Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom flörtölnek velem (3 db)

Honnan tudom, hogy egy lány flörtöl velem? Miket csinál/mond egy lány aki flörtöl egy sráccal?

Például a mosolygás, kedves megjegyzés, apró érintés már annak számít?

Legjobb válasz: igen ez már annak számít :)

igen ez már annak számít :)
Utolsónak igazat adok. Erre egy kis történetet írok is ami velem történt. Egyszer felhívott egy régi osztálytársam (egy lány) kedves hangon azzal , hogy ráérek e és lenne e idõm beszélgetni vele?? Villámcsapásként ért a dolog fel se fogtam hirtelen mert erre nem számítottam. Mindig bejött nekem ez a lány. Aztán késõbb visszahívtam hogy hol találkozzunk?? Mondta nálam is jó ha nem probléma! :) :) :) Dehogy probléma kedves semmi nem probléma gondoltam magamba!.. -Fú körbenéztem rájöttem hamar olyan a lakásom mint egy raktár.. Kitakarítottam elmentem a legközelebbi boltba venni valami függönyt meg szõnyeget , hogy ne tûnjek már olyan igénytelennek! Elvégre randim lesz!! :D Hót rusnya függöny meg szõnyeg volt csak de annál drágább.. Ú mondom nem érdekel jobb mint a semmi. spórolt pénzem 90%-át otthagytam ezekre a hülyeségekre a boltba. Mondom májkrém egész hónapba meg tészta , de ez se érdekel mert RANDIM LESZ!! Másnap eljön a találkozás idelye. Aludni is alig bírtam este örömömbe.. Másnap büszkén nyitom az ajtót berendezett kis kecómba beengedem a lányt leültetem az asztalhoz. Megkínálom üdítõvel és tenném fel a kérdések sorát, "Erre elõvesz a csaj egy dossziét és elkezdi mondani a betanult dumát és tukmálni rám hogy lépjek be az XY biztosítóba mert milyen jól járok majd!! :o :o :o :( Akkorát estem pofára hogy szerintem a hatodikon is hallották. :P Szóval ennyit a kedvességrõl és a mosolygásról meg a jelekrõl..
jap, ez flört.
külön külön is egyértelmû jelzés de ha mind3 egyszerre elõfordul, az már nagyon konkrét jelzés :)
Nem akarlak lelohasztani de azért ne vegyél ezekre mérget.
utsó, ez LOL :D
4.vagyok azért telón keresztül más ezt érzékelni és én nem azt mondom h ez tuti kizárt amit a kérdezõ kérdezett csak épp nem mindig igaz de amúgy nagyon peches voltál kedves 5.
Ez velem is megtörtént csak kicsit máshogy, nekem kézkrémet akart eladni :D

Honnan tudom hogy flörtölnek velem vagy csak normális baráti közeledésröl van-e szó?

Legjobb válasz: egyáltalán abbol ahogy beszél veled. tul kedves elõzékeny akkor megvan rá az esély h komolyan akr valamit tõled ha szoba hozza sokszor a sexet akkor csak arra kellesz neki ha meg játékos és szorakoztato akkor barát de ez mindenkinél már. majd az életben megtanulsz különbségeket tenni ezek között és majd fel fogod oket ismerni nem eltétlen az általam leirtak alapján

egyáltalán abbol ahogy beszél veled. tul kedves elõzékeny akkor megvan rá az esély h komolyan akr valamit tõled ha szoba hozza sokszor a sexet akkor csak arra kellesz neki ha meg játékos és szorakoztato akkor barát de ez mindenkinél már. majd az életben megtanulsz különbségeket tenni ezek között és majd fel fogod oket ismerni nem eltétlen az általam leirtak alapján
Szerintem ez bizonyos korosztályokban és legfõképp emberenként más. De függ attól is hogy mennyire vagytok jóban. Én például megengedek magamnak olyan dolgokat amik még/már (nem is tudom) így 15 évesen sokaknak flörtnek tûnhet, de ez nálam csak 1.esetben egy nagyon jó barátság egy lánnyal, 2. esetben egy haver viszony egy lánnyal, aki szabad és valamennyire tetszik is, és ráadásul még hagyja is magát, de nem akarok tõle smi konkrétat. Az "olyan dolgok" alatt érts pl a sok érintést, ölelés, "hozzábújást". Meg pl azt is ami még most nem szokás hogy az ülembe ül, meg ilyenek. Én ezt a fentebb leírt személyekkel csinálom, bizonyos személyekkel, ha tudom hogy õt ez zavarná, vagy szól, persze nem folytatom, de addig ez vagy hülyeség (a 2. esetben) V agy egyszerûen szoros barátság, amibe szerintem ez is belefér, sõt, inkább ez is fontos része. Isak
na, ez az. ezekhez a dolgokhoz, amiket te csinálsz, és egy lány meg is engedi, nagyon fontos szerintem tisztázni, hogy ez köztetek CSAK barátság. mert azért egy lány, aki nagyon szeretne már pasit, annak jól esik, hogy valaki megöleli, az ölébe ülteti, foglalkozik vele, stb. sajnos én is ilyen típusú lány vagyok, aki könnyen félreérti egy fiú kedvességét! mindenki más típus, és sok fiú, ahogy te is, csak haverkodásból csinálja az ilyen dolgokat, bele sem gondolva abba, hogy egy lány ezt félreértheti. aztán meg a lány esetleg közli, hogy hé, hát én belédzúgtam, és többet akarok tõled, legyen már valami. aztán a pasi meg csak mentegetõzik, hogy õ nem is úgy értette... és a lány szíve egyrészt összetörik, másrészt rámehet a barátság is. :(( lehet itt hibáztatni akár a lányt, hogy naív, és beleéli magát túlságosan a dolgokba, túl hamar, vagy akár a pasit, hogy korlátok nélkül szórakozott, szerintem ezért fontos beszélni a dolgokról, mert a cselekedetek nagyon félreérthetõek sokszor... a beszélgetés által viszont tisztázni lehet mindent, mindenki elmondja, mit akar, és mit nem. és akkor nincs sértõdés, megbántódás se. szerintem.

Honnan tudom hogy flörtöl velem a férfi? Milyen jelei vannak?

Legjobb válasz: Én úgy szoktam flörtölni, hogy megfogom a csöcseit és azt mondom : jó a csöcsöd. De vannak ennél perverzebb férfiak akik megerõszakolnak. Ettõl óvakodj. Vannak nagyon szolíd nyuszi fiúk is akik csak szemeznek vagy bókolgatnak (ezeknek kicsi a farkuk)

Én úgy szoktam flörtölni, hogy megfogom a csöcseit és azt mondom : jó a csöcsöd. De vannak ennél perverzebb férfiak akik megerõszakolnak. Ettõl óvakodj. Vannak nagyon szolíd nyuszi fiúk is akik csak szemeznek vagy bókolgatnak (ezeknek kicsi a farkuk)
Keresi a tekinteted, "véletlenül" hozzád ér, valahogy mindig utadba kerül a folyosón, "véletlenül"csak a te asztalodnál talál helyet az ebédlõben, beleszól a témába, ha más férfival beszélgetsz.Úgy érzed, hogy a barátával rólad beszél, ha nem hallod is mit mond.Ha beszélsz vele, szívemnek, kicsimnek stb hív, ami azért nem szokás kollégák közt.A szex témájú viccek mesélése egyértelmû célzás.
Szemez veled, rád kacsint, rád mosolyog. 23/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!