Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom hogy (3624 db)

Az Iszlám honnan tudja, hogy Mohamed próféta volt?

Legjobb válasz: Hogyhogy honnan tudja? Nem egészen értem a kérdést... a kereszténység honnan tudja, hogy Ábrahám a pátriárka? (Ahogy a judaista és az iszlám vallás is hozzá vezethetõ vissza)

Hogyhogy honnan tudja? Nem egészen értem a kérdést... a kereszténység honnan tudja, hogy Ábrahám a pátriárka? (Ahogy a judaista és az iszlám vallás is hozzá vezethetõ vissza)
A kérdésedre a válasz, hogy Te is megértsd, ( mert láttom nem akarod elfogadni senki értelmes válaszát, ) A HIT, a muszlimok tudják és hiszik hogy Mohamed az õ prófétájuk!
A kérdező hozzászólása: Kedves 7-es! Ha én írok egy könyvet, melyben kinyilatkoztatom magamról, hogy én próféta vagyok, akkor én próféta leszek? Ez nem bizonyíték, ne haragudj. Én áttérve az Iszlám vallásra megkérdezem, hogy honnan tudhatom, hogy Mohamed próféta volt, nincs egyetlen értelmes válasz erre, csak az, hogy a Koránban saját maga ezt mondta magáról? Ez nem prófétaság...
A Koránt Isten küldte Mohamed prófétán keresztül. A Korán Istentõl ered. Ez a szent könyv. És abban benne van, hogy Mohamed próféta. A Koránban benne van, hogy Isten elõtte már kinyilatkoztatott 2 könyvet (pl Tóra), de az emberek nem engedelmeskedtek. Így leküldte a Koránt.
A kérdező hozzászólása: Ha kérdésed van, ne tõlem kérdezz, hanem tedd fel magad az új kérdés kategórában. Krisztus sokkal több volt, mint próféta. Próféciái beteljesedtek, mai nap is. Az egész ószövetségi iratokban több száz prófécia rá vonatkozik. Dániel könyvében konkrét idõpont van az eljövetelével kapcsolatban, mely természetesen be is következett és lehetne hosszan írni. De a kérdésem nem az, hogy lenne-e kedve valakinek beszélgetni vallásokról, hanem az, hogy "Az Iszlám honnan tudja, hogy Mohamed próféta volt? "
Úgy látom, te nem érted a vallások lényegét és alapját... Jézus mennyivel volt több, vagy másabb, mint Mohamed szerinted?
A kérdező hozzászólása: Ez nem válasz. Mohamedet a mai tanítványai miért gondolják prófétának? Milyen kinyilatkoztatása vagy próféciája volt, ami alapján prófétává lehet magasztalni? Ilyen alapon, amit mondtál, Joseph Smith-et is prófétává lehet kiáltani, a Mormon Egyház "prófétáját". Neki a saját állítása szerint is hasonló kinyilatkoztatása volt, mint Mohamednek, tehát, akkor mondhatjuk, hogy Joseph Smith nagyobb próféta, mint Mohamed, mert õ volt az utolsó...
Elsõ vagyok. Õ alapította meg az iszlám vallást amely a judaizmusból és kereszténységbõl eredezteti önmagát, így az Isten utolsó kinyilatkozása hite szerint. A Korán Ábráhámot tekinti az elsõ prófétának, de próféta még Mózes és Jézus is, csak a kereszténység megállt Jézusnál és istenné magasztalták õt, az iszlám nem, számukra Mohamed is próféta, sõt nagyobb, mint Jézus volt, mert õ az utolsó, aki kinyilatkozásban részesül. Elismeri a Tórát és a Bibliát is, de a Koránt tartja az egyetlen, romlatlanul megmaradt szent könyvnek, s ez csakis Mohamed prófétán keresztüli kinyilatkozásokat tartalmazza. Nincs ebben semmi különleges, Mohamed egyszerûen továbbgondolta a keresztény tanításokat, s tanítványai ezért prófétává magasztalták. Sokan megpróbálták, sokaknak nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: Ha kérdésed van, tedd fel. Szerintem a zsidóságnak éppen elég bizonyságuk van Ábrahám felõl, bár szerintem a hitük igazán alapja Isten. Ábrahámnak ígéretet tett, mely meg is valósult. Viszont Mohamedet prófétának mondják. Mit prófétált, vagy mi alapján állítják annak. Ha nem tudják, hogy õ próféta-e, akkor hogyan lehet emberek vezetõje az írásai?
"Ha én írok egy könyvet, melyben kinyilatkoztatom magamról, hogy én próféta vagyok, akkor én próféta leszek? Ez nem bizonyíték, ne haragudj." Ne felejtsd, hogy ez sok ember felfogása a Bibliáról is! A beteljesült jóslat, nem feltétlenül bizonyíték, mert nem bizonyítható, hogy valóban elõbb volt a jóslat, mint az esemény és nem késõbb írták bele, esetleg a jóslat beteljesülésének néztek valami olyan dolgot aminek köze nem volt hozzá. A próféta nem azt jelenti (elsõdlegesen), hogy megjósol valamit és az valóra válik. Mohamed az isten (Allah) szócsöve volt, akinek révén eljutott a tudás az emberekhez. Megcáfolhatatlan bizonyítékot nem tudok szolgáltatni arra, hogy az Iszlám az igaz hit, de ezt egyik vallás követõi sem tudják megtenni a saját hitükkel.

