Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom egy dal (8 db)

2 dologlenne: -Honnan tudja, hogy jó -e a hangom? Én azt hiszem, h igen, de hát nem biztoa. - írok egy dalt, mivel vegyem fel jó minőségben? Nem vok valami híres nem tom ki, hogy stúdiókba járjak, ez az 1. Dalom.

Legjobb válasz: Elõször fogalmazni kéne megtanulnod, nem híres énekes lenni. Kettõ veszel egy átkozott mikrofont, és letöltesz egy hangfelvevõ programot, aztán felteszed youtubera. Ha ott elég a cigi csikk, akkor hagyd abba.

Elõször fogalmazni kéne megtanulnod, nem híres énekes lenni. Kettõ veszel egy átkozott mikrofont, és letöltesz egy hangfelvevõ programot, aztán felteszed youtubera. Ha ott elég a cigi csikk, akkor hagyd abba.
"Honnan tudja, hogy jó -e a hangom?" Család, barátok, ismerõsök, ismeretlenek, macskák...
A kérdező hozzászólása: 1. Válaszolónak, milyen programot? Írd le a nevét!

Honnan tudom kideríteni egy dal dallamált?

Nem ismerem a dalt, csak a szöveg van meg. Valahonnan ki lehet deríteni a dallamát?

Legjobb válasz: beírod a szövegrészletét a google-ba valahol kiadja a dal címét utána beírod youtubba vagy letöltöd illegálisan vaégy akármi es meghallgatod ha kottára gondolsz nemtom

beírod a szövegrészletét a google-ba valahol kiadja a dal címét utána beírod youtubba vagy letöltöd illegálisan vaégy akármi es meghallgatod ha kottára gondolsz nemtom

Ha gitáron szeretnék eljátszani egy dalt aminek megvan a gitárkottája honnan tudom, hogy milyen pengetési módszert kell használni?

Legjobb válasz: ami a kottába be van írva. ha meg akkordok vannak, akkor találsz ki rá valamit, illetve hallásból. pl négynegyedben egy ritmusos pengetést csak ki tudsz találni.

ami a kottába be van írva. ha meg akkordok vannak, akkor találsz ki rá valamit, illetve hallásból. pl négynegyedben egy ritmusos pengetést csak ki tudsz találni.


Honnan tudom hogy egy dalt miylen pengetéssel kell pengetni?

pl.: le le föl le föl (sika)

Legjobb válasz: Nos, sok gyakorlás után kihallhatod egy számból, de ehhez sok idõ kell. Esteleg youtube-on utána nézhetsz, ott általában szoktak lenni gitár leckék.

Nos, sok gyakorlás után kihallhatod egy számból, de ehhez sok idõ kell. Esteleg youtube-on utána nézhetsz, ott általában szoktak lenni gitár leckék.
egy idõ után érzésbõl, az a lényege az akkord ritmizációnak, hogy sosem áll meg a kezed. be kell állnia egy állandó sebességre, és ahogy kijön a ritmus úgy pengetsz föl és le. Amúgy meg ki is lehet hallani hogy a felsõ vagy az alsó húrokról indult a pengetés, csak figyelni kell, vagy akár megfelelõ programmal lelassítani a számot, hogy könnyebb legyen.
youtube ?
A kérdező hozzászólása: Ahhoz úgy tudom valami külön program kell hogy a youtubról le lehessen tölteni... sajnos ehhez nem értek. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!