Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy nincs (89 db)

Fél éve nem szedek már fogamzásgátlót, de még mindig nem rendszeres a ciklusom. Befolyásolja ez a peteérésemet? Lehet, hogy nincs is peteérésem? Honnan tudom hogy nincsen, ha nincs?

Legjobb válasz: Egy ovulációs teszt megmutatja neked, hogy van-e peteérés és ha igen, akkor pontosan mikor. A gyógyszer után nekem sem volt rendszeres, meg elõtte sem soha. Ne aggódj, ha nem minden hónapban van peteérésed, mert gyógyszerrel lehet rajta segíteni. Javasolnám, hogy nõgyógyászt kérdezz meg és ha babát szeretnél ezt tedd meg minél elõbb. Én is csak vártam a semmit, nem volt pé-m és végül csak az orvosi segítség és egy ovu teszt hozott eredményt. Minden jót neked!

Egy ovulációs teszt megmutatja neked, hogy van-e peteérés és ha igen, akkor pontosan mikor. A gyógyszer után nekem sem volt rendszeres, meg elõtte sem soha. Ne aggódj, ha nem minden hónapban van peteérésed, mert gyógyszerrel lehet rajta segíteni. Javasolnám, hogy nõgyógyászt kérdezz meg és ha babát szeretnél ezt tedd meg minél elõbb. Én is csak vártam a semmit, nem volt pé-m és végül csak az orvosi segítség és egy ovu teszt hozott eredményt. Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Azt hiszem, hogy minél elöb fel hívom a dokimat!

Honnan tudom, hogy nincs már tejem?

Napközben nem keményedik már be a mellem, mint eddig, lehet, hogy màr nem termel tejet? Fiam szopizza és állandóan rajta lógna!

Legjobb válasz: ha nem hallod, hogy nagyokat nyel, akkor nincs mit nyelnie.... ergo nincs több tejed.

ha nem hallod, hogy nagyokat nyel, akkor nincs mit nyelnie.... ergo nincs több tejed.
A kérdező hozzászólása: Nyelni nyel, uh akkor még van! :-) akkor csak elkezdett többet enni talán.. :-) köszönöm!!
Ez normális. Amikor beáll az igény szerinti szoptatásnál a tejmennyiség, vagyis nem két szopi között, hanem a szopástól maátó termelõdik a tej, már nem keményedik be a mell mindig. Ha valamiért kevesebbet fog szopni, pl éjjel nem kel annyit, azért még fogod tapasztalni, h megkeményedik a benne lévõ tejbõl. NEkem 3 hónapos korban történt ez, uána még 2 évig szoptattam a lányom és fejtem is mellette, ha kellett éppen, úgyh nyugi, va tejed, csak minden a legmegeflelõbben történik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most egy kicsit megnyugodtam, elsõ baba, aztán még nem nagyon tudom hogy zajlanak a dolgok.. :)

Honnan tudjuk, hogy nincsenek láthatatlan emberek?

Legjobb válasz: ha láttál már akkor vannak de mivel láthatatlanok ezért nem láttál még egyet se és nem is fogsz! amúgy meg nincsenek! max szellemek de az meg más! (:

ha láttál már akkor vannak de mivel láthatatlanok ezért nem láttál még egyet se és nem is fogsz! amúgy meg nincsenek! max szellemek de az meg más! (:
Nem tudjuk, hogy nincsenek. De mindenki azt gondolja :D
Mert nem lenne értelmük.Minek egy láthatatlan ember?Hogy kukkoljon minket?
Simán :Ð Mert még nem mentem neki egyikõjüknek se. :) Viszont vannak nénikbácsik, öregek, akik lehet, hogy már szellemek, mert amikor rájuknézek, ugy néznek vissza, és órákig csak bámulnak =)
Ha lennének láthatatlan emberek, az azt jelenti hogy õk sem látnának, mivel nem törik meg a retinán a fény és nem verõdik vissza:D

Honnan tudjuk, hogy nincsenek láthatatlan emberek?