Honnan tudom, hogy a kapcsolatunk komoly? Honnan tudom, hogy nem-e csal meg? Honnan tudhatom, hogy tiszta szívéből szeret? (többi lent)

Na szóval , 3 hónapja vagyok egy lánnyal együtt, nálunk lakik azóta...

Legjobb válasz: Ja és igen, néha annyira tág neki a lyuka hogy alig érzem benne a farkamat.... De ez nem mindig van így 10 alkalomból 3-4 -szer.... Nekem a farkam 17 cm és 7 cm széles... Az jónak számít? Van hogy hamar elmegyek.... kb 3 perc alatt, de volt olyan hgoy 1 perc altt... Jobb esetekben 10-20, vagy 1 óráig is bírom, de ezek a ritkább esetek, 10 alkalomból 5 szór bírom sokáig.....

A kérdező hozzászólása: Ja és igen, néha annyira tág neki a lyuka hogy alig érzem benne a farkamat.... De ez nem mindig van így 10 alkalomból 3-4 -szer.... Nekem a farkam 17 cm és 7 cm széles... Az jónak számít? Van hogy hamar elmegyek.... kb 3 perc alatt, de volt olyan hgoy 1 perc altt... Jobb esetekben 10-20, vagy 1 óráig is bírom, de ezek a ritkább esetek, 10 alkalomból 5 szór bírom sokáig.....
Basszus te sem vagy egészen normális... 1. Az idõben kihuzom módszer nem védekezés. NEM, nem az. 2. Ha összebújok a barátommal alváshoz készülõdve, akkor nem a farkát akarom fogdosni, ha amúgy én szívesen kezdeményezek is. Hanem bármily meglepõ: aludni. 3. A tulajdonomban lévõ összes tárgy tartalmáról én döntök. Ha én hardcore melegpornót akarok nézni az exemrõl, akkor senki nem törölteti le velem, mert az az enyém. Nem leszek hûtlen, de hogy jössz te ahhoz, hogy megmondd neki, hogy mit töröljön le a telefonjáról és mit nem? 4. De jó is lenne gyermekotthonban élni egy normális (?) család helyett. Biztos én sem hazudnék arról, hogy miért inkább téged választalak a szarabb lehetõség helyett. Ah nem... Összességében a kiscsaj ki van szolgáltatva nektek és tudja is, , és hiába értene velem egyet, hogy te gáz vagy, valszeg inkább bevállalja, mert ez még mindig jobb, mint a semmi vagy a gyermekotthon. 21L
Ha beszélgetni akarsz valakivel ajánlanék egy pszichológust, komolyan. Ember nem vagy normális, igenis kényszeríted a csajt, (kellemetlen neki, majd mefogja ha akarja) és valami lelki difi is van nálad. A szexuális együttléteitek taglalására sem értem miért van szükség ha bizalmatlansági problémád van (ami egyébként minden kapcsolatot kicsinál elõbb utóbb)
A kérdező hozzászólása: startled, ez a k-vérrel kapcsolatban..... Bevalom, hogy rosszúl fogalmaztam... Úgy kellet volna írnom, hogy félek, hogy olyan fajta lány aki, egyik emberrõl a másikra megy... találkoztam eggyel és ahogyan írtam rossz emlékeket õriz. ezt gondolom meg tudod érteni.... Szabad akarattal rendelkezik, én nem erõltetek rá semmit semikor!!!!!! Én nem olyan fajta vagyok, nem strici vagyok, komolyan gondolom vele a kapcsolatomat. Õ nagyon szegény családból származik, mondtam neki , és hát mindent megbeszéltem vele, egyszerûen mindent, de néha nem öszinte, amint észre vettem rajta.... Mondtam neki, hogy ha csak azért jött velem össze, hogy jobban éljen, akkor mondja meg, mondtam neki nem baj, hogy ha ezért jöttél velem össze, csak mond meg mert ha igen akkor nincs semmi baj, mondtam neki, hogy ha azért jöttél velem össze akkor én segítek neked elhelyezkedni egy gyermekothonban, ahol sok gyerek él , és ahol mindene meglenne, és nem szenvedne hiányt semibõl, ráadásul egy alapot is kapott volna, amibõl késõbb házat tudot volna venni magának.... Õ erre azt mondta, hogy nem ezért jött velem össze és hogy velem akar maradni.... Nem értem az agresszív ész felfogásotokat, tudom rosszúl fogalmasztam, próbáltam öszintén írni a dolgokat és konkrétan, de tudatosan és értelmes emberként.
