Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy a barátnőm (29 db)

Honnan tudom, hogy a barátnőm elélvezett e?

Sok lánnyal voltam és eddig mindegyik mondta,hogy elment,akár többször is. Mostanival pedig sokszor együttvoltam lassan 5 honapja vagyok vele és kérdeztem ?t,és mondta,hogy nemtudja.. de mindig mondja,mennyire jóvolt. Ez tényleg lehet nem érezni? Vagy lehet nem tud elmenni? Aztmondta én vagyok a legjobb az ágyba ugye az exei mellett. Vélemények?:S FONTOS.

Legjobb válasz: elõször is elég szomorú hogy 17 évesen már sok lánnyal voltál és az még szomorúbb hogy õ 16 évesen is több fiúval volt már együtt. Ebböl is az látszik hogy amai tinik csak ugy szexelnek és azt sem tudják mit csinálnak vagy mi a lényege. Mivel azt sem tudja volt-e orgazmusa ebbõl látszik hogy még nem volt. Nagyon nem érett még a nemi életre. Már most kiégett.

elõször is elég szomorú hogy 17 évesen már sok lánnyal voltál és az még szomorúbb hogy õ 16 évesen is több fiúval volt már együtt. Ebböl is az látszik hogy amai tinik csak ugy szexelnek és azt sem tudják mit csinálnak vagy mi a lényege. Mivel azt sem tudja volt-e orgazmusa ebbõl látszik hogy még nem volt. Nagyon nem érett még a nemi életre. Már most kiégett.
"én vagyok a legjobb az ágyba ugye az exei MELLETT"...ergó pont ugyanolyan béna vagy, az meg ha egy 16 éves csajnak EXEI vannak, az régen rossz. Amúgy meg ha annyi lánnyal voltál, akkor tudnád mikor volt orgazmusuk, és mikor nem egyiknek sem kellett volna mondania.
A kérdező hozzászólása: Ma is változatos volt. És mondta, hogy eddig ezvolt a legjobb..mindig kinzom picit elõtte és a végén már õ annyira akarja. Nem rosszindulatbol kérdeztem a dolgokat..tényleg boldoggá szeretném tenni és lehurrogtok. Igen tudom amugy az orális szexet, nyalási technikákat és a spriccelõs orgazmust is..szoktam olvasgatni. Csak aztán hátha itt tud valaki valami okosságot mondani.
A kérdező hozzászólása: Nem kell NAGY számra gondolni. 3 alatt van. És nem tehet arrol, hogy átverték.. nem nem csak azzal de szeretném ha ilyen téren is jó lenne neki.
Türelem, kísérletezgetés, meghittség, odaadás. Ne hajszoljátok, hogy a szex csak akkor lehet jó, ha egetrengetõ orgazmusa van mindkét félnek. Ha ez az "elvárás" akár magaddal, akár a partnereddel szemben, az görcsössé teheti az embert, és akkor minden lesz, csak nem élvezet. Élvezzétek egymást, és tapasztaljatok!
azt se tudják milyen a valódi orgazmus
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó!!! Ugylesz!! :)