Legjobb válasz: ki mondta h nincsenek?? énis az vagyok

ki mondta h nincsenek?? énis az vagyok
Fájna az ütközés velük, fõleg ha a busz után sprintel valaki..
Vannak! A lelkek a lelkek pedig emberek és a lelkek pedig láthatatlanok:D Ajánlom ezt a filmet: LÁTHATATLAN
Onnan tudjuk, hogy biztosan szóltak volna már, hogy -Hé nem lökj fel.
Mert akkor párszor elesnénk...

Honnan tudom hogy nincs elég tejem? Néha a baba negyed ora alatt tele eszi magát, néha 1orát is cumizik. Ha megnyomom a mellbimbom akkor jön belöle tej. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha megnyomod és jön belõle tej, akkor tuti van elég tejed, emiatt ne aggódj. Az nem lehet, hogy azért sír szopi után mert fáj a pocakja? Nekem anno azt mondták, hogy ne hagyjam 1 órát egyfolytában mellen, hanem tartsak 10-15 percenként szünetet, amíg büfizik. Hátha sok levegõt nyel és azért sír.

Ha megnyomod és jön belõle tej, akkor tuti van elég tejed, emiatt ne aggódj. Az nem lehet, hogy azért sír szopi után mert fáj a pocakja? Nekem anno azt mondták, hogy ne hagyjam 1 órát egyfolytában mellen, hanem tartsak 10-15 percenként szünetet, amíg büfizik. Hátha sok levegõt nyel és azért sír.
szia! nekem szó szerint ugyanezt csinálta a kisbabám (most 2, 5hónapos), én is azon pánikoltam, h kevés a tejem, de aztán azt javasolták, h adjak neki gripwater-t (gyógyszertárban kapható), mert biztos túleszi magát és azért sír, adtam neki és azóta jobb a helyzet sok sikert és boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Van amikor negyed orai evés után elájul ugy alszik, ha pedig 1orán át eszik utána hisztizik de már nem akar szopizni, se a cicit se a cumis uveget nem fogadja el. Mit tegyek?

Mik a terhesség jelei? Honnan tudom, hogy nincs-e méhen kívüli terhességem?

jó azt tudom hogyha nem jön meg akkor már gond van megha késik az nem baj..deh úgy konkrétan..mer félek h terhes vagyok mindíg használtunk gumit a barátommal,de nem szoktuk megnétni h kivan e szakadva vagy nincs..

Legjobb válasz: Reggeli rosszullétek, elõfordul, hogy olyan ételt/italt kívánsz amit elõtte soha sem ettél/ittál volna meg. De szerintem ne görcsölj, vegyél inkább egy tesztet. Én pont ma vettem egyet, 750Ft volt, szóval nem vág a földhöz, viszont megnyugszol! Haven 23/L

Reggeli rosszullétek, elõfordul, hogy olyan ételt/italt kívánsz amit elõtte soha sem ettél/ittál volna meg. De szerintem ne görcsölj, vegyél inkább egy tesztet. Én pont ma vettem egyet, 750Ft volt, szóval nem vág a földhöz, viszont megnyugszol! Haven 23/L
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/honnan.. Szerintem azt nem kell megnézni, hogy ki van e szakadva, mert az annyira feltûnõ, hogy úgy is észreveszitek!
Ezt megkérdõjelezem. Egyszer úgy jártunk, hogy nem vettük észre a gumin, hogy kiszakadt, csak úgy jöttünk rá, hogy észrevettem, hogy túl nedves voltam odalent. Kérdeztem is a páromat banbán, hogy most nekem ennyire jó volt, vagy mi? Akkor mondta, hogy nem kicsim, ezek ott a kisrácok.
Akkor csak észrevettétek, nem??? Erre gondoltam, hogy észre lehet venni!!! De a pasi meg alapból látja vagy érzi, mikor lehúzza!

Szeretném kipróbálni a barátommal az anális sexet, vagyis még nem vagyok benne biztos. Hogy kell ehhez egyáltalán nekiállni? Honnan tudom, hogy nincs benn épp "semmi"?

Eddig mindketten elzárkóztunk el?le, de nemrégen sex közben elkezdte az ánuszom környékét nyalogatni , ami nagyon meglepett, kicsit meg is ijedtem..nem tudtam mire véljem...ezért arra gondoltam talán mégis ki szeretné próbálni...szerintetek?