A kérdező hozzászólása: ez amikor a kezét a farkamra teszem, ez akkor van amikor a melkasomon fekszik, és amikor már össze bujtunk az ágyban, és aludni próbálunk... mikor már össze bujtunk, akkor a kezét a farkamra szoktam teni, mert jó érzés.... De nem erõltetem, mivel 2 percet szokta fogni, vagy simogatni, és utána elveszi a kezét és a melkasomra teszi..... De néha van úgy , ami nagyon ritka, hogy a kezét a farkamra teszem és utána egyõl elveszi, de utána én már nem teszem vissza a kezét, csak fura hogy nem hagya ott...... A lényeg, hogy , hát nem tudom....féltem..... mert félek hogy jobbat talál nálam.... Nem is tudom, én mindent megteszek.. Ahogyan írtam nálunk lakik, alszik eszik, mi fizessük a vonatát, a helyi busz járatát, hogy iskolába mennyen, ruhát veszek neki stb... szeretgetem, sokat sexelünk, és beszélgetünk is, és sokat nevetünk... csak az a baj, hogy tényleg féltékeny vagyok... és ez be látom és neki is mindig mondom, hogy én féltékeny tipus vagyok, de nem bántom, sose bántanám, ÕÕÕÕ hát igen, a nõre is gondolni kell, amikor hamar elégek, utána mindig megujjazom hogy azért élvezze.... :) De nagyon kedves, mivel ha mondom neki, hogy az ujjam elfáradt akkor azt mondja, hogy akkor hagyuk..... stb.... Amikor hamar elégek akkor pimaszul megjegyzi, hogy te sose birod... :) de amikor ovszert használunk akkor sokáig bírom... Csak hát nem igen használunk ovszert, mert mindig idõben kihuzom... stb...
Nem szereted te azt a lányt, csak birtokolni akarod. Mert megkíván és benedvesedik, akkor már ku*vavér van benne? Ha nem nedvesedne, akkor meg az lenne a baj... Idióta. Egyszer valaki összetörte a szívedet, ezért megbünteted a bizalmatlanságoddal azt, akit állítólag szeretsz. Gratulálok! 3. napon odaadta magát? Talán mert kívánt téged. Vagy már az is baj, ha egy lány felvállalja, hogy nem egy szende szûz, nem kéreti magát hónapokig feleslegesen? Ha szerencsétlen komolyan gondolja veled, ne ródd ezt fel neki. Ha meg a beteges féltékenykedésed miatt egyszer elhagy (mert nem bír tovább így élni), akkor gondolom õ lesz a büdös k*va.
Igenis erõlteted a lányt azzal, hogy odateszed a kezét a farkadra. Ha õ kíván, lépni fog, csak jobban megijeszted ezzel... A méreteddel szerintem semmi probléma, átlagos, de szerintem tudatosan gyakorolhatnál arra, hogy 10bõl max 2 legyen olyan eset, hogy rövid. Nem gondolsz az õ élvezetére? Szerintem ez a kapcsolat menthetetlen, mert te nem tudsz benne bízni, õ meg hazudni próbál...
A kérdező hozzászólása: minden esetre, köszönöm a válaszokat. Kérlek még írjatok, kell valakivel beszélgetnem.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó... soha nem erõltetem , gyengéden csinálok mindent mindig.... Nem vagyok annyira féltékeny.... De ahogyan magyaráz, elárulja magát. És néha nem öszinte.... Pl: volt 3 fiú fénykép a telefonyában, ami már több mint 7 hónapja van a telefonjában..... Megkértem hogy törölje ki mert engem zavar, erre õ minden félét kitalál, hogy nem törli ki mert a öcséjé a memoria kártya, mondtam neki, jó akor veszek neked egy másikat, a kártyát holnap vissza agyuk a ögyédnek.... Erre õ, azt mondja, hogy valójában az övé a kártya... stb... Hogyan mondjam, figyeljetek ide, õ furán magyaráz, annyira hogy elárulja magát amikor hazudik.... És hát ez rosszúl esik... Ne engem itéljetek el.. Én itt kettõ fajta választ várok, a sexuális életemre és a kapcsolatom életére is, valami kis írányt...
A kérdező hozzászólása: Más részt, komolyan gondoltam a kérdést arról, hogy a méretem jó-e mivel nem tudom...... És néha hamar elmegyek..... Azért vagyok ilyen, mivel egyszer már porul jártam... A lány szó szerint K-volt , és hát mikor elmentem vele bulizni, sokat ivot és egyik pasiról mászott a másikra, nem szeretném, még egyszer össze törni a szívemet.... Gondolom ez érthetõ.
