Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom egy lány (77 db)

Honnan tudja egy lány hogy a fiú csak kihasználja vagy tényleg szereti?

Van egy fiú aki mindig azt mondja hogy nagyon szeret de én néha úgy érzem hogy csak másra kellek neki

Legjobb válasz: Attól, hogy mondja h szeret attól még nem biztos h úgy is érez. De általában sehogy sem veszik észre, hogyha hazudott, mert a szerelem naivvá tesz.

Attól, hogy mondja h szeret attól még nem biztos h úgy is érez. De általában sehogy sem veszik észre, hogyha hazudott, mert a szerelem naivvá tesz.

Honnan tudja egy lány, hogy nagyon jó volt a fiúnak vele a szex?

Legjobb válasz: a kielégült pofaberendezésébõl :D

a kielégült pofaberendezésébõl :D
ha utána elalszik
ondó távozott a vezetékbõl
Abból hogy látják a kielégülést a férfi szemében, meg a hálát.
:DDD besz.rok a röhögéstõl:D:D
Nedvesedés pl.
nedvesedõ bugyi, kéjes gondolatok a fiúval kapcsolatban, már fejben lejátszódik, hogy majd mit és hogy fognak csinálni...
Kemény mellbimbók, dagadt csikló és nedvesedés ezerrel!
Ordenáré módon üvöltözik, dobálja a tányérokat, kerget a tûsarkújával. Na akkor valamivel felizgattad!
Ya
A kérdező hozzászólása: Fiu vagyok és csak tudni szerettem volna! Minden korosztálynál ez a jele?
tudom, hogy nem fizikai, de onnan tudhatja...
Thank You!
fain srác jól mondja
A gondolat nem fizikai jel.
A kérdező hozzászólása: Thx

Honnan tudja egy lány, ha elment?

mib?l vev?dik észre? mit érez? voltam már fiuval és jó volt csak nem tudom h megvolt- vagy sem?

Legjobb válasz: Hidd el nekem ha iet kérdezel,nem volt a habokba se az az orgazmus!

Hidd el nekem ha iet kérdezel, nem volt a habokba se az az orgazmus!
Éppen azt írja , hogy nem tudja, hogy megvolt e vagy sem szó szerint
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok lány sé eddig 2 alakalom volt csak ezért kérdeztem...lehet a tapasztalat hiány miatt h nem ismerem fel?vagx mitõl? vagy attól h még nem volt?
Ne hallgass az ezelöttiekre:D Szörnyen jó érzés;) Nehéz leírni pontosan mit is érez az ember, vagyis lány:D olyan mindha hírtelen fuldokolni kezdenél, nem kapsz levegöt, belebizsereg az egész tested, nem is figyelsz a külvilágra, nem érzékelsz semmit, és a legszivesebben elüvöltenéd magad olyankor, vagy el is üvöltöd magad.Majd érezni fogod.Elöször is próbálj magadnak jót csinálni, maszturbálj. Sok sikert.
Ha orgazmusod lesz azt tudni fogod és nem kérdezel majd rá :P
Te még nem éltél át orgazmust szerintem, mert azt nem lehet nem érezni. A lányoknál nincs olyan "jel", mint a fiúknál, hogy spriccel, de azt érezni kell ha elmész, nem látni.
hiába írod le neki, hogy nálad milyen érzés, ha orgazmusod van, mivel a kérdezõ még nem élte meg, és lehet, hogy õ másképp fogja, most meg azon fog izzadni, hogy Úristen õ nem nyögött amikor orgazmusa lett... Csináld magadnak, és majd megtudod milyen!
21:55ös válaszoló. Te mirõl beszélsz?:D a lány nem tudja, mit az az orgazmus, az elõzõ válaszadók meg leírták, hogy csinálja magának és majd megtudja.
Lány vagy? Csináld magadnak és majd megtudod milyen. :)
Tudom hogy nem tudja, de nem kell rögtön lefikázni, ö megkérdezte milyen érzés, nem pedig azt hogy neki volt-e. Akkor meg nem velem van a baj, mert tudok olvasni.

