Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom egy lány a (17 db)

Honnan tudja egy lány hogy a fiú csak kihasználja vagy tényleg szereti?

Van egy fiú aki mindig azt mondja hogy nagyon szeret de én néha úgy érzem hogy csak másra kellek neki

Legjobb válasz: Attól, hogy mondja h szeret attól még nem biztos h úgy is érez. De általában sehogy sem veszik észre, hogyha hazudott, mert a szerelem naivvá tesz.

Attól, hogy mondja h szeret attól még nem biztos h úgy is érez. De általában sehogy sem veszik észre, hogyha hazudott, mert a szerelem naivvá tesz.
Nedvesedés pl.
nedvesedõ bugyi, kéjes gondolatok a fiúval kapcsolatban, már fejben lejátszódik, hogy majd mit és hogy fognak csinálni...
Kemény mellbimbók, dagadt csikló és nedvesedés ezerrel!
Ordenáré módon üvöltözik, dobálja a tányérokat, kerget a tûsarkújával. Na akkor valamivel felizgattad!
Ya
A kérdező hozzászólása: Fiu vagyok és csak tudni szerettem volna! Minden korosztálynál ez a jele?
tudom, hogy nem fizikai, de onnan tudhatja...
Thank You!
fain srác jól mondja
A gondolat nem fizikai jel.
A kérdező hozzászólása: Thx

Honnan tudja egy lány, hogy nagyon jó volt a fiúnak vele a szex?

Legjobb válasz: a kielégült pofaberendezésébõl :D

a kielégült pofaberendezésébõl :D
ha utána elalszik
ondó távozott a vezetékbõl
Abból hogy látják a kielégülést a férfi szemében, meg a hálát.
:DDD besz.rok a röhögéstõl:D:D

Honnan tudja egy férfi, hogy szűz e vagy szűz volt e a lány?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszolónak! Nem biztos, hogy minden lány vérzik. Sok dolog van a szexen kívül ami elszakíthatja a szûzhártyát (pl: lovaglás, torna) aminek az átszakadása viszont nem jelenti azt hogy nem szûz az illetõ lány. Ezért nem minden esetben fog vérezni. Kérdésre a válasz: Beszélgetéssel! :)

Elõzõ válaszolónak! Nem biztos, hogy minden lány vérzik. Sok dolog van a szexen kívül ami elszakíthatja a szûzhártyát (pl: lovaglás, torna) aminek az átszakadása viszont nem jelenti azt hogy nem szûz az illetõ lány. Ezért nem minden esetben fog vérezni. Kérdésre a válasz: Beszélgetéssel! :)
3dik valaszolo ez nem igaz h ha verzik ak szuz volt es ha nem meg ako nem szuz......mert pl nekem mikor volt az elso en nem vereztem, szoval ez igy nem lehet megallapitani
mondjuk kérdezd meg tõle..
JÓ SZÜK A PI.ÁJA
miért számít ez? 18 alatt sztem nem lényeg
berakja a péniszét és ha vérzik szûz ha nem akk nem
énsem véreztem az elsõnél ugyhogy ez nem igaz.de mondjuk olyankor szûkebb még sokszor a hüvely ugyhogy pl innen.meg kérdezd meg tõlle nemlesz miért hazudjon.
viselkedésbõl is ált le lehet szûrni, bár azt meg lehet játszani egy szûz lány ált kevésbé tudja mit csináljon, idegesebb, még valsz lehet látni, hogy fél meg az elsõ alkalom ált fáj nekik (nem mindig), és ha a pasi figyel, azt észreveheti rajta

Honnan tudom ha egy lány a discoba meg akar ismerni? Hogy mutatja ki?

Legjobb válasz: -feltûnõen táncol a közeledben -amikor táncol téged néz, esetleg odamegy hozzád táncolni...(Szerintem)... (Lány vagyok)