Nem értem hogy mondhatsz olyat arra akit szeretsz hogy kur*a vér van benne... Ha így vagy vele el kéne gondolkodni hogy tényleg szereted e. Ez az egyik a másik ha nem bízol benne akkor nem fog mûködni az egész, a bizalom egy nagyon fontos dolog lehetsz te féltékeny de ha megelégeli hogy ilyen vagy kidob a fenébe... Az meg hogy nem kezdeményezõ az lehet amiatt is mert te erõlteted neki, tudod egy lány nem feltétlen azt szereti ha te odateszed a kezét a farkadra stb...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, miért vagytok ilyen ellenszenvesek. Én rendes fiú vagyok, aki szeret egy lányt.... Meg van rá az okom, hogy néha ne- bízzak benne... Meg kell értenetek, hogy én ezt a kérdést nem azért tettem fel, mert tapló vagyok! A szerelem szó nálam sokat jelent! Eleinte, úgy voltam vele, hogy nem akarok bele szeretni, mivel akkor csak fájna nekem, hogy ha elszakadnánk.... Épp ezért fura az egész, mivel nincs miért hogy féltékeny legyek, csak hát egész nap nem látom, délután 3-ig és nem tudom, hogy addig mit csinál... Ezért egy kicsit féltékeny vagyok.... Azt, hiszem, hogy ez normális dolog, hogy féltékeny vagyok. Ahogyan írtam, meg van rá az okom, mivel már 2-szer csalódtam benne, mivel a múltjával kapcsolatban nem volt öszinte.... Leültünk és megbeszéltük, mind kettõ esetet.
Hallottál már olyanról, hogy bizalom? Olyanról, hogy szerelem? Ezek a fogalmak elég távol állnak tõled, ha a barátnõd meg is csal, akkor meg is érdemled. Megcsal, mert leült mellé egy fiú? Jézusom ember... Szegény barátnõdet ha szereted, adj neki bizalmat, nyilván minden kapcsolatban van féltékenykedés, de ennyire... Meg, hogy milyen tág? Nem lehet mindig szûknek lenni... Bár amilyen béna vagy, simán tarthatna magának szeretõt...
A kérdező hozzászólása: ne a helyesírásomat nézd, nincs helyes író elenõrzõm és, nem magyar a billenttyû! tehát a betüket sem látom! Ráadásul gépírva írok!
Honnan tudom, hogy nem vagy degenerált? Írni azt nem tudsz, fogalmazni pláne. De akkor legalább ne légy féltékeny... Ha veled van, ezen hibák ellenére is , akkor tuti szerethet a csaj...
A kérdező hozzászólása: egyébként, tök jól kijövünk.... Most nem azért, de furának tartom azt, hogy nem akar soha le....szo-ni-..... Két alkalommal volt , hogy bekapta de az se tartott 1 percnél tovább, mivel nem szereti, nem tudom miért...? Én csak válaszokat keresek! Ja meg este, mindig én rakom a kezét a pén., iszemre hogy simogassa meg, meg hogy fogja meg, de azt sem szereti nagyon.... Nem tudom, hogy miért..... De néha be adja a derekát és simogassa fogdozza... --Jó de ez sem számít...... Csak szeretem és kész, nem a se.x véget! De félek, hogy más fiukra is ráhajtana... Néha arra gondolok, hogy Ku., rva vér van benne.... Nem azért, mert komolyan nagyon rendes lány és kedves, félénk stb..... Csak hát, amikor mellete vagyok , hamar benedvesedik, , , Nagyon! És ez fura, és ha én ilyen hatást tudok kikelteni belõle pillanatok alatt, akkor más???? Jó peresze, nem tudom... találkozásunkról röviden, , , , hamar oda adta magát, 3 nap lefektettem... Persze én nem akartam elsijetni!!!! Együtt aludtunk, és mondta hogy bárhol megfoghatom neki, kérdeztem tõle, ott is???? erre õ, igen ott is bárhol... rákérdeztem hogy be-e rakhatom, erre õ......: Igen persze.... Mire figyeljek oda, mik az árulkodó jelek?
A kérdező hozzászólása: hát te utolsó teljesen idióta vagy... minden nap megyünk a szüleihez és a családjához is... ráadásul, a õ anyukája az én anyukám osztájtársa volt... a feltételezések nem érdekelnek.... köszi a válaszodat.