Honnan tudja egy férfi, hogy szűz e vagy szűz volt e a lány?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszolónak! Nem biztos, hogy minden lány vérzik. Sok dolog van a szexen kívül ami elszakíthatja a szûzhártyát (pl: lovaglás, torna) aminek az átszakadása viszont nem jelenti azt hogy nem szûz az illetõ lány. Ezért nem minden esetben fog vérezni. Kérdésre a válasz: Beszélgetéssel! :)

Elõzõ válaszolónak! Nem biztos, hogy minden lány vérzik. Sok dolog van a szexen kívül ami elszakíthatja a szûzhártyát (pl: lovaglás, torna) aminek az átszakadása viszont nem jelenti azt hogy nem szûz az illetõ lány. Ezért nem minden esetben fog vérezni. Kérdésre a válasz: Beszélgetéssel! :)
3dik valaszolo ez nem igaz h ha verzik ak szuz volt es ha nem meg ako nem szuz......mert pl nekem mikor volt az elso en nem vereztem, szoval ez igy nem lehet megallapitani
mondjuk kérdezd meg tõle..
JÓ SZÜK A PI.ÁJA
miért számít ez? 18 alatt sztem nem lényeg
berakja a péniszét és ha vérzik szûz ha nem akk nem
énsem véreztem az elsõnél ugyhogy ez nem igaz.de mondjuk olyankor szûkebb még sokszor a hüvely ugyhogy pl innen.meg kérdezd meg tõlle nemlesz miért hazudjon.
viselkedésbõl is ált le lehet szûrni, bár azt meg lehet játszani egy szûz lány ált kevésbé tudja mit csináljon, idegesebb, még valsz lehet látni, hogy fél meg az elsõ alkalom ált fáj nekik (nem mindig), és ha a pasi figyel, azt észreveheti rajta

Nem tudom mit akarok.! Honnan tudja egy 21 eves lany/no, hogy mit akar az elettol?

Nem vagyok egy elkenyeztetett csitri. 15 eves korom ota dolgoztam a csaladi vallalkozasba. Barmit akartam megdolgoztam erte. Erettsegi alatt szereztem 2 szakmat. Majd erettsegi utan kulfoldre mentem. Azota itt vagyok. Nem tudok hazajarni. A csaladom nagyresze otthon van. Anyukam es a battyam itt. Van egy parom 2 eve. Eggyutt elunk. Babat szeretnenk. 6 honapja sikertelenul. Ez egy jel lehet? A kapcsolatunk abszolut nem felhotlen... Sztem mind ketten tudjuk nem egy eletre szol bar mennyire akarjuk es dolgozunk rajta... Johet a kerdes akkor miert akarunk gyereket?! Minden vagyam... Es igen vszinuleg onzo vagyok, de felelotlen azt hiszem nem. Tudom mindent biztositani tudnek neki. Mind anyagilag mind erzelmileg.

Legjobb válasz: Szia! Ha úgy érzed, hogy vele nem tudnád le élni az életed, ne erõltesd... Megbánnád késõbb ha elváltok/szakítotok, hogy egy ilyen alaktól lenne gyereked akit nem is szeretsz.Ráadásul, még jobban romolna a kapcsolatotok szerintem, ha pl õ nem is akarja. Én hiszek az igaz szerelemben, de kinek mi. Nem 21 évesen kell dolgozni egy kapcsolaton ha nem mûködik, fiatal vagy, biztos találsz jobbat, aki csak úgy besétál az életedbe, csak ne görcsölj rá. Nem éri meg vele maradni, hidd el...