Legjobb válasz: Én azt mondom,hogy csak akkor brobáld ki ha a barátodnak nem nagy a szerszáma.12-15 cm-ig vagy ne tolja be teljesen és akkor még élvezni is fogod./sikosito is ajánlot/ Tapasztalatbol mondom.

Én azt mondom, hogy csak akkor brobáld ki ha a barátodnak nem nagy a szerszáma.12-15 cm-ig vagy ne tolja be teljesen és akkor még élvezni is fogod./sikosito is ajánlot/ Tapasztalatbol mondom.
Sok helyen találsz szabályokat és tanácsokat. A legfontosabbak : óvszer, síkosító, és a hátsó fertály után nincs visszatérés a hüvelybe. Ha teljesen tapasztalatlanok vagytok, akkor a párod elõször kezdje a középsõ ujjával simogatni az ánuszt, majd óvatosan hatoljon be. A záróizomot el kell lazítani körkörös és ki-be mozdulatokkal. Az elsõ pár alkalmat használjátok fel az új szituáció és érzés megismerésére. Ha jól esik, akkor a párod egyre mélyebben hatoljon be az ujjával és keressen olyan pontokat melyeknek az izgatása jól esik. Nem csak a hüvelyi oldalon lehet ilyen pont, próbáljátok ki a záróizmon belül a gerinc oldalán is. Ha már el tudod lazítani a záróizmod, a párod két ujja könnyen becsúszik, akkor áttérhettek az akcióra. Óvatosság és sok síkosító. Elõtte menj el wc-re. Ezzel elvileg üres lesz a végbél érintett szakasza. Beöntéssel is lehet tisztítani.
nahát annyi hogy feldugod az ujjad ozt megnézed van-e valami ha igen akko wc és2 óráig "nyomod" aztán mégegyszer megnéz ha nincs semmi akko mehet a "menet" de az elsõ nagyon fog fájni (mint néha a szüzesség elvesztése) ugycsináld hogy feldugod az ujjad ujjazgatod magad(vagy a barátod min1) utána 2 ujj aztán 3 ujj és utána a "szerszám" nagyon sûrûn necsináld mer akko a visszatartás is gond lesz ugyhogy csak kb havi 1-2szer csináljátok ha tetszik
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy egyszerûen nem tudom elhinni , hogy van olyan hogy nincs ben abszolut semmi...így meg nem tudom megengedni a barátomnak h benyuljon...beöntést meg hát mégsem adnék magamnakXD Eléggé érdekel mi ebben a jó, de nem akarom megkockáztatni, hogy megundorodjon tõlem ...mert valami baki csuszik a számításba:( de köszönöm az eddigi válaszokat

Miért ilyen szépek a hópelyhek? Miért van mindegyiknek 6 "karja"? És honnan tudjuk hogy nincs két egyforma?

Legjobb válasz: Gondolom elenyészõen kicsi az esélye két egyformának. Attól is függ, hogy mennyire kell hasonlónak lenni kettõnek, hogy azt mondd egyformák. Csak ránézel és azt mondod, egyformák, vagy molekuláris esetleg szubatomi szinten, mert arra tényleg kicsi az esély.

