtott volna leìrni, h hàny èvesek vagytok ès azt, h miòta jàrtok, mivel azt ìrtad, h nem vagy szerelmes talàn kèsobb alakul ki. mihez kèpest? 1 hònaphoz v 1 èvehez kèsobb? szerintem mèg tùl fiatalok ès èrzelmileg èretlenek vagytok egy kapcsolatra, fogalmatok sincs hogy viselkedjetek. mindegy csinàljàtok, legalàbb tanltok belole.
A kérdező hozzászólása: én 18 õ 15 és lassan 1 hónapja vagyok vele.
A kérdező hozzászólása: Ha bókolok neki még jobban zavarba jön..
nem bugyira veszed fel ?
nehogymár... még a melltartót is fel lehet próbálni, nemhogy 1 nyavalyás cicanacit! egyértelmû h az eladó volt a bunkó!
Én nem szoktam próbálni, mert ezek nagyon rugalmasak meg kb. ránézésre látom, hogy jó- e, fölösleges procedúra. De mivel ugyanolyan ruhadarab mint egy trikó, farmer stb. persze, hogy fel lehet. Bár ha felvéve nem tetszik stb. és leküzdöd magadról, elég hülye formát adhat ki, szerintem ezért nem örült az eladó, hogy próbálni szeretnél. De ha nincs kiírva, hogy nem lehet próbálni cicanacit(sok helyen pl. fehérnemût- érthetõ okokból- nem lehet) akkor köteles engedni, hogy próbáld.
Én New Yorkerben vettem, és én is felpróbáltam...:D
jeans club-ban próbáltam cicanacit és ott ugye számot adnak.. és akkor megnézik hány ruha van nálad, bitos szóltak volna, ha nem lehet. meg ki kéne akkor írniuk. :)
õ a bunkó! persze hogy fellehet :)
A kérdező hozzászólása: ja és köszi a válaszokat:D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok "gyokeer", csak nem vettem még cicanacit, egy van és azt is a tesómtól kaptam. Ma pedig elmentem, hogy vegyek egyet, egy butikba(itt nincs sok választék).Csak egy fajta volt és kérdeztem, hogy felpróbálhatom, erre hülyén megnézett az elárusítónõ, hogy fel akarod próbálni?! Mondom igen! Erre ö:háááát nem is tudom, hááát próbááld:/ Erre én mondom:jó akkor köszönöm, viszlát és elhviharoztam mérgesen. Na szóval azt akartam tudni, hogy én vagyok-e a hülye, vagy ö a bunkó. Ezek szerint ö a bunkó, többet ott sem vásárolok az tuti.Mostmár nyugodt a lelkiismeretem:D
nadrágot is fel lehet :D
persze hogy fellehet próbálniii! :D
A kérdező hozzászólása: de igen:D
A kérdező hozzászólása: hát melltartót biztosan nem vennék ott... vagyis most már semmit:P

Szeretnék venni 2db tengerimalacot, 1 fiút és 1 lányt! Egy ketrecben legyenek, és csak párzás után válasszam el őket? Honnan tudom, hogy pároztak-e?

Legjobb válasz: Csak ha megszülettek akkor válaszd szét. De az elsõ válaszoló cikkéhez annyit tennék hozzá, hogy érdemes bepároztatni a tengerimalacot (asszem 10hónapos koráig), mert késöbb lehet cisztája emiatt.

Csak ha megszülettek akkor válaszd szét. De az elsõ válaszoló cikkéhez annyit tennék hozzá, hogy érdemes bepároztatni a tengerimalacot (asszem 10hónapos koráig), mert késöbb lehet cisztája emiatt.
Majd egy-két hónap után láthatod hogy terhes-e mert ez idõ alatt kigömbölyödik a hasa!!:) AKKOR VÁLASZD EL ÕKET AMIKOR MÁR BIZTOS VAGY BENNE HOGY TERHES!!De csak akkor állapíthatod meg hogy hány van mikor már egész nagyok az anya hasában!!:) Nagyon aranyos állatok!! Nekünk csak véletlenül lett, mert nem is tudtuk hogy egy pár van nálunk.Nekünk két átlagos malacból lett egy Rozettás ( borzos malac)meg egy átlagos mint a szülei!! De csak egy éves koráig lehet pároztatni!! (Arra is figyelj hogy ha állatkereskedésbõl veszed akkor ne testvérek legyenek!!Na jó ezt elõre nem lehet tudni.az elsõ alom nem is biztos hogy nyomorék lesz de a második lehet az !!!!)Ezen az oldalon több infót is találsz: http://www.malacok.hu Jó szórakozást!!:) :) :)
3-4 hétig kell eggyütt lennie a fiú és lány tengerimalacnak.utánna szét kell õket választani mert a szülés után a nõstény újra fogamzóképes.

