Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy most éppen (4 db)

A fájdalomcsillapító amire rá van írva hogy egy csomó mindenre jó honnan tudja hogy most épp mim fáj?

Legjobb válasz: Hmm... Leegyszerûsítve: a fájdalom mindig az agyadban van, függetlenül attól, hogy te éppen hol érzed. A testedben futó idegpályákon át kap az agy "üzenetet", hogy gond van (pl. megütötted valamidet) és az agy válaszként küldi a fájdalmat.

Hmm... Leegyszerûsítve: a fájdalom mindig az agyadban van, függetlenül attól, hogy te éppen hol érzed. A testedben futó idegpályákon át kap az agy "üzenetet", hogy gond van (pl. megütötted valamidet) és az agy válaszként küldi a fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: És akkor a gyógyszer kicsinálja az üzenetet hogy ne fájjon?
Igen :) )
A kérdező hozzászólása: Á azt hiszem értem! Köszönöm!

Honnan tudom azt, hogy most éppen görcsöl a hasam, vagy csak szúrkál, mert nőnek a méhszalagok? Mi a kettő közt a különbség?

Legjobb válasz: Nincs a kettõ között különbség, nekem 11 hétig megmaradt az abszolut mindjárt megjön érzés furcsálltam is:-) Ha elmarad a mensid, csinálj tesztet:-)

Nincs a kettõ között különbség, nekem 11 hétig megmaradt az abszolut mindjárt megjön érzés furcsálltam is:-) Ha elmarad a mensid, csinálj tesztet:-)
Okos telefonod van vazze. Kérdezd meg tõle!
Wifi jelet látsz-e a felsõ csíkban. Ha igen akkor wifin van. Ha nem akkor 3g.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!