Honnan tudom meg, hogy mennyi a tangense egy 3szögnek? Azt tudom hogy a/b, na de honnan tudom, hogy melyik az a és melyik a b?

Én most felrajzoltam egy 3szöget koordinátarendszerbe, adva van, mind a 3 oldal, de szeretném tudni a tangens alfát radiánba, de nagyon nem mindegy, hogy a/b 30/10 vagy 10/30-at osztok.

Legjobb válasz: [link]

[link]
Ne úgy tanuld meg hogy a tangens alfa az a/b hanem azt jegyezd meg hogy a tangens az a szöggel szemközti befogó osztva a szög melletti befogóval.Ha így megjegyzed akkor nevezheted bárminek az oldalakat.
A kérdező hozzászólása: Ok, ezt értem, de én koordináta rendszerben nem tudtam, hogy egyáltalán a tangens a-ra, vagy tangens b-re vagyok kíváncsi. De az adott feladathoz végül találtam egy tutorialt, amiben azt mondta a tanár, hogy az x tengellyel párhuzamos oldal az a, az y tengellyel párhuzamos oldal a b. Így már tudtam, hogy mit akarok. :-) Egyébként köszi...

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D

Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D
Nekem a gyomromba is "repkednek" a pillangók olyankor. De egyébként azt kell érezned amit az elsõ válaszoló is írt.

Honnan tudom, hogy egy potencianövelőkkel foglalkozó oldal biztonságos-e?

Konkrétan egy magyar oldalról szoktam rendelni Gin fizz-et, amiről nem sokat tudok, azt sem, hogy gyógyszertárban kapható-e, kell-e recept, stb, viszont általában hatásos. Egy szegedi egyéni vállalkozó szokta küldeni, számla, minden nélkül persze... Egyáltalán ilyen giz fizz és társait hogy tudnék "legálisan" beszerezni? Nekem a viagra kicsit túlzás...

Legjobb válasz: "Honnan tudom, hogy egy potencianövelõkkel foglalkozó oldal biztonságos-e?" A válasz: Sehonnan. Tudom, hogy ciki a téma de akkor is szakemberhez érdemes fordulni. Mivel a legtöbben inkább maguk próbálnak megoldást találni, ezért olyan jó üzlet a varázsszerek fû alatti forgalmazása.

