Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy a teknősöm vizi, (1 db)

Honnan tudom megállípítani, hogy a teknősöm vizi, vagy szárazföldi?

Találtam a kertünkben egy tekn?st.Valahogy meg tudom én is állapítani, vagy vigyem szakemberhez?

Legjobb válasz: szerintem az a biztosabb ha valami állatorvoshoz elviszed...õ biztos megtudja állapítani,hogy szárazfldi vagy vizi teknõs.

szerintem az a biztosabb ha valami állatorvoshoz elviszed...õ biztos megtudja állapítani, hogy szárazfldi vagy vizi teknõs.
Ha van úszó pikkellye a lábán vizi de itt kérdezd meg http://www.teknosforum.hu és tegyél fel rola képet minnál elöbb mert ki fog száradni ha vizi de mielött vizbe teszed kérdezz meg valakit én is megmondanám ha látnék rola képet
Ha a kertben találsz teknõst, akkor az a legtöbb esetben mocsári teki lesz (fekete színû, apró sárga foltokkal). Ez esetben vízi teknõsrõl van szó, de mivel védett, én azt tanácsolom, vidd el egy tó közelébe, és ott engedd el. Lehetséges, bár nem valószínû, hogy ékszer teknõs, esetleg görög teknõs. (Elõbbi vízi, utóbbi szárazföldi) Õk valószínûleg a gazdájuktól szökhettek meg. Írd be google képkeresõbe a következõ szavakat: mocsári teknõs ékszerteknõs görögteknõs Ha egyik sem hasonlít rá, akkor tényleg fordulj szakemberhez fényképpel, vagy teknõssel a kezedben.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm:)
Szerintem nézz küröl az interneten és keress képeket!Szerintem onnan is meg lehet állapítani, mert eléggé hasonlók az egy fajtába tartozó teknõsök itt van egy két honlap címe amin különféle teknõsfajták vannak: http://www.teknos.hu/faj.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet sima lámpa nekik pár napig?

tegnap esett az eső és találtam 2 barna színű gyíkot a kertben. gyorsan behoztam őket, beraktam őket egy akváriumba közel a radiátorhoz.
a kérdés az, hogy világításnak lehet-e egy sima asztali lámpa pár napig? természetesen el lesznek engedve, csak esik az eső és holnap havazást mondanak..

3

Valaki tud bővebb leírást adni a zöld anoliszról?

Hogy tartsam?
Mit eszik?

2

Van olyan teknős ami mindig picike marad?

A Pézsma- és az iszap teknősön kívül van olyan fajta teknős ami nem nő nagyobbra 10-13 cm-nél?

4

Szerintetek ez a lámpa ezzel az izzóval alkalmas lenne egy ékszerteknősnek, vagy esetleg egy szárazföldinek?

Izzó: Lámpa : Mi a különbség a 150es és a 200as közt? (Lámpánál)
Melegítésre, fénybiztosításra használnám!!

4

Heloka hallot már valaki a teju nevű állatról és ha igen kell hozzá engedély?

7

Miért mindig barna szine van a kaméleonomnak?

Már lassan fél éve, hogy megvan a kaméleonom de a terráriumon belül mindig csak a barna szint veszi fel. De ha kiveszem és kint hagyom olyan 5 percig bezöldül.Lehet, hogy a terráriummal van probléma?

4

Van olyan teki amely nem nő meg nagyra?

Szeretnék egy tekit de anyuméknak az a kikötésük hogy ne nőjön meg nagyra.Max 12-13 cm legyen, lehet kevesebb is.Tudtok ilyen tekiket?Előre is köszi!

4

Mennyibe kerül egy piton? Nehéz az eltartása?

5

Hol tudnék olcsón pézsmateknőst venni?

lehetőleg Bács kiskun megyében Kerekegyháza közeláben
szeretnék kérni még néhány tanácsot a teknőccel kapcsolatban!

2

Ékszerteknősnek lehet adni csótányt?

Van egy ékszerteknősöm (tenyérnyi). És vannak csótányaim (Argentin csótány) eleségállat a madárpóknak. Azt szeretném kérdezni,hogy adhatok csótány enni az ékszerteknősnek? Nem lesz baja tőle?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!