Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy a hullámos papagájaim (1 db)

Honnan tudom meg hogy a hullámos papagájaim közül melyik fiú és melyik lány?

Az egyiknek rózsaszínes az orra a másik meg kékes!

Legjobb válasz: Minden fiatal papagájnak rózsaszínes az orra, csak a fiúé kékbe megy át, a lányé meg barnába. Egész fiatalon nehéz is megállapítani melyikbõl mi lesz...

Minden fiatal papagájnak rózsaszínes az orra, csak a fiúé kékbe megy át, a lányé meg barnába. Egész fiatalon nehéz is megállapítani melyikbõl mi lesz...
a rózsaszínes orrú a lány, a kékes a fiú.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehetne az eresz alá szoktatni a fecskét?

Tudniillik hogy van két fecskecsaládunk, az egyik a garázsban a lámpán, a másik meg a pincében a lámpán fészkel... Most a teraszon a lámpát nézték ki maguknak. Viszont így is a garázs és a pince tele van sz*rva, már bocs. A teraszra meg talán nem kellene, ahol elég sokat vagyunk. Nem zavarna minket ha az eresz alá tenné. Tudunk tenni valamit hogy ne a teraszra tegye de ne is pártoljon el tőlünk máshová?

2

Milyen madarat válasszak?

Szeretnék valamilyen kismadarat. Szerintem mindegyik aranyos, az a baj, hogy még sose volt madaram. És ha vennék egyet, akkor nem lenne nagyon egyedül? Nem kéne mellé egy másik?
Előre is köszi a válaszokat!

1

Tyúkjaimnak szórtam be fahamut a gödrükbe fürdeni. Az első dolguk volt megenni belőle a faszenet, ropogtatják mint a kekszet. Miért eszik meg?

3

Hány madár tudna felemelni egy embert?

mondjuk ha madzagot kötnénk rájuk és a másik végét meg emberre kötnénk mondjuk a madarak legyenek valami nagyobb testű madarak ami nagyobb súlyt bír el vagy lehet kisebb is csak írjátok le melyikre gondoltok és mekkora súlyt bírnak el

2

Papagáj gyűrűzés?

Nimfa papagájokat tenyésztek és szeretném gyűrűzni is őket.
A kérdésem az lenne, hogy tenyésztői számot honnan tudnék szerezni és gyűrűt honnan rendeljek?

1

Butaság lenne így tartani, ugye?

Eddig csak kis papagájaim voltak (vannak is), de nagyon szeretnék egy nagy, vagy közepes papagájt. Hogy drága, az még a kisebbik gond, mert ha csak ezen múlna, nem sajnálnám rá a pénzt. A fő ok, hogy itt, ahol élek, semmilyen szakember sincs, aki esetleg értene a papagájokhoz, vagy bármi baj esetén akihez tudnék fordulni. Állatorvos van, de max. kutyához, csirkéhez, disznóhoz ért.
Félek így nekivágni, mert mi van, ha történik valami, ha beteg lesz, vagy akármi. Az internethez mégse fordulhatok.
Butaság lenne így nagyobb papagáj tartásra adni a fejemet, ugye? Én gondoskodnék róla kellően, de szakember nincs.
A harmadik pedig a beszerzés, mert nem tudom, hogy tenyésztenek-e valahol a közelben közepes illetve nagy papagájokat. De ezt is meg lehetne oldani biztosan. Rozella, Pennant és Katalin papagájt már láttam itt, úgyhogy gondolom lehet tenyésztő a közelben.

3

Nimfa papagájom nekem jön! Mit tegyek?

Eddig semmi baj nem volt vele, repkedett igaz nem tudott még hozzánk szokni már vagy 3 éve megvan. És még mindig fúj ránk. De amikor eszünk ő is odajön és nézi és tésztát szokott csipkedni. De mostanság Nekünk jön. Ki van engedve és nekünk akar jönni. Majdnem megcsípett. A szárnyával engem többször is megpofozott. Már ki voltam és ellöktem magamtól. De állandóan jön utánam és csapkodja a szárnyaival az arcom. Ilyenkor mit kell tenni?
Létszi segítsetek.

7

A macskám fogott egy kis madarat szerintem még fióka lehet lehet hogy el van törve a lába?

mit tudnék neki adni amit meg ehet ? aki tud az segítsen mert nagyon sajnálom ?

5

Hegyi papagáj pár kérdés? (többi lent)

Lehet már a nagyobb papagájok számára készült magokat adni?A csibehálót átcsípi? Csípős fajta? Milyen a hangja? Kézhez nevelése sok idő?

1

Hullámos papagájt szeretnék tenyészteni hogyan kezdjek hozzá?

Hogyan vegyek hullámost egy pár legyen együtt vagy többen?
Páronként külön kalitkába legyenek?
Már kerestem netten de nem találtam semmit.
Válaszokat előre is köszönöm!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!