"Honnan tudom, hogy egy potencianövelõkkel foglalkozó oldal biztonságos-e?" A válasz: Sehonnan. Tudom, hogy ciki a téma de akkor is szakemberhez érdemes fordulni. Mivel a legtöbben inkább maguk próbálnak megoldást találni, ezért olyan jó üzlet a varázsszerek fû alatti forgalmazása.
Onnan, hogy biztosan nem az. Mostanában derült ki, hogy a boltokban, legálisan forgalmazott potencianövelõnek mondott táplálékkiegészítõk közül sok gyógyszerhatóanyaggal van "felütve". Akkor ne sokat várj egy weboldaltól.
Az OÉTI-nél bejelentett étrendkiegészítõik listáján nincs Gin Fizz. (Az sem lenne garancia a biztonságosságra, mert csak bejelenteni kell, de mindet nem vizsgálják. De még ennyi sincs.) Sõt, egyetlen a Top Herba Üzletház vagy Vitacentrum Kft. által forgalmazott termék sincs a listán.
Arra nagyon figyelj, hogy véletlenül se vegyél olyanoktól árut, akik az utcán merik csak átadni! Cialis hamisítványokkal van tele a net! Jó, ha a negyede benne van a hatóanyagnak! De volt már olyan ismerõsöm, akinek bedagadt a farka- patkánymérget kevertek a potencianövelõbe!Ez feloldja a hajszálereket és hazavág, lehet egy életre. Annyi szar van a piacon, azt sem tudod mi mibõl van. Ez olyan, mint a kínai pancsolt drogok. A legbiztonságosabb a doki! Ez nem ciki, õ azért tanult egyetemen, hogy tudjon segíteni.

Honnan tudom, hogy tetszem egy fiúnak? Nem ismerjük egymást. De honnan tudom leszűrni, hogy szimpi vagyok-e neki?

szimpatikus, lány, fiú

Legjobb válasz: Hát nem tudom... téged néz állandóan? Am próbálj valahogy megismerkedni vele, ne nyomulj, csak finoman. Utána meg már egyszerû lenne a helyzet...ha találkozni akar veled, direkt hozzád ér, és dicsér akkor biztos van nála esélyed. Egy próbát megér. Sok szerencsét!

Hát nem tudom... téged néz állandóan? Am próbálj valahogy megismerkedni vele, ne nyomulj, csak finoman. Utána meg már egyszerû lenne a helyzet...ha találkozni akar veled, direkt hozzád ér, és dicsér akkor biztos van nála esélyed. Egy próbát megér. Sok szerencsét!

Honnan tudom, hogy már kapcsolatban vagyunk?

Van egy lány, akivel egész jól megvagyunk, sok mindent együtt csinálunk.. Úgy érzem több van már közöttünk csak nem tudom hogyan kérdezzek rá vagy mit tegyek, hogy biztos legyek benne, hogy kapcsolatban vagyunk.. 15/F

Legjobb válasz: Ha még ezt sem tudod megállapítani akkor ne akarj kapcsolatot :) Ne haragudj, hogy ezt mondom nem szokásom negatív HSZ-eket írni de ez az igazság... Legközelebb mit kérdeztek meg? Honnan tudom, hogy éhes vagyok? 21/F

Ha még ezt sem tudod megállapítani akkor ne akarj kapcsolatot :) Ne haragudj, hogy ezt mondom nem szokásom negatív HSZ-eket írni de ez az igazság... Legközelebb mit kérdeztek meg? Honnan tudom, hogy éhes vagyok? 21/F
Én az elsõ csóktól számolom egy kapcsolat kezdetét.
Csók volt-e már, vagy valami komolyabb? :) Mert lehet csak jól elvan veled, mint baráttal...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: nem haragszom, csak nem vagyok a legbátrabb típus.. 3. válaszolónak: egy-két puszi volt szájra is, de hosszabb ideig tartó nem volt.
Hát, hogyha tényleg jól elvagytok, neten is beszéltek, keresitek egymás társaságát akkor már van valami köztetek. Ha a csaj pl.:felhív telefonon, rád ír cseten, élõben kedves hozzád, érdeklõdik irántad, akkor biztos, h többet érez barátságnál. :) )
Majd kiírja a facebookon.

Honnan tudom hogy tetszem egy lánynak?

Legjobb válasz: nem tudom,hogy te honnan tudod,esetleg tudakold meg tõle

nem tudom, hogy te honnan tudod, esetleg tudakold meg tõle
Beszélgetés után, utcán, amikor elbúcsúztok ellenkezõ irányba indulj, mint Õ, de egy pici tükörrel a kezedben nézd meg, hogy visszafordul-e egy pillanatra, hogy mégegyszer lásson. Figyelj, mert nagyon lopva tudják csinálni, nehogy észrevedd. Egy olyan lány, akinek nem tetszel 100%-hogy nem fordul vissza.

Mi az a szteroid? Honnan tudom, hogy egy krem szteroidos?

eddig nem is hallottam errol, lehet valami ujdonsag?

