Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom h egy (58 db)

Honnan tudom, h egy srác ittasan igazat mond mikor szerelmet vall, vagy csak ittasan kanosabb? 20/L

Legjobb válasz: ezt akkor tudod eldönteni, ha közelebbrõl is megismered

ezt akkor tudod eldönteni, ha közelebbrõl is megismered
Egyszer voltam ilyen helyzetben, pasi vagyok. Nem szerelem vallás volt, de ígértem neki ezt-azt, pedig sosem szoktam ilyet tenni, csak a buli is vitt magával aztán másnap finoman mondtam neki, hogy bocs....de ne.
van az a mondás hogy részeg ember nem hazudik. Ez van hogy igaz van hogy nem. Szeritnem azért ne higgy el mindent. Ha tényleg szeret akkkor azt a tuttodra fogja hozni józanon is....

Honnan tudom, h egy pb gáz palacknak van-e nyomáspróbája?

A pb gázpalackot csak akkor töltik, ha van nyomáspróbája.

Legjobb válasz: Elvileg a palack minden adata be van ütve a palack nyakába. A 7 kilós palackoknál szerintem nem néznek ilyet. Amúgy úgy tudom, hogy a palack nem a Tied, így a töltéskor figyelik a nyomáspróba idejét. Ha szükséges, elvégzik.

Elvileg a palack minden adata be van ütve a palack nyakába. A 7 kilós palackoknál szerintem nem néznek ilyet. Amúgy úgy tudom, hogy a palack nem a Tied, így a töltéskor figyelik a nyomáspróba idejét. Ha szükséges, elvégzik.

Honnan tudom, h egy műanyag tál mikrózható-e?

Legjobb válasz: ha mikrózható, van az alján vagy a tetején egy jelzés, egy kockában gõzölgõ tál, mintha gravírozva lenne bele...

ha mikrózható, van az alján vagy a tetején egy jelzés, egy kockában gõzölgõ tál, mintha gravírozva lenne bele...
ÚGy hogy beleteszed és megtudod :D:D
van olyan müa. ami nem mikrozhato? nekem ez ujdonsäg
Olyan van, ami már 100 foko olvad - ebben az esetben el fog olvadni. De ezek általában ilyen puhább, gyengébb mûanyagok. Ha nem félted a tálat, akkor esetleg mikrózz meg benne vizet, ki fog derülni, hogy bírja-e.
Én nem javaslom semmilyen mûanyag mikrozását mert nem lehet 100%-osan kitisztítani és csúnya lesz nagyon hamar. Ezen kívül senki sem tudja mi szabadul ki belõle.


Segítség! Honnan tudom h egy 2 hónapos baba látási zavarokkal küzd vagy esetleg vak?

Védőnő se orvos nem mond semmit.

Legjobb válasz: Vidd el gyermek szemészetre.

Vidd el gyermek szemészetre.
miért? látsz valami abnormálisat rajta? ilyen korban még szerintem nem fejlõdött teljesen ki a látórendszerük. pl próbáld ki hogy mutass neki egy érdekes tárgyat, legyen színes és érdekes a babának, és ha nem követi a szemével/fejével, vagy nem nyúl utána, akkor lehet hogy van valamilyen sérülése, de az is lehet hogy csak nem érdekes számára a tárgy. Azt azonban ne feledd, hogy ilyen korban, asszem még csak 20-30 cm-re látnak a babák.
Az én babám két hónaposan nem nyúlt tárgyakért, viszont lehet már látni a szemükben az érdeklõdést. Nekünk azok a játékok jöttek be, amiknek pl. a szirmaik zörögnek és nagyon színesek. Sokszor kancsalított és követte az elõtte mozgatott tárgyakat. Szerintem keress másik orvost, meg védõnõt, mert ilyen nincs, hogy semmit nem mondanak.
A kérdező hozzászólása: Próbáltunk játékokat mutogatni neki de nem figyel rá színeseket is és zörgõs, zenélõs játékokat. azt mondta a védõnõ h nincs semmi baja a szemének ezt rá nézés alapján mondta :P nem vizsgálták meg, de ha hirtelen vagy este ha fel kapcsolom a villanyt össze húzza a szemét és nem látunk rajta semmi elváltozást. talán ez csak anyai aggódás?!

Honnan tudom, h egy srác, akivel randizgatok, kezd belém szeretni?

Legjobb válasz: nem néz meg más nõket miközben veled van

nem néz meg más nõket miközben veled van
Elõzõ: Szerintem ez alap dolog, ettõl még nem biztos, hogy kezd beléd szeretni.
1re közelebb megy szorosabban fogja a kezdet, veled mindig mosolyog

Honnan tudom h egy Motorola Defy Zöld vagy Vörös lencsés?