Sokszor gondolok egy bizonyos emberre. Nem szerelemből, csak szeretem mint embert és tisztelem. Édesanyám lehetne, sokat tett értem és nagyon hálás vagyok neki. Honnan tudom hogy ő is gondol-e rám? Õ érzi, hogy nekem sokat jár az eszemben? 18/L

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.

Miért nem kérdezed meg õt hogy gondol-e rád? Egyébként biztos hogy gondol rád. Pl. én is segítettem már valakin vagy rajtam is segítettek már, és mindkét esetben elmondható hogy gondoltunk egymásra. Nem csak egy adott esetnél, hanem például késõbb is elgondolkozik az illetõ hogy " Most mi lehet vele? Megoldotta már a problémáját? Mi történt vele mióta utoljára beszéltünk "stb.. Ha sokat tett érted, akkor gondolom közel is álltok egymáshoz, így szinte 100% hogy õ is gondolt már rád. Hogy õ ezt megérzi-e azt nem tudom, szerintem nem, max. eljátszik a gondolattal hogy neked vajon néha eszedbe jut-e az õ személye.
A kérdező hozzászólása: + Miben nyilvánul az meg, ha megérezzük egymást? Hidegrázás, fuvallat, vagy hasonló?:) Köszi a válaszokat elõre is

Honnan tudom meg hogy szeretem-e még vagy csak kötödök hozzá?

Mert már lassan 1 éve együtt vagyunk és mostanába elkezdtek érdekelni más fiúk is de közbe meg ha vele vagyok nem gondolok másokra meg semmi! Honnan tudjam meg h szeretem e még?

Legjobb válasz: Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.

Tipikus nõi kérdés.. Megsúgom, Te sehonnan nem fogod megtudni, mert a nõk sose tudják ilyen helyzetekben h mit akarnak, vagy éppen mi van. Csak azt nem értem ha találtál valakit akihez még mindig kötõdsz, miért az számít h szereted-e még? Minek nektek a rózsaszín felhõ, cukormáz, szerelem? Ezt sose értem meg.. Én olyanhoz nem tudnék kötõdni aki már elásta magát nálam. De ha kötõdök, az nem véletlenül van, ergo szeretem is. Ennyi egy fiúnak bõven elég, nektek meg néha semmi se elég jó :/ Sajnálom ha esetleg megbántottalak, de ez a téma mindig kiakaszt.
Ez tényleg egy viszonylag ökör kérdés... valószínû fiatal vagy még. Egyébként az ember tényleg nem véletlen kötõdik valakihez. Döntsd el mi kell, egy stabil kapcsolat, ahol jól érzed magad, vagy a cukormáz, ami egy év múlva megint elmúlik és detto itt vagy. Vagy csak még tapasztalatot szeretnél?
nem mindennap fogsz lángolni, ilyen a szerelem, mglátod egy két hónap, megint nem tudsz betelni vele, és nem tudsz nélküle tölteni egy percet sem. (legalábbis nálam ez így van).vannak hullámvölgyek, mikor nemhogy a szerelmet, de mást sem nagyon tudok érezni hetekig (együttérzés, pl.) Én ezt egy hullámzáshoz hasonlítom, ettõl még nem kell azt hinni, hogy nem szereted
A barimmal távkapcsiban vagyunk, és neki is vannak ilyen hullámvölgyei, vmikor azt érzi, h már nem szeret, pár nap múlva meg szinte meghalna értem...szóval ez tényleg változó. A többi pasi meg azért érdekel, mert kíváncsi vagy, hogy mással milyen lenne, csak nehogy eljuss odáig, hogy annyira kíváncsi leszel, hogy végül megcsalod.
Ha õ már nem szeretne, tudnád ne adj' isten utálni érte, vagy nem szeretni?
ez tök normális! te döntsd el, bírnál-e élni nélküle. Nekem is voltak ilyenjeim, de az, hogy kidobjam, képtelenségnek, borzalmasnak tûnik nekem. amikor beszéltem neki ezekrõl, és õ képes lett volna elengedni engem, mert nem akar nekem rosszat, sírva fakadtam. Tudod, a szerelem és a szeretet különválasztása szerintem értelmetlen. :) normális esetben az egyik a másikat táplálja, összekeveredik. :) ezen a ponton meg felesleges félni . :)

