Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy a hullámos papagájaim (1 db)

Honnan tudom meg hogy a hullámos papagájaim közül melyik fiú és melyik lány?

Az egyiknek rózsaszínes az orra a másik meg kékes!

Legjobb válasz: Minden fiatal papagájnak rózsaszínes az orra, csak a fiúé kékbe megy át, a lányé meg barnába. Egész fiatalon nehéz is megállapítani melyikbõl mi lesz...

Minden fiatal papagájnak rózsaszínes az orra, csak a fiúé kékbe megy át, a lányé meg barnába. Egész fiatalon nehéz is megállapítani melyikbõl mi lesz...
a rózsaszínes orrú a lány, a kékes a fiú.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lehet, hogy elszíneződött a papagájom orra?

Ma vettem észre, hogy papagájom orra olyan sárgás-barnás...ez mitől lehet? Beteg? Valami baja van?

8

Voliert készen lehet kapni kisállat kereskedésekben, vagy csináltatni?

Nimfa papagájokat szeretnék, de egyenlőre csak használtakat láttam árulni, egy oldalt nem láttam, ahol lehetne boltban kapni, esetleg csináltatni...
Ahogy említettem vagy használtakat láttam csak, vagy olyan oldalakra bukkantam, ahol sajátkezüleg lehet csinálni, leírják hogyan...

3

Papagáj egyedül, vagy párban?

Ne lőjetek le azonnal légyszi! Most csak elméleti szinten! Jelenleg épp nincs semmilyen állatom, és a közeljövőben nem is lesz, csak elméletben érdekel a Tapasztalatok és a Véleményetek.

7

Üdv! Barátpapagájhoz milyen kézzel nevelő tápszert tudtok ajánlani? Ha valaki nevelt már ilyen, papagájt. Kb. milyen mennyiség kell egy papagáj felneveléséhez, 2 hetes kortól?

Ahogy látom a Nutribird a gyakoribb, de ebből is van több fajta.

1

Vásároltam japánfürjeket ma 6 hetesek de a hátukon nincsen egy részen toll ez mitől lehetséges már így vettem őket 4 hetesen ahonnan vásároltam nagyon sokat tartottak egy helyen. Ezt hogy lehetne kezelni vagy hogy kinőjön nekik?

2

Van két Nimfa papagájom és muszáj megválnom tőlük mivel új lakásba költözünk és ott nem lehet állatot tartani. Hol tudnám elajándékozni őket? Kérlek ne hívjatok gonosznak, nekem sem könnyű.

6

Milyen madár lehet?

Sose láttam még ilyen madarat, a mozgása olyan galambos volt, tehát mozgott a feje, amikor lépdelt. De méretre nagyobb volt egy galambnál, de nem érte el egy egerész ölyvét. A csőre sárga volt. Tollazata teljesen fekete, kivéve a szárnyát és a feje búbját, mert azok fehérek voltak.
Valakinek valami tippje? Fenséges madár volt, sosem érdekeltek a madarak, de ez gyönyörű volt.

2

Mit tegyek a madárfiókával?

Nagy vihar volt nálunk a madárfészket leverte a szél a fáról sajnos a kutyám mivel vadászkutya a négy fiókából 1-gyet megmentettem. viszza raktuk a fára és a madárfióka anyukája visszafoghozzá jönni azaz megfogja találni vagy birnám valahogy etetni vagy valamit kezdeni vele???

3

Van valakinek beszélő papagája lehetőleg olcson?

3

Hol lehet leginkább halott varjút vagy hollót találni?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!