Szia! Ha úgy érzed, hogy vele nem tudnád le élni az életed, ne erõltesd... Megbánnád késõbb ha elváltok/szakítotok, hogy egy ilyen alaktól lenne gyereked akit nem is szeretsz.Ráadásul, még jobban romolna a kapcsolatotok szerintem, ha pl õ nem is akarja. Én hiszek az igaz szerelemben, de kinek mi. Nem 21 évesen kell dolgozni egy kapcsolaton ha nem mûködik, fiatal vagy, biztos találsz jobbat, aki csak úgy besétál az életedbe, csak ne görcsölj rá. Nem éri meg vele maradni, hidd el...
talán épp ezért nem engedi a tested hogy várandós legyél, mert tudja hogy céltalan hülyeséget mûvelsz. Különben is, mit akarsz te még 21 évesen?! Élvezd az életet keress olyat akivel jobb a kapcsolatod, vagy legalább ne erõltesd a mostanit, meg építsd a karriered, a család ráér késõbb is. Gyerek vagy még, és összezavarodtál, inkább élj egy kicsit a mának.
A kérdező hozzászólása: Igazabol szeretem es tisztelem, es ugy erzem o is szeret. De nem vagyok benne biztos, hogy ez szerelem lenne. Igazabol ugyan azt akarjuk. A fo celok szinte ugyan azok... Csak nem ugyanazon az uton. Mas a stilusunk a felfogasunk. Szeretnenk, hogy mi legyunk egymasnak az igazi... De sajnos azt erzem, hogy csak szeretnenk...
Jó is ha ilyen kapcsolatba nem lesz gyerek. Egy gyereknek az anya mellett egy apára is szüksége van, nálatok meg több mint való ezt nem kapná meg.
Az ilyen szülõk gyerekébõl lesz a... Inkább olvasd el: http://moly.hu/konyvek/alice-miller-a-tehetseges-gyermek-dra..

Lányok/nők amikor ti elélveztek nektek is folyik ki valami? És annak mi a neve, ha igen és, hogy néz ki? Honnan tudja egy pasi, hogy orgazmusotok van?

Legjobb válasz: G pontos orgazmusnál folyik, igen. Nem tudom, van-e neve :) Színtelen és szagtalan, a köznyelv szerint "spriccelés". :)

G pontos orgazmusnál folyik, igen. Nem tudom, van-e neve :) Színtelen és szagtalan, a köznyelv szerint "spriccelés". :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én... :) na mindegy, most lépek aludni! Ha van valami ötleted akkor írj nyugodtan ide, holnap válaszolok! Jó éjt!
Többször elment...Nem tudom, szerintem ezt nem lehet nem észrevenni egy lányon, ha valóban elmegy.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem tõle, hogy milyen voltam? Azt mondta jó volt, élvezte, elég leszek neki... jó de mondani mindet lehet. Mondtam neki csak õszintén mondja meg mert nekem ez fontos nagyon. És, ha negatív választ mond nem sértõdök meg. Azt mondta többször elment. Hát a fene tudja igazából. Higgyek-e neki...
Egy idõ után ezt ki fogod tapasztalni, mert meg fogod ismerni a partnered, a teste minden porcikáját és a jelzéseit is. De miért nem kérdezed meg tõle? :) Egyébként nem feltétlen "folyik valami", a G pontos orgazmus azért nem annyira gyakori...Ettõl még lehet orgazmusa, csak nem spriccelõs.Ha ilyet szeretnél, akkor ujjal a legkönnyebb elérni, a bejáratnál be és aztán felfele :) Aztán lehet hímtaggal is próbálkozni :) Azt persze érezheted, hogy nagyon nedves, de ez is változó ám.
A kérdező hozzászólása: Nektek nõknek nincs váladék amikor eldurrantok? Hát nem tudom volt érdekes arc kifejezése meg néha másik bolygon volt úgy vettem észre. És, ha színészkedett?
Nem ezen veheted észre... Az egyik válaszoló tökéletesen leírta, kéjtõl eltorzul az arca... megfeszül az egész teste, rászorít, lüktet...
A kérdező hozzászólása: Nem volt szaga neki! Akkor nem élvezett el? :(
Lehet szimpla fehér folyás. Ha szagtalan akkor valószínûleg semmi gond, ez egy védekezõ mechanizmus a nõi nemi szerv részérõl. Ha esetleg kellemetlen illatú vagy túl nagy mennyiségû, akkor lehet fertõzés is. A G pontos orgazmus során spriccelõ folyadék színtelen, átlátszó !
A kérdező hozzászólása: Az a fehér valami mi volt akkor? Meg a fütyim is az volt. Elélvezett a partnerem?
én abból veszem észre, hogy libabõrös lesz, legfõképp a feneke, a mellbimbója elõtte megpuhul, utána rögtön megkeményedik, tehát ha megpuhul, akkor tudom, hogy jó úton haladunk :) meg olyan arcot vág, amit soha máskor, azt az arckifejezést nem lehet megjátszani, kéjtõl eltorzult arca van, jó értelemben, és nagyon benedvesedik
Shevy, szerintem is ;)
A kérdező hozzászólása: Fehér valami volt vajon? Olyasmi színe volt mint a spermának.
az a legjobb kedves elsö... Meg mellette a hölgy reakciója :D
Ahogy Buboréklány írja. Azt meg garantáltan észreveszed, ha egy nõ elélvez a nyelveden...;)
megfeszült a hüvelye, rászorított a farkadra, voltak ritmusos összehúzódások? ezek is lehetnek jelek, hogy elélvezett

