Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom azt, hogy a (561 db)

Kérdezd meg tõle.
Hátha egybõl letérdel cumizni, akkor csak flörtöl.
Dobj be neki egy meredeket. Hívd el színházba aznap este, és ha a kibúvót keresi a nem-ben akkor felejtsd el, de ha semmiképpen sem tudja megoldani, hogy elmenjen és így nyögi ki a végén, hogy most képtelen megoldani, akkor minden okés. :)
Figyelj, a lányokat könnyen ki lehet ismerni ilyen szempontból ahogy a pasikat is. Legjobb lenne rákérdezni, de ha nem mersz, akkor a lány viselkedésébõl kiderül, hogy mit akar. Ha szégyenlõs, ugyanakkor barátságos, és eleinte még nem beszél a szexrõl, prûdnek tûnik, akkor egyértelmû nem kalandra vágyik, nem csupán flörtölni akar... Ha flörtölni akar, simán le tudod szûrni a beszélgetésbõl is, mert azok a nõk ki vannak éhezve, esetleg kihívóan öltözködnek. Amugy meg egy pasinak nem kéne nagy dobra verni ezt a dolgot, kérdezz rá udvariasan, esetleg tegyél fel neki egy rejtett kérdést, de ne legyél bunkó paraszt, és el fogja mondani neked.
A kérdező hozzászólása: 4/4 ez nagyon érdekes, meg fogom figyelni, amúgy milyen rejtett kérdésre gondoltál?
Azt azért javaslom hogy mielõtt erre a témára ugranál bizonyosodj meg arról hogy a lánynak tényleg tetszel-e! Ha a csajnak mondjuk nem tetszel de te rögtön átugrassz egy újabb szinte, a helyzet még kínosabbá válhat számodra, mivel a csajok ilyenkor még jobban le akarnak fékezni, rosszabb esetben bunkóvá válnak. Csak azért mondom mert ha egy lánynak tutira tetszel akkor általában azt jelenti hogy komoly kapcsolatot akar nem csak egy kalandot, tehát a kérdésed ezért furcsa számomra (a lányok többsége nem akar kalandot, pláne ha a srác bejön nekik, persze vannak kivételek..). Hívd el szórakozni! Kérd meg hogy tartson veled meg néhány haverral mondjuk egy jó kis estére. Ha nem tud belemenni, akkor mondj más programot szintén haveri társaságban, mert így rejted a saját szándékaidat és egyben tudod õt tesztelni hogy mit is akar (ha randira hívnád az sokkal gázosabb lenne ha azt utasítaná el, mint egy baráti estét). Ha belemegy, akkor valószínûleg keresi az alkalmat hogy minél többet együtt legyetek, még ha nem is kettesben. Ez alapján bejössz neki. Ha nem megy bele sehogy se, akkor õ bizonyára csak szórakozott veled/esetleg ilyen fajta lány, aki minden pasival így viselkedik/nem tetszel neki. De én kívánok neked sok sikert! :) A rejtett kérdés pedig magától jön, a helyzet kihozza majd belõled, csak légy találékony és ügyes! :)

Mikor és miböl lehet tudni azt, hogy egyszerre mentünk el a szexben? És honnan tudom azt, hogy a barátnömnek orgazmusa van, volt?

Legjobb válasz: Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.

Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.
Szuszogás, hangok, izom összehúzódások (hüvely, has, far...), kipirosodás, érintésre érzékeny csikló /csiklói orgazmus esetén/, megrázkódó test...
Hali!Hát saját tapasztalat az, hogy a csúcshoz közeledve akár megszorít kezével téged vagy a párnát, elkezd jobban mozogni veled, ...megemeli csípõjét, érzed hogy hüvelye meg-meg szorít ritmikusan, majd lassan leáll a mozgással és huuuu.Persze valamennyiben, hevességben különbözik nõ és nõ között, valamelyik szorosan magáhozszorít, esetleg megkarmolja a hátad, valamelyik csak összemarkolja a lepedõt.
A kérdező hozzászólása: leggyakoribb hogy megrázkodik a teste !!! én sohasem tudom hogy egyszerre megyünk-e el !! ez gáz !!??
olyan érzés mintha porszívoba dugtat volna a farkad
Hali!Lenne itt még valami ha biztosabban szeretnéd tudni milyen a teljesítésed nála.Persze ennek fontos alapköve mint bármely jó kapcsolatnál az õszinteség köztetek és hogy meg tudjatok mindent beszélni.FONTOS! :) Ne közvetlen szex után kérdezd meg, mert valamelyik nõ ettõl kiszalad a világból.Késõbb négyszemközt beszéljetek, esetleg kérj tõle tanácsot, mondja meg hogyan jobb neki, mit szeret jobban...ééés akkor talán elmondja neked! :) )

Honnan tudom meg, hogy a számítógépemen van e bleutooth? Telefonomra jött egy mms kép azt szeretném a gépre feltenni de nem tudom

Legjobb válasz: Asztali gépen általában USB-s BT-t kell használni, arról csak tudsz. Laptopon pedig kapcsolható. Ha be tudod kapcsolni akkor valszeg van benne.