# 8 nocsak, egy újabb pelyhes tükû akinek a zsebében van a gyógyír a világ összes bajára. csak kár hogy írni s tud:D
Nem kéne hogy mondja a lány. Észreveheted a hüvelye összehúzódásaiból, abból hogy máshogy veszi a levegõt. A lányka meg fõleg tudhatná, hogy elment-e. Ha elmegy összehúzódik a hüvelye, és a végén megkönnyebbülést érez. (21:48 voltam)
Ez mégis mi???: "A kérdező hozzászólása: 21.27 Komoly vagy." Pontosan jó dolgokat írt a 21:27-es. De te kérdezõ akkora egy sötét vagy, vagy nem is tudom minek mondjam. Hogyan lehet nem észrevenni egy orgazmust? És mi az hogy egy 16 éves lánynak már ilyen sok partnere volt? Eszméletlenek vagytok!!! Nagyon szomorú, hogy már ilyenek a tizenévesek. 22 L
Úgy gondolom senki, semmi rosszat nem mondott neked. Azzal, hogy azt mondjuk, ha nem tudja, nem volt orgazmusa, azt segítõ szándékkal tesszük. Mint már írtam, ha egy nõnek volt már életében akár csak egyszer orgazmusa, azt soha semmivel nem fogja összetéveszteni. Ez nem téged minõsít. Azt kérdezted, te honnan tudhatod? Hát te is tudhatod, érezheted, de majd biztosan meg fogod tapasztalni, és akkor már nem lesz kérdés. Lazuljatok már le egy kicsit. Boldoggá tenni? A 16 éves barátnõdet, ha csak egy orgazmussal tudod boldoggá tenni, az elég gáz. Egyébként meg adjatok már idõt magatoknak, össze kell szokni, meg kell érni erre is.
Ha boldoggá akarod tenni, akkor legyél odaadó, próbáljatok ki több dolgot, játssz vele elõtte, hogy kívánjon téged, és akkor élvezni fogja, plusz idõvel összeszokik az ember, mondhatod neki is hogy irányítson kicsit téged, hogy neki hogy a jó.
A kérdező hozzászólása: Istenem komolyan annyira rosszindulatúak ezek a magyarok..komolyan örülök, hogy nekem több eszem van ennyi idõseb és nem szemétkedek ha másnak gondja van. Ezért jut ide az ország, senki nem képes a másiknak segíteni miközbe csak a szerelmét akarja boldoggátenni.
Hát azt gondolom, ha orgazmusa van egy nõnek, azt azért felismeri, azt nem lehet nem tudni, vagy összekeverni mással. Tehát, ha nem tudja, akkor nem volt. De vígasztaljon, hogy akkor elõtte sem, az exeivel. De lyan fiatalok vagytok, még elõttetek az élet. Nekem 16 évesen nem volt kardinális kérdés még, hogy volt-e orgazmusom, vagy nem, Nem vagyok épp öreg, de ti mai fiatalok, hova rohantok?
A kérdező hozzászólása: 21.27 Komoly vagy..
kisfiam! használtad már a nyelvedet puncinyalásra is, vagy számodra ez még ismeretlen fogalom?! javaslom használd, vagy ha nem tudod hogyan kell, google orális szex címszóval.
közli veled hogy mosogass el!
Ez elég nehéz mert lány függõ. És van több fajta orgazmus is. Ezt ti férfiak nem fogjátok rajtunk érzékelni... legalább is nem minden esetben. Nekem olynaom van ha nagyon elmegyek akkor reszketek..stb minden bajom van. Könnyû felismerni. De a legtöbb barátnõm ha gondolja megtartja magának :P

