Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy a teknősöm vizi, (1 db)

Honnan tudom megállípítani, hogy a teknősöm vizi, vagy szárazföldi?

Találtam a kertünkben egy tekn?st.Valahogy meg tudom én is állapítani, vagy vigyem szakemberhez?

Legjobb válasz: szerintem az a biztosabb ha valami állatorvoshoz elviszed...õ biztos megtudja állapítani,hogy szárazfldi vagy vizi teknõs.

szerintem az a biztosabb ha valami állatorvoshoz elviszed...õ biztos megtudja állapítani, hogy szárazfldi vagy vizi teknõs.
Ha van úszó pikkellye a lábán vizi de itt kérdezd meg http://www.teknosforum.hu és tegyél fel rola képet minnál elöbb mert ki fog száradni ha vizi de mielött vizbe teszed kérdezz meg valakit én is megmondanám ha látnék rola képet
Ha a kertben találsz teknõst, akkor az a legtöbb esetben mocsári teki lesz (fekete színû, apró sárga foltokkal). Ez esetben vízi teknõsrõl van szó, de mivel védett, én azt tanácsolom, vidd el egy tó közelébe, és ott engedd el. Lehetséges, bár nem valószínû, hogy ékszer teknõs, esetleg görög teknõs. (Elõbbi vízi, utóbbi szárazföldi) Õk valószínûleg a gazdájuktól szökhettek meg. Írd be google képkeresõbe a következõ szavakat: mocsári teknõs ékszerteknõs görögteknõs Ha egyik sem hasonlít rá, akkor tényleg fordulj szakemberhez fényképpel, vagy teknõssel a kezedben.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm:)
Szerintem nézz küröl az interneten és keress képeket!Szerintem onnan is meg lehet állapítani, mert eléggé hasonlók az egy fajtába tartozó teknõsök itt van egy két honlap címe amin különféle teknõsfajták vannak: http://www.teknos.hu/faj.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a legkisebb teknősfaj?

melyik teknősfajta fér el kényelmesen 150x 50cm-es akváriumban?

4

Hogyan lehet összebarátkozni egy teknőssel?

Már egy hónapja meg van de még mindig elbújik, pedig nem bántom.

6

A sárgafülű ékszerteknős meddig él?

Mindent megnéztem már. Az egyik weboldal azt írja, hogy 15, a másik meg, hogy akár 35 éveg is élhet, akkor most mi az igazság? Olyanok válaszát szeretném, akik biztos tudják!

1

Menyi idő amég az ebihal átfejlödik?

0

Miért nem eszik a leopárd gekkó?

Van egy feltehetőleg nőstény leopárd gekkóm és már elég rég 2-3 hete nem eszik rendesen.Télen elég sokat evett minden 2. nap lehet, hogy eltelt?A kedvenc kajáit sem akarja elfogyasztani (pajor szöcske) lehet vele valamit csinálni?

5

Lehet-e leopárd gekkót légyel etetni?

2

Milyen egy kígyóharapás?

Van egy 4 éves kb. 1,3 méteres gabonasiklóm és még sose harapott meg. Milyen a harapása? fáj? vagy vérzik ha megharap? Leírnátok az érzést? 10-es skálán mennyit adnátok?

9

Mennyibe kerül kb 1-2 M es, akármilyen háziasított kígyó Makó környékén?

+ Mit eszik egy kígyó?

3

Tudnátok segíteni a kígyóm fura viselkedésével kapcsolatba?

Sziasztok!
Van egy 4 éves kígyónk és azt szeretném kérdezni, hogy
mikor kiszeretném a venni a terráriumból és (hozzáérek), akkor a fejét a magasba emeli felfelé! Ez milyen reakcióra utal?! (fél, támadni akar?....) Tapasztaltabbak írjanak!

3

Milyen zöldségeket és gyümölcsöket ehet a teknős?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!