-feltûnõen táncol a közeledben -amikor táncol téged néz, esetleg odamegy hozzád táncolni...(Szerintem)... (Lány vagyok)
meghivatja magát egy italra, például
ha feltûnsz a közelben, sokkal nagyobb vehemenciával táncol :D szemez veled, egyértelmû jelzéseket ad arra vonatkozóan, hogy bejössz neki. ha nem lépsz, õ lép.
Szia..ne haragudjon a valasz iroja, de az, hogy meghivatja magat akkor az azt jelenti, hogy tesztel..Pl, hogy milyen is vagy valojaban..ha azt mondja, hogy hivjal meg azzal csak tesztelni akar, , es ha te belemessz azzal elbuktad...lehet tevedek...de mar sok ismerosom jarta meg ezt...tedd ahogy jonak latod..De a szemezodes az jo otlet..ha eszreveszed, hogy kozeledik te is kozelegj es melyen a szemebe nezve moslyogj neki...Sok sikert:)
es elfelejtettem meg irni...ha meghivatja magat akkor tedd ugyhogy nem hallottad es tereld el a szot...aztan rgy 5 perc utan te hivd meg...Sook sikert:)

Lányok/nők amikor ti elélveztek nektek is folyik ki valami? És annak mi a neve, ha igen és, hogy néz ki? Honnan tudja egy pasi, hogy orgazmusotok van?

Legjobb válasz: G pontos orgazmusnál folyik, igen. Nem tudom, van-e neve :) Színtelen és szagtalan, a köznyelv szerint "spriccelés". :)

G pontos orgazmusnál folyik, igen. Nem tudom, van-e neve :) Színtelen és szagtalan, a köznyelv szerint "spriccelés". :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én... :) na mindegy, most lépek aludni! Ha van valami ötleted akkor írj nyugodtan ide, holnap válaszolok! Jó éjt!
Többször elment...Nem tudom, szerintem ezt nem lehet nem észrevenni egy lányon, ha valóban elmegy.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem tõle, hogy milyen voltam? Azt mondta jó volt, élvezte, elég leszek neki... jó de mondani mindet lehet. Mondtam neki csak õszintén mondja meg mert nekem ez fontos nagyon. És, ha negatív választ mond nem sértõdök meg. Azt mondta többször elment. Hát a fene tudja igazából. Higgyek-e neki...
Egy idõ után ezt ki fogod tapasztalni, mert meg fogod ismerni a partnered, a teste minden porcikáját és a jelzéseit is. De miért nem kérdezed meg tõle? :) Egyébként nem feltétlen "folyik valami", a G pontos orgazmus azért nem annyira gyakori...Ettõl még lehet orgazmusa, csak nem spriccelõs.Ha ilyet szeretnél, akkor ujjal a legkönnyebb elérni, a bejáratnál be és aztán felfele :) Aztán lehet hímtaggal is próbálkozni :) Azt persze érezheted, hogy nagyon nedves, de ez is változó ám.
A kérdező hozzászólása: Nektek nõknek nincs váladék amikor eldurrantok? Hát nem tudom volt érdekes arc kifejezése meg néha másik bolygon volt úgy vettem észre. És, ha színészkedett?
Nem ezen veheted észre... Az egyik válaszoló tökéletesen leírta, kéjtõl eltorzul az arca... megfeszül az egész teste, rászorít, lüktet...
A kérdező hozzászólása: Nem volt szaga neki! Akkor nem élvezett el? :(
Lehet szimpla fehér folyás. Ha szagtalan akkor valószínûleg semmi gond, ez egy védekezõ mechanizmus a nõi nemi szerv részérõl. Ha esetleg kellemetlen illatú vagy túl nagy mennyiségû, akkor lehet fertõzés is. A G pontos orgazmus során spriccelõ folyadék színtelen, átlátszó !
A kérdező hozzászólása: Az a fehér valami mi volt akkor? Meg a fütyim is az volt. Elélvezett a partnerem?
én abból veszem észre, hogy libabõrös lesz, legfõképp a feneke, a mellbimbója elõtte megpuhul, utána rögtön megkeményedik, tehát ha megpuhul, akkor tudom, hogy jó úton haladunk :) meg olyan arcot vág, amit soha máskor, azt az arckifejezést nem lehet megjátszani, kéjtõl eltorzult arca van, jó értelemben, és nagyon benedvesedik
Shevy, szerintem is ;)
A kérdező hozzászólása: Fehér valami volt vajon? Olyasmi színe volt mint a spermának.
az a legjobb kedves elsö... Meg mellette a hölgy reakciója :D
Ahogy Buboréklány írja. Azt meg garantáltan észreveszed, ha egy nõ elélvez a nyelveden...;)
megfeszült a hüvelye, rászorított a farkadra, voltak ritmusos összehúzódások? ezek is lehetnek jelek, hogy elélvezett

Lányok, honnan tudja egy srác hogy bejön-e a csajnak az elsö randi után?

vagyis miböl lehet tudni hogy lesz még folytatás?