Honnan tudom, hogy a barátnőm elmegy? ! Mert Õ mondja, hogy elment. De én meg nemtudom, hogy elment-e vagy csak szimulál? !

Értelmes válaszokat! Köszi!

Legjobb válasz: Úgy, hogy nem csak dugod, de beszélgetsz is vele.

Úgy, hogy nem csak dugod, de beszélgetsz is vele.
Régen rossz ha nem hiszel a barátnõdnek.
Hát ha nem lüktet neki odalent, akkor hazudik.
na itt álljunk meg kicsit! fehér dolog folyik? az nem csak akkor folyik, ha elélvez, hanem alapbol ha izgalmi állapotban van a nö, csak tudjál rola:)
ugyanúgy remeg mint te:D és fehér dolog folyik a lába között:D
onnan tudod, hogy elment, hogy mikor orgazmusa van, egész testében remeg, a szive hevesen ver, mivel az adrenalinja is felmegy, ilyen egyszerü!
Vagy egyszerûen csak ki kell ismerni a barátnõdet ilyen téren is :) Az én barátnõm pl orgazmus közelében hevesebben kezd lélegezni, majd magához szorít, és egy nagy nyögéssel élvez el :) + még ott lent is összerándul mindene :) Te is próbálj meg hasonló jeleket keresni :)
Egyik sem jó maradjunk annyiban! De én sem hazudoznék, mivel akkor soha sem lesz jó, ez a legnagyobb butaság! Ám azért ha elmegy azt észre lehet venni! Hüvely összehúzódások, lihegés...
16:33: Én sem magamból indultam ki, hanem a sok itteni kérdésbõl, és néhány tapasztalatból :)
Ha tényleg elmegy, annak jele van. És nem csak az, hogy õ mit mond. Figyeld a bõrét, simogasd. Ha érzed, hogy megfeszül, majd ellazul a teste, akkor ne hagyd abba, mert nemsokára elélvez. Ha kicsit libabõrös lett, az is jót jelent. 19/F
16: 30-nak aki, az elsõnek írt. Tudod mindenki magából indul ki. Nekem eszem ágában sincs hazudni ha nem volt jó. Inkább megmondom kerek perec, hogy mi nem tetszett ezzel is a kapcsolatom erõsödik. Ja és nem vagyok tini.
A kérdező hozzászólása: ty a commenteket!
16.30-as vagyok. Ha nem õszinte hozzád, akkor úgyis mindegy.
Elsõ: Az is régen rossz, ha a barátnõ a pasinak hazudik össze-vissza, hogy mennyire jól csinálja, élvezi, aztán közbe meg egyáltalán nem élvezi azt :)
Nézd meg el-e élvezett ;)
nézz körül a lakásodban, hogy elment-e vagy csak szimulál, és elbújt a wc kefe mögé.
Nem tudni kell! Érezni...
Onnan, hogy ha veszel neki valami ajándékot, egybõl 50X többször mondja majd, h de cuki vagy meg szeretlek. Addig meg egy házisárkány XD
Sehonnan. áááááá Max valószínûsíteni tudod abból, hogy milyen "nõi megérzés"eid vannak. Ergo: - Le se sz---r, nem akar megcsókolni, hidegen beszél veled, durván beszólogat - kisebb a valószínûsége, hogy szeret - Csöpögõs kutyaszemekkel lesi minden mozdulatod, folyton bújuk, mondogatja, hogy mennyire imád, nagyon kedves és figyelmes veled - nagyobb a valószínûsége, hogy szeret

Honnan tudom hogy a barátnöm mikor menstruál?

vmi reakcio vagy vmi ilyesmire gondolok

Legjobb válasz: megkérdezed.

megkérdezed.
azért ez egy párkapcsolatban elég nyilvánvaló, fõleg, ha rendszeres szexuális életet éltek
Mikor a fák lehullajtják levelüket....

Honnan tudom, hogy a barátnőmnek orgazmusa volt e?

Lehet érezni?

Legjobb válasz: Volt egy lány akinél éreztem, mert kicsit nagyon nedves volt, szóval mintha leöntöttek volna... de akkor még nem tudtam hogy mi...

A kérdező hozzászólása: Volt egy lány akinél éreztem, mert kicsit nagyon nedves volt, szóval mintha leöntöttek volna... de akkor még nem tudtam hogy mi...
bocs, de pont ezen az oldalon volt mar ilyen kerdes, oda erkeztek valaszok, olvad el.
esetlen annyiban érezheted, h több nedv ömlik a farkadra közben, vagy ha ügyes vagy, lehet megérzed az összehúzódásokat amit az orgazmus okoz...de egyik sem törvényszerû
nagyokat fog sóhajtozni, nyögni, mert azt némán nem lehet tûrni, és úgy összehúzódik a nunija, hogy nem tudnád betenni.

Honnan tudom, hogy a barátnőm rejtetten igazából leszbikus? Mik a jelei?