Gondolom elenyészõen kicsi az esélye két egyformának. Attól is függ, hogy mennyire kell hasonlónak lenni kettõnek, hogy azt mondd egyformák. Csak ránézel és azt mondod, egyformák, vagy molekuláris esetleg szubatomi szinten, mert arra tényleg kicsi az esély.
Arra nemtudok választ adni, h miért ilyne szépek, de, én 100%-osan meg vagyok gyõzõdve arról h igenis van 2 egyforma.Most gondolj csak bele.Mindenre azt mondják h nincs belõle 2 egyforma.Oké.Akkor gondoljunk egy homokozóra.Hány milliárd homokszem van benne?És összesen a világban hány milliárd homokozó van?Szal nekem ne mesélje be senki h nincs 2 egyforma homokszem.Ugyanígy, a hópelyheknél.Tuti h vannak egyformák:)
Nem mindegyiknek van hat karja, van amelyiknek több, van amelyiknek kevesebb! És elsõ válaszadónak üzenem: kizárt, hogy legyen kettõ egyforma:) Ugyanis a világegyetemben a több miliárd is egy nagyon kicsi szám!!
bizony téved az elsõ válaszoló. van néhány milliárd ember a földön, de nincs két egyforma ujjlenyomat... az, hogy te mit hiszel, semmit nem számít. a tény attól még tény marad.
te már láttál két egyformát?
tehát a szivárvány azért szines mert a levegõben lévõ nedvességre ráesõ napsugarakat megtöri ezáltal az egyenes "fehér" fényt megtöri elemeire ezért szines!és nincs kettõ egyforma mégha szabad szemmel ugy is tûnik leeht egyes atom nagyságú pontokon eltér!és ezt nem kelle a "nagyokosoknak" mondani!józan ésszel is rá lehet jönni!
1.válaszoló vagyok, mert ez a természet!Az esõcseppek, miért csepp alakúak?A sziwárwány miért íwes és színes stb.:P
Nem, mivel nem láttam az összeset.
Igen?És honnan tudjátok h nincs 2 egyforma?:) Talán láttátok az összeset?Vagy mert a nagyokosok ezt mondják?:) ))
A kérdező hozzászólása: De még mindig nem értem hogy miért ilyen formájúak? Miért nem háromszögek? És miért ennyire összetettek/bonyolultak?
Mondja ezt az aki 0%-ban hasznos válaszokat ad?
A kérdező hozzászólása: komolyan nem értem, miért nem a kérdésre válaszoltok...nem lettem okosabb a válaszoktól :(
kaptál választ, csak nem figyeltél :) miért szép: a szép szubjektív kategória, biztosan van, aki szerint nem is szépek a hópelyhek 6 kar: egyáltalán nem igaz, hogy mindegyiknek hat karja van nincs két egyforma: mert a természetben semmibõl nincs két egyforma (eltekintve az elemi részecskéktõl)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Azért mert Isten teremtette.Isten csak jót és szépet teremt.

Méz - Honnan tudom hogy nincs benne + cukor stb?

Legjobb válasz: DNS vizsgálattal:)

DNS vizsgálattal:)
Te sehonnan. Ezt még laborban is csak vért izzadva lehet kimutatni. Vagy megbízható mebertõl veszed, vagy benne van a cukor a pakliban.
Sehogy. A mézben amúgy van cukor. Ha arra gondolsz, hogy nem nektárból a méhek csinálták, hanem emberek vizezett cukorszirupot és más egyebet kotyváltak össze akkor azon érezni lehet, íz, állag, szín szerint. Vegyél mézet megbízható forrásból.

Honnan tudjuk, hogy nincsenek láthatatlan emberek? :D

Legjobb válasz: Én tegnap láttam egyet.

Én tegnap láttam egyet.
Vannak. Fõleg amikor részeg vagy, v csak simán elveszted az egyensúlyod, na akkor nem is az történt, hanem, pont ütköztél egyel :)
Persze hogy nincsenek mivel attól még hogy láthatatlan felfedeztük volna ha létezne de nem létezik. De ha te olyan láthatatlan emberre gondolsz, ami nem megfogható, az már szellem, mellesleg azok sem léteznek.
Vannak mert én már láttam többet.
És honnan hogy vannak?
láthatatlan csajom van, de szerintem jól néz ki xD
Én részegen képes vagyok teleportálni!! Csak néha a molekulák rosszul állnak össze és teli vagyok kék zöld foltokkal. Ha valaki tudja hogyan teleportáljak zúzódások nélkül, kérem írja le.
Vannak, ezért hanyatlik a gazdaság. Bemennek a boltba, azt kisétálnak mindenféle cuccal.
Utolsó: Igazad lehet, bár nekem a járda szokott az arcom elé ugrani olyankor.
vannak! én tudom hogy vannak. egyszer rá is ültem egyre :D
Vannak..nekem van egy láthatatlan tanárom, csak az a baj hogy mindíg képes elõtünni a legváratlanabb pillanatokban (pl. mikor nemiszerveket rajzolok a táblára) xDDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!