Legjobb válasz: ahogy az elõzõ mondja nem akar elmenni randira mert valami indoka van. de ha szivesen belemegy akkor nem hiszem hogy nagy probléma lenne :)

ahogy az elõzõ mondja nem akar elmenni randira mert valami indoka van. de ha szivesen belemegy akkor nem hiszem hogy nagy probléma lenne :)
pölö onnan hogy leápol az asztal alatt
Általában ha nem jössz be neki, utána gyökeresen megváltozik a viselkedése, v egyszerûen nem keres, nem ír vissza, nem veszi fel a telefont.
Elmegy a második randira is.
Ha megy a 2. randira is.

Honnan tudom, hogy mi a legjobb alkalom ahhoz hogy megcsókoljak egy lányt?

Van egy lány , akivel már sokat találkoztunk de még nem volt semmi és én is bejövök neki és ? is nekem, de nem merem megcsókolni.

Legjobb válasz: Hát, ha már úgy is "bejöttök" egymásnak, ne várj búcsúzásig. Nyilvánvalóan mindketten többet akartok, felesleges még húzni. Szimplán, ha egymás mellett ültök, pl, megfogod a kezét, arra adsz csókot, aztán ha rád néz, ott az alkalom.

Hát, ha már úgy is "bejöttök" egymásnak, ne várj búcsúzásig. Nyilvánvalóan mindketten többet akartok, felesleges még húzni. Szimplán, ha egymás mellett ültök, pl, megfogod a kezét, arra adsz csókot, aztán ha rád néz, ott az alkalom.
Miért olyan nehéz ez? Nem tudom, hány évesek vagytok, de ha nem 13, akkor ne legyél tutyi-mutyi. Sétáljatok, üljetek le egy padra, öleld át, aztán csókold meg. Hidd el nem fog megütni, megharapni. Valószínû õ is azon agyal, hogyan csókoljon meg. Vagy rosszabb esetben azon agyal, hogy te miért nem csókolod meg. Olyanok járhatnak a fejében, hogy nem tetszek neki? Szóval bátorság, és a következõ találkozáskor csók! 19/L
Ha sokáig halogatod a csókot azt fogja hinni hogy valami baj van vele, vagy hogy csak a barátja akarsz lenni.
Ha tényleg bejösztök egymásnak, csak bíztatni tudlak. Hidd el a csaj is csak erre vár!!!!!!
például elköszönéskor próbáld meg mert olyankor nem éri olyan váratlanul ( hisz a filmekben is akkor szokás :D ) odahajolsz puszit adni aztán ha látod hogy nem zavarja a közelséged akkor 1 csók sem fogja zavarni, fõleg ha tetszel neki, hisz lehet hogy tökre várja hogy megcsókold :)

Ha egy lány két fiú között sodródik, honnan tudom, hogy valójában engem akar-e és nem a másik fiút?

Emiatt elég sokat kételkedem. Nem tudom eldönteni, hogy engem minek tart, illetve, hogy velem szeretne-e valamit.

Legjobb válasz: Ha õ sem tudja, hogy melyikõtöket akarja, akkor te honnan tudhatnád? Te döntöd el, megvárod-e, amíg méltóztatik választani közületek, vagy inkább továbbállsz.

Ha õ sem tudja, hogy melyikõtöket akarja, akkor te honnan tudhatnád? Te döntöd el, megvárod-e, amíg méltóztatik választani közületek, vagy inkább továbbállsz.
Ilyenbe kapcsolatba soha ne mássz bele. Ha téged akarna veled lenne. Téged most lelki szemetesládának használ, ha másik lepattintja legyen kinél kisírnia magát.
Egyikõtöket sem akarja igazán a lány.
ha nem mered leszólítani akkor holtbiztos, hogy nem tetszel neki.
Énis így vagyok vele ha megfordulnak utánad ha a hátad mögött pusmognak rólad akkor lehet bejösz neki.
Sokat néz, akkor tetszik neki a külsõd. De ha ilyen gyáva vagy, akkor egy normális nõnek sem fogsz tetszeni.
Ha nem te kezdeményezel, akkor biztos, hogy egy könnyen nem lesz nõd. Ráadásul egy normálisabb, félénkebb csaj biztos, hogy nem fog odamenni hozzád. Ne légy gyáva.... küzd le a gátlásaidat, a sült galamb nem fog a szádba repülni.
Hány éves v?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!