Lányok, honnan tudja egy srác hogy bejön-e a csajnak az elsö randi után?

vagyis miböl lehet tudni hogy lesz még folytatás?

Legjobb válasz: ahogy az elõzõ mondja nem akar elmenni randira mert valami indoka van. de ha szivesen belemegy akkor nem hiszem hogy nagy probléma lenne :)

ahogy az elõzõ mondja nem akar elmenni randira mert valami indoka van. de ha szivesen belemegy akkor nem hiszem hogy nagy probléma lenne :)
pölö onnan hogy leápol az asztal alatt
Általában ha nem jössz be neki, utána gyökeresen megváltozik a viselkedése, v egyszerûen nem keres, nem ír vissza, nem veszi fel a telefont.
Elmegy a második randira is.
Ha megy a 2. randira is.

Honnan tudom hogy bejövök egy lánynak? Lányok ti mit csináltok ha bejön nektek egy srác és nem mondjátok el neki?

Milyen jelek vannak? Vagy miket csinál ilyenkor egy lány?

Legjobb válasz: olyan jelek, amiket csak a lányok értenek :D észreveszed te is, csak nem tudod, hogy kedvel vagy többet is érez. ezért kell neked megtenni az elsõ lépést

olyan jelek, amiket csak a lányok értenek :D észreveszed te is, csak nem tudod, hogy kedvel vagy többet is érez. ezért kell neked megtenni az elsõ lépést
Tudod, , azok a pillantások......Én is látom eggyét, de egyikünk sem tud megszólalni, lépni az ügyben.

Honnan tudom, hogy tetszem e neki? Van egy lány aki nekem igen tetszik de honnan tudom hogy neki is bejövök? Segítség 15/F

Legjobb válasz: Oda mégy hozzá, és beszélgettek picit, tökmindegy milyen témában, kezdj el barátkozni vele.. Ha már jóban vagytok egy ideje onnan lehet már több is, majd kialakul, de ha nem is szeretne járni veled, akkor is van egy jó lánybarátod.. Ami jár egy két elõnnyel :D (Pl neki is vannak barátnõi, akik lehetnek szinglik, esetleg valamelyikkel összejöhetsz stb..)

Oda mégy hozzá, és beszélgettek picit, tökmindegy milyen témában, kezdj el barátkozni vele.. Ha már jóban vagytok egy ideje onnan lehet már több is, majd kialakul, de ha nem is szeretne járni veled, akkor is van egy jó lánybarátod.. Ami jár egy két elõnnyel :D (Pl neki is vannak barátnõi, akik lehetnek szinglik, esetleg valamelyikkel összejöhetsz stb..)
ha szemezel vele, és viszonozza :) vagy ha rá mosolyogsz és õ vissza, ilyen egyszerü.aztán jöhet a többi. : DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!