Legjobb válasz: az, hogy nem pasizik. SENKIVEL!!! ha mégis pasizik és a csajok is érdeklik, akkor legfeljebb biszexuális.

az, hogy nem pasizik. SENKIVEL!!! ha mégis pasizik és a csajok is érdeklik, akkor legfeljebb biszexuális.
Írd le hogy milyen jeleket észleltél, úgy talán könnyebben tudnánk segíteni. Amúgy valami olyasmi amit az elõzõ írt, de az hogy nem pasizik az a félelem jele is lehet, vagy valami más áll a háttérben. Attól hogy még nem volt fiúja nem kell megvádolni vele h leszbikus.
Ha majd nálad is próbálkozik.
én a saját trükkömet osztom meg veled... figyeld meg a mozgását! ha nincs benne egy csepp nõiesség sem, akkor nagy az esély arra, hogy van benne egy kanyarral...
A kérdező hozzászólása: van neki barátja, de eléggé visszahúzódó vele szemben is
Kedves utolsó ez butaság. Ez mindenkin pont annyira látszik amennyire láttatni szeretné. Férfiaknál nõknél egyaránt igaz, nem mindenki hord szivárványos pólót aki meleg... Csomó emberrõl nem is gondolnád a környezetedben. Ami igazán árulkodik az a tekintet, figyeld a szemét ha valami buliban vagytok. Az alkohol oldja a gátlásokat, lehet hogy kicsit észrevehetõbben bámul mg valakit....
ha nem mered leszólítani akkor holtbiztos, hogy nem tetszel neki.
Énis így vagyok vele ha megfordulnak utánad ha a hátad mögött pusmognak rólad akkor lehet bejösz neki.
Sokat néz, akkor tetszik neki a külsõd. De ha ilyen gyáva vagy, akkor egy normális nõnek sem fogsz tetszeni.
Ha nem te kezdeményezel, akkor biztos, hogy egy könnyen nem lesz nõd. Ráadásul egy normálisabb, félénkebb csaj biztos, hogy nem fog odamenni hozzád. Ne légy gyáva.... küzd le a gátlásaidat, a sült galamb nem fog a szádba repülni.
Hány éves v?

Honnan tudom, hogy a mikor nyúlhatok hozzá OTT a barátnőmnek?

Legjobb válasz: Onnan hogyha rácsap a kezedre akkor még nem nyúlhatsz.

Onnan hogyha rácsap a kezedre akkor még nem nyúlhatsz.
Na tesó, ha még ezt is kérdezni kell akkor még legalább 2év!!!!
hány évesek vagytok?
Kortól függ... am meg próbálkozz.. de csak finoman! Ne rámenõsen.... ha nem tetszik neki, úgyis átmegy olyan testhelyzetbe, ahogy nem férsz oda.. (nálunk így volt). Elõször csak gatyán keresztül..
Kérdezd meg, mit szólna egy kis érzékeny intim simizéshez.
ha tüzel, akkor nyúlhatsz.
Ha "oda" akarsz nyúlni.. nah akkor még ne nyúlj "oda". Ha viszont pettingelni szeretnél és a punciját szeretnéd megérinteni. Akkor tedd fel legközelebb értelmesebben a kérdést. Vagy elõtte olvasgass, keress rá. Tuti volt hasonló "HÜLYE" kérdés;) L18

Hogy vigyem ágyba a barátnőm és honnan tudom, hogy ő is akarja? Még szűz vagyok, a barátnőmmel rég járok de nem tudom vagy inkább nem merem meg kérdezni tőle, hogy akarja-e ?

16 éves vagyok

Legjobb válasz: sokmindent nem írtál le...pl hány éves a barátnõd? mennyi az az elég rég? õ szûz e még? ... de ha igen, akkor csak akkor viheted ágyba ha úgy érzi, már felkészült az elsõre, és biztos benne, hogy veled akarja õ is (ehhez az kell, hogy érezze,tényleg szereted, nem csak meg akarod fektetni, és hogy megbízzon benned)...ha fiatalka még (14-15éves), akkor talán várnod kell egy évet is, mire odáig jut a kapcsolat. egy pár hónap az még nem jelent semmit, annyiból még nem lehet érezni, igazán szeret e valaki... annyit megtehetsz, hogy mondjuk csók közben simogatod kicsit úgy hogy jelezd a szándékod, és kérdezz rá konkrétan, szeretné e, nem fogja leharapni a fejed, fõleg akkor nem, ha hozzáteszed(kötelezõ), hogy csak akkor szóljon ha biztos benne, szívesen vársz rá! És ha nemet mond, ne sürgesd utána, ne célozgass, hanem várj türelmesen, mert a sürgetésnek csak az a vége, h megijed, h talán emiatt elhagyod és kényszerbõl fekszik le veled...annak meg semmi értelme,egyikõtöknek sem lenne az "igazi" a dolog...neki talán örökre egy rossz emlék marad, h ezt így kellett...