Legjobb válasz: Nem újdonság!Én 10 éve az ekcémámra kaptam, és manapság is azzal kezelik az ekcémát!Hogy honnan tudod??A gyógyszertárba szólnak hogy mennyit használhatsz , és meddig, mert nem kenheted úgy mint a testápolót!Ja és az árából is tudod!Amit én kapok, az egy picike tégely és 4000ft!

Nem újdonság!Én 10 éve az ekcémámra kaptam, és manapság is azzal kezelik az ekcémát!Hogy honnan tudod??A gyógyszertárba szólnak hogy mennyit használhatsz , és meddig, mert nem kenheted úgy mint a testápolót!Ja és az árából is tudod!Amit én kapok, az egy picike tégely és 4000ft!
Nem új dolog. Én pikkelysömörre kapok gyógykrémeket. Kérdezd meg az orvost, vagy patikust, õk tudnak válaszolni.
A szteroidok mellékvesekéreg-hormonok. Általában súlyos gyulladásos vagy allergiás betegségekben használatosak.
Rengeteg fajta szteroid van. Amit a krémekbe raknak, az általában kortizol (vagy olyan hatású), ez a gyulladást csökkenti elég hatékonyan, de nem árt tudni, hogy csupán az immunválaszt nyomja el, így ha fertõzés okozza a gyulladást, akkor a kórokozók vígan szaporodnak, miközben tüneteket alig érez a beteg. De vannak még olyan szteroidok, melyek a só- és vízháztartásra hatnak (pl. aldoszteron). A nemi hormonok is szteroidok, melyek teljesen más hatással bírnak mint az elõzõek. (pl. tesztoszteront szoktak egyes testépítõk "belõni" a jó eredmény érdekében).
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat. ertheto volt. nalunk most utotte fel a fejet az ekcema, es a babam is hidrocortizolos kenocsot kapott. sogornom mondta hogy elnyomja a tuneteket es sok ev utan akar asztmakent is elojohet.
Ez csak állandó, nagy dózisú alkalmazásnál állhat fenn. Külsõleg alkalmazva nem hat szisztémásan, vagyis nem kerül a véráramba, általános hatása elhanyagolható. Viszont a bõrt vékonyíthatja, úgyhogy mellékhatása azért van.

Analóg dátumkijelzős óra, honnan tudja, hogy éppen melyik hónap van? Vagyis honnan tudja, hogy éppen 31-ig, 30-ig, vagy csak 28-ig kell számolnia?

Vagy minden hónapban lehet beállítgatni? Az elég gáz lenne! :S

Legjobb válasz: Sehonnan nem tudja, be kell állítani. Az enyém legalábbis, ami nem olcsó (Helvetia) minden hónapban 31et számol.

Sehonnan nem tudja, be kell állítani. Az enyém legalábbis, ami nem olcsó (Helvetia) minden hónapban 31et számol.
Be kell állítani... Vagy ha van sok pénzed, akkor 10 milliótól már lehet kapni olyan holdfázisos analógokat amiket csak egyszer kell beállítani :)
Évente 5-ször kell rajta tekerni egyet, nem olyan vészes! :) Pont szombaton tekertem elõrébb egy nappal az enyém. (elmaradt a novemberi állítás :D)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért erre a 21. században kitalálhatnának már valamit az analógoknál is. Ugyan nem százezres volt az óra, csak néhány tízezres. Na mindegy... akkor állítgatom.
Kivan találva.Nekem Casio van, 34000 volt és nem kell állítgatni.Sõt még zónaidõ is van benne, teljesen analóg.
A kérdező hozzászólása: Nekem is Casio van, hasonló árba került. Csak nekem a klasszikus stílusú órák jobban tetszenek, mint a digitális hiper-szuper csodák.
A kérdező hozzászólása: Ja, most olvasom, hogy az is analóg. Mindegy... végülis ennél szebb órát úgysem találtam volna, mint amim van. Tényleg olyan mint egy ékszer. Inkább állítgatok egy szép órát, mint nézem a zónaidõt is egy (nekem) kevésbé tetszõn. :)
Én sem nézegetem a zónaidõt.Csak azért írtam, hogy mi tud, mert azt hittétek a mai analóg órák annyival tudnak többet mint száz évvel ezelõtt, hogy nem kell felhúzni õket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!