Vörös lencsés Motorola Defy-t szeretnék venni, és tudni szeretném h ha bemegyek egy használt kereskedésbe, akkor honnan tudom meg majd h vörös v zöld lencsés e. Válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: figyelj mert bonyolult 1. kezedbe veszed a készüléket 2. megfordítod 3. megnézed a kamera lencséjét de 90%-ban zöldes kékes lencsés készülékek vannak nálunk fõleg az akciós T-mobilosak és hogy válaszoljak arra a kérdésre hogy mi a különbség a két lencse közt semmi , ezt csak nagyon bereklámozták hogy a vörös az mennyivel jobb én láttam mind a kettõt és tényleg nincs semmi különbség :)

figyelj mert bonyolult 1. kezedbe veszed a készüléket 2. megfordítod 3. megnézed a kamera lencséjét de 90%-ban zöldes kékes lencsés készülékek vannak nálunk fõleg az akciós T-mobilosak és hogy válaszoljak arra a kérdésre hogy mi a különbség a két lencse közt semmi , ezt csak nagyon bereklámozták hogy a vörös az mennyivel jobb én láttam mind a kettõt és tényleg nincs semmi különbség :)
Szia be kell szinkronizálni a két joy-t az xbox 360 elején van egy kis gomb erre a célra.
Azt sem tudod mit írkálsz. Akkor milyen nem eredeti játékok nem indulnak el?
A kérdező hozzászólása: Nem is volt flash-elve...ugy h azt nehezen hiszem....Szóval mit tudok csinálni????
Úgy kell, ahogy csináltad, nagyon jól csináltad. Mellesleg kilõtted a flasht a gépedrõl, tehát már csak eredeti játékokkal játszhatsz.
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés hogy lehet a frissítéseket leszedni a box-ról??? Rádugtam a netre frissítettem de most már nem indul el rajta minden játék (!)...Csak az eredeti...Boot Disk nem ér semmit. Mit csináljak????
A kérdező hozzászólása: Kösz!!! :)
Próbáld meg értelmezni az egymásután következõ betûk kuszaságát. Hidd el, segít.
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom Fifa-t ilyen tv-n is tudunk ketten játszani!???
Semmi köze a tévéhez a kérdésednek. A játéktól függ, hogy tudtok-e vele ketten játszani...
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom h a boot disc-es játékindítás nem ugyan az mint a flash-elt gép! Vagy nem jól tudom???? Minden indítás elõtt be kellett raknom a boot disc-et és elindult az írott játék de mióta frissítettem azóta nem indul úgy se...... ????

Honnan tudom h tetszeke egy fiúnak?

Ugyértem biztos van annak is jelei!! De ne honnapokra gondoljatok csak mondjuk pár napra!! Csak kiváncsi vagyok h ha egyátalan van jele h kezdödik a fiuknál

Legjobb válasz: Szija szerintem van ^^ csak náluk kicsit nehéz észrevenni.ha csak pár napja ismeritek egymást akkor abbol derül ki h néha néz és megakad rajtad a szeme.vagy ha beszéltek akkor közvetlen veled kérdezget és nem csak bologat.meg ha keresi a társaságod melléd ül orán szeretne megismerni ilyenek. Figyi tudom fura kérdés de te nem tudod hogyan kell fõzni a borsot?

Szija szerintem van ^^ csak náluk kicsit nehéz észrevenni.ha csak pár napja ismeritek egymást akkor abbol derül ki h néha néz és megakad rajtad a szeme.vagy ha beszéltek akkor közvetlen veled kérdezget és nem csak bologat.meg ha keresi a társaságod melléd ül orán szeretne megismerni ilyenek. Figyi tudom fura kérdés de te nem tudod hogyan kell fõzni a borsot?
Elkezd fogdozni, vagy felteszi az ismert kérdést: "jössz ba... kõ kóla?"
A kérdező hozzászólása: 1 nek: köszönöm szépen:) és nem tudom sajnos!!:((
Onnan, hogy megdícsér a helyesírásodért;akkor vagy tetszel neki vagy õ is ilyen gyík mint te.
dicsér rövid i
vesszõ után szóköz
Személyes névmást tisztelettudóan nagybetûvel kezdünk
mint elõtt vesszõ haver...
Ide küldj e-mailt: õ[email protected]ülyevagyok.com Biztos válaszol, ha nem, rá[email protected]ál.
Hallgass a megérzéseidre, mindig az elsõre. Az a legpontosabb. Ne kérdez magadtól, hogy miért ezt fogod tenni és nem azt csak csináld. Gondolok itt arra, hogy nem ezen az útvonalon mész, hanem a másikon. Ha hallgatsz rájuk akkor erõsödni fognak. De olyan konkrét esetekben is éreztem már a jelenlétét amikor balesetet szenvedtem, vagy nagy bajban voltam. Emlékszel az utolsó téli olimpián volt egy erdélyi síelõnõ aki ííszonyatosan nagyot esett, mindenki azt hitte hogy belerokkan ha túléli. Ehhez képest kis zúzódás és egy nap kórház. Az õrangyal közbelép. kapcsoltba lépni vele annyi, hogy elmondasz egy imát és egy õszinte hálás köszönömöt.
Én sûrûn lépek kapcsolatba az õrangyalommal.Legtöbbször, amikor félek, rossz passzban vagyok stb. Annyit mondk, hogy:"Õrangyakám segíts".Ekkor egy melegség árasztja el a testem és pozitív gondolataim lesznek, elmúlik a félelmem. Mondjuk én minden este elalvás elõtt elmondok egy imát, amivel angyalokat hívok. Ilyenkor a szobám megtelik rengeteg anygallal(kis röpködõ fénypontok). Az angyalok azért vannak, hogy segítsenek nekünk. Ami nagyon fontos, hogyha kívánságodat teljesítették mindig köszönd meg nekik!Am. minél többször léps kapcsolatba velük annál gorsabban meg fognak jelenni:)
nekem az õrangyalom az egyik haverom xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!