sokmindent nem írtál le...pl hány éves a barátnõd? mennyi az az elég rég? õ szûz e még? ... de ha igen, akkor csak akkor viheted ágyba ha úgy érzi, már felkészült az elsõre, és biztos benne, hogy veled akarja õ is (ehhez az kell, hogy érezze, tényleg szereted, nem csak meg akarod fektetni, és hogy megbízzon benned)...ha fiatalka még (14-15éves), akkor talán várnod kell egy évet is, mire odáig jut a kapcsolat. egy pár hónap az még nem jelent semmit, annyiból még nem lehet érezni, igazán szeret e valaki... annyit megtehetsz, hogy mondjuk csók közben simogatod kicsit úgy hogy jelezd a szándékod, és kérdezz rá konkrétan, szeretné e, nem fogja leharapni a fejed, fõleg akkor nem, ha hozzáteszed(kötelezõ), hogy csak akkor szóljon ha biztos benne, szívesen vársz rá! És ha nemet mond, ne sürgesd utána, ne célozgass, hanem várj türelmesen, mert a sürgetésnek csak az a vége, h megijed, h talán emiatt elhagyod és kényszerbõl fekszik le veled...annak meg semmi értelme, egyikõtöknek sem lenne az "igazi" a dolog...neki talán örökre egy rossz emlék marad, h ezt így kellett...
hogy hogy nem mered megkerdezni? hat mit szoktatok csinalni? Kezdd el csokolgatni a testet, aztan ha nem akarja, akkor majd megallit. Mi nem tudunk helyetted lefekudni a baratnoddel.
Ha betoji vagy szûz is maradsz.
Ha ennyire tanácstalan vagy és csak az õ válasza által jönnél rá, hogy akarja-e, akkor várj még kicsit.
szerintem nem is kell megkérdezned tõle.. arra utaló jelek.. simogatod, csókolgatod.. érzékien átöleled... bõvenelég. ha hagyja, akkor tovább mehetsz, ha leállít, akkor nem akarja. mi legalábbis nem nagyon beszélünk a szexrõl... jó vannak szituációk, amikor igen. de ha megkívánjuk egymást, akkor azt szavak nélkül jelezzük egymásnak. és a másik érti is. mert ezt nem lehet nem érteni.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat ezekel sokat segitetetek nekem :) valamiért hogy le irtam a kérdést meg bátorodtam és meg kérdeztem tõle és õ is akarja még egyszer köszi a biztatást

Honnan tudom hogy megcsal-e a barátnőm?

2 hete szakított a régi barátjával és jött össze velem. páran azt mondják h még szereti. mib?l tudnék rájönni ha megint vele kavarna...???

Legjobb válasz: Ha tudod h szereti akkor miért foglakozol vele? inkább most legyen vége mint majd akkor amikor neked is rossz lehet!

Ha tudod h szereti akkor miért foglakozol vele? inkább most legyen vége mint majd akkor amikor neked is rossz lehet!
szerintem egyszer tud meg hogy tényleg szereti-e még a régi pasiját! nem akarlak elkeseriteni de az is lehet hogy csak azért van veled hogy féltékennyé tegye õt! ezt csak azért irom mert én igy jártam és nagyon rossz érzés volt!!!!!
Szagold meg a bugyiját! Ha idegen sperma szaga van rajta, tuti lehetsz benne!!!
Bukowszky részletesen leírta a blogjában, keress rá google-ben!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!