Honnan tudom, hogy a kocsimban van-e ISOFIX rendszer? Ilyen biztonsági gyerekülést szeretnék venni, de nem tudom, hol kell nézni, egyáltalán hogy néz ki az ISOFIX-es bekötés a kocsiban?

2002-es Renault Scenic. Bocsi, n? vagyok....

Legjobb válasz: A hatso üles ülölapja es hattamlaja közt, a biztonsagi övekkel majdnem egy vonalban kell lennie. Szögletes, kb 2*2 cm-es es egy üleshez ertelem szerüen 2db tartozik. Gondolom mar a gyerekülesed megvan, segithet ha odateszed, amugy könnyü megtalalni, de nem hinnem, hogy van benne.

A hatso üles ülölapja es hattamlaja közt, a biztonsagi övekkel majdnem egy vonalban kell lennie. Szögletes, kb 2*2 cm-es es egy üleshez ertelem szerüen 2db tartozik. Gondolom mar a gyerekülesed megvan, segithet ha odateszed, amugy könnyü megtalalni, de nem hinnem, hogy van benne.
Igen, be lehet tenni az isofixes ülest olyan autoba is, amiben nincs isofix. Mindenkeppen olyan ülest vegyetek, amiben mar benne van az isofix, mert nem sokkal kb 10-15 ezerrel dragabb. Nem tudom milyet akartok venni, de a maxi cosi es a römer a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tényleg nincs. Amúgy még az ülést sem vettem meg, értelemszerûen. :)
A kérdező hozzászólása: Ja és ha ISOFIXes ülést veszek, az "sima" autóba is szerelhetõ? Mert õsszel tervezzük lecserélni a kocsimat egy fiatalabbra, amiben már nyilván benne lesz, viszont a gyerekülést húsvétkor már szeretném megvenni és használni is. Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Tudsz segíteni, hogy ezeket Bp-en hol tudom megvenni? Ahol választékot is találok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nekem a baba biztonsága a legfontosabb, tehát jelenleg nem érdekel, mennyibe kerül. Kicsit körüljárom a témát, megnézegetem a linket és írok, ha valamit nem értek. Köszönöm a segítséget, nagyon rendes vagy :)

Ha töltött csirkét szeretnék csinálni, hogyan szedjem ki belőle a dolgokat? Hogyan takarítsam ki teljesen? Nem látok bele. Honnan tudom, hogy minden oda nem illőt kiszedtem-e?

Legjobb válasz: A begyénél ki kell vágni, legalább is nálunk mindig ki van, de ettõl nem folyik ki a töltelék, és a hátsóján is van egy jó nagy lyuk, valamennyire azért bele látsz, és a kezeddel, ha benyúlsz egyben ki tudsz szedni mindent.Ha kihúztad a beleit, akkor még egyszer nyúlj föl a tüdejéért, a gerince két oldalán, öblítsd ki, ezután még belenézhetsz, biztos hogy nem hagysz benne semmit, mert egyben kijön minden! A lényeg, hogy hátul ha nagy lyukat is vágsz a bõrével össze tudod majd húzni, és nem jön ki a töltelék ;)

A begyénél ki kell vágni, legalább is nálunk mindig ki van, de ettõl nem folyik ki a töltelék, és a hátsóján is van egy jó nagy lyuk, valamennyire azért bele látsz, és a kezeddel, ha benyúlsz egyben ki tudsz szedni mindent.Ha kihúztad a beleit, akkor még egyszer nyúlj föl a tüdejéért, a gerince két oldalán, öblítsd ki, ezután még belenézhetsz, biztos hogy nem hagysz benne semmit, mert egyben kijön minden! A lényeg, hogy hátul ha nagy lyukat is vágsz a bõrével össze tudod majd húzni, és nem jön ki a töltelék ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!