Asztali gépen általában USB-s BT-t kell használni, arról csak tudsz. Laptopon pedig kapcsolható. Ha be tudod kapcsolni akkor valszeg van benne.
A kérdező hozzászólása: ilyen csatlakozó kábel van a telefonhoz de az a baj nem tudom a képet átküldeni vele mert csak olyan mappa van, hogy képek video de ez meg mms nem tudom menteni a képek mappába:(

Honnan tudom azt hogy tetszem e annak a fiúnak aki tudja hogy tetszik nekem? :S

Legjobb válasz: Szemtelenkedik weled .. vagy ellenben éppen nagyon kedveskedik neked ;) sok fajtája van a tetszésnek ;P

09:31 miért milyenek a szemei?: 09:53 hogyan lehet észrevenni a szemein? A szem a lélek tükre.Sok mindent közvetíthet, szeretetet, félelmet, haragot, közönyt, szinte minden érzelem , , kiül" a szemre.Nem véletlen hogy akik beszélgetnek egymással látni akarják egymás szemét, mert így sokkal több információt kapnak egymásról, mintha csak verbális kommunikáció lenne köztük. A szerelem nem a , , szeretlek" kimondásával kezdõdik.Ez már csak megerõsítés mint pont az i-n.Gyanítom hogy még egyikõtöknek sem volt kapcsolata, mert akkor tudnátok milyen az a szerelmes tekintet.Ha kétségeid vannak arról, hogy tetszel-e neki, nézz a szemébe, mit látsz benne, közönyt, érdeklõdést, hogyan néz rád, úgy mint senki másra, vagy úgy mint minden lányra? Idõvel majd megtanultok a szemekbõl olvasni, kiolvassátok belõlük az érzelmeket, és már szavakra se nagyon lesz szükség hogy érzéseket közvetítsetek.
Szemtelenkedik weled .. vagy ellenben éppen nagyon kedveskedik neked ;) sok fajtája van a tetszésnek ;P
A szemei elárulják.A szem mindig leleplezi a szerelmest, jóval elõbb mint a szavak.
leszopod
itt senki se olvasott és tanult még testbeszédet?:D Legközelebb próbáld ki, hogy mond a fiúnak, hogy nézzen rád, temeg figyeld nagyon a szemét. Ha a pupillája kitágul, akkor tetszel neki, ha kicsi marad, akkor nem. Fényviszonyok is meghatározzák, legyen rajtad világos ruha, de ne vakító. Ezt igaziból lányokon lehet tesztelni, mert nekik nagyon gyorsan kitágul ha jó pasit látnak, de fiúknál is ígyvan, csak kicsit lassabban. Hajrá :P
A kérdező hozzászólása: jah köszi szépen amúgy ezzel én is így vagyok:D
én is pont ebben a helyzetben vagyok:D csak nem dumáltunk még, de részemrõl elsõ látásra szerelem. és 5-10 centivel kisebb mint én. de nem érdekel, boldog lennék ha az enyém lenne akármekkora is. L/16
Egyáltalán nem gond szerintem ha téged nem zavar az a pár centi akkor nem gond.
A kérdező hozzászólása: nekem télleg nem volt még barátom dee neki volt barátnõje és néha télleg néz úgy ahogy leírtátok de nem csak rám:(:S és az gond ha egy 5-10 centivel kissebb mint én?:S amúgy köszi a válaszokat sokat segítettetek
utolsó ! igen jól gondolod hogy nem volt még. van mikor látom érdeklõdik, de utánna meg hirtelen megváltozik , feltesz egy kérdést, és a válaszom nem várja meg otthagy , pedig rögtön válaszolni akartam, nem az volt hogy gondolkoztam mit válaszoljak.van hogy nem néz a szemembe.de mikor beszél hozzám és rámnéz akkor annyira szépek a szemei.
Megkérdezed: "szia, tetszem neked?" :D
és ha valakinek sötét majdnem fekete színû a szeme akkor hogy látod a pupillája kitágulást? azt a fekete pötyött a szeme közepén?
hogyan lehet észrevenni a szemein?
Milyenek a szemei? Zöldek!
miért milyenek a szemei?:
A kérdező hozzászólása: utccsóra mért is?

Opel Astra GCC 1.4 2003-as évjáratnál honnan tudom azt hogy vezérmûszíjas vagy láncos? Motorkód: Z14XE20BW. Nem volt még cserélve, 140000km, mennyibe kerül majd a csere egyáltalán elkéstem e már vele?

Ennyi 'idõs' autónál miket kell még cserélni? (hûtõfolyadék, fékolaj,??

Legjobb válasz: elvileg szíjas,de az autó-alkatrészes megmondja anyag kb 40.000ft fagyálló 4.000ft meló 20.000ft kellene:fékolaj

elvileg szíjas, de az autó-alkatrészes megmondja anyag kb 40.000ft fagyálló 4.000ft meló 20.000ft kellene:fékolaj
Szia! Szíjas a motorod. Kellett volna már vezérlést cseréltetni 90-nél. Hivatalosan esetedbe 150-nél van a kövi nagyszerviz, vagy megvárod, vagy kicserélteted mostanság. Vízpumpa nélkül 20körül van hozzá a vezérmûszett + munkadíj.
vez. szíjnál érdemes, ajánlott cserélni a vízpumpát is, és a görgõket is! Ha 90.nél kellett volna, akkor javaslom, hogy gyorsan.
lemaradt a vízpumpa:11.000-17.000ft plusz még! bocsánat
A kettes írta a tutit, szíjas és 90e-nél cserélni kellett volna! Sürgõsen cseréltesd ki mert ha szakad, az fájni fog! A Bárdinál egy SKF szett vízpumpával 54e körül van.
Z14XEP a láncos, a többi szíjas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Honnan tudom azt hogy milyen típusú a hajam? 34F

És hogy milyen sampon kell mivel túl nagy a választék? Például a "méz" sampon jó nekem? Milyen a száraz haj? Régen korpás volt, most nem, de nem tudom mitõl múlt el.

Legjobb válasz: Troll :D de amugy igazad van :D Kerdezo! Vegyel olyan sampont ami minden hajtipusra jo. Problema megoldva :D

Troll :D de amugy igazad van :D Kerdezo! Vegyel olyan sampont ami minden hajtipusra jo. Problema megoldva :D
Lassan úgy is kihullik és akkor már nem kell ezzel foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: Mi az neked nem volt még hosszú hajú csajod vagy lánytestvéred aki megbízott a samponvásárlással?
1st world problem
A kérdező hozzászólása: Ott hogy furák a samponok, túl sok van belölük és meg lehet tõlük hülyülni!!
akkor meg hol a gond?
A kérdező hozzászólása: Nem hullik ki mert erõs, vastag és nagyon sûrû a hajam.
alverde márkában nincs sls, ami károsítaná - esetleg házilag is gyárthatsz...
Hát csak látod milyen a hajad, hogyha 1-2-3 nap után zsíros akkor zsíros hajad van, ha száraz azt érzed hogy olyan durvább tapintású, nem puha. Pasiknál a korpa leggyakrabban attól van hogy vizes fésûvel fésülködnek, ez korpásodáshoz vezet, meg a hajnak sem jó. Méz sampon a száraz hajra a legjobb, de a többi féle hajnak sem árt.

Az érdekelne, hogy honnét tudom megállapítani, hogy a végzettségem milyen egyéni vállalkozói tevékenységhez jó, ami végzettséghez van kötve?

Szóval vagyok én az érettségimmel és a főiskolai szintű művelődésszervezői diplomámmal, és érdekel, hogy ezek a végzettségeim milyen tevékenységi körök ellátására jogosítanak fel, mint egyéni vállalkozó? Honnét tudom ezt 100%-ban kideríteni?

Legjobb válasz: Helyi okmányirodában segítenek.

Helyi okmányirodában segítenek.

Honnan tudom eldönteni, hogy a gördeszkám az, , én méretem''?

Legjobb válasz: Hanyas lábad van? Amúgy ha kipróbálsz sok méretet (7.75, 8, 8.25) el tudod dönteni esetleg neked jó lenne-e a 7.8. Mondjuk nekem tök mindegy csak egybe legyen :D

Hanyas lábad van? Amúgy ha kipróbálsz sok méretet (7.75, 8, 8.25) el tudod dönteni esetleg neked jó lenne-e a 7.8. Mondjuk nekem tök mindegy csak egybe legyen :D
A kérdező hozzászólása: 44-es
nem kell
Nem kell. Ha valami nagyon nem mûködik és többen azt mondják, hogy csak azzal lehet megoldani, esetleg akkor...

Honnan tudom eldönteni, hogy a fogam, vagy az ínyem fáj?

Le lettek csiszolva a fogaim pár napja.Korona lesz rajtuk.De rettenetesen fáj valami.Nemtudom eldöteni hogy mi.Hol a leghátsó fogam,hpl az ínyem,ahonnan 2 hónapja lett fog darabokban kiszedve.Csak cataflammal tudok lenni.Holnap megyek váz próbára,de nem is tudom mit mondok a dokinak,hogy mi fáj.Fáj már az egész fogsorom,minden.Másnak is így fájt,akinek lecsiszolták?Vagy rossz az a hátsó fog?De akkor azt látnia kellet volna dokinak,hogy azt gyökér kezelni kellene,nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!