Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom flörtölnek (4 db)

Honnan tudom, hogy egy lány flörtöl velem? Miket csinál/mond egy lány aki flörtöl egy sráccal?

Például a mosolygás, kedves megjegyzés, apró érintés már annak számít?

Legjobb válasz: igen ez már annak számít :)

igen ez már annak számít :)
Utolsónak igazat adok. Erre egy kis történetet írok is ami velem történt. Egyszer felhívott egy régi osztálytársam (egy lány) kedves hangon azzal , hogy ráérek e és lenne e idõm beszélgetni vele?? Villámcsapásként ért a dolog fel se fogtam hirtelen mert erre nem számítottam. Mindig bejött nekem ez a lány. Aztán késõbb visszahívtam hogy hol találkozzunk?? Mondta nálam is jó ha nem probléma! :) :) :) Dehogy probléma kedves semmi nem probléma gondoltam magamba!.. -Fú körbenéztem rájöttem hamar olyan a lakásom mint egy raktár.. Kitakarítottam elmentem a legközelebbi boltba venni valami függönyt meg szõnyeget , hogy ne tûnjek már olyan igénytelennek! Elvégre randim lesz!! :D Hót rusnya függöny meg szõnyeg volt csak de annál drágább.. Ú mondom nem érdekel jobb mint a semmi. spórolt pénzem 90%-át otthagytam ezekre a hülyeségekre a boltba. Mondom májkrém egész hónapba meg tészta , de ez se érdekel mert RANDIM LESZ!! Másnap eljön a találkozás idelye. Aludni is alig bírtam este örömömbe.. Másnap büszkén nyitom az ajtót berendezett kis kecómba beengedem a lányt leültetem az asztalhoz. Megkínálom üdítõvel és tenném fel a kérdések sorát, "Erre elõvesz a csaj egy dossziét és elkezdi mondani a betanult dumát és tukmálni rám hogy lépjek be az XY biztosítóba mert milyen jól járok majd!! :o :o :o :( Akkorát estem pofára hogy szerintem a hatodikon is hallották. :P Szóval ennyit a kedvességrõl és a mosolygásról meg a jelekrõl..
jap, ez flört.
külön külön is egyértelmû jelzés de ha mind3 egyszerre elõfordul, az már nagyon konkrét jelzés :)
Nem akarlak lelohasztani de azért ne vegyél ezekre mérget.
utsó, ez LOL :D
4.vagyok azért telón keresztül más ezt érzékelni és én nem azt mondom h ez tuti kizárt amit a kérdezõ kérdezett csak épp nem mindig igaz de amúgy nagyon peches voltál kedves 5.
Ez velem is megtörtént csak kicsit máshogy, nekem kézkrémet akart eladni :D
Kérdezd meg tõle.
Hátha egybõl letérdel cumizni, akkor csak flörtöl.
Dobj be neki egy meredeket. Hívd el színházba aznap este, és ha a kibúvót keresi a nem-ben akkor felejtsd el, de ha semmiképpen sem tudja megoldani, hogy elmenjen és így nyögi ki a végén, hogy most képtelen megoldani, akkor minden okés. :)
Figyelj, a lányokat könnyen ki lehet ismerni ilyen szempontból ahogy a pasikat is. Legjobb lenne rákérdezni, de ha nem mersz, akkor a lány viselkedésébõl kiderül, hogy mit akar. Ha szégyenlõs, ugyanakkor barátságos, és eleinte még nem beszél a szexrõl, prûdnek tûnik, akkor egyértelmû nem kalandra vágyik, nem csupán flörtölni akar... Ha flörtölni akar, simán le tudod szûrni a beszélgetésbõl is, mert azok a nõk ki vannak éhezve, esetleg kihívóan öltözködnek. Amugy meg egy pasinak nem kéne nagy dobra verni ezt a dolgot, kérdezz rá udvariasan, esetleg tegyél fel neki egy rejtett kérdést, de ne legyél bunkó paraszt, és el fogja mondani neked.
A kérdező hozzászólása: 4/4 ez nagyon érdekes, meg fogom figyelni, amúgy milyen rejtett kérdésre gondoltál?
Azt azért javaslom hogy mielõtt erre a témára ugranál bizonyosodj meg arról hogy a lánynak tényleg tetszel-e! Ha a csajnak mondjuk nem tetszel de te rögtön átugrassz egy újabb szinte, a helyzet még kínosabbá válhat számodra, mivel a csajok ilyenkor még jobban le akarnak fékezni, rosszabb esetben bunkóvá válnak. Csak azért mondom mert ha egy lánynak tutira tetszel akkor általában azt jelenti hogy komoly kapcsolatot akar nem csak egy kalandot, tehát a kérdésed ezért furcsa számomra (a lányok többsége nem akar kalandot, pláne ha a srác bejön nekik, persze vannak kivételek..). Hívd el szórakozni! Kérd meg hogy tartson veled meg néhány haverral mondjuk egy jó kis estére. Ha nem tud belemenni, akkor mondj más programot szintén haveri társaságban, mert így rejted a saját szándékaidat és egyben tudod õt tesztelni hogy mit is akar (ha randira hívnád az sokkal gázosabb lenne ha azt utasítaná el, mint egy baráti estét). Ha belemegy, akkor valószínûleg keresi az alkalmat hogy minél többet együtt legyetek, még ha nem is kettesben. Ez alapján bejössz neki. Ha nem megy bele sehogy se, akkor õ bizonyára csak szórakozott veled/esetleg ilyen fajta lány, aki minden pasival így viselkedik/nem tetszel neki. De én kívánok neked sok sikert! :) A rejtett kérdés pedig magától jön, a helyzet kihozza majd belõled, csak légy találékony és ügyes! :)

Honnan tudom hogy flörtöl velem a férfi? Milyen jelei vannak?

Legjobb válasz: Én úgy szoktam flörtölni, hogy megfogom a csöcseit és azt mondom : jó a csöcsöd. De vannak ennél perverzebb férfiak akik megerõszakolnak. Ettõl óvakodj. Vannak nagyon szolíd nyuszi fiúk is akik csak szemeznek vagy bókolgatnak (ezeknek kicsi a farkuk)

Én úgy szoktam flörtölni, hogy megfogom a csöcseit és azt mondom : jó a csöcsöd. De vannak ennél perverzebb férfiak akik megerõszakolnak. Ettõl óvakodj. Vannak nagyon szolíd nyuszi fiúk is akik csak szemeznek vagy bókolgatnak (ezeknek kicsi a farkuk)
Keresi a tekinteted, "véletlenül" hozzád ér, valahogy mindig utadba kerül a folyosón, "véletlenül"csak a te asztalodnál talál helyet az ebédlõben, beleszól a témába, ha más férfival beszélgetsz.Úgy érzed, hogy a barátával rólad beszél, ha nem hallod is mit mond.Ha beszélsz vele, szívemnek, kicsimnek stb hív, ami azért nem szokás kollégák közt.A szex témájú viccek mesélése egyértelmû célzás.
Szemez veled, rád kacsint, rád mosolyog. 23/L


Honnan tudom hogy flörtölnek velem vagy csak normális baráti közeledésröl van-e szó?

Legjobb válasz: egyáltalán abbol ahogy beszél veled. tul kedves elõzékeny akkor megvan rá az esély h komolyan akr valamit tõled ha szoba hozza sokszor a sexet akkor csak arra kellesz neki ha meg játékos és szorakoztato akkor barát de ez mindenkinél már. majd az életben megtanulsz különbségeket tenni ezek között és majd fel fogod oket ismerni nem eltétlen az általam leirtak alapján

egyáltalán abbol ahogy beszél veled. tul kedves elõzékeny akkor megvan rá az esély h komolyan akr valamit tõled ha szoba hozza sokszor a sexet akkor csak arra kellesz neki ha meg játékos és szorakoztato akkor barát de ez mindenkinél már. majd az életben megtanulsz különbségeket tenni ezek között és majd fel fogod oket ismerni nem eltétlen az általam leirtak alapján
Szerintem ez bizonyos korosztályokban és legfõképp emberenként más. De függ attól is hogy mennyire vagytok jóban. Én például megengedek magamnak olyan dolgokat amik még/már (nem is tudom) így 15 évesen sokaknak flörtnek tûnhet, de ez nálam csak 1.esetben egy nagyon jó barátság egy lánnyal, 2. esetben egy haver viszony egy lánnyal, aki szabad és valamennyire tetszik is, és ráadásul még hagyja is magát, de nem akarok tõle smi konkrétat. Az "olyan dolgok" alatt érts pl a sok érintést, ölelés, "hozzábújást". Meg pl azt is ami még most nem szokás hogy az ülembe ül, meg ilyenek. Én ezt a fentebb leírt személyekkel csinálom, bizonyos személyekkel, ha tudom hogy õt ez zavarná, vagy szól, persze nem folytatom, de addig ez vagy hülyeség (a 2. esetben) V agy egyszerûen szoros barátság, amibe szerintem ez is belefér, sõt, inkább ez is fontos része. Isak
na, ez az. ezekhez a dolgokhoz, amiket te csinálsz, és egy lány meg is engedi, nagyon fontos szerintem tisztázni, hogy ez köztetek CSAK barátság. mert azért egy lány, aki nagyon szeretne már pasit, annak jól esik, hogy valaki megöleli, az ölébe ülteti, foglalkozik vele, stb. sajnos én is ilyen típusú lány vagyok, aki könnyen félreérti egy fiú kedvességét! mindenki más típus, és sok fiú, ahogy te is, csak haverkodásból csinálja az ilyen dolgokat, bele sem gondolva abba, hogy egy lány ezt félreértheti. aztán meg a lány esetleg közli, hogy hé, hát én belédzúgtam, és többet akarok tõled, legyen már valami. aztán a pasi meg csak mentegetõzik, hogy õ nem is úgy értette... és a lány szíve egyrészt összetörik, másrészt rámehet a barátság is. :(( lehet itt hibáztatni akár a lányt, hogy naív, és beleéli magát túlságosan a dolgokba, túl hamar, vagy akár a pasit, hogy korlátok nélkül szórakozott, szerintem ezért fontos beszélni a dolgokról, mert a cselekedetek nagyon félreérthetõek sokszor... a beszélgetés által viszont tisztázni lehet mindent, mindenki elmondja, mit akar, és mit nem. és akkor nincs sértõdés